Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fidailua

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fidailua

are you feeling fashionable?

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

 

fidailua

Käväsin perjantaina uudistuneen Hakaniemen Fidan avajaisissa. Tila oli siis sama kun aina ennenkin ja löytyy osotteesta Hämeentie 5 a. Myymälää oli kuitenkin laajennettu aika reippaasti ja sen somistukseenkin oli panostettu entistä enemmän.






Clint Eastwood -nurkkaus :D





Surullinen pandakangas jonka meinasin ostaa ja tehä siitä jättikokosen tyynyliinan, mut lopulta päädyin jättämään söpöläisen jonkun muun ostettavaks koska mun ompelutaidot on mitä on...





Toi kasarineule oli ihana!






Myynnissä oli myös mm. Longchampia ja Mulberryä. Tossa viereisessä vitriinissä oli kuulemma aiemmin päivällä ollu pari Hermèsin huivia, mut ne oli myyty pois tosi nopeesti.
Tää reissu muistutti jälleen kerran siitä, miten usein kirppiksillä ja second hand -kaupoissa kannattaa ravata. Mä aion yrittää parantaa tapani ja koittaa löytää jostain aikaa kirppisten koluamiseen, koska tälläkin kerralla tein pari huippulöytöä:



Vihreelle kynähameelle ja mustalle kaksinkerroin vyötärön ympäri menevälle rusettivyölle tuli muistaakseni hintaa yhteensä 5€. :)

Ja loppuun vielä perjantain asu


Tunika H&M (uusi!)
Vyö H&M
Rusettisormus + leggarit Gina Tricot
Laukku Zara, eBay
Saappaat kirppis

Kommentit:
oo ihana tuo päivänasu-tunika :o
 
oho! pitääpä kävästä ens viikolla, kun toi nyt tossa lähellä kuitenkin on. en ees tienny, että se on uudistunu! mutta hyvältä näyttää :--)
 
ihanat toi hame ja rusettivyö!
 
minkä hintasta tuolla on ? (=
 
ihana tunika!
 
there's nothing better than London vintage shops. :D


PS. got the same H&M tunic :)
 
ihana toi tunika! (=
 
tosi söpö toi rusetti vyö !
samoin toi hame !
 
tuo violetti neule ois ollu niiiiiiiin sun tyylinen! :)
 
Harmittaa ihan älyttömästi, kun täällä päin ei oo tollasia second hand-liikkeitä. :( Onko tuolla Fidassa minkä hintasta?
 
Kiva postaus! =) Tuli heti sellanen olo et jee jotain vaihtelua.
Niinpä, vähän liian harvoin tulee käytyä kirppiksillä ym second handeis vaikka niistä usein tekeekin hyviä löytöjä. Kenkiä varsinkin.
Hyvä et ne vähä uudisti tota myymälää koska se oli aika karu.
 
jee, einari pääsi kans kuvaan:D kiva kun kävit ja bongasit noi kivat löydöt:P ollaan yhteyksissä ensi viikolla sitten!
sanoisin tuossa Peetalle että joo, samaa mieltä oon sun kaa et myymälä oli karu. Aloitin siis vasta pari kuukautta sitten siel ja onneks nämä uudistukset tuli hyvään saumaan. mut nyt se on oikeesti tosi kiva, kannattaa tulla käymään! ja me ollaan lisätty katumuotia myymälään aika paljon lisää.
 
muistatko yhtään mitä burberry maksoi??? ääk!! pakko päästä :)
 
Mahtavat löydöt, sopii tosi hyvin yhteen ;) täytyypä käydä tuolla !
 
Siis vau, tosi magee putiikki! Pitääpä käydä tuolla ku ens kerralla matkustan Hesaan :)
 
keijju: kiitti! löysin sen h&m:n nettkaupan alesta 15€:lla :)

marska: joo käy ihmeessä :)

emma: kiittiii :)

saara: no esim. toi rusettivyö oli 4€ ja hame euron verran kun sen sauma oli vähän purkautunu :)

linda sofia: kiitti :)

kingaaaa: oh how i wish i was in london right now, but sadly this shop is in helsinki. :D

iidu: kiitti :)

piukku: kiitos :)

johannasd: niinpä, mut se ei jotenki istunu niin kivasti :/

iida: ei oo mitenkään erityisen kovat hinnat :)

peeta: ai sä oot siis se joka vie kaikki kivat kengät mun nenän edestä! mä en oo pitkiin aikoihin löytäny kivoja kenkiä second handina :(

girzi: olin jo ehtiny unohtaa einarin nimen ja mietin hetken et missäköhän kuvassa joku einari-niminen mieshenkilö esiintyy :D

anonyymi: en valitettavasti muista :/

anni: kiitti :)

maizutin: :)
 
paljon toi Longchampin laukku ois maksanut?
 
Oliks toi niiku kirppis?
 
@nadjastrange: Oh OK, now I;m more jealous, I can't find really good vintage shop in Warsaw since many moons and you got it right in your city. :D
 
uu hyvälle näyttää!
 
paljon makso toi longchamp ?
 
Hermesin, ei hermeksen.. :D
 
Kiitos Fidan mainostamisesta! ^__^ T: yks pikku assari Fidalta
 
onpas modernin näköinen Fidan myymälä! Niin se aina on, että kun tekee hyviä löytöjä, muistaa taas miksi kirppiksillä kannattaa käydä ja lupaa parantaa tapansa :D

sitten ei taas jotenkin ehdikkään...
 
siis en kai oo ainoa joka luuli tota kynähametta rusettipipoks, katoin että onpa söpö:D varmasti hameena myös! ja kiitti vinkistä, en tiennykkää että sitä ollaan uudistamassa vaikka ihan melkeen naapuris elelen, en oo vaan ikinä sieltä mitään löytänyt mutta pitää mennä heti huomenna koluamaan!:)
 
iiiiihana toi rusettivyö + kiva päivän asu! toi punainen vyö kruunaa :)

xx
 
Upee neule! Siis se violetti. Nice nice! Toivottavasti Lontoossa oli hauskaa! Hyvää alkanutta vuotta xx
Aino

http://alldayinandout.blogspot.com/
 
Ihanan Fresh toi päivänasu! Ja oon tällänen laiskimus ni kysyn ihan ennen ku lähen mihkää fidalle jonottelee.. oliks siellä mtn tekoturkiksia?:) MAHTAVA blogi.
 
Oon lähössä kaverini kanssa hesaan shoppailemaan ja asutaan toisella puolella suomee,nii ei tiedetä missä ois hyvät kirpparit ja haluttas niitä kierrellä nii oisko mitää osotteita?(:mielellään aika keskustasta. Nuo sun ostokses oli tosi kivoja ja muutenki sun blogis:D
 
jeii, uudistunut fida oli kyllä kiva ! kävin itsekin sitä kurkkaa avajaispäivänä ja yllätyin miten kivaa tavaraa siel oli verrattuna entiseen. siun blogi on aina niin piristävä :)
 
ootko vielä Eetun kanssa?
=)
 
(Okei Einari on ehkä sittenkin toi tummasilmäinen ja tuima merimies.)

T. MOH
 
Missä toi fida sijaitsee? :) :))
 
Katselin kans tuota rusettivyötä tuolla kävästessäni, mutta sinne se jäi. Kaikkea kivaa ei pystynyt ostamaan mukaan! Ihanan löydön teit! :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]