Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

lauantai 30. tammikuuta 2010

 

konad-ohje

Tätä postausta onki jo toivottu hetki, joten here we go!

Tarvitset:



-Tavallisen kynsilakan (sen kuvion alle laitettavan lakan ei tarvii olla konad-lakkaa)
-Konad -lakan jolla painetaan se kuvio. Mulla oli tällä kertaa käytössä musta. (Tän tilalle ei käy normaalit kynsilakat)
-Konad -päällyslakan
-Kynsilakanpoistoaineen
-Konadin leimasimen, scraperin ja kuviolaatan
-Pumpulia ja vanupuikkoja
-Lehden tai jonku vastaavan alustaks, koska toi on aika sotkusta hommaa

Konadeja myy mm. CesarsShop sekä Nelly.com. Ite ostin omani ebaysta.



Lakkaa kynnet sillä valitsemallasi normaalilla lakalla ja odota että se kuivuu. Sen jälkeen lakkaa Konad-lakalla haluamasi kuvio...



...ja pyyhi se scraperilla. Tässä ei kannata hidastella, koska toi lakka kuivuu tosi nopeesti.



Paina leimasin kuvioon ja sen jälkeen kynteen. Ei haittaa vaikka kuvio menee yli, sen voi aina pyyhkiä pois kynsilakanpoistoaineella ja vanupuikoilla.



Muista jokasen leimatun kuvion jälkeen puhistaa Konad-lakka ja leimasin kynsilakanpoistoaineella.






Tän takia tarviit sen alustan... :D



Tee sama joka kynelle, ja...



Valmista!! Konadeilu on tosi helppoa ja olisitte varmasti pärjänny ilman tätä ohjettakin :D
Oon tosi pahoillani etten ehtiny kirjotella kauheita romaaneita, mut kyselkää jos tulee jotain mieleen.



Kiitokset kuvausavusta Saaralle ja Ninnille <3

torstai 28. tammikuuta 2010

 

i hate it when you're with mc hammer and he doesn't let you touch anything

Iltaa rakkaat! Ihan ensimmäisenä haluisin kysyä, että missä mun Asoksen niittikello on?



Keskiviikkoaamuna yöpöydän laatikosta löyty kaikki muut rannehommelit paitsi niittikello, vaikka käytän niitä pelkästään yhessä. Oon ollu eilisen ja tän päivän ihan hukassa ilman rakasta kelloani!

Mulla on 3 teoriaa kellon häviämisestä:
1. Ninni söi sen
2. Eetu varasti sen ja käyttää sitä salaa
3. Joku teistä lukijoista teleporttas sen omistukseensa.
Tunnustakaa!!

Ylläolevassa kuvassa näkyyki vähän eilisen asua, mut tässä olis vielä havainnollisempia kuvia (jos noita voi niiks sanoa. H&M:n peilit kun ei oo siitä puhtaimmasta päästä)



Pipo H&M
Nörttirillit ebay
Rusettikoru on ite tehty
Tunika Gina Tricot
Vyö Gina Tricot
Saappaat vintage, ebay



Takki Topshop, ebay
Timanttiheijastin Ajasta, Super Mukava
Paljettikassi Vila



Tänään kävin kampaajalla ja meikattavana yksiä kuvauksia varten, mut niistä lisää ens viikolla. Sain toivoa hiuksilleni mitä tahansa, ja päädyin koko-otsikseen (mullahan oli aiemmin se ite leikattu puoliotsis) sekä hiusrusettiin.



Neule Gina Tricot
Asekoru on ite tehty
Leopardileggarit ebay
Saappaat ebay

Nyt voisin siirtyä siivoomaan (Johanna tulee meille yöks ihan just) ja pakkaamaan (huomenna on se Tukholmanreissu enkä oo edes alottanu pakkaamista!) Koitan myös ajastella teille jotain postauksia viikonlopulle, mut en lupaa mitään. Vi ses!

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

 

ostoslistalla

Ollaan perjantaina lähössä vallottamaan Tukholmaa noin sadan bloggaajan porukalla ja mua vähän jännittää että mitä siitäki tulee. Odotan uusiin ihmisiin tutustumista innolla -tosin aika ei todellakaan tuu riittämään kaikkien kanssa juttelemiseen vaikka kuinka haluaisin. Tutustumista saattaa hidastaa myös se, että oon joku maailman huonoin small talker enkä muutenkaan osaa välillä puhua :D Tätä on päässy todistamaan ainaki ne ihanat lukijat jotka on tullu moikkaamaan mua ja saanu vastaukseks erittäin hämmentyneen ilmeen ja epämääräsen, huonosti muotoillun lauseen tai vaihtoehtosesti puheripulin jossa selitän jotain tyyliin "ihanaakivaajeekiitosluvluvluv". Teitä on varotettu!

No mut nyt siihen tärkeimpään, eli reissun shoppailuhommeleihin! Mua vähän pelottaa että kaikki satamiljoonaa bloggaria änkeää samaan aikaan Topshopiin ja taistelee vaatteista yhtä kovaa kun mummot tukisukista Hulluilla Päivillä, ja että kaikki kivat jutut viedään just mun nenän edestä.

Tukholmassa on pari tuntia aikaa shoppailla, ja jotta homma hoituis mahollisimman tehokkaasti, on suunnitelma- sekä listaNadja listannu haluamansa tarvitsemansa vaatteet ja asusteet. Mähän en oikeesti tarvitse yhtään mitään (paitsi over knee saappaat!), mut haluun kaikkea sitäki enemmän. Oon nyt lähipäivinä fiilistelly Tukholmassa olevia kauppoja joita ei löydy Suomesta (en ymmärrä ihmisiä jotka menee Ruotsiin ja käy pelkästään H&M:ssä), ja tässä olis pikkukollaasi mun lempparijutuista:



Mun on ihan pakko löytää Tukholman Monkista noi raitakengät sekä vetoketjuhame.
Toivon myös löytäväni Mintun tavoin Beyond Retrosta vintage over knee saappaat. Kuvassa olevat on Linzi Shoes:n (kiitokset lukijalle vinkistä!) back up planit, eli aion tilata noi saappaat ellei Ruotsista löydy täydellisiä. Älkää pliis ostako noita loppuun ennen sitä, jooko? :D

Kuvat Monki, Topshop, Linzi Shoes

tiistai 26. tammikuuta 2010

 

only airborne event

Eilen oli Onlyn Airborne Denim event, jonne lennätettiin Tanskasta Onlyn suunnittelijatiimi + huhti-toukokuun aikana myyntiin tuleva kevätmallisto. Tyypeillä (ja vaatteilla) mahtaa olla aika rankkaa, ne nimittäin lentää viiden päivän aikana kolmeentoista eri kaupunkiin!
Anygays, tapahtuma järjestettiin Malmin lentokentällä ja paikalla oli hyviä ruokia, juomia ja musiikkia.







Tykkään tosi paljon näistä blogin kautta saaduista tapahtumakutsuista, joissa on mahollisuus tutustua uusiin ihmisiin (ylläolevan kuvan tyypillä oli superkivoja tatuointeja ja mun tatuointikuume nousi entisestään) ja kokea jotain sellasta jota ei muuten tulis ikinä koettua, esimerkiks lentokonehallissa syömistä :D



Jossain vaiheessa siirryttiin ulos odottelemaan Airborne Denim -koneen laskeutumista. Voin kertoa että oli kylmä!











Ihastuin ton vasemmassa kulmassa olevan minniprinttipaidan kuvaan, vaikken todellakaan oo mikään suuri printtipaitojen ystävä.





Bongasin farkkutakin, josta sai hauskasti ketjuyksityiskohdan irti vetskarin avulla.




maanantai 25. tammikuuta 2010

 

piip

Mitä mieltä ootte uudesta bannerista? :)

edit:
Olisko värillinen banneri sittenki parempi? Se olis tietenki ihan saman levynen kun toi mustavalkonenki :)


sunnuntai 24. tammikuuta 2010

 

kirput

Tänään mulla oli kerranki aikaa/energiaa herätä kirppikselle! Kävin ensin Valtterissa ja sen jälkeen Jäähallin kirpputorilla. Valtterihan on auki joka viikonloppu, kun taas jälkimmäinen on auki ihan miten sattuu. Sen takia aukioloajat kannattaa tarkistaa tuolta nettisivuilta ja merkata kalenteriin..

Tässä olis nyt niitä maailman ihanimpia ostoksia joiden ansiosta oon ollu superhyperfiiliksissä koko päivän:

Valtterista:



Sydänpeili 3e.



Jadenvihreä GT:n neuletakki 2e



Korkeavyötäröinen Nanson hame 3e



H&M:n ruutupaita 2e. Toi on kokoa 42 ja toivoin ettei se olis ollu kauheen iso vyön kanssa. Se kuitenki oli, joten pääty kirppismyyntikasaan. Buu!



Paljettimeikkipussi 2e. Veikkaan että toi on joku Make Up Storen ilmaispussukka mut ei haittaa.



GT:n seepraleggarit 2e



Lindexin vetskaripaita 1e



Vilan niittimekko 8e. Noi on kuulemma vasta tulossa myyntiin, joten hinta ei ollu paha. Vähän kyllä harmittaa noi pari puuttuvaa niittiä, mut enköhän mä pärjää :D





Mun lemppariostoksen, eli Zaran sulkatunikan ostin tytöltä joka sano lukevansa mun blogia. Hintaa oli 2e :)

Jäähallilta:



Tikkilaukun ostin joltain suloselta mummolta 3eurolla



Nudekynsilakka 0,50e, uusi Jimmy Choo for H&M -ranneke 1e!!



Raitatunika 4e. Tosta tulee kivasti mieleen Monkin kevätmallisto sekä Beetlejuice -elokuva.



Topshopin pallohelmanen hame 5e. Olin joskus ostanu ebaysta saman mallisen farkkuversion enkä muista yhtään että minkä takia myin sen eteenpäin. Tästä en kuitenkaan aio luopua!

Mitä tykkäsitte? :)

lauantai 23. tammikuuta 2010

 

webcam

Jee! Saara tulee meille kohta ja mun pitäis varmaan vähän siivota ettei se huku kissankarvoihin. Ajattelin myös paistaa lettuja mut sitä varten pitäis käydä kaupassa enkä millään jaksais. Plää.

Sain muuten vindoinki ladattua tälle koneelle ohjelman jonka avulla saa otettua kuvia tolla koneeseen sisäänrakennetulla kameralla. Taisin ihan vähän innostua asiasta..








 

N niinku Nadja, A niinku Ananas, D niinku Draktori, J niinku Jalopeeno ja A niinku toinen Ananas

Kiitokset Villelle otsikosta ♥

Mulla on pitkästäpitkästäpitkästä aikaa vapaa viikonloppu enkä oikeen tiedä että miten päin olisin. Kävin tänään koulun jälkeen Ninnun kanssa yhillä ja tulin sit tänne kotiin moikkaamaan Eetua ennenkun se lähti yövuoroon. Oon siis ihan ypöyksin täällä kotona eikä mulla oo mitään tekemistä enkä jaksa liikkua mihinkään -tosin kukaan ei tietenkään oo juhlimassa sillon ku mulla on vapaata joten ihan turhaan liikkuisin mihinkään. Nyyh.

Ajattelin yrittää mennä aikasin nukkumaan sekä yrittää herätä huomenna aikasin koska oon kehitelly itelleni vaikka mitä tekemistä vapaapäivän kunniaks.





Mites noi väsyilmeet? :D



Päivän asu:
Huivi H&M
Neuletakki Zara
Paita Gina Tricot
Kaulakoru ebay
Hame ebay
Säärystimet Pieces
Kengät ebay



Näin viimeviikolla töissä tommosen samanlaisen korun, mut se tais olla jonku toisen työntekijän tai jääny joltain asiakkaalta. Sen verran kuitenki tiesin, ettei noin kaunista korua voida myydä Suomessa. Ryntäsin heti töiden jälkeen ebayapajille metsästämään itelleni samanlaista ja löysin koruni aika kalliilla, mut en antanu hinnan haitata. Oon rakastunu!

Tunnisteet: ,


Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]