Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

london, day 3

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

london, day 3

are you feeling fashionable?

tiistai 11. tammikuuta 2011

 

london, day 3

Kolmas Lontoopäivä starttas aika väsyneissä merkeissä eikä päästy liikenteeseen niin aikasin kun oltiin suunniteltu. Aamua kuitenki piristi suuresti Antsun yöllinen (ja mä "vähän" veikkaan että myös känninen) arvostus mun ostamaa mehua kohtaan.Lähettiin Lauran ja Henkan kanssa Camdeniin, jossa vedettiin heti alkuun aamiaiset Subissa. Tuli aika kotoisa fiilis :DOli kylmä ja kostee ilma, joten en ihan kauheesti jaksanu räpsiä kuvia. Camdenista löytyy paljon enemmän ja kivempia kesäkuisella reissulla otettuja kuvia täältä, ja täältäkin löytyy pari kuvaa.Tossa ensimmäiseks linkatussa Lontoopostauksessa oli pari kuvaa Aldo Outletista, johon pääsemistä oltiin odotettu niiiin paljon, mut nyt outletin tilalla oli tylsä normiAldo, josta ei löytyny mitään kivaa.

Me kierreltiin Camdenin kojuja monta tuntia, enkä muistanu kaivaa kameraa esille kun vasta kun alko jo hämärtymään.

Turisti!
Tällä kertaa meillä oli tosiaan opas mukana ja Henkka veiki meiät ihan Camden Lockin (vai olikse Stables Marketin, en tiiä missä se raja menee) perälle, jossa ei oltu aiemmin Lauran kanssa käyty.

Löydettiin pari ihanaa vintageliikettä, joissa myytiin vaikka mitä aarteita.


Kello alko olemaan sen verran, että otettiin suunta kohti keskustaa.

Koitettiin ettiä Carnaby Streetin läheisyydestä jotain kivaa kahvilaa, mut päädyttiinki pubiin yhille.
Jossain vaiheessa Henkka suuntas joihinki koulukavereidensa bileisiin ja me Lauran kanssa takasin meiän majapaikkaan. Käytiin matkan varrella kaupasta hakemassa viinipullot, mikä oli suuri virhe; Lauran laukku tippu viinipulloineen ja kameroineen päivineen metroaseman rappusille! Ei ensin tajuttu että mitään oli hajonnu, kunnes laukusta alko valumaan punkkua........ Juostiin äkkiä ulos ja tyhjennettiin koko laukku. Kamera oli ihan litimärkä ja hajos samantien. Koko laukun sisältö, mukaanlaskettuna pari uutta mekkoa oli ihan punaviinissä eikä mitään ollu tehtävissä. Mentiin sit majapaikkaan ja Laura huuhteli tavaroitaan eikä se ollu mitenkään erityisen innostunu ulos lähtemisestä, mut sain sen kuitenki tsempattua baariin muistutettuani meiän ottamista kattavista matkavakuutuksista.
Käytiin sit baarissa, mutten ottanu kameraa sinne mukaan. Aamuyöstä tultiin jatkoille poikien sisustamaan keittiöön.


♥♥

Kommentit:
Oijjoi, nyt tekkee mieli Lontooseen :D
 
Blogin taso on laskenut huimasti poikamiestyttö-kaudella.
 
Hienoja kuvia, kiitos kun jaat tän meidän kanssa! Ja voi että mitä kauppoja. Ei täällä meilläpäin vaan oo tollasia... :)
 
awww, I love Camden Town, it's got such an amazing atmosphere. :D
 
Muakin harmitti niin suunnattomasti tuo Aldo-juttu, ootin hirveesti et pääsen sinne outlettiin ku lukenu siitä monesta paikasta mut sit olin iha wtf ku marraskuussa mentiin Lontooseen ja Camdeniin ton perässä mut tilalla oli normialdo joita oli joka kulmalla :(
Voi vitsi, oon käyny kummallakin reissulla tuol Camden Lockis mut en oo koskaan kävelly ihan ihan perälle saakka, vautsi mitä vintageliikkeitä! :o
 
http://www.koruharakka.com/musta-timanttisormus-p-1168.html hetiku näin ton, nii sä tulit mieleen :D (jostain ihmeen syystä?) >:)
 
tulipas taas hirmu ikävä lontooseen vaikka viime käynnistä ei oo ees puolta vuotta. camden oli kyl ihan huippu! katoin tost vanhemmasta postauksesta et olitte saanu pahaa kiinalaista, höh, me nimittäin äitin kans tilattiin ihan taivaallista :-D yhestä niistä ruokakojuista siis. ja noi vintageliikkeet tosiaan on käymisen arvosia!
 
näit postauksia on _LIIKAA_ ja ne on _LIIAN PITKIÄ_ !!!! koita jooko seuraavan kerran tiivistää yhteen postaukseen :)
 
ihanii nää postaukset ! oot ihana.
ja voi apua toi laukkujuttu :'d ! onneks on vakuutus
 
Voi nyt tekee mieli Lontooseen!
Harmi toi laukku juttu:o mut onneks oli ne vakuutukset :)
Hienoja kuvia ja muutenkin tosi hyvä postaus!
 
mitä kuvia! haluun lontooseen:-D
 
Uu, mitä fotoja! Lontoo näyttää mystisen hyvältä ^^
 
ensin ihmiset valittaa lyhkäsist postauksist ja sitte pitkist =.= yrittäkää päättää mikä on mieleenne
 
"näit postauksia on _LIIKAA_ ja ne on _LIIAN PITKIÄ_ !!!! koita jooko seuraavan kerran tiivistää yhteen postaukseen :)"

haha, voi vittu ei oo pakko lukee jos ei pysty kahta lausetta enempää sisäistää :D
 
MÄ HALUUN TOLLASEN VALON MUNKI KEITTIÖÖN! sori nadjan kaverit mut idea nyysitty nips naps
 
tossa yhen vintage liikkeen kyltissä lukee "oh, i'm so thea" niin ajattelin että mitähän sillä tarkoitetaan, koska oma nimeni on thea :--DD
ps. sun blogi on jotenki tosi symppis ja oon seurannu tätä jo todella kauan!
 
Oi että kun alkoi tekemään mieli takasin Lontooseen ja varsinkin Camdeniin kattelessa noita kuvia<33
 
Siistit noi keittiön valot!! :--D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]