Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kalenterirakkaus

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kalenterirakkaus

are you feeling fashionable?

maanantai 10. tammikuuta 2011

 

kalenterirakkaus

Siis voi !&&%#!!? Oon koittanu editoida yhtä videota viime yönä sekä tänään yhteensä 5h (no okei saatoin chatata fb:ssä välillä, mut silti) enkä vaan saa sitä toimimaan, joten videopostaukset siirtyy siihen asti kunnes keksin/muistan, että miten oon ennen saanu kaikki videot niin helposti editoitua ja ladattua nettiin ja tästä ei nyt tuu yhtään mitään. Mä oon yleensä tosi kärsivällinen ihminen, mut tällä hetkellä tekis mieli lyödä mun editointiohjelmaa, tosin se ei taida ihan onnistua ellen haluu vahingoittaa tietokonettani, joten siirrytään plan b:hen, joka on sellanen että ensin voittaisin lotossa, sen jälkeen juoksisin kauppaan ostamaan macin ja final cut pron ja sit olis videoeditointibileet!
Mut koska aina ei voi voittaa, eikä varsinkaan sillon kun ei oo koskaan elämässään lotonnu, mä luovutan NYT ja koitan miettiä kaikkia kivoja juttuja, kuten mun uutta kalenteria!



Huomasin tänään, että mun vanha kalenteri loppuu parin viikon päästä enkä tienny että mihin kohtaan kirjottaisin esim. maaliskuulle sovittuja asioita, joten juoksin töiden jälkeen ostoksille Akateemiseen kirjakauppaan, josta toi supersöpö minttuihanuus löyty. Siinä Stockan Akateemisessahan on samassa myös pieni Ordning & Reda -nurkkaus, josta olin alunperin luullu löytäväni kalenterin kun niillä on kaikkia tosi kivoja ja värikkäitä. O&R:n kalentereissa ei kuitenkaan ollu suomalaisia juhlapyhiä ja muita, joten päädyin ostamaan tommosen Burden kalenterin. Ordning & Redalta löyty kuitenki supersöpö rusettiavaimenperä joka oli ihan pakko ostaa, vaikka hintaa oliki n. 10€ eikä toi tosiaankaan oo siitä maailman tarpeellisimmasta päästä, mut ku toi oli niin söpö!
Toi mintunvihree kalenteri makso suunnilleen 15€ ja niitä jäi vielä pari kappaletta hyllyyn. Sen sijaan toi rusetti oli vika. :)



Ostin myös kalenteriin sopivan kynän, jonka kriteereinä oli mahollisimman yksinkertanen malli. Toi tais maksaa jotain alle 2€.



Vasemmalla on siis tää mun uus ihanuuskalenteri, jonka rusetista poistin ison avainrinkulan + O&R -metallilaatan. Oikeella taas viime vuoden kalenteri joka on ite askarreltu Batman -värityskirjasta.



Ostin tänään myös mokkanahkahanskat Vero Modasta. 14,95€uron hinta aidoista nahkahanskoista millin verran paksummalla vuorella kun yleensä ei oo todellakaan paha. Niin ja noissa on rusetit.... :D



Jaksoin pitkästä aikaa väsätä eilen Konadit ja ne näytti tolta. Sormessa killu tänään kamerasormus, joka on Cybershopista tai Backstreetiltä. Meen aina niissä sekasin joten en muista kummasta oon ostanu ton. Joku altsukauppa se kuitenki oli :D



4h yöunet + kauniit silmäpussit lähettää kaikille terkkuja!



Huivi & paita Gina Tricot
hame Gina Tricot, ryöstetty Lauralta
Koru Antti Asplund

Kommentit:
Oi ihana toi sormus :O Kivaa ois jos tekisit videopostauksen :)

http://kira-favouritethinks.blogspot.com/
 
joo mustaki olis kiva julkasta toi valmiiks kuvattu videopostaus kunhan saisin tekniikan toimimaan :)
 
oot ihana ku oot tollanen näppärä ja aina askartelet ja teet kaikkee muuta kivaa! :) näitä on kiva katella :)
 
Onpas ihana kalenteri! Munkin pitäis löytää joku uus söpö kalenteri, en haluu rumaa. :D
 
Eikö noi hanskat oo mokkaa? näyttää ihan siltä :o Mutta sitä mä lähin kirjotteleen et ootko jo lähettänyt ne huutopaketit?
 
ihanat noi kynnet ja toi kalenteri:)
 
anonyymi: jee kiva, kiitti :)

anonyymi: no mut eiks mokkakin oo nahkaa? :D
osan huuto.net -paketeista oon jo postittanu, mut kaikkia en oo vielä ehtiny ku on ollu niin paljon muuta menoa. huomenna olis tarkotus raahata paketit mukaan töihin ja sieltä sit suunnata postittelemaan :)

kkaro: kiitti :)
 
jei! samanlainen hame löytyy täältä suunnasta ja se on ihan all time favorite! Suloinen kalenteri. :)
 
vähänkö kivat noi hanskat! Mahtoko olla muun värisiä tarjolla? :)
 
missä laura nyyh!:((( eikö laura enää kirjoita blogia ku vaan kutsuttujen käyttäjien luettavissa. :<
 
Onpa söpönvärinen kalenteri :-) Sun kamerasormus on kiva myöskin ja hanskat täydelliset! :-D
 
Ihan ylisöpö hame:>
 
Sormus on Backstreetistä, ite ainakin kävin kyselemässä sitä myös täältä Tampereelta sillon kun ekan kerran siitä postasit. Ei löytyny täältä, höh!
 
Toi hame on tosi suloneeen :D
 
love the colour of your calendar!

Babe Jane - blonde way of fashion
 
Ihana kalenteri, pitäis varmaan myöskin kalenteriongelman omaavana käydä stockalla kurkkaamassa :)

Miten kauan sulla kestää näpertää noi konadit valmiiks? Meinasin nimittäin tilailla tarvikkeita itsekin, mut en oo varma riittääkö kärsivällisyys.. :D
 
Onpas tosi ihanan rento ja kiva asu, viihtyisin itekin :) Ja kalenteri on söpiksen värinen!
 
tuli tällanen hassu kysymys mieleen, mutta mikä on ollut yllättävin tai jotenkin mieleenpainuva tilanne, missä joku on tullut juttelemaan blogista tai ylipäätään ilmaissut tunnistavansa sut? =D ja kuinka usein sut yleensä tunnistetaan? päivittäin? =)
 
Kalenteri on niin must juttu, että mäkin haluun hankkia aina jonkun tosi kivan! Se kuitenkin kulkee mukana joka paikassa ja vuoden ajan, niin parempi olla hieno. Ite oon jo muutaman vuoden käyttänyt Paolo Coelhon kalentereita, niissä on kivoja mietteitä ja ulkoasu on ihanan pirteä ja värikäs.

Ps. harmaa väri sopii sulle jotenkin erityisen hyvin! Mulle harmaa ei ollenkaan sovi, tulee jotenkin kauhean valju vaikutelma. Mutta tosi kivalta näyttää toi asu.:)
 
Oih mä rakastan mintunvihreetä! :) Ja aivan ihana toi sun asu!
 
lovely look!
 
Ihana kalenteri! Oispa vaan mullaki nii paljon menoa et tarvitsisin kunnon kalenteria. Kissaseinäkalenteri taitaa riittää mulle toistaiseksi :).

Ja moi vaan, en oo varmaan aiemmin kommentoinut mitään, lukenut kyllä oon pidemmän aikaa. Vasta nyt kun tuli oma blogi väsättyä niin saa aikaiseksi kommentoidakin :D.
 
Oot ihanan hoikka! :) Ja muutenki hirmunätti.
 
tyylikästä! laitoit ton rusetin just kivasti
ilman sitä kauheeta rinkulaa ;)
tää on ihan paras blogi muuten!!
haleja!! <3
 
ihan superkiva toi uus kalenteri!! milleen teet noi kyntes? olisi kiva saada joku postaus siitä millä lailla saat aikaan jotain noi upeeta. :)
 
hauska toi kalenteri! :--)
tykkään hirveesti sun tavasta kirjoittaa! Postauksia ei välttämättä tule usein mutta ei se mitään kun näin hyviä kuvia ja hyvää tekstiä mielummin!
 
pakko sanoo mut olit tosi kaunis noissa kuvissa:) !
 
Ihana asu+kalenteri, ei mikään ihme, sulla on aina ihania juttuja!<3
(Toi sormus on muuten Backstreetin, ja siinä kameran linssissä oli ennen feikkitimantti, jonka poistit ja lakkasit sitten päälle mustalla kynsilakalla. :D Nimim. Muistan paljon juttuja. :D)
 
aivan ihana toi kalenteri! kuolaan tota väriä...
 
aivan iiiihana kalenteri! :--)
 
Ihanat noi kynnet !
 
kiva tää sun blogi , tätä jaksaa seurata eikä malta pysyy eros täst sivust :D
 
hihii omistan saman kalenterin mut pinkkinä. En oo ennen ollu mikään kalenteri-ihminen, mut oon nii jotenki rakastunu toho, etten voi mennä minnekkää ilman sita:DD
 
I really loved you photo-ring.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]