Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

tiistai 29. kesäkuuta 2010

 

rakkauskeikka

Mulla oli eilen ensimmäinen työpäivä loman jälkeen, ja vielä aamuvuoro. Silti ei harmittanu yhtään nousta sängystä, koska illalla oli luvassa Arcade Firen keikka Senaatintorilla.



Mulla oli ollu päivällä töissä päällä tylsä musta perusmekko, jonka vaihdoin tohon Lontoosta ostettuun Tenkin rusettimekkoon ennen keikkaa.



Olin ollu niin fiiliksissä kuullessani Arcade Firen Suomen keikasta etten edes tajunnu kysellä kavereilta että onko kukaan menossa sinne. Sain sit lopulta ihan mahtavaa keikkaseuraa, kiitokset siis Suville ja Jannille!



Keikkapaikan ovet aukes 18.00 ja me oltiin paikalla suunnilleen puol tuntia sen jälkeen. Olin ajatellu, että keikkapaikka osottautuu joko ihan superhuonoks tai ihan mahtavaks, ja se sit osottautu jälkimmäiseks. Yleisö sai istua/seistä Tuomiokirkon rappusilla, jollon kaikkialta näki tosi hyvin koska jokanen seiso aina rappusta ylempänä kun edessä oleva.



(noi kaks viimistä kuvaa on otettu mun kamerapuhelimella jonka kuvien laatu kyllä yllätti positiivisesti)

En aio kirjottaa lämppäristä mitään, koska se oli aika....mielenkiintonen.
Arcade Fire sit oli lämppärinki puolesta ihan mahtava ja aaaah mun sanat ei riitä kuvailemaan sitä ihanuutta! Mä olin niin fiiliksissä että hymyilin vaan paikallani enkä pystyny kunnolla edes liikkumaan kun keikka alko. Meinasin mm. kuolla kun tyypit soitti Tunnelsin ja jossain vaiheessa huomasin mun vieressä joraavan Suvin näyttävän siltä että se alkaa kohta itkemään ilosta ♥

Liput keikalle makso 50€, ja oli todellakin sen arvoset. Ainut buu-asia on se, että ne ei soittanu Laïkaa, mut onneks sen liveversiota voi fiilailla youtuben avustuksella:





Oliko kukaan teistä tuolla keikalla? Mitä tykkäsitte? :)

 

fashionstore-kilpailun voittajat

Fashionstore-kilpailu on päättyny ja voittajat arvottu. Kiitos teille kaikille ihanille osallistumisesta, tällä kertaa lahjakortit meni seuraaville henkilöille:

150€ lahjakortti, jekkuli
50€ lahjakortti, leeeeni.moi
50€ lahjakortti, veera.hilke
Tytöt ei ollu jättäny osallistuessaan nimimerkkejä, joten käytetään sit niiden sähköpostiosotteiden alkuja. Toivottavasti ei haittaa :)
Fashionstoren tyypit ottaa teihin yhteyttä lähiaikoina, joten muistakaa tarkkailla sähköpostejanne

Vaikka kilpailussa onkin vaan kolme voittajaa, niin Fashionstore antaa teille muille Are you feeling fashionable?:n lukijoille lohdutuspalkinnoks 10% alennuskoodin kyseiseen kauppaan. Koodi on BGALJBBM ja shoppaamaan pääsee tästä :)

maanantai 28. kesäkuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 2: korut ja kosmetiikka

Tällä kertaa esittelyyn pääsee Lontoosta kotiin raahattu kosmetiikka sekä korut ja hiuskoristeet. Ilmotan tänki postauksen ostosten hinnat punnissa, koska en jaksa muuttaa jokaista hintaa euroiks. Jos jotain kiinnostaa, niin tällä hetkellä £1 = 1,22€.



Lontoossa on Superdrug -niminen kosmetiikka/apteekkiketju, jonka liikkeitä löytyy ainakin keskustan lähistöltä miljoonia. Kaikki muut paitsi Lushin teepuukasvovesi (joka oli ollu jo hetken aikaa ostoslistalla) on siis Superdrugista.

-Vasemmasta reunasta löytyy musta kajali, joka näytti sen verran mielenkiintoselta että se oli pakko ostaa. Mä tykkään rajata silmäni geelimäisellä eye linerillä ja siveltimellä, mut se ei toimi alaluomissa joten ostin sit ton mun vanhan Lancomen linerin tilalle. Harmi vaan etten oo vielä ehtiny/jaksanu/muistanu kokeilla tota. Hintaa tolla oli £4.
-MUA:n puuteri & luomiväri löyty tarjouskorista yhen punnan kappalehintaan ja ainakin luomiväri tuntu käteen testattuna yllättävän hyväpigmenttiseltä halvasta hinnastaan huolimatta.
-Escadan Marine Groove on ollu ostoslistalla jo parisen kuukautta ja sain nyt vihdoinki ostettua sen. Kyseessä on 30ml pullo joka makso £18.
-Olin suunnitellu ostavani Lontoosta paljon erilaisia meikkivoiteita varastoon, koska Suomesta ei löydy tarpeeks tummia, mut tuolla taas kävi niin päin että tummaihosille suunnatut meikit oli mulle liian tummia :D Tyydyin sit ostamaan ton Max Factorin meikkivoiteen 12punnalla.





-Camdenista löyty ihana avainkoru viidellä punnalla. Mua vaan vähän häiritsee se, että toi ketju on vaaleempi kun itse avain, mut onneks se on helposti vaihdettavissa.
-Mun ainoaksi Topshopin ostokseksi jäi noi metalliset korvakorut jotka kustansi £6.50.



-Primarkista löyty söpö rusettipanta yhellä punnalla. Tää oli ainut Lontoosta ostettu rusettipanta, hyvä minä!





-Camdenissa oli Berty & Gerty -niminen vintageliike josta löysin superkivan fascinatorin 12punnalla.



-Yhet mun lemppariostoksista on ehdottomasti noi Oasiksen kellot jotka makso £30/kpl. Olin ennen reissua tehny ostoslistan jonka lopulta unohdin julkasta täällä blogissa, mut toi kultanen Oasiksen kello oli sillä listalla ja meninki liikkeeseen metsästämään sitä. Ostin viimisen kultasen yksilön ja jouduin seuraavana päivänä palaamaan hakemaan myös ton hopeisen, koska nää vaan on niin kivoja ja mun Asoksen niittikello alkaa olemaan jo aika kulunu.

-Pinkki & musta sormus on ostettu Primarkista £1,5 kappalehintaan
-Kultanen rusettisormus on Miss Selfridgestä ja se kustansi £4.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 1: vaatteet

Ilmotan vaatteiden hinnat punnissa, koska en jaksa alkaa kääntämään niitä euroiksi. Tällä hetkellä 1punta = 1,22€, eli esim. 20punnan mekko on euroissa suunnilleen 24,50.
Mut nyt niihin vaateostoksiin:



Seilorimekko Camden Marketsista £18



Kukkaoksennusmekon sain tingittyä 20punnasta kymmeneen. Tääki on tuolta Camdenista ja siellä saa (ja pitää!) tinkiä. En tainnu maksaa mistään sieltä ostamastani vaatteesta sitä hintaa minkä myyjä alunperin pyysi.



Ihanalla kukkaprintillä varustettu superpehmeä mekko kustansi £15, tääki on Camdenista. Ostin myöhemmin reissulla samalla printillä varustetut kengät ja laukun, mut esittelen ne myöhemmin.





Rusettimekko (jollasta olin joskus katellu ebayssa) makso Camdenissa £15. Lauralla oli tollanen ensin ja mun oli sit ihan pakko saada samanlainen :D



Tää on toinen samismekko joka ostettiin Lauran kanssa -tosin sillä on mustalla pohjalla tummempia kuvioita jotka ei erotu niin hyvin kankaasta. Mä tykkään kovasti tosta pääskysprintistä (ylläri) ja tällä Criminal Damagen rakkausmekolla oli hintaa £35. Joku tyttö sovitteli tätä mekkoa mua ennen ja koska kyseessä oli vika s-koko, me jäätiin Lauran kanssa kyttäämään että ostaako tyttö mekon vai ei. Ooteltiin jotain 10-15min kunnes tyttö hylkäs mekon ja mä sain sen sovitukseen. Oli ihan supervoittajaolo kun sain kiikutettua täydellisesti istuvan mekon kassalle :D



Mun lempparimekko-ostos on kuitenki tää Tk Maxxista löytyny Cutie -merkkinen ankkurimekko. En oo ihan varma siitä että miten toi Tk Maxx toimii, mut mun käsittääkseni se on vähänniinku joku outletintapanen kauppa jossa myydään eri merkkejä edullisemmin. Tällä mekolla oli hintaa £15.



En edes tienny että Lontoossa on BikBok, mut törmättiin sellaseen Oxford Streetillä ja toi paita tarttu mukaan 50% alennuksella varustettuna. Paidalle jäi hintaa £6 ja olinki jo hetken ettiny tollasta, koska mun vastaava, yli puoltoista vuotta vanha GT:stä ostettu yksilö alkaa osottamaan haalistumisen merkkejä.



Primark tuotti mulle pienen pettymyksen. Olin ihan varma, että löydän sieltä eniten vaatteita halpojen hintojen ansiosta, mut en sit löytäny kun yhen mekon joka menee sittenki kirppismyyntikasaan, sekä ton ylläolevan pitsiolkapäillä varustetun topin jolla oli hintaa £4.



Tiedän, ettei ulkomailla kannata käydä Hennesissä, koska suunnilleen samat kamat löytyy myös Suomesta. Me sit kuitenki eksyttiin sinne ja sieltä löyty ihana kipparitakki £10 alelapulla varustettuna. Olin itseasiassa katellu tota jo normaalihintasena, joten se oli pakko raahata mukaan Suomeen.



Vasemmalla epämääräsessä mytyssä on pilkkuleggingsit joissa on kivat takasaumat. Nää makso Tk Maxxissa n. £8.
Warehousesta ostetut ankle grazer -farkut vilahtiki jo tässä postauksessa. Noi makso alennuksessa £20 ja olin just ennen noiden löytymistä sovitellu Urban Outfittersilla vastaavia, mut huomattavasti kalliimpia. Tosi hyvä että jätin ne ostamatta!
BikBokissa sai kahdet sukkikset yksien hinnalla, joten ostin kahdet sukkikset joissa on harmaa takasauma ja rusetit nilkoissa. Sukkikset makso yhteensä £5,90.
Oikeella näkyy New Lookista 5punnalla ostetut pitsisukkikset jotka on just sellaset mitä oon ettiny. Kuvasta ei taida saada selvää, mut näätte sit mun asujen yhteydessä...

Siinä ne mun vaateostokset oli. Mitä tykkäsitte? :)

 

maalausta

Mä mainitsinkin tässä postauksessa siitä, että tarkotuksena olis maalata peili ja parit kehykset mustiks. No tänään sit vihdoinki koitti se päivä kun heräsin siihen että kesäloma loppuu ylihuomenna eikä sen jälkeen oo pahemmin enää aikaa hengailla pihalla ja odotella maalin kuivumista.



Ensimmäisenä oli peilin vuoro. Toi on siis ostettu Ikeasta n. 8euron hintaan ja musta spraymaali on rautakaupasta ja se puolestaan makso n. 5-6e. Maali on kiiltävää ja tolla voi maalata mm. puuta, muovia ja metallia eli just niitä juttuja joita varten maalia tarvitsinkin. Luulin rautakauppaan mennessäni että mun pitää ostaa tyyliin kolmea erilaista maalia että saan noi kaikki eri materiaaleista valmistetut kehykset maalattua, mut onneks ei sit tarvinnu.



Mites toi viehkeä maalausasento?



Meille ei tuu mainoksia eikä ilmaisjakelulehtiä, joten otettiin H&M:n syyskuvasto hyötykäyttöön. Noi sivut piti vielä teipata nurmikkoon kiinni koska ne olis muuten lähteny tuulen mukana lentoon.







Myös kolme kirppikseltä ostettua kehystä sai maalia pintaansa



Aurinkolasit ebay
Bikinit H&M
Vetskaritunika Dr. Denim





Kehysten jälkeen oli synttäripeuran vuoro. Haluan että noi kaikki seinäasiat sopii yhteen toistensa kanssa ja mua olis häirinny suunnattomasti se, että toi peura olis ollu pinkki ja kaikki muut jutut mustia.





Sit odoteltiin maalin kuivumista ja luettiin lehtiä mummon tekemällä viltillä







Toin kehykset äsken sisälle, mut ne on vieläki vähän kosteita. Lupaan laittaa kuvaa niistä seinällä kunhan kaikki on kuivunu ja kuvat kehyksiin löytyny yms yms yms.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

 

jussii



Kuva on otettu viime juhannuksena Lauran mökillä. Tänä vuonna oli tarkotus hyökätä Villen mökille taistelemaan hyttysiä vastaan, mut oon ihan rikkipoikkiväsy vaikka nukuinki viimeyönä yli 12 tuntia. Tai sit se väsymys johtuu just noista ylipitkistä yöunista... No mut ehkä on ihan hyvä välillä vähän lepäillä koska mulla alkaa taas maanantaina työt, buu!


Viettäkääpä kivat juhannukset!

 

kotona ollaan!

Tulin tosiaan tossa parisen tuntia sitten kotiin lentokentältä ja mulla on jotenki epätodellinen olo. En osaa rauhottua ja rentoutua, vaan mun tekee samaan aikaan mieli katella matkalla otettuja kuvia, tehä blogipostauksia aiheesta, sovitella uusia vaatteita sekä nukkua. Vaikka olinki vaan viikon verran poissa ja rakastuin Lontooseen, niin silti on ihanaa olla taas kotona!



Hattu Vero Moda
Ruututunika H&M, ebay
Farkut Warehouse (uudet!)
Ballerinat ebay

Lontoossa tuli tosiaan shopattua ihan sikana, mut silti mun laukku jäi melkeen 3kg painorajan alapuolelle. Oltiin Lauran kanssa stressattu sitä että joudutaan maksamaan lisäkiloja, joten puettiin sit lentokentällä parit ylimääräset vaatteet päälle vaikka oliki hellepäivä.





Ihmiset katto meitä vähän oudosti, eikä ihme koska muilla matkustajilla oli pelkät t-paidat päällä ja mulla 4 paitaa + takki ja uudet Aldon kiilakorot joilla kopsuttelin ja puolijuoksin pitkin lentokenttää koska meinattiin myöhästyä lennolta ja meiän portti oli ihan jättikokosen lentoaseman toisessa päässä. Tuli joo "hieman" kuuma, mut onneks ehittiin lennolle eikä jouduttu maksamaan niitä lisäkilojakaan.
Tällä hetkellä oon sen verran poikki etten jaksa postailla tän pidempään, mut koitan huomenna saada ostosten esittelypostausta aikaseks. Sain muuten lentojen aikana vastattua osaan niistä teiän jättämistä kysymyksistä, mut niitä tuli kuitenki sen verran että kysymyspostausten ilmestymisessä menee vähän kauemmin. Koittakaa jaksaa puput :)

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

 

ulkomaiset lemppariblogit

Mä en jostain syystä seuraa kovinkaan montaa ulkomaista blogia. Mä veikkaan, että se "joku syy" on se, että seuraan yli neljääkymmentä suomalaista blogia eikä aika riitä myös ulkomaalaisten blogien läpi kahlaamiseen. Enkä mä oikeesti oo ees ettimällä ettiny niitä kivoja blogeja, mut olis kiva jos jaksaisitte linkkailla tän postauksen kommenttilaatikkoon blogeja joista saattaisin tykätä...

Tässä olis kuitenki mun ulkomaiset lemppariblogit joihin pääsee kuvia klikkaamalla :)



Rakastan Kertin blogin visuaalisuutta ja kuvien muokkaukseen käytettyä aikaa. Postauksia ei tuu edellämainituista syistä kovin usein, mut niitä jaksaa kyllä odottaa koska joka ikinen postaus on niin upea.



En ymmärrä PaniEkscelencjan teksteistä mitään eikä googlen kääntäjästä oo pahemmin apua. Kielimuurista huolimatta oon ihan koukussa tähän blogiin. Ammennan täältä tosi paljon inspiraatiota, vaikken ite pukis päälleni maksimekkoa tai ajais sivuhiuksiani siiliks. Edellämainitut jutut kuitenki sopii blogin kirjottajalle älyttömän hyvin!

tiistai 22. kesäkuuta 2010

 

suomalaiset lemppariblogit

Mä tykkään lukea lemppariblogien esittelypostauksia, koska sitä kautta voi tehdä mahtavia uusia blogilöytöjä. Mun lemppareita on pyydelty sen verran että päätin vihdoinki tehä listan mun lemppariblogeista. Noi ei sit oo missään parhausjärjestyksessä ja blogeihin pääsee kuvia klikkaamalla :)



Piukun blogia oon seurannu niin kauan kun mä muistan. Mun mielestä se vaikuttaa jotenki niin ihanalta ja symppikseltä tyypiltä. Tykkään myös kovasti Piukun tyylistä ja sisustusjutuista.



Shaking heartbeatin taisin löytää pari viikkoa sitten ja tää on heti ensivilkasusta lähtien ollu mun lempparilistalla. Mä en kestä ku toi Tiina on niin upeen näkönen!



Tykkään tosi paljon Ida-Lotan blogista ja tyttö on oikeessa elämässä just niin ihana kun miltä blogin kautta vaikuttaa. Mua vaan vähän harmittaa se, ettei Ida-Lotta postaile niin usein, mut tavallaan se on hyvä juttu koska kun se postaus tulee niin tuntuu ihan kun olis joulu :D



Tykkään niiin paljon tästä blogista, koska Linda Sofia panostaa ihailtavan paljon kuviinsa ja jaksaa siitä huolimatta postailla säännöllisesti. Tykkään myös Linda Sofian DIY-meiningeistä :)



Sweet Vanityssa on kivasti erilaisia juttuja, koska blogia kirjottaa kaks tyttöä. Blogissa näkyy rusetteja, timantteja ja muita Nadjamaisuuksia, joten ei oo mikään ihme että tykkään tästä blogista :D


Kiitos teille ihanille kivoista ja inspiroivista blogeista! (toivottavasti teitä ei haittaa että lainasin blogeistanne kuvia, mut mun mielestä blogiesittelyt on ihan tylsiä jos niissä on pelkästään bannerikuvat)

 

under control

Moikka!
Me ollaan täällä Lontoossa ja täällä on ihan superia! Ostettiin just netti tänne meiän huoneeseen ja pääsin ekaa kertaa koneelle sitten perjantain. On ollu ihan mahtava loma (myös blogimaailmasta) ja ollaan shopattu ihan hulluna!


(suurin osa ihanuuksista on Lauran)

Noi edelliset postaukset on muuten ajastettu ja kirjotettu jo viime viikolla ennen matkaa, joten mä oon kyllä täällä Lontoossa vaikka blogiin tuliski kuvia mun kodista :D
En aio viettää lomaani tässä koneella, mut tulin vaan kertomaan pikaset terkut. Pari postausta on vielä tulossa ajastettuna mut palataan asiaan reaaliaikasesti perjantaina!

maanantai 21. kesäkuuta 2010

 

lontoon soittolista



Joku oli tossa perjantaina ennen lentokoneeseen menoa vähän fiiliksissä matkasta ja väsäs tämmösen pääasiassa brittibändeistä koostuvan soittolistan Spotifyyn ja päätti jakaa sen teiänki kanssa. Jos omistat Spotifyn, niin klikkaa kuvaa ja soittolistan pitäis aueta automaattisesti. Jos taas et omista, niin koita ettiä noi biisit vaikka youtubesta tai myspacesta tai jotain :D

Toivottavasti tykkäätte!

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

 

synttärilahjat, osa 2

Mun synttäreistä on kulunu kohta kuukausi, mutten oo vieläkään saanu esiteltyä kaikkia saamiani synttärilahjoja. Esittelypostausten ensimmäinen osahan on videomuodossa ja se löytyy täältä. Sillon esittelin ne iteltäni "saadut" lahjat ja tällä kertaa esittelyyn pääsee äitin antama lahja. Mä taisinki sillon synttäripäivänäni mainita, että kävästiin Ikeassa ettekä varmaan ikinä arvaa mitä sain synttärilahjaks!



Mähän oon jo kaaaaauan kuolannu Ikean koivuviilusen kampauspöydän perään, ja toi ylläoleva kuvakollaasi onki väsätty jo helmikuussa ja alkuperänen postaus löytyy täältä.



Noi pöydällä olevat kehykset olis tarkotus iskeä vielä seinälle. Niiden lisäks seinälle on tulossa pari muuta mustaa kehystä jotka odottaa maalausta. Ajattelin samalla maalata myös ton pinkin peuran pään mustaks, jollon se sopii paremmin yhteen muiden seinällä olevien juttujen kanssa.



Vielä muoveissaan oleva peili olis myöskin tarkotus maalata mustaks ja kiinnittää seinälle. Maalit on jo valmiina, vielä kun löytyis aikaa projektin toteuttamiseen :D
Joku oliki kyselly mun perus kotiasun perään, ja semmonen vilahtaaki tossa kuvassa. Leggarit ja t-paita FTW!



Pöytälevyn alapuolella on huovalla vuorattu laatikko johon laitan lempparikoruja ja muita ihanuuksia kunhan saan ne maalausta odottavat taulut tuolta laatikosta seinälle.



Korutelineeseen heitin vaan randomilla ensimmäiset käsiin osuneet korut. Tohonkin valkkailen sit myöhemmin niitä lempparikoruja ja asusteita.





Ebaysta tilattujen cupcakepurkkien kanssa meinas käydä köpelösti. Myyjä lähetti mulle 2 tommosta vaaleenpunasta vaikka olin tilannu setin joka sisälsi sinisen ja punasen cupcaken. Lähetin myyjälle muistaakseni kolme yhteydenottoa enkä vielä reilun viikon odottelunkaan jälkeen saanu mitään vastausta, joten otin sit yhteyttä ebayyn ja sanoin että mulle lähetettiin väärä tuote. Ebaysta oltiin vissiinki kovisteltu sitä myyjää, koska se sit ehotti että lähettää mulle uuden sinisen purkin pelkkiä postikuluja vastaan jollon saisin pitää kaikki kolme purkkia. Mähän myin sen yhen ylimääräsen pinkin huuto.netissä ja se saiki rakastavan kodin Von W:n luota. Loppu hyvin, kaikki hyvin, vaikka jouduinki taistelemaan cupcakepurkeistani pari viikkoa :D



Toi kampauspöydän tavararöykkiö ja seinähommat ei siis oo vielä valmiita, mut en vaan malttanu olla esittelemättä lempparisynttärilahjaani.. Mitäs tykkäsitte? :)

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]