Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

we're all going to hell, we may as well go out in style

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

we're all going to hell, we may as well go out in style

are you feeling fashionable?

lauantai 2. lokakuuta 2010

 

we're all going to hell, we may as well go out in style

IIIK! Arvatkaa kuka sai äsken varattua 2 lippua Bring Me The Horizonin, Architectsin ja The Devil Wears Pradan tammikuun keikalle?!
Panikoin aiemmin päivällä sitä, että mulla alkaa maanantaina työt just samaan aikaan kun liput tulee myyntiin ja koitin saada facebookissa jotain tuttua ostamaan mulle lipun. Eetu sit linkkas mut irc-galleriaan, jossa oli hypetystä siitä että jotku oli jo saanu tilattua omat lippunsa Lippupalvelun kautta. No mä menin heti varaamaan 2 lippua, vaikka keikkaseura vielä puuttuu mut murehditaan sitä myöhemmin, koska nyt oon ihan superhyperfiiliksissä!!


Kommentit:
Oi jee, mahtavaa! Muakin himottais niiin päästä kuuntelemaan, mut just nyt kun kerään budjettia tulevaa stadinreissua varten, ei riittäis rahat tuohon..
 
Liput täälläkin päässä varattu! : D Oon kyllä niin fiiliksissä.
 
Kiitti vinkistä! Nyt on itelläkin lippu varattu!
 
miekin näillä näkymin sinne tulossa!
ei malta odottaa :p
 
niiiiiiin kyrsii ku muutan just helmikuussa vasta suomee takas ! aina ei voi voittaa !
 
Mun sisko meni viime vuonna BMTH:n keikalle, ja meillä kävi tosi hyvä tuuri et ne tuli samaan hotelliin ku me :D Mut sisko sano kyl et on huonompii livenä,mut TDWP on kyl tosi hyvä.En ois uskonu et kuuntelet tällästä musaa, tuijotin silmät pyöreenäki ku laitoit NSN:n videon yhtee merkintään! Mut pidä hauskaa keikalla!
 
samat fiilikset täälläkin, meinasi paniikki iskeä kun kuulin että lippupalvelun kautta oli tullu liput myyntiin jo eilen:---D
 
bmth on hyvä bändi ja toi on loistava biisi :) tolla videolla fiilis on ainaki ihan kirjaimellisesti katossa, toivottavasti helsingin keikallaki!

ps. mä en tiennykään että sä nykyään kuuntelet noin "rajua" musaa ;)
 
Milloin oot aloittanu työt Gina Tricotissa? Ostin sulta viime viikolla pari juttua :)
 
eetu???!?!???
 
itse en ooo bmth menossa kattoo =) oisin toisaalta halunnu muttaku sykesin ääni on muuttunu kamalaks ja se bändi huono live esiintyjä D: mutta pitäkää hauskaa jotka sinne on menossa !
 
voin tulla sun seuraksi!! :DD
 
hei sori ettei kuulu aiheesee, mut mikä tuotenumero on se sun konad laatta? :) PLIIS vastaa!
 
Oonko mä vaan puusilmä vai eikö sun blogi kuulu enää muotiblogi.fi -sivuston listoille? Oon tottunu seuraamaan lemppariblogeja sitä kautta ja tulin nyt ihan sattumalta muuta kautta tänne ja täällähän olikin monta lukematonta postausta! :)
 
voiko noita sun tekemiä kaulakoruja ostaa sulta iteltä ku missasin ton tapahtuman? :(
 
ne laatat näkyy sie cesarshopin sivuilla mu veikkaan et meinasit tota m57?
 
Siellä nähdään sitten ! (:
 
Itsekkin oon ihan ekstaasissa tosta keikassa varsinkin ku viime keikalle en päässy :)
 
meitzikin menossa ! viime kerrasta onki jo aikaa, ja toivottavasti tällä kertaa akustiikka pelais paremmin (----:
 
Okei kiitti tosta videosta...
Mun oli tarkotus köyhyydessäni odotella josko niitä lippuja sais vielä ens kuus ja tuudittauduin sillä ku moni kerto et BMTH olis tosi huono livenä ÄÄÄ. :D No oli tai ei, onneks myös Architects ja DWP kiinnostaa jos ei jopa vähä enemmän ku BMTH. No, nyt kyllä nousi fiilikset sen verran että pitää vissiin kyräillä niitä lippuja vähä aikasemmin, iik!
 
sara: no höh, voi harmi! entä jos vaikka ööh ostaisin joululahjarahoilla sitten joulun jälkeen joltain sellaselta lipun joka ei pääsekään keikalle tai jotain..? :)

anette: jeee! :)

linduzki: eipä mitään :)

iida: mäkään en malta odottaa! :)

rappiolapsi: ääh voi ei!

anonyymi: mäki oon kuullu juttua siitä ettei bmth olis kovin hyvä livenä, mut onneks architects on ihan satavarmasti hyvä, olin kattomassa niitä kun ne lämppäs underoathia :)

hippå: :D

anonyymi: ainahan mä oon kuunnellu näin "rajua" musiikkia, mulla vaan on niin laaja musiikkimaku että blogipostauksien lopuissa on millon mitäkin biisejä :)

anonyymi: en kommentoi :D

anonyymi: ?!?!?!?!!!

jimmmy: mä veikkaan että tulee olemaan hauskaa noista sun mainitsemista seikoista huolimatta :D

anonyymi: no tuu! :D

anonyymi: jos tarkotat sitä leopardikuvioista niin se on m57 ellen ihan väärin muista :)

anonyymi: mä en oo tainnu käydä kyseisellä sivustolla kun kerran, joten mulla ei valitettavasti oo mitään hajua asiasta :(

mansikkapehmis: ainakaan vielä ei valitettavasti voi :(

anonyymi: mäki veikkaan että se tarkotti sitä :)

anonyymi: joo! :)

sonja: jee! :P
 
Ei ole ollut koskaan oikeen makua tutustua BMTH:iin kun laulaja on niin ääliö, mm. kussut faninsa päälle joka ei ihan innostunut 'kaikesta' takahuoneessa. Et sellasta, ei kyllä toi musiikkikaan sytyttänyt, mut makuja on erilaisia :).
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]