Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

live long and prosper

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

live long and prosper

are you feeling fashionable?

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

 

live long and prosper

Löysin eilen muuttolaatikosta (kyllä, en oo vieläkään saanu kaikkia purettua vaikka muutosta on jo 2kuukautta) vesivärisiveltimen jolla päätin kokeilla lakata kynsiäni. Lakoiksi pääty Isa Doran kultanen sekä H&M:n musta Hello Kitty -lakka.




1. Miksen oo vieläkään oppinu lakkaamaan kynsiäni niin, ettei lakkaa mene yli?
2. Missä voin opiskella ranskalaisen manikyyrin tippien lakkaamista? Te oikeesti kuolisitte nauruun kun näkisitte mun oikeen käden lakkauksen..
3. Tuleeko kellään muulla edes pikkuriikkiset Star Trek -vibat noista kynsistä?
4. Ja jos ei tuu, niin miks mulla tulee?!


Kommentit:
laita teipit kynsiin siten että jätät sen kohan paljaaks mihin asti haluut tippiosan tulevan ja sitte vaa lakkaat tsädäääm :) ja ota teipit heti irti ennen ku lakat kuivuu!
 
noi sun kynnet on niiiiin hienot :)
 
Ihan sika makeet!!! Hei sä oot ihana, mä aion kopioida ton!! :D
tää oli eka tällänen kynsijuttu josta innostun, mahtavaaa Nadja <3
 
noi on tosi kivat ! :---)
 
noi on vaik kui kivat kynnet! :)))
 
Tuo Isadora näyttää upealle! Ja tuosta tippien lakkauksesta, kyllä se aluksi kaikilla varmasti menee enemmän tai vähemmän yli ja vinoksi, mutta harjoitellessa käsivakaus kasvaa. :}
 
Mullaki menee lakkaa yli :( ja oikeesta kädestä tulee aina erittäin taiteellinen.. Mut toi anonyymin vinkki on hyvä ja jotenki tulee tyhmä olo etten ite oo tajunnu tollasta :D mut hei, upeet kulta-kynnet!
 
ja siis myydäänhän niitä tippiteippejä ihan kaupassakin :)
 
mä en kyl käsitä miten ihmiset saa 'väärän käden' kynsistä hyvät, mullakaa ei meinaan onnistu.. tyyliin konadeillakaa ei tuu niin hyvät!

ja mä oon kokeillu tota teippikikkaa, mulla vaan lähti se pohjalakka siinä ku irrotti sen teipin............ huonot kynsilakat ehkä? tai liian tehokas teippi. . .
 
kaupoissa on myös ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettuja teippejä joilla saa tehtyä tipit. Niitä saa mm. Yves rocherilta tai sitten ihan sokokselta. Niitä on aketissa noin 40 kpl ja ne ei maksa ees paljoo. Yksikin teippi riittää moneen kynnen tippien tekemiseen ;)
 
joo noita ranskalaisen manikyyrin tippejä varten myydään erikseen sellasia kaarevia tarroja joilla ne saa siististi laitettua :) maksaa ehkä pari kolme euroa.

Kultaset varpaankynnet olis muuten ihan ylihienot kesällä syvän rusketuksen kanssa ♥
 
Juu, mäkin ostin mavalan niitä teippejä, ainoo vaan et niiden liima on tosi jämäkkää et kannattaa antaa tooosi hyvin kuivua sen aluslakan ennenku liimaa ne teipit!Muuten lakka kuoriutuu pois kun teippejä irrottaa..
 
tuo kultainen lakka on aivan tajuttoman ihana! =) onko isadoran lakat kalliita?
 
hei et oo ainut jolla on kamat vielä laatikoissa! itehän en oo asunu ku viime maaliskuusta täs kämpäs ja tääl on vielä vähä turhanki paljo noita laatikoita :D
 
Kannattaa poistaa vanupuikolla ja kynsilakanpoitoaineella yli menneet lakat ;) Itse teen niin ja kaikki kaverit luulee, että osaan lakata siististi :D
 
sellasii french manicure tips -tarroja on olemassa, kaarevia siis, mitkä lätkäistään kynteen ja se tippi sitten maalataan lakalla... ei maksa montaa euroa sellanen arkki.
 
mun mielestä toi teippi jutska ei oikeen toimi ,ellei niitä teippejä muotoile sit vähän kaareviksi, koska muuten niistä tulee sellaset mun mielestä ruman näköset suorat tipit. osta suosiolla kaupasta french manicüre setti nii kyllä onnistuu!:) sulla on muuten tosi siisti blogi ,seuraan joka päivä:)!
 
no ton käden kynnet ei ainakaa pahasti failannu! :-D ja just jollai topsil siistii noi ylimenneet lakat ni sit ne näyttää hienommilt viel
 
tosi söpööö =)
 
Ootteko vielä kavereita Merin ja Annan kanssa?
 
mikset kasta vaikka pumpulipuikkoo kynsilakanpoistoaineeseen ja sitten sillä ota noita yli menneitä pois? :) ite teen aina näin kun menee yli (aina)
 
Herrajestas sentää ota nyt noi ylimääräiset lakat vaikka vanupuikoilla pois, jollet osaa lakata niin, ettei mene yli.
Muuten kyllä upeat kynnet. (:
 
oonkohan katsonut liikaa big bang theorya, mutta mulle tuli heti mieleen tosta Spockista Sheldon ja kaverit, mutta kynnetkin on hienot :D
 
En nyt tiie et miten noita kynsiä lakkailet, mut ihan muillekin tiedoks, et yks hyvä vinkki ranskalaisen manikyyrin tekemiseen: kun teet sitä viivaa, niin et liikuta sitä sivellintä, vaan käännät ennemmin kynttä sen sudin alla :D

http://www.youtube.com/watch?v=lZEcHil7kDs&feature=related

esim. tossa videossa noin kohassa 1:40 näkyy hyvin.
 
ei kiinnosta mitkään hiton kynnet vaan ne lontoosta ostetut vaatteet, jeeeee!!!! ;D hahah
 
Ompas hyvänvärinen toi Isadoran lakka, kunnolla kultainen! Täytyykin mennä tutkailemaan ja näpräämään ihan livenä :-)

ja joo, mäkin laitan ihan vaan teippiä kynsiin kun teen ranskista, silloin voi vedellä lakkaa ihan huoletta :-)
 
mikä ton kultasen lakan sävynumero tai nimi on ? ihana !! :o <3
 
Mulle tuli lähinnä mieleen YSL:n Couture Manicure -kokoelman mainokset, vaikka niissä kulta yhdistetäänkin tummanviolettiin.

http://www.brusday.com/2010/06/the-couture-manicure-by-yves-saint-laurent/
 
Haha, mäkää en osaa lakkaa ilman et menee yli! Mut siis helpoiten saa ranskalaisen kun vetää lakan harjalla vinottain ja lopuksi sitten normaalisti ylöspäin!

..ei mitää teippejä! Ne vaan sotkee :p
 
Moikka :)
Kosmetologin vinkki, aloita lakkaus sillä huonommalla kädellä... toimii !
 
tee noi tipit konadilla ja mustalla lakalla! helppoa ja nopeaa :D
 
Sievät kynnet! :)

Minäkään en osaa lakata siististi, onnistun tyyliin sotkemaan puolet kädestäni jos yritän vääntää jotain manikyyriä! XD
 
Vinkki: Vaikka lakkaat kynnen, niin sen lakan ei tosiaan tarvitse peittää koko kynttä. sivuihin voi jättää se 1mm lakkaamatta ja kun kynsinauhat työntää ja irrottaa kynnestä, niin on helpompi lakata ja kynnet näyttää paremmalta ja pidemmältä.
Mutta tärkein on siis pitää ajatus siinä että sen kynnen ei todellakaan tarvitse peittyä kokonaan lakkaan. Tuo on kieltämättä tosi törkeän näköistä.
Sinun ostoslistalle lisäisin siis french manicure nail tipit ja ehdottomasti nail corrector pen.
 
Mikä on kultaisen lakan numero ja mistä ostettu!!?? Aivan mahtava! :))
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]