Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

joulukorttiaskartelut

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

joulukorttiaskartelut

are you feeling fashionable?

maanantai 13. joulukuuta 2010

 

joulukorttiaskartelut

Innostuin viime yönä askartelemaan joulukortteja. Olin viime vuonna ostanu pari leimaa ja leimatyynyn, ja päätin jo sillon että aion käyttää samoja leimajuttuja tänäkin vuonna. Halusin korteista kuitenki eri näköset kun viimeks, joten suuntasin ensin Tiimariin ettimään kartonkeja, mut sieltä oli kaikki muun väriset kartongit paitsi vaaleenpunaset loppu, eikä vaaleenpunanen oo mun käsitykseni mukaan kovin joulunen väri joten suunnnistin Sinelliin.Leimat on siis ostettu samasta puljusta viime vuonna ja tänä vuonna mukaan lähti vihreetä kartonkia sekä kierrätyspaperista tehtyjä kaksin kerroin taitettavia korttipohjia. Jossain mielenhäiriössä keksin ostaa myös tommosta kultasta narua.
Noi pikku purkissa olevat koristetähdet löyty askartelulaatikon pohjalta, mut päätinki jättää ne käyttämättä.Leikkasin vihreet kartongit puoliks
ja sit leimasin kartonkeihin kuuset + tekstit pienen tarhalapsen innolla.Liimasin kuumaliimapistoolilla narut kiinni kartonkiin. Note to self: osta Eri Keeperiä niin säästyt sotkulta ja palaneilta sormilta.
Valmista! Toi on niin ite väsätyn ja kämäsen näkönen kun vaan voi olla, mut onpahan ainaki suuremmalla ajatuksella (ja vaivalla) tehty kun kaupasta "10 korttia 1eurolla" -tusinajoulukortit :)

Askarteliko kukaan teistä joulukortteja? Millasia niistä tuli? :)

Kommentit:
ihanan nadjamainen (= ! nättei
 
Askartelin ja niistä tuli rumempia ko sun :-)
 
Aivan ihania! Mä ainakin ilahtuisin ikihyviksi jos saisin itsetehdyn joulukortin ja vieläpä noin kauniin :)
Mun mielestä on tosi kiva kun sun blogissa on välillä askartelujuttuja huolimatta siitä, että oon ite ihan käsi kaikessa tollasessa.
 
cool! ;)
---
theDominica.blogspot.com
 
aika jännää varmaan saada samanlaiset kortit joka vuosi=)=)=)=)=)=)
 
Suosittelen Erikeeperin sijaan Sinellistäki saatavaa liimateippiä, jolla saa helposti ja _siististi_ mm. just nauhat paikoilleen! Vähän ko kakspuolista teippiä, mutta ohuempaa ja parempaa! Tällä voi askartelussa korvata liiman lähes kokonaan. :--)

http://www.sinelli.fi/product_details.php?p=12275
 
nättejähän nuo on :)

mä kuvasin meiän kissaa virkattu tonttulakki päässä ja kehitin niistä ihan normikuvat ja askartelin sit kortit :)
 
Mä ostin valmiit punaset korttipohjat, hopeet tussit ja paketointinauhaa, askartelin rusetit, liimailin kortteihin kiinni ja tein oikeen omaperäiset rajaukset niillä tusseilla kortteihin ja kirjoittelin kaikkiin vähän erilaiset jouluntoivotukset esim. kokousvapaata ja port-viinin makuista joulua tai herkkujen täyteistä joulua ja vähän ihmisen mukaan mietin niitä :) Vaikken tosiaan mikään käsityöihminen olekaan, niin musta on kivempaa tehdä vähän henkilökohtasempia kortteja kun tosiaan ne tusinakortit. Ja eihän tohon mene aikaa kun yks iltapäivä.
 
oiii tosi kaunis kortti : ) ♥ meikäläinenkin tänää uurasti joulukorttien parissa melkein koko päivän :' D
 
Nätti :).

Itsetekemät kortit on kyllä parhautta vaikka omasta mielestä mun tekemät kortit menee aina pilalle. Askartelu on kyllä kivaa.
 
Good idea!
Fantastic blog!
I hope you pass to mine and follow me =)
Thanks
http://mackyfashion.blogspot.com/
 
hieno! en oo ite koskaan askarrellu, oon aina kuvannu joulukorttikuvia tai niinku tehny sellasia jouluisia asetelmia yms ja niistä koneella väsänny kortit. :D ja sit tulostan ne ja liimasin vielä sellasia hopeisia tähtiä niihin! :)
 
pretty ^^
 
Joku jo vinkkasikin liimateipistä.. se on oikeasti tosihyvää, paljon parempaa kuin tavalliset kaksipuoliset teipit! Ja miksi ois syytä ostaa, no juurikin koska on helppo ja siisti käyttää, mutta myös siksi että sillä saa papereita "liimailtua" yhteen ilman että rypistyvät (liima kun tuppaa siis aina rypistämään)! Itse ainakin olen kokenut tarpeellisena, kun olen itse valmistellut kutsuja sun muita käsin :)
 
kauniita :) mä askartelin ruskeesta kartongista possupipari-kortteja, tein "kuorrutuksen" valkosella tussilla ja laitoin sellasen pyörivät silmät ---> tuli aika koomisia mutta ainakin itetehtyjä :)
 
Oiku hienot joulukortit! Osaisimpa minakin :)
 
Oiku hienot joulukortit! Osaisimpa minakin :)
 
voi noistahan tuli ihania ! :)
 
Tosi hienoja kortteja :) Ja joo, näkyyhän niissä käden jälki, mut niin pitääkin!!
 
mä tein sillee, että leikkasin kaikenlaisii kuvii lehistä, mm yhestä oliviasta semmosen kuvan mis oli vierekkäin henkareissa neuleita, ja liimasin sen kartonkii ja liimasin niitte neuleitten päälle tonttujen päitä :---D
 
Sulla on aina niin kivoja askarteluideoita. :)

Itsekkin väsään joulukortteja itse joka vuosi, mutta tänä vuonna tuntuu ideat olevan hukassa! Pitää varmaan suunnata johonkin askartelukauppaan niitä metsästämään!!
 
Kyllä ite tehty on aina kivempi kuin kaupan tusinakortit! Minäki tein ite, ja oon tyytyväinen niihin. Ne on ruskeaa kimmeltävää kartonkia, ja sitte liimailin niihin kultaisia "hyvää joulua" -ääriviivatarroja, ja revin niihin palan joululaulunuottikuvioista vaaleaa paperia. Päälle iskin kuparisen kohokuvion, joita oli kuusia, sydämiä ja tähtiä. Sitten vielä kuparin värinen rusetti nurkkaan, ja ruskeaan kimmeltävään kuoreen. Kuoret tuotti kyllä päänvaivaa, kun jouduin teippaamaan ne kiinni, kun liima ei pitänyt ja tarrat ei pysyneet pinnassa :(
 
Askartelin ja niistäkin tuli tosi sulosia :)
 
tosi hienoja noi kortit!:)
 
oii iha sairaan hienoi =) mäki haluisin ostaa iha sikan kaikkii tollasii askartelujuttui ja tehä niist sit jotai hienoi korttei.
 
Ihanaa ku sää jaksat aina väsätä kaikkee ite tehtyä!:) Ite oon niin laiska ja saamaton, ettei musta ois tuommosiin.. Kiva silti lukee tämmösiä postauksiaki välillä:)

Ja kortit on oikeesti hienoja!!
 
hei tosi hienon näkösiä :) ite en ikinä jaksais näperrellä mitään kortteja (tai yhtään mitään muutakaan) kun keskittymiskyky eikä luovuus oo ihan noita vahvimpia puolia hah :D
 
Tosi hieno kortti! :)
 
Jebou omatekoset kortit oon teheny taas, vaaleeta paksuu paperii ja piirsin lumihiutaleet ja sitte sähläystä hammastikul, liimal ja hopeahileillä(?) ja vóila oli valamis!:) Blogisa kuvia->
 
vau noi on ihan sika hienoja! :--)
 
mä tein kans ite kortit. en kuitenkaa jaksanu tehä kaikista samanlaisia vaan jokanen on ees jonku verran erilainen. täs on kuva niistä: http://honkkelia.blogspot.com/2010/11/joulukortteja-ja-palloja.html
 
hei ihania kortteja! ite askartelin tänä vuonna itse ottamastani valokuvasta kortit :) ja ps kuumaliimailu on niiiin hauskaa :D:D
 
hienohan tuosta tuli! ja itsetehty on aina parempi kuin kaupasta ostettu. mä tein porosabluunan ja painoin sillä korttiin kuvioita. tosin poro näytti kuulemma myös hirveltä, lehmältä ja TANSKANDOGILTA. no ajatushan se on tärkein....
 
Kauniita kortteja! Oon halunnut jo kauan kokeilla leimasimia mut en oo saanut aikaseks hankkia jotain kivaa ja kunnollista :) Mä askartelin tänä vuonna kortit niin, että viime vuodelta kierrätetyistä lahjapapereista leikkasin kauniita kuvia, jotka liimasin ruskeille, tummansinisille, -virheille ja -punaisille kartongeille ja sit leikkasin niiden kuvien muotoon eli tuli jokaisesta sitten eri muotoinen. Toiselle puolelle tekstit ja kivoja lehdistä leikattuja joulukuvia. Oon lopputulokseen tyytyväinen, mutta mun ongelmana on, etten kohta enää muista millaisia kortteja oon tehny aiempina vuosina :D Viime vuoden muistan just ja just, sit alkaaki tökkiä. Pitäis aina jättää yks malliks tuleville vuosille!
 
Tosi hienoja kortteja! :) Mä väsäsin itse 12 korttia kymmenessä tunnissa ja oon niihin niin hitsin tyytyväinen. :D
 
Noi on hienoja! Ite ostin sinistä, punasta, beessiä ja valkosta kartonkia, leikkasin ''kehykset'' valkosesta, enkelin beessistä, sydämmet punasista ja itse kortti on sininen. :) Tommosia tuli: http://essis-lifestyle.blogspot.com/2010/12/i-would-like-to-abroad.html#comments < (5. ja 6. kuva)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]