Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

tiistai 30. marraskuuta 2010

 

roadkill





Ostin eilen H&M:stä tekoturkishatun! Hintaa karvakasalla oli 7.95€, mikä ei oo suuri hinta siitä että pää pysyy lämpimänä ja hiukset sähkösinä (terkkuja sille joka keksi laittaa satiinivuoren tohon hattuun).
Palataan asiaan illemmalla parempien kuvien kanssa :)

maanantai 29. marraskuuta 2010

 

etsintäkuulutus!



Omistaako joku teistä ihanista ton kuvan mekon koossa 36 tai 38?
Entä olisko se joku ihana valmis myymään sen mekkonsa mulle?
Jos on, niin mulle voi laittaa sähköpostia osotteeseen


Mun on ihan pakko saada toi mekko!

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

 

eilen...





...sain uuden koiraystävän Napoleonin.





...Taru oli hetken aikaa glamrokkari :D



...mä sensuroin tyyppien kasvoja.



...ja mulla oli päällä
Trikoobiker H&M Kids, kirppis
Mekko H&M Trend, Lauralta
Kaulakoru Antti Asplund
Kello Oasis, Lontoo
Sukkahousut Lindex
Otk-saappaat Zara
Laukku Zara, eBay

lauantai 27. marraskuuta 2010

 

i'll be your winter coat buttoned and zipped straight to the throat with the collar up so you won't catch a cold

Tein eilen pienen Forum, UFF & Fida -kierroksen, ja tässä saalis:





Överifascinator 6,95€. Tiesin heti ton nähtyäni missä, millon ja minkä mekon kanssa aion tota käyttää. Eräs H&M:n myyjä sano että sillä tuli heti minä mieleen noista fascinatoreista. Mä tykkään kovasti erilaisista pääkoristejutuista vaikkei mulla niitä ihan kauheesti ookaan. Mut ehkä tää on hyvä alku ;)



Leopardisormus 3,95€. Tääki on Hennesistä.




Hiuspanta 0,80€ Sörkan Fidasta. Löysin Hämeentien Fidasta myös samanlaisen nahkahameen mikä mulla jo on, mut kokoa pienempänä joten se vanha ja isompi päätyy huuto.net -kasaan :)




Takki Hakaniemen UFFista 32€. Onhan toi aika paljon second hand -takista, mut mä hätäännyin kun näin ens viikon sääennusteen ja toi oli lähimpänä sellasta takkia jonka halusin. Kiersin ennen UFFia läpi kaikki maholliset kaupat, mutten löytäny mitään kivaa takkia, joten oli aika helpotus kun toi tuli vastaan. Onhan toi vähän reilu ja näytän siltä kun mulla olis poikaystävän takki lainassa, mut eipähän ainakaan tuu kylmä!


perjantai 26. marraskuuta 2010

 

laiskan naisen lounas

Mä välillä koukutun johonki tiettyyn ruokaan ja sit syön sitä kyllästymiseen asti kunnes keksin uuden koukuttavan ruoan. Tällä hetkellä raejuusto on kuumaa kamaa mun taloudessa ja oonki ehtiny kokeilemaan vaikka mitä raejuusto-tonnikala-kurkku-younameit-variaatioita ja nyt vuorossa on mun tähänastisista raejuustokokeiluista paras:



Kaadoin raejuuston lisäksi kulhoon kirsikkatomaatteja, kurkkua, fetaa ja oliiveja. Mun mielestä maustamaton feta toimii tossa raejuustosörsselissä paremmin, mut mulla sattu löytymään jääkaapista tommonen valkosipuliöljyfetajuttu joten käytin sitä. Mä muutenki yritän aina käyttää kaikki ruoka-ainekset ja heittää mahollisimman vähän ruokaa roskiin, joten mun kokkaukset (ja varsinki pastakastikkeet) on välillä aika mielenkiintosia kun heitän sekaan jotain ihan randomia.


torstai 25. marraskuuta 2010

 

meikä on valmiina talveen!

"yhyymunkotionkuiglujamuntekismielilaittaahanskatkäteenkunistunkoneella" -valitukset loppu tänään! Me nimittäin käytiin äidin kanssa ostamassa mulle lämpöpatteri!



Sara tuli luonnollisesti tarkistamaan että mitä mä oon tällä kertaa raahannu kotiin, ja kisun hyväksynnän jälkeen oli aika koota patteri.



Tossa patterissa on tehoa 2000W (jota saa tietysti säädettyä viileemmälle tarvittaessa) ja sen lisäks semmonen kuumailmapuhallinjuttu. Mä oon niiiin tyytyväinen siihen että nyt pystyn jopa istumaan toppi päällä tässä koneella. Vielä aamulla mulla oli kahet paksut sukat ja villatakki päällä ja silti sormia paleli niin, että olisin ihan tosissani laittanu hanskat käteen ellei äiti olis just soittanu et lähetään ostamaan se patteri. Tää mun asuintalo on rakennettu 1900-luvun alkupuolella, eikä sillon ihmiset tainnu olla niin vilukissoja kun nykyään, koska ennen tätä patterin ostamista täällä mun kämpässä oli oikeesti jotain tyyliin 15astetta lämmintä. Ehkä allekin, koska musta tuntu että täällä oli melkeen pakkasta :D



Mut nyt on lämmin patteri sekä ylläolevassa kuvassa näkyvä joulutähti jonka äiti halus ostaa mulle koska en omista yhtäkään joulukoristetta enkä niitä voi kauheesti hankkiakaan koska kissat söis ne. Jos jotain kiinnostaa, niin sekä patteri että joulutähti on ostettu Clas Ohlsonilta.

Kävin muuten eilen postissa ja siinä vuoroani odotellessa päädyin kattelemaan erilaisia joulukalentereita ja mietin itekseni, etten kyllä tarvii sellasta koska onhan mulla tavallinen kalenteri josta näkee monesko päivä on. Sitäpaitsi joulukalenterit on lapsille ja mä oon jo iso tyttö!

Sit törmäsin tähän:



Myyrä-kalenteri!!! Mun sisäinen lapsi villiinty ihan täysin joten olihan toi pakko ostaa. Toi on oikeesti semmonen postikorttijoulukalenteri, mut kelpaa mulle. Sitäpaitsi toihan on niin pieni ettei sitä lasketa joulukalenteriks, eiks nii?



Myös talvipukeutuminen on hallinnassa ja kiitokset siitä menee tolle maailman ihanimmalle takille! Se on alunperin Topshopin, mut mä ostin sen eBaysta viime vuonna. Mä kyllä tarvisin ton ohelle jonkun untuvatakin, koska villakangastakit ei oo se paras vaihtoehto -20 asteen pakkasilla, mut murehditaan sitä sit myöhemmin koska tänäänhän oli vaan -10.



Muita tän talven lemppareita on noi GT:n lapaset, Ajasta designin timanttiheijastin sekä Zaran otk-saappaat, jotka ei oo välttämättä ne maailman lämpimimmät ja tukevimmat jäisillä kaduilla. Silti toi varsiosa lämmittää kivasti eikä ainakaan mee lunta kenkiin :P









Päivän asu:
Pipo Gina Tricot
Paita H&M (3-4vuotta vanha)
Farkut Warehouse, Lontoo
Laukku Absolute Vintage, Lontoo
Saappaat Zara

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

 

alias-ilta

Vietettiin eilen kavereiden kanssa peli-iltaa täällä mun lukaalissa. Tää peli-ilta tosiaan koostu pelkästä Aliaksesta, mut se ei haitannu koska me Tarun kanssa piestiin pojat 67985597-0!



Sara löys itelleen paikan kirjahyllystä ja valvo pelin kulkua



Se kuitenki tajus ettei kiinnitetty siihen tarpeeks huomiota, joten oli pienen protestin paikka. Mun piti nostaa se pois tolta pelilaudalta ku ei oltais muuten päästy siitä eroon.



Illan asusta ei oo olemassa tän parempaa kuvaa, mut mulla oli päällä Kappahlin paljettimekko sekä nellyltä ostettu Jeane Blushin neuletakki. Toi neule ei alunperin kuulunu mun asuun, mut koska mä nyt satun asumaan iglussa ja mun asunnon lämpötila tuntuu olevan lähempänä nollaa kun kahtakymmentä astetta, on neuleen (tai useamman) käyttö välttämätöntä.



Tässä kuvassa koitan demonstroida sitä miten paljon pisteitä me Tarun kanssa saatiin puolentoista minuutin aikana.



Me voitettiin ihan ylivoimasesti, toi musta pelinappula on siis meiän ja me päästiin yhen kierroksen aikana jo maalin ohi. Taru tais sormidemonstraationsa perusteella olla yhtä fileissä asiasta kun minä.



Taru joutu lainaamaan mun neuletakkia koska täällä mun asunnossa tosiaan on ihan jäätävän kylmä. Se myös löys mun mekosta irronneen paljetin... :D
Hetkinen! Mitä tuolla taustalla tapahtuu?!





tiistai 23. marraskuuta 2010

 

tonight will be the best damn night ever

Unohdin eilen töiden jälkeen kuvata päivän asuni, joten tein sen täysin normaalisti kahen aikaan yöllä. En oo lähiaikoina osannu mennä nukkumaan ajoissa ja viimeyönäki nukahdin vasta joskus viideltä aamulla. Mun tummat silmänaluset on entistäki tummemmat ja jos lihoisin noin 60kg, joku vois hyvinki luulla mua pandaks.

Me ollaan tänään pitämässä kavereiden kanssa lautapeli-ilta ja ainaki mä oon superfiilareissa asiasta. Ne Lontoosta ostetut vaatteet taitaa siis tänään jäädä kuvaamatta ku pitäis muka jaksaa siivota ja käydä kaupassa ja silleen. Koitetaan sitä kuvaamista vaikka sit huomenna uusiks.
Ainiin, se mun eilinen asu näytti tältä:



Kukkapanta Gina Tricot
Kaulakoru Friis & Company
Tunika Gina Tricot
Siniset sukkikset H&M
Verkkosukkikset Gina Tricot
Saappaat Zara



Väsäsin toissapäivänä uudet kynnet. Tosta kultasesta kynsilakasta onki tullu jonkun verran kyselyitä, mutta mä en valitettavasti osaa sanoa paljonko lakalla on hintaa koska sain sen blogin kautta. Veikkaisin kuitenki että Stockmann, Sokos ja muut isot tavaratalot myy noita Isa Doran lakkoja. Lakka on siis Wonder Nail ja sävy 652 Gold Sparkles :)



maanantai 22. marraskuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 3: randomjutut

Pahoittelut etten oo vieläkään saanu Lontoosta kotiin raahattuja vaatteita esiteltyä, mut niiden kuvaaminen on ollu aika haastavaa kun osa on pyykkikorissa. Koitan kuitenki saada ne kuvattua huomenna, koska nyt seuraa tokavika ostosten esittelypostaus ja tällä kertaa vuorossa on sekalainen tavarakasa.



Mulle lähes täydellinen keittiöpyyhe löyty eräästä sisustuskaupasta Camdenissa. Mä en edes omista leivänpaahinta, joten sen takia toi on ainoastaan lähes täydellinen. Mulla pitäis varmaan olla joku "if it fits in a microwave oven i can cook it" -versio tosta.



The Strokesin levy löyty Spitalfields marketista 2punnalla. Mulla itse asiassa on ollu toi levy joskus, mut lainasin sitä jollekki enkä oo ikinä saanu sitä takas, että kiitti vaan kaverit.
The xx:n levyn ostin Rough Trade -nimisestä levykaupasta johon mun on pakko päästä töihin sitten jos/KUN muutan Lontooseen :D Levyllä oli hintaa £9.
Söpöt cupcakekuulokkeet on myöskin ostettu Spitalfieldsistä, jossa on sekasin ihmisiä myymässä vanhoja vaatteitaan ja tavaroitaan kirppistyyliin, mut samalla seassa on myös uusia juttuja myyviä tyyppejä. Me oltiin paikan päällä vasta kuuden aikaan jollon vikatki myyjät keräs tavaroitaan pois, joten sieltä ei tullu ostettua muuta kun toi Strokesin levy ja noi 10punnan kuulokkeet (jotka oli ihan pakko saada vaikka mun seuralaiset nauroki niille)



Urban Outfittersin (♥) sisustusosastolta ostin viiksimukin joka onki jo näkyny täällä blogissa. Muki kustansi £9. Ton mustan kehyksen meinasin ostaa jo kesäkuisella reissulla, mut pelkäsin matkalaukun painavan liikaa joten jätin sen ostamatta. Nyt kehys lähti mukaan £7 hintaan, enää puuttuu kehystettävä kuva.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

 

sunday

Plop!
Käväsin tänään vähän työskentelemässä tossa allaolevassa asussa. Töistä juoksin kuvauksiin, joita varten jaksoin meikata vähän enemmän ja mulla on jopa huulikiiltoa(!!). Tuntuu jotenki erikoiselta istua sunnuntai-iltana koneella täydessä tällingissä, mut onhan tää ihan hauskaa. Tänään musta otettiin uudet kuvat Forumin blogia varten koska olin Lontoossa sillon kun muut tyypit kuvattiin. Forumin blogi on muuten saanu pari uutta kirjottajaa ja ulkoasuki on muuttunu, joten kannattaa käydä kurkkaamassa :)




Riikinkukkopaita Gina Tricot (uusi)
Farkut Gina Tricot
Kaulakoru Antti Asplund
Saappaat Zara
Laukku Yumi, Lontoo (pakko tunnustaa että mulla oli toi käytössä ainoastaan kauppareissulla koska töihin mennessä piti olla eväät, kalenterit yms mukana joten isompi laukku oli tarpeen)



Toi paita on sivulta aiiika teltta, mut just sen takia ihanan rento ja mukava päällä. Noi leveet hihat vähän arveluttaa mua, mut päätin olla kiinnittämättä niihin sen enempää huomiota. Tai yritän ainaki :D



Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]