Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

perjantai 30. huhtikuuta 2010

 

ette ikinä arvaa

...nimittäin mun vappuasua!


torstai 29. huhtikuuta 2010

 

vappua!

Moikkamoi!
Ihan ekana tulis pieni pikainfo huomisesta:

Ollaan Ihanien tyttöjen kanssa huomenna perjantaina 30.4. klo 14-16 Forumin Seppälässä. Siellä juhlitaan MSCHICin ja Seppälän yhteistyön 1-vuotissynttäreitä sekä wappua. Paikalla on MSCHICin meikkaajia loihtimassa vieraille vappumeikkejä, Anna ja Nadja juhlapukeutumisneuvojina (lol) sekä Mimmi & Peppi juontajina ja syleilijöinä. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja juotavaa. Tapahtuma on avoin kaikille eikä tonne oo mitään ikärajoja.
Päivän aikana arvotaan 3kpl 50€ lahjakortteja Seppälään, joten ihan senki takia kannattaa tulla käymään tuolla. :)

Loppuun vielä asu jossa kävin töissä sekä Seppälässä punomassa juonia huomisen varalle. Tykkäsin asusta tosi paljon, harmi etten jaksanu keskittyä tohon kuvaamiseen tän enempää :D





Bikerliivi Gina Tricot
Eiffeltornikoru on ite tehty
Uimapukukankaasta tehty mekko Gina Tricot, ostettu Huuto.netistä joskus viime vuonna.

ps. Toi oikeessa kulmassa näkyvä vihree mekko on nyt mun! Ehin jo kuolaamaan sitä täällä, mut kerron tästä lisää myöhemmin...

Mut nyt pitsaa ja lemppariblogien lukemista. Huomiseen!

 

plöö

Mun päivä alko tänään tosi kivasti. Sain nukkua pitkään, kävin ennen töihin menoa mäkissä ja töissäki oli kivaa. Aika meni tosi nopeesti ja asiakkaat oli ihania. Siis jos ei lasketa mukaan niitä kahta venäläistä miestä jotka yritti saada mua sovittamaan vaatteita :D

Pääsin töistä vasta yheksältä ja suuntasin sieltä suoraan Kaksi Tvån näytökseen, joka alko samaan aikaan. Olin paikalla 21.17 ja Anna & kumppanit oli jo menny tapahtumaan edeltä. Osa teistä varmaan tietääki että Kaapelitehtaalla on n. 500miljoonaa ovea... No, mä en ollu tajunnu tarkistaa että missäpäin Kaapelia näytös on, joten kulutin 10minuuttia oikeen paikan löytämiseen. Löysin perille n. 21.30 jollon näin näytöksen viimiset kolme asua. JEE! Mua ketutti tosi paljon, koska olisin halunnu nähä Tarusta muutakin kun selän.
Jos olisin tienny missaavani kaiken, olisin voinu tulla suoraan töistä kotiin Eetun ja Valerian luo. Vallu on tullu Jyväskylästä asti tänne meille pariks yöks hihi. Kun tulin tänne kotiin, oli Eetu ja Vallu laittamassa meille vegaaniruokaa ja pääsin suoraan syömään ja kattomaan leffaa. Elämä on sittenki kivaa!
Nyt kuunnellaan tässä Sunny Day Real Estatea (luv) ja mennään ihan just nukkumaan. Huomenna (tai siis tänään, koska kello on jo yli kakstoista) olis luvassa piiiitkä työ+paltsupäivä ja mä istun koneella kahen aikaan yöllä. Voisin siis mennä tästä nukkumaan, mut sitä ennen esittelen tän päivän asun:



Raitapaita Gina Tricot, kirppis
Rusetti on ryöstetty Lauralta
Hame Gina Tricot
Vintagesaappaat ebay


keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

 

lauantainen blogimiitti

Lauantaina oli tosiaan blogimiitti josta ootteki tainnu lukea jo muista blogeista. Mä menin tilaisuuteen tapani mukaan myöhässä, mut niin onneks Annaki. Olin meiän kotiovella soittamassa taksia missattuani bussin mut tajusin sit soittaa Annalle koska seki on aina myöhässä -ja yleensä vielä enemmän kun minä :D
Olin oikeessa ja hetken päästä Anna, Laura ja Arez tuli hakemaan mut autolla.
Oltiin lopulta (Hernesaareen eksymisen jälkeen) noin tunnin verran myöhässä, mut ei onneks missattu mitään oleellista. Noi yhet lähti Nicolelle juomaan tequilaa, mut mä jäin vielä miittiin tutustumaan uusiin ihmisiin. Tosin se tutustuminen oli aika heikkoa, koska kuten missä tahansa isossa tilaisuudessa, oli myös tuolla ns. kuppikuntia.

Mulla sit palo jossain vaiheessa hermo tähän jakautumiseen ja suuntasin Eetun ja sen kavereiden kanssa Bellyyn. Ilta oli loppujen lopuks onnistunu ja oli kiva tutustua Eetun kavereihin paremmin :)

Mut nyt siirrytään takasin miittiin, tai lähinnä vähäseen kuvasaldoon siitä:









Yks ohjelmanumeroista oli tietokilpailu. Mun, Lauran, Neetan sekä Pepin ja Mimmin joukkueen nimi oli me kolme ja lihavat :D





Meikä syleilee pehmeitä tyttöjä ♥ Mä en oikeesti oo ihan noin pitkä tyttöihin verrattuna, mulla on 10cm korot jalassa.

Heräsin päiväunilta tuntia ennen miitin alkua ja mun piti käydä suihkussa, laittaa tukka, meikata sekä keksiä joku asu. Päädyin lopulta tosi turvalliseen vaihtoehtoon, mut tiesinpähän ainaki viihtyväni asussani.



Rusettipanta Seppälä
Lempparimekko Seppälä
Sukkahousut H&M
Kengät Ellos



Kuvasta unohtu illan laukku, joka on ostettu Gina Tricotista pari viikkoa sitten. Tykkään tosta kovasti!



Meille jaetut goodiebagit eli korruptiokassit oli blogimiiteille tuttuun tapaan erittäin runsaat. Tällä kertaa niitä oli jopa kolme :D Ne luonnollisesti sisälsi paljon kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. En nyt jaksa sen kummemmin esitellä lahjuksia, mut vähänkö epistä että osa bloggareista sai toinen toistaan hienompia Friis & Companyn laukkuja ja mä sain rannekellon joka on pienimmällekin säädettynä ihan liian iso mun ranteeseen. Nyyh.

Ainiin mun piti kertoa tosta kuvassa olevasta kaulakorusta. Miitissä oli arvonta "jokainen arpa voittaa" -meiningillä. Jaossa oli lahjakortteja, kirjoja, kauneudenhoitotuotteita yms. Mä voitin kassillisen Friis & Companyn koruja. Ylläolevan kaulakorun lisäks kassissa oli toinen kaulakoru sekä korvakorut jotka ei oo ihan mun tyyliset. Pitää koittaa lahjottaa ne jollekki kaverille tai jotain :D

edit: Osa ei tuntunu tajuavan, että mä vähän niinku läpällä valitin tosta "huonosta" goodie bagistani. Tiedän, että Jonna, Iina ja Salla oli nähny paljon vaivaa miitin eteen ja oon siitä tosi kiitollinen. Mun mielestä esim. porukan jakautumisella ei ollu mitään tekemistä miitin järjestämisen kanssa. Tytöt hoiti oman osansa hienosti ja ehinki kiittämään niitä tästä. Mutta koska osa teistä tykkää valittaa jokasesta pienestäkin asiasta, niin tehdään tää vielä tässä selväksi.

Mä oon muuten vihdoinki oppinu ajastamaan postauksia ja oon tän postauksen ilmestymisen aikaan onnellisesti töissä. Sieltä suuntaan Kaapelitehtaalle Kaksi Tvån muotinäytökseen jossa Taru on mallina. Kaikki sinne!

tiistai 27. huhtikuuta 2010

 

uutuuksia

Kävin tosiaan perjantaina vähän shoppailemassa palkkapäivän kunniaks ja oon aika ylpee itestäni, koska mun teki mieli ostaa vaikka mitä mut onnistuin lopulta karsimaan ostokseni näihin kolmeen:



H&M:n pubiruusumekkoa olin katellu jo aiemmin ja nyt kun Forumissa oli jäljellä näitä enää kolme kappaletta joista yks oli mun kokonen, päätin kotiuttaa sen. Tosin toi taitaa olla sittenki vähän iso ja suuntaan tässä jossain vaiheessa Itikseen tai Selloon kokeilemaan pienempää jos niissä on kokoja jäljellä. Miksen mä koskaan osaa ostaa sopivia vaatteita?!
No mut kuitenki, mekko makso 29,95.



Gina Tricotista löysin batiikkivärjätyn jättitaskutunikan 14,90euron hintaan.



Ihastuin malliin sen verran että ostin tunikan myös leopardikuosissa. Mun tekis mieli ostaa myös ihan perusmusta, mut enköhän mä pärjää näillä kahdella :D



Mulla oli tänään töissä päällä toi leopardikuosinen ja tykkäsin siitä kovasti. Tosin olin suunnitellu laittavani tohon vielä vyön mut se sit unohtu kiireessä.





Rusettipanta Seppälä
Leoparditunika Gina Tricot
Eiffeltornikorvikset on ite tehty. Niitä voi ostaa täältä

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

maanantai 26. huhtikuuta 2010

 

LONTOOOOO!

Mulla on kesäkuussa elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma, jonka huimasta kahesta viikosta tulee vietettyä puolet Lontoossa. Ajankohta on 18.-24.6. ja oon niiiiin fiiliksissä tästä ettei mitään rajaa! Ostettiin siis Lauran kanssa perjantaina lennot ja Easyjetin kautta ostetulle menopaluulle tuli hintaa 175€/henkilö. Hintaan sisältyy lentokenttäverot sekä 20kg painava matkalaukku.

Me etitään just sopivia hotelleja/hostelleja ja tajusin vasta tässä vaiheessa että reissusta olis ihan hyvä mainita täällä blogissa niin saadaan samalla vinkkejä hinta-laatu suhteeltaan hyvistä yöpaikoista. Meiän reissubudjetti on aika pieni, joten me etitään nyt edullisia, mutta lähellä keskustaa olevia hotelleja/hostelleja. Ja joo, me tiedetään että hostelleissa on tosi halpaa yöpyä, mut me ei haluta kenenkään tuntemattomien kanssa samaan huoneeseen ja yksityishuoneet hostelleissa on yllättävän kalliita joten ehdotelkaa sen mukaan :D

Tällä hetkellä meillä on kiikarissa pari varteenotettavaa vaihtoehtoa, joiden hinta on n. 300-400e/2henkilöä/6yötä. Halvalla mennään, koska meiän tarkotuksena on käydä siellä vaan nukkumassa ja käyttää muu aika Lontoossa hengailuun. Kyselen vielä lähempänä reissua käymisen arvosista paikoista, mut nyt olis kiva jos suosittelisitte niitä hyviä yöpaikkoja :)

 

kierrätystehtaalla

Mulla on tällä hetkellä ainekset kolmeen eri postaukseen lauantailta, koska sillon sattu ja tapahtu. Alotetaan kuitenkin esittelyllä Kaapelitehtaalla järjestetystä Kierrätystehtaasta.















You Compelete Me:n pöytä oli mun lemppari. Harmi vaan että Kaapelilla oli semmonen tungos ettei myyntipöydistä saanu otettua kunnollisia kuvia :D



Tällä YCM:n rusettipannalla oli hintaa muistaakseni 20e. Toi on ihana!







Laura puolestaan ihastu maatuskaneulatyynyihin



Ja me molemmat ihastuttiin croisantteihin :D





Kiertokulku oli tehny lamppuja mm. pesukoneiden rummuista ja lääkepurkeista. Mä oon muuten tehny ohjeen kuvanmukasen LP-kellon tekemiseen. Se löytyy täältä :)



Nää korvikset on tehty piparkakkumuoteista!



Tavaratorille sai tuoda vanhoja aesineitä ja vaatteita joita sai halutessaan ottaa. Me ei kauheesti jaksettu kierrellä tuolla, koska ajateltiin kaikkien parhaiden juttujen menneen heti. Ei myöskään jaksettu mennä sinne mun hehkuttaman Ompeluseurojen pisteeseen ompelemaan, koska siellä ei ollu vapaita ompelukoneita ja meitä väsytti. Mä olin nukkunu edellisenä yönä 4h ja mua houkutti päiväunet paljon enemmän kun ompeleminen. Varsinki ku illalla oli vielä vuorossa blogimiitti eikä mulla ollu mitään hajua asustani.









Onnistuin pitämään lompakonnyörit (eli nepparin) tiukalla vaikka tuolla oliski ollu ihania juttuja pilvin pimein. Mun ainoaksi ostokseksi jäi sarjakuvalehden sivusta tehtyyn pussiin pakattu Kooky Gemsin rusettikoru jolla oli hintaa 12e :)

Kävikö kukaan teistä tuolla?

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

 

kaveripäivä

Tän mun parin päivän miniloman aikana on tapahtunu kaikkea superkivaa mut nyt alotan viikonlopusta kertomisen perjantaista.
Olin päivällä Mean kanssa kiertelemässä kirppiksiä ja vaatekauppoja palkkapäivän kunniaks ja mulla tarttu pari kivaa juttua mukaan, mut tällä hetkellä laiskottaa sen verran etten jaksa alkaa kuvaamaan ostoksiani. Lupaan kuitenkin esitellä ne tässä lähipäivinä.



Mea laitto osan vaatteistaan ja asusteistaan kierrätykseen ja päätti yllättää mut söpöllä muumipussilla joka sisälsi rusettiasioita.



Pussista löyty kaulakorun ja korvisten lisäks rintaneula, käsikoru ja 2 hiuspantaa. Kiitos paljon ♥

Keskustassa hengailun jälkeen menin käymään Lauralla.



Ripa sai rusetin kaulaansa



Ja me katottiin Eläinpoliiseja ja syötiin karkkia...



...sekä mansikoita. Noi näytti vähän joltain geenimanipuloilluilta eikä ollu läheskään niin makeita kun kesällä, mut se ei haitannu yhtään koska tuoreet mansikat on parhaita.







Päivän asu:
Seeprahuivi UFF (uusi!)
Bikertakki H&M
Laukku Gina Tricot
Huivi Gina Tricot
Tunika Gina Tricot, kirppis
Vyö Only
Seepraleggarit H&M
Vintagesaappaat ebay

lauantai 24. huhtikuuta 2010

 

kierrätystehdas



Tää info tulee vähän myöhässä, koska eilen oli niin paljon kaikkea kivaa tekemistä että unohdin postata tästä. Tänä viikonloppuna siis järjestetään Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas -niminen tapahtuma. Sinne on vapaa pääsy ja se on käynnissä lauantaina ja sunnuntaina 10-17.00. Ohjelmassa on mm. tanssi- ja muotinäytöksiä sekä erilaisia pisteitä ja pajoja. Mukana on myös yli 80 näytteilleasettajaa, joilla on myynnissä upeita kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä esineita/asioita/vaatteita/asusteita.

Mainitsinkin jo sen, että tuolla on erilaisia pajoja joissa voi kokeilla uusia juttuja. Mä itse asiassa kävin tasan 2 vuotta sitten tässä samaisessa tapahtumassa olleessa Ompeluseurojen pajassa, jota mä edelleenki suosittelen kaikille!
Siellä saa 5euron materiaalimaksua vastaan käyttää Emmauksen ja Defenderin ompelukoneita, kankaita ja muita materiaaleja ja mikä tärkeintä -sieltä saa apua! Ompeluseurojen henkilökunta luonnollisesti osaa auttaa jopa mua joka valitsi ala- ja yläasteella puutyöt koska kärsivällisyys ei riittäny ompelemiseen. Nykyään omistan ompelukoneen ja osaan just ja just lyhentää hameen. Voin kuitenki kertoa että tuolla se ompeleminen on paljon helpompaa, koska voi vaan heittää idean ja tyypit auttaa toteuttamaan sen.

Toinen mainitsemisen arvonen juttu on Töölö Fashion Instituten maximekkopaja. Siellä ommellaan mekkoja osallistujien tuomista vanhoista t-paidoista ja muista kankaista. Multa jää tää paja väliin, koska en oo ainakaan toistaseks innostunu maximekoista. Mä kuitenki osallistuin viime syksynä TFI:n saumuriralliin jossa tehtiin pötkylähuiveja. Kuvia siitä löytyy täältä.

Mut nyt suuntaan Valtteriin ja sieltä Kierrätystehtaalle. Nähään siellä! :)

perjantai 23. huhtikuuta 2010

 

kilpailujen voittajat

Heippa!
Julkaisin aiemmin arvontojen voittajat ja tällä kertaa vuorossa on kahen kilpailun parhaiden kommenttien palkitseminen. Mulla meni eilen 5 tuntia näiden valitsemiseen ja pääsin nukkumaan vasta kolmen jälkeen yöllä. Se ei haittaa yhtään, koska huomasin jälleen kerran miten ihania lukijoita mulla on! Enkä tarkota tällä "nadjaootihaninjaparas" -nuoleskelua (vaikka onhan neki ihan kivoja heh), vaan sitä, että teillä on tosi hyviä kommentteja ja mielipiteitä. Teiän kommentteja on oikeesti tosi kiva lukea vaikken aina ehtiskään niihin vastata. Mut nyt lopetetaan löpinät ja julkastaan ne voittajat!

Day 1. The garden Collectionin tunikat menee seuraaville tyypeille:


Anna:
"Odotan joka kevät kesältä sitä samaa, mitä aina lapsena oli; intiaanikesää, kun oli niin kuuma, että alastomanakin hikipisarat lensi.

Aurinkoa ja sadetta, joka ei häirinnyt ja ärsyttänyt, vaan toi ilon kun sai juosta ulkona märät vaatteet päällä. Sateella oli myös mahtavaa käydä uimassa, kun vesi tuntui ihan linnunmaidolta, niin lämmintä se silloin oli.

Rentoa yhdessäoloa, kun kaikki kaverit oli siinä lähellä ja tehtiin yhdessä kaikkea hullua ja hulvatonta. Pelattiin puistossa yömyöhään ja aamuvarhain herättiin leikkimään ulos. Temmellettiin rannalla uiden monta tuntia joka päivä.

Ja sitä että jäätelö maistuu maailman parhaalle ja ainut huoli elämässä oli se, että oikeanlainen jätski on loppunut kaupasta.

Mutta toisaalta joka kesä tajuan sen, ettei kesät enää aikuisena ole samanlaisia kuin silloin ennen. On kesätöitä, opiskelua, pitäisi matkustella, kaverit on aina töissä tai matkustelemassa, kesät tuntuu kylmiltä ja kolkoilta ja niin mahtavia jäätelöjäkään ei enää tunnu kaupasta saavan.

Toisaalta tuo kaikki on vain asenteesta kiinni; miksi ärsyyntyä jostakin sateesta, kun siitä voi ihan tosi iloitakin? Ja miksi ei raivaisi sitä aikaa kavereille, kun sitä energiaa kesällä varmasti on enemmän? Ei tarvitse tehdä mitään ihan hurjaa, että kesästä tulee loistava; pitää vain osata nauttia, kuten lapsena osasi."

Heb:
"Meidän perheellä (minä,veli,pikkuveli,äiti) on paljon ongelmia. Raha ei riitä, kun äiti on niin paljon koko ajan sairaana (hänellä on mm. kilpisrauhasen vajaatoiminta,astma,refluksitauti, 3 tyrää ollut, epäillään tällä hetkellä mahasyöpää ja sekä hän sai edellisestä leikkauksesta sairaalabakteerin), joten hänen on todella vaikea saada töitä koska kuka haluaa työntekijän joka on yli puolet ajastaan sairaana? Joten kesältä odotan, että pääsen töihin.
Haluan auttaa äitiä mahdollisimman paljon vielä kun pystyn. Hänen sairauksien takia mulla ei kohta ole välttämättä mahdollisuutta enää koskaa auttaa häntä tai saati sitten sanoa kiitos siitä, että hän on aina tehnyt kaikkensa meidän lapsien eteen.
Jotenkin vaan kamala katsoa kun omalla äidillä on niin paha olla, eikä toisen oloa voi helpottaa.
Rakastan shoppailla, mutta se on hyvin vaikeaa raha tilanteemme takia. Joten olisi todella ihanaa saada uusi vaate. :)"

En Tiedä johtuuko se tästä mun myöhään valvomisesta vai oonko superherkkis, mut mulla tuli tippa linssiin tätä lukiessa. Mä koitan keksiä sulle Heb vähän jotain ekstraa mukaan :)

hetuu:
"Mä odotan kesältä pitkiä iltoja kavereiden kanssa, jäätelöauton tunnusmusiikin hyräilyä ja paljon jäätelöä, poikaystävän kanssa vietettyjä hetkiä ja yhteistä matkaa, aurinkoa ja sen ottamista uusilla bikineillä, järvessä uintia yön viimeisinä tunteina pienessä kesäsateessa, pyöräilyretkiä pikkusiskojen ja eväiden kanssa, junallamatkustamista, isosiskon häissä tanssimista ja kakun syömistä, unirytmin pistäminen sekaisin niin ettei tiedä milloin on aamu ja milloin yö, tekniikanlaitteista irtipääsemistä ja eniten sitä huolettomuutta ja vapautta. Mutta sitten tulee se tosiasia että on töitä ensimmäinen kuukausi ja vähän toisestakin. Mutta siellä töissä mä pelastan lähes ihmisten henkiä ja saan tutustua paljon uusiin kasvoihin ja oppia uusia nimiä eli lomasta tulee kyllä paras!"

Ihania, loistavia ja mahtavia kommentteja oli tooooosi paljon ja mua vähän harmittaa se, että palkintoja on vaan kolme :(


Day 2. Mun tekemät kamerakaulakorut menee seuraaville tyypeille:

Sja:
"Ite oon ajatellut hankkia Canon Powershot D10, se on menestynyt arvosteluissa. Se on siis veden- ja iskunkestävä, koska järkkärin ohelle haluan ns remuamiskameran, jonka voi sitten ottaa vaikka vaahtobileisiin mukaan :D hintaa sillä on vielä aika paljon, odottelenkin tässä, että se tippuisi (oon seurannut hintoja kuukauden ja on tippunut nyt n. 20€). Mutta kuvanlaadultaan kuulemma paras noista vedenkestävistä. :)"

Jenni:
"Huomenta vain Nadja. On mukava alottaa päivänsä lukemalla vähän blogeja vielä puoliunessa. Mitään järkevää ja ylistävää tässä tilassa tuskin saan aikaseksi, mutta kilpailuun osallistun aivan ehdottomasti. :)

Ja mä en itseasiassa suosittele sulle peruspokkaria lainkaan, vaan meneppäs vaikka verkkokauppa.comiin ja katsele itelles mikrojärjestelmäkamera. Hintaa löytyy pikkasen enempi, mutta laatua senkin edestä sitten. :) Esimerkkinä nyt vaikka Olympuksen PEN E-P1."

wd:
"itelläni on tällä hetkellä Canon PowerShot SX200 IS (hinta silloin 300€). Ostin viime kesänä ja oon todennu että on kyllä ollu tosi hyvä kapistus! siinä 12x optinen zoom eli yks parhaimmista mitä pokkareissa tiedän, 12,1megapikseliä myös löytyy siispä tulee tosi tarkkoja kuvia:) suosittelen!
niin ja tosiaan osallistun kisaan myös!:)"

Kommenttien perusteella ja muutenkin tarkemmin mietittyäni tulin siihen tulokseen, että sitten kun hankin pokkarin, se tulee olemaan Canon. Mulla on tällä hetkellä Canon EOS 350D sekä noin miljoona vuotta vanha Canon Ixus 70 (jos oikein muistan) joka on aurinkoisina kesäpäivinä hyvä, mut heti varjoon mentäessä kamerasta ei oo mihinkään ja mä haluaisin kameran jolla voi kuvata esim. keikoilla tai baarissa. Canonin Powershot D10 saa plussaa myös vedenpitävyydestä! :D
Voittajakolmikkoon pääsi myös Olympus. Mä en ollu koskaan kuullukaan mikrojärjestelmäkameroista, mut tommonen vaikuttais aika kivalta. Tosin mun pokkaribudjetti ei "ihan" veny 700euroon :D

Osalla voittajista ei ollu sähköpostiosotteita mukana kommenteissa, joten laittakaapa mulle sähköpostia osotteeseen


Kiitokset kaikille kilpailuihin osallistuneille!

torstai 22. huhtikuuta 2010

 

leopardipääsky

Päivän asu:



Leopardihuivi H&M



Niittikoru Gina tricot
Pääskyskäsikoru JC + DIY



Sormus Gina Tricot
Kynsilakka Color Club (tota kehuttiin tänään neljästi lol)



Sukkahousut H&M



Pääskyskaulakoru H&M



Paita Gina Tricot, kirppis
Hame Gina Tricot

Päivän kivousjuttu:

Mulla on töitä seuraavan kerran vasta tiistaina, joten mulla on miniloma ja oonki jo suunnitellu kaikkea kivaa tekemistä tälle ajalle. Aion hengata kavereiden kanssa, käydä blogimiitissä joka on lauantaina eikä mulla oo mitään hajua siitä että mitä puen sinne, kirppistellä ja löhöillä. Tällä hetkellä mulla on täällä kotona bileet, koska Eetu on kaverillaan yötä jossain päin Suomea (oon niin hyvä tyttöystävä että ehin jo unohtaa sen paikkakunnan :D) ja mulla on täällä pitsaa, karkkia ja viinirypäleitä. Jee!

Päivän biisi:


Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]