Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 4: vaatteet

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 4: vaatteet

are you feeling fashionable?

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 4: vaatteet

Sain vihdoinkin kuvattua Lontoosta kotiin raahatut vaatteet!
Me ei tosiaan shoppailtu tällä Lontoon reissulla läheskään niin täysillä kun edellisellä kerralla. Me taidettiin käydäkin tyyliin kolmessa vaatekaupassa + Camdenissa, joten vaatesaalis on sen mukanen.



Tekoturkisliivi £19, Primark



Mekko £11, Primark



Neuletakki £6-9 (en muista tarkkaa hintaa), Primark



Farkkupaita £8, Primark. Toi pitsijuttu jatkuu myös paidan selkäpuolella, mut en tietenkään tajunnu ottaa siitä kuvaa. Tätä oon tainnu käyttää "jo" 4-5 kertaa reissun jälkeen mutten ollu saanu niiden päivien asukuvia napattua.



Farkut £8-10 (en muista näidenkään tarkkaa hintaa), Primark.
Oon kuullu monen valittavan Primarkin huonosta laadusta, mut ei siellä mun kokemuksen mukaan mitenkään erityisen huono laatu muihin ketjuliikkeisiin verrattuna ole. Tietysti kannattaa tarkastaa vaatteiden saumat, napit yy äm äs ennen ostamista, mut muuten oon kyllä ollu tyytyväinen.



Rusettimekko £15, Camden. Mulla on toi sama mekko sinisenä punasilla ruseteilla, mut ostin silti myös mustapinkin version rakkausmekosta.




♥ Lempparivaateostos £18, Camden

Kommentit:
Apua, toi tekoturkisliivi on ihana!! :)

http://ready-for-fashion.blogspot.com/
 
mäki käväsin lontoos tänä vuonnna ja vikana päivänä kävästiin primarkissa, harmittaa vielki iha hemmetisti ku käytiin just vikaks. Rahat oli johonki kadonnu joten melkeen tyhjin käsin lähtettiin sieltäki, vaikka sehä oli iha perfecto kauppa :D ! kaikki tyyliin alle kymmenellä punnalla.
 
tosi kivoja ostoksia, varsinkin eka ja vika 8) ja mulla on neuletunika jonka ostin Primarkista varmaan 2½ vuotta sitten ja edelleen tosi jees, että en tajua minäkään tota laatuvalitusta ! ja haluuuuuuun Lontooseeeeen !!
 
Apua, mullakin on toi rusettimekko sinisenä punasilla ruseteilla, mut hitsi et haluisin sen mustana niinku alunperinkin! Olin sillon kahden vaiheilla, että ostanko sitä sinistäkään, kun en oikeastaan käytä mitään värejä, mut kyllä ne punaset rusetit voitti puolelleen <3

Ehkä toi vielä joskus tulee mullekin vastaan :)
 
Ooo, toi farkkupaita ja mekko <3 Ja haha tosi söpö toi rusettimekko! :)
 
Oooi ihania vaatteita oot ostanu ja itekkään en älyy tota et primarkis muka huono laatu, ainakin mulla on ihan hyvin kestäny kaikki mun primarkist ostetut vaatteet.
ÄÄÄ nyt haluun itekki enkkuu mut vaa manchesteriin ; ))
 
jaa että vaatimaton saalis? :--D rakastuin tuohon viimeiseen mekkoon!
 
Kaksi vikaa mekkoa on iha superihanat! Osaat kyllä shopata hyvin! Ps. Mun kaveri näki sut eilen työpaikallas ja se sano että olit tosi mukava kassalla ;)
 
jumpe miten ihana toi vika mekko!! kateus iskee :D
 
Oot ostellu aika paljon vaatteita primarkista ja näyttäs olevan aika halpojakin, ja koska oon ite menossa Lontooseen kesällä kyselisin et missä kaikkialla tää primark sijaitsee ja onko se niikun jonkun outletin tyylinen vai onks siel muuten vaan noin halpoja vaatteita? =)
 
ihanin tuo musta mekko valkoisella pitsikauluksella... : ) voisin hyvin kuvitella sen itseni päälle! : D kuten tietenkin myös sinun päälle :---D ♥

ihania ostoksia !
 
kivoja juttuja kaikki etenki toi karvaliivi! :)
 
Ihana toi tekoturkisliivi ja rusettimekko ! ♥♥
 
Toi musta mekko med pitsikaulus on joku niin rakkaus ♥
 
Osaisitko kertoa missä Lontoossa sijaitsee Primark ? Olen menossa Lontooseen tammikuussa ja pelkään että en löydä Primarkia mistään :D
 
Aaa, rakastuin tuohon karvaliiviin, varsinkin nuo tupsut on ihanat!
Plus toi rusettimekko, ah. <3
 
toi farkkupaitapitsijuttu on ihana ! siitä kuvaa sun päällä odottelen:)
 
Ootpa ostellu kivoja juttuja! :)
 
Primarkkeja on ympäri lontoota.. ei oo vaikea löytää. Kannattaa tosin Ofxord streetin helvetin sijasta suunnistaa esim Hammersmithiin. Primark löytyy ihan vaan kassien tulosuuntaan kävelemällä.
 
Ihania vaatteita! :)
Hei mulla ois pari kysymystä tosta sun lävistyksestä :) Että milloin otit, tykkäsitkö ensi silmäyksellä vai miten? Ja ootko lyhentäny ollekaan lävistyksen laiton jälkeen sekä mistä oot ostanu ton mustan pallon? :) Itse juuri otin ja en tiiä pidänkö tästä ja tuntuu vaikeelta yhdistää joihinkin vaatteisiin :S

Anniina. :)
 
ensimmäinen mekko <3
 
Toi viimenen mekko on ihana (:
 
en yleensä oikein välitä (teko)turkisjutuista, mut toi liivi on harvinaisen söpskä :)
 
love that black dress with lace collar. beautiful.
 
Vitsit toi musta mekko valkosella pitsikauluksella näyttää melkein mun takilta, aika rakkausmekko!
 
en oo aiemmin uskaltanu kommentoida sulle, mutta nyt oli pakko kun näin tuon mustan viimisen mekon, jonka olit ostanu camdenista. asun englannis tällä hetkellä, ja kävin camden marketilla joskus lokakuun aikoihin, ja kokeilin tuota samaa mekkoa. en tiiä oliko sama liike, mutta rakastuin aivan siihen mekkoon mut eka kappale mitä koitin, vetoketju ei menny kiinni. noh, myyjä haki uuden kappaleen, saman koon, mutta siinäkään ei vetoketju toiminu. siis koko oli sopiva mut vetskari ei vaan toiminu. sit aloin olee siinä vaiheessa sillee että joo, empä taija ostaa näin huono laatusta nii se myyjä suuttu ku se ois halunn uvielä mun kokeilevan kolmatta, missä vetskari varmasti toimis :D sit lähin iha periaatteesta pois että en nyt jaksa kokeilla joka miljoonaa kappaletta tuosta mekosta argh! mut sulla vissiin löyty toimiva yksilö :D
 
Omg, toi tekoturkisliivi ja toi vika musta mekko on vaan niin ihania !
 
Mitä Primarkin laatuun tulee, niiden koko ideahan perustuu siihen että tilataan halvoista matskuista simppeleitä designejä paljon kerralla, jotta ne hinnat pysyy tosiaan noinkin uskomattoman alhaalla!
 
Millä lentoyhtiöllä matkustitte ja paljon makso ? :)
 
Ihanan näköinen toi liivi, ihan pakko saada joku tollanen :D.
 
hei, minkä rotunen napoleon on? :) ihastuin, olisi kiva ihan vaan mielenkiinnosta tietää :) sulla on ihana blogi :)
 
ihana toi vika mekko iha täydellinen! <3 Harmi ku en voi itte Lontooseen lähtee ostaa :D
 
ja toi turkis liivi <3
 
Turkisliivi on HOT <3
 
Ihana toi tekoturkisliivi ! (:
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]