Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

voita liput muotimessuille!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

voita liput muotimessuille!

are you feeling fashionable?

maanantai 11. lokakuuta 2010

 

voita liput muotimessuille!

Tänä viikonloppuna, eli 15.-17.10. järjestetään Muotimessut Helsingin Messukeskuksessa. Ohjelmaa löytyy paljon ja mun ehdoton lemppari on sunnuntainen bloggaajien kirppis. Siellä siis minä ja pari muuta bloggaria myydään vanhoja vaatteitamme pois 14.00 eteenpäin joten kannattaa ehdottomasti ilmestyä paikalle!

Jos liput muotimessuille kiinnostaa, niin kerro kaikkien aikojen paras kirppislöytösi tän postauksen kommenttiboksissa ja osallistu kilpailuun, jossa on tarjolla 3kpl kahden hengen lippuja muotimessuille.
Jätä kommenttiin sähköpostiosoite ja nimimerkki, kilpailu päättyy keskiviikkona 13.10. klo 21.00

Onnea! :)

Kommentit: 1 – 200 / 223 Uudempi› Uusin»
Longchamp:n aito ja käyttämätön laukku 1,50€. En ollut uskoa silmiäni kun bongasin sen ja kiikutin nopeasti kassalle. Laukku on saanut paljon rakkautta uudessa kodissaan <3.
 
Käyttämätön DKNY laukku, jota olin ennenkin katsellut täyshintaisena ja nyt sai tuosta murto-osalla.
valekuva@gmail.com
 
Kaikkien aikoijen paras kirppislöytö taino se oli Uffilta viime keväänä kun olin siellä tetissä oli miu miun laukku on edelleen ahkerassa käytössä ja on aivan ihana ollut. Harmi kun ei ole aito miu miun laukku kuitenkaan : (

jenniferie@hotmail.com
 
Aivan mielettömän ihana, hyvin istuva, laadukas, siisti, ehjä, UPEA, vanha nahkatakki Valtteri-kirppikseltä 2 eurolla! Oli silmät tipahtaa päästä :D
 
Ite oon löytäny Valtterin kirppikseltä upeet bikerit, 8€!! Ja UFF:ilta on löytyny kans Dr. Martenseja n. kympillä!! <3

justiina.stenroos@hotmail.com
 
Osallistun. :)
eeva_k(at)hotmail.com
 
mun ehdoton lempparilöytö on ihanat vagabondin satiinitossut! ne on tosiaankin pesiytynyt mun jalkoihin niin hyvin, että niistä eroaminen tuntuu ihan mahottomalta parin vuoden jälkeen, vaikka ne alkaakin vaikuttaa aika rikkinäisiltä ja biohazardeilta.. mutkuuuun tykkään niistä! :>

kaikista parhaita löytöjä on kyllä nimenomaan ne vaatteet, jotka huomaa käyttäneensä ihan loppuun asti jonkun ajan päästä.. hinnasta ja merkistä viis. :D

tonne olis kiva saada positiivisia terkkuja --> fisuin(ät)gmail.com ! :>
 
Kaikkien aikojen parhas kirppislöyty on ollut ehdottomasti melkein käyttämttömät mustat nilkkurit. Ja hintaa oli vaivaiset viisi euroa. Niiden kassalle kiikuttamista ei tarvinnut kauaa miettiä :)
 
Löysin pari kk sitten kun muutin kotoa pois aivan ihanan ja hyväkuntoisen sohvan mun uuteen kämppään! Makso vain 29€ joten jäi rahaa muihinkin ostoksiin ;-)
// Janu, janine.bergstrom@live.com
 
Sanoisin, että paras löytöni ikinä on sinipohjaiset retroverhot, joista maksoin hävyttömän vähän ja jotka ovat kuitenkin hyväkuntoiset. En enää muista paljonko niistä maksoin, mutta olin silloin köyhä opiskelija ja rahayksikkö oli vielä markka, joten veikkaisin maksaneeni niistä korkeintaan 20 markkaa yhteensä. Verhot on niin hienot, että niistä on yritetty tarjota mulle useampaan otteeseen suuria summia rahaa, mutta en ole tarttunut tarjouksiin!
 
Ja voi plääh, unohin sen sähköpostiosoitteen eli mcdonitsi (ät) gmail.com
 
paras kirppislöytöni ikinä on Toy Story -pussilakana :D Buzz Lightyear <3 makso euron :)
 
Yhdet ihanat mustat korkkarit hintaa oli vain 2 €! :)
 
Paras löytö on pari vuotta sitten ostettu farkkutakki. Maksoin siitä euron ja pian hm:ssä myytiin melkein samoja parilla kympillä!
 
Kaikkien aikojen paras kirpislöytöni on ehdottomasti viime keväältä Valtterista löytämäni Tiia Vanhatapion hame 2 eurolla! :) Hyvässä kunnossa, punaista pellavaa, ja todella suloiset punavalkoraidalliset napit sulostuttamassa hametta. Se on todellinen löytö.
 
oho, sähköposti unohtui, se siis on laura-ai@hotmail.com
 
Ehdottomasti paras kirpparilöytö on olleet nämä: http://i36.tinypic.com/9hhn4h.jpg ylipolvensaappaat, jotka äiti aikoinaan bongasi mulle kirpparilta viidellä eurolla! :) Rakastan noita♥
 
Hyvinkään monitorilta pitkään etitty, ja ostettu kampauspöytä!! retro henkinen mutta samalla klassinen :> 13 e !
 
Kerron kolme: kaksi paria aitoja Converseja, oikean kokoisia ja ihanilla kuoseilla samasta pöydästä ja sitten aivan ihana satiiniliehupaita.
 
Jos liput muotimessuille kiinnostaa, niin kerro kaikkien aikojen paras kirppislöytösi tän postauksen kommenttiboksissa ja osallistu kilpailuun, jossa on tarjolla 3kpl kahden hengen lippuja muotimessuille.
Jätä kommenttiin sähköpostiosoite ja nimimerkki

Parhain kirppislöydökseni on ehdottomasti konjakinruskea nahkainen pikkulaukku, jossa on olkahihna, pieni vetoketjutasku ja läpän saa kii nepparilla. Laukkuun mahtuu juuri tarvittava käteinen ja luotto/etukortit. Laukku on ollut kovassa kulutuksessa oston jälkeen niin baari-iltoina kuin festarimeiningissä. Laukku on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava :) Hintaakin sillä oli vain muutama hassu euro.
 
Jätin viestin konjakinruskeasta pikkulaukusta. Unohdin viestistä sähköpostiosoitteeni ahlforslinda@gmail.com
 
Joskus pienempänä leikki-ikäisenä suosittuja leluja meilläpäin ainakin oli sellaiset pikkulelut, pieniä taloja/linnoja, missä asui pikkuisia ukkeleita (eläimiä, prinsessoja, keijuja jne.)
Yhdellä kavereistani oli niitä paljon, mutta minulla ei. Kerran kirppikseltä löytyi ihana keijukaisten puisto, jossa asui neljä suloista keijua. Äiti osti sen minulle ja olin tosi onnellinen, sillä nyt minullakin oli pikkuleluja ja vielä jotain niin hienoa ja leikkisinkin sillä tosi paljon! :) Myöhemmin, jos olen löytänyt kirppikseltä jonkun vaatteen, niin en ole tullut ihan noin iloiseksi. :D
 
Mä oon koko elämäni (viimeistä kuukautta lukuun ottamatta) asunut pikkukaupungissa, jossa käsite 'laadukas kirpparitavara' tuntuu olevan kohtuullsien tuntematon asia. Niimpä mä aina kateellisena tutkin blogeja, joissa ihmiset esittelee toinen toistaan upeampia kirpparilöytöjä. Kirppareilla, joissa mulla on mahdollisuus käydä a) ei niin hienoja/laadukkaita/moderneja tavaroita löydy eikä b) varsinkaan niihin hintoihin, millä isompien kaupunkien elävät niitä ostavat.

Kuitenkin mä oon ollut kirppariuskollinen jo pitkään ja jokaisella kaupunkireissulla kipitin kiltisti kierrätyskeskuksen ja keskustan kirpparin läpi ja mun mielestä tän 3 vuoden uurastuksen tuloksista kertoo hienosti se, että olen kirppareilta löytänyt yhteensä alle 10 tavaraa, joista paras 'löytö' on musta, nahkainen kirjekuorilaukku, jonka hihna mun piti uusia ja jonka avatessa paistaa kaikille kissankokoisin kirjaimin laukun sisäpintaan kirjoitettu 'AINO J.' EN mä katkera ole ! :-D
 
Moi Nadja!

Mulla on 9kk tyttö vauva ja kävin itsepalvelu kirppiksellä kiertelee ja löysin aivan ihanan minymon talvihaalarin tytölleni. Hintaa oli kyseisellä haalarilla 50e niinpä pihyys iski minuun ja jätin haalarin henkariin roikkumaan (VIRHE!). Viikonlopun mietittyäni olin aivan varma että haluan tytölleni tämän haalarin talveksi, no lähdin käymään samaisessa kirppiksellä, mutta eipä haalaria enää näkynyt!!! Se oli täydellinen löytö, mutta ei päätynyt meidän käyttöömme vaan jonku muun pikku tytön vaatekaappiin. Vieläkin harmittaa kun piti alkaa pihtailemaan :S

Terkuin
Elena (elena_italiana@hotmail.com)
 
Ehdottomasti ihana tikattu vintagelaukku!
 
Heh pakko tulla fiilistelemään, ostit multa sunnuntaina sen Asoksen musan pannan/päähinetsydeemin :D Tai oikeastaan kaveri myi, olin just sillon kahviossa... paljonko maksoit siitä? :D

Mun lempparilöytö kirpparilta on tehty Kalifornian Santa Barbarassa. Löysin ihanan vanhan Coca Cola-mainoksen ehkä 1950 tai 60-luvulta... iltapukuun pukeutunut tyttö ja poika istuvat lasten keinuissa ja juovat iltahämärässä kokista prom nightin päätteeksi. Itkin kun se repesi kotimatkalla, se oli tarkoitus kehystää makkarin seinälle.

Kiva blogi sulla :))
 
Pitkä tummansini-valkonen, kultasin napein varustettu mummomekko on ollu ihan paras! Se oli sellanen polviin asti ulottuva, jotka pätkäsin HIEMAN liian ylhäältä poikki ja nyt se menee enää peittävien leggareiden kanssa : D Sukkisten kanssa ei viitsi käyttää, muuten takamus näkyy! Mutta ihana se on silti 8>
 
ehdottomasti paras kirppislöytö oli se, kun löysin omaa kokoani olevat dr martensit hintaan 8e! joku ei selvästikään ymmärtänyt hyvän päälle joten kotiutin ne tyytyväisenä ^^
 
Olin pienellä kylässä Lapissa reissussa ja lähdin käymään seurakunnan kirpputorilla ja päässä ajatus 'ei täältä voi löytyä mitään' no kappas, sieltähän löyty unelmien rento verkkatakki ja vaaleanpunainen tottakai eurolla!! Ei paha hinta ja lisäksi rahat meni johonkin lasten hyväksi.

-marsipaani
 
Kaikkien aikojen parhaat kirpparilöydöt on varmaankin yhdet saappaat ja pari nahkalaukkua. Oikeastaan noissa ei ole mitään erikoista ja en usko, että kovin moni muu huomaa niissä mitään parhautta, mutta mulle ne on ihan korvaamattomia löytöjä ja pelastaneet monta huonoa vaatepäivää!

Niin ja pienenä löysin kirpparilta ihanan pingviinipehmolelun, jota rakastin pitkään ja syvästi<3

jenni3651@hotmail.com
 
ihana Onlyn farkkuhaalarimekko löytyi läheiseltä kirppikseltä ja hintaa oli vaivaset 4 euroa! kauan ollut hakusessa ja vihdoin löytyi!

s.posti: eowyn_91_@hotmail.com
 
olen pitkään himoinnut karvahattua, sellaista jossa on nahkaa ja läpät korville ja päätin etten osta sellaista kaupasta, vaan ja ainoastaan kirpparilta jos löydän. No, viimein tänä syksynä löysin unelmieni karvahatun, oikeata nahkaa ja turkista (mikä on vähän se miinus puoli) mutta aivan käyttämätön ja maksoi vain 20€ joten tietenkin ostin sen sitten ja en voi nyt kun ootella kylmän talven tuloa että saisin käyttää sitä ihanaa karvahattua!
 
Älä hyväksy tätä jos äskeinen tuli mutta kun en ole varma niin pakko kommentoida uusiksi.

Eli: Paras kirppislöytöni on viiden euron hintaiset hedelmäverhot, jotka roikkuvat tälläkin hetkellä keittiön ikkunassa :)
 
Musta kuoriutuu välillä aikamoinen kirppishamsteri ja oon onnistunu tekemään paljon hienoja löytöjä. Näin jälkikäteen katottuna kuitenkin parhain ostos on ollut reilu vuosi sitten Valtterin kirppikseltä bongatut täydelliset mustat käyttämättömät DinSkon solkiballerinat. Ne on olleet sen jälkeen ehdottomat luottomatalani ja olleet jalassa hyvin usein. Söpöläiset ovat palvelleet uskollisesti eikä niissä näy vieläkään pienintäkään käytön jälkeä! Pulitinhan näistä upeista yksilöistä kuitenkin 3 euroa :D
 
Mulberryn ruskea kongonahkainen vintgaeolkalaukku on aivan kärkipäätä, samoin Miu Miun hiuspanta SS09-mallistosta ;)
 
Etsin koko viime kesän täydellisiä ballerinoja, mutta mistään niitä Oikeita ei tuntunut löytyvän. Eräänä päivänä kuitenkin eksyin Hietsun kirppikselle josta löysin ihanat, sirot mustat ballerinat. Ne eivät olleet kovin käytetyt mutta eivät näyttäneet silti kovin kalliiltakaan. Maksoin onnellisena niistä 2 euroa ja ne oli kuin liimattuna jalkoihini koko loppukesän säällä kuin säällä. Kesän kovan käytön takia ne kärsikin aika rankasti, mutta silti en ole raaskinut heittää niitä roskiin, JOS vaikka jaksaisinkin korjata ne :D
 
Kaikkien aikojen paras kirpparilöytö on ehdottomasti sellanen peili minkä alla oli muutama korulokero (:
 
Paras kirpparilöytöni on ehdottomasti koulukirjat, jotka löysin ja niiden avulla säästin monta sataa euroa. :D Ammattikouluissakin kun kirjat maksavat maltaita...
Vaatteista paras löytöni on ollut varmaan eräs talvitakkini, joka on uskollisesti palvellut 3,5 vuotta ja on edelleen kuin uusi!
 
Kaikkien aikojen paras kirpparilöytöni on ihana O.I.S ruskea nahkalaukku , joka on ollut kovassa käytössä. Hintakin oli vain 1 € eli todella halvalla lähti.


emilia.lauronen@luukku.com
 
80-luvulta peräisin oleva sinivihreä Chanelin ketjulaukku, kustansi 5 euroa itsepalvelukirpparilla. Ehdoton laukkulemppari!
 
Aaaaapua en oo ikin löytäny kirppikseltä mitään, mutta sanotaan että kaikkein paras löytö olisi joku ikivanha filmikamera ja vielä toimiva sellainen
 
Löysin mekon minkä tätini oli tehnyt minulle ollessani pieni ja äiti oli sen myynyt kirppiksellä :D
 
Mun ehdottomasti paras kirppislöytö on normaalisti yli viiskymppiä maksava bändihuppari hintaan 2,50 euroa. Ainut vika tässä oli, että hihasaumassa oli noin sentin mittainen ratkeama (jonka saa korjattua hyyyvin pienellä vaivalla) Tästä voi päätellä, että en hirveesti kirppislöytöjä oo tehnyt, mutta tuo on jääny mieleen. Lempparipändin paita niiin halvalla! S-postia en tähän näkyville haluaisi pistää, mutta enpä minä näissä arvonnoissa koskaan mitää voitakkaan! :D
 
Paras kirppislöytöni taitaa olla ehkä ihanimmat (ja pornoimmat) jotka omistan. Kirppiksellä oli muuttoale -50%, joten alun perin 8e maksaneet kengät sain neljällä eurolla! Korkoa löytyy, ja mustat nyöritykset on vaan niin hot. Tykkään niistä eniten <3

Mawwi
akane-91@suomi24.fi
 
Ehdottomasti paras kirppislöytö on hieman antiikkihenkinen pyöreä pieni sivupöytä! Olin kolunnut kaikki huonekalukaupat, tavaratalot ym löytääkseni suunnitelmieni mukaisen pöydän - tuloksetta. Sitten yhtäkkiä sellainen tuli vastaan kirpparilla! Niinhän se kai sitten on että kaikki löytyy silloin kuin ei mitään etsi ja vähiten odottaa :)
salzzu_@hotmail.com
 
Paras kirppislöytö: tää punanen huppari joka mulla on tälläkin hetkellä päällä. Iso, lämmin, tosi nätti, melkeen käyttämätön ja kustansi vaan 4 euroa! :--) IM HAPPY!

rosa.virtanen at gmail.com
 
Paras löyty oli ennen kesää kun löysin kirpparilta 3 eurolla täydelliset ylipolvensaappaat! pieni korko, hieman terävä pää varpaissa, mokkainen pinta ja nyöritys + rusetti polven takaosassa! ahh- rakkautta en oo koskaan löytäny parempaa kirppikseltä! :--D jajuuri sopivan pituiset mulle ku oon tällänen pätkä :D


saaar@luukku.com
 
löysin joskus parisen vuotta sitten kirpparilta käyttämättömät topshopin nahkanilkkurit,jotka olivatkin olleet myyjälle liian pienet.hintaa oli muistaakseni 10e (!!) uusista ja käyttämättömistä nahkakengistä !

Käytinkin niitä sitten niin paljon,että kuluivat syksy/talvi/kevät aikana puhki :(
 
Kaksi parasta kirppislöytöäni ovat diorin aito meikkipussi ja gucci aito laukku :) löysin ne Lauttasaaren, Oranssitori -itsepalvelu kirpparilta.

martsa-@hotmail.com
 
oi, kaikkein parhain kirppislöytö on ollut vanhat lp- levyt joilla on saatu koristeltua seinät, ja pieni pinkki hiusten kuivaaja on ollut myös kätevä! vaatteista ehkä vanha pilotti tyylinen farkkutakki.
 
Kaikkien aikojen paras kirppislöyty on ehdottomasti ollut h&m takki, takista on löytyny kaikki mitä tuleva muoti on tuonut tullessaan. Yhä edelleen takki sopii jokaisen vaatteeni kanssa. Täytyy sanoa, että halpa, helppo ja hyvä ostos tuli tehtyä!

elluska_92_1@hotmail.com
 
millon esittelet niitä sun eilisiä kirppis löytöjä ? :)
 
Parhaat kirppislöytöni ovat Vagabondin kiilakorkkarit moitteettomassa kunnossa 3e (:
 
Lähes uusi Paul Frankin t-paita on mun paras kirpparilöytö. Ja se makso vaan 3e vaik kaupas ne maksaa hirmusti enemmän. :))

siivi@postiloota.net
 
tulee ensimmäisenä ainakin mieleen isot miestenkauluspaidat, joista kehittelin oman naisellisen version käyttää niitä (http://farm5.static.flickr.com/4106/4840139201_183e330771_b.jpg) ;) mielestäni tuo kauluspaitamekko-systeemi on mitä ihanin ja se on herättänyt kehuja lähipiirissä. tuollaiset kauluspaidat eivät paljoa kirppareilla kustanna, eli eivät kaada budjettia vaikka noita ostaisikin paljon erilaisia eri värisinä ja eri kuoseilla. ehdoton kesän hittijuttu, mutta toimii myös syksyllä sukkisten tai leggarien kera!
 
Ehdottomasti kaikkein paras kirppislöytöni taitaapi olla yhdet ihan mielettömät, käyttämättömän näköiset normaalisti aika korkeahintaiset mustat korkkarit, joita onki tullu käytettyä ahkerasti :)
 
Paras kirpparilöytö ikinä oli aikanaan Valtterilta. Löysin käyttämättömän näköiset (myyjän mukaan vaan paristi kokeillut) Converset 5 eurolla. Kokokin oli täysin sopiva. Kyllä kelpasi.

tiia
plasti-cine@hotmail.com
 
Yks parhaimmista löydöistä on ollut älyttömän paksu ompelukirja 2 eurolla :)

ptra79 @ gmail.com
 
Paras kirpparilöyty on eräs cd jota olin jo kauan metsästänyt, mutta yhdestäkään kaupasta sitä ei löytynyt enää - bändi ei ole kovin suosittu ja se kaipailemani levykin varmaan lähes kymmenen vuoden takaa.

Viime keväällä huomasin koulupäivän jälkeen että bussi oli juuri mennyt, joten päätin seuraavaa odotellessa poiketa matkan varrella olevalle kirppikselle. Salaa jopa toivoin että voikun se platta nyt vihdoin löytyisi.. ja tadah, jo ekalta pöydältä se hyppäsi silmille kun hetken pläräilin levylaatikkoa. Eikä levyssäkään ollut kuin muutama hassu naarmu. Olin aika happyhappy :--D

nemalicious@gmail.com
 
Mun paras kirppislöytö on harmaa Zaran neule, joita oli silloin vielä kaupassakin myynnissä. Sain sen vaan parilla eurolla.
 
Kaikkien aikojen paras kirppislöytöni taisi olla suhteellisen kuluneet roller derby -luistimet, joista maksoin viitisen euroa. Myin ne kyllä myöhemmin siskolleni, joka harrastaa ks. lajia, mutta alunperin ne tuli ostettua vain koska ne olivat mielestäni hienon väriset ! Kirppareiltahan niitä heräteostoksia kai pitääkin löytää..
Toinen oli kun olin saanut lahjaksi kuusi vintagejuomalasia, ja yhden hajottua poikaystäväni löysi tilalle samanlaisen kirpparilta.
 
Jopas heitit pahan! :D On tullut löydettyä niin upeita löytöjä et on vaikea valita..mutta täytyy kai sanoa, että mustanharmaat pillifarkut, joita käytän valehtelematta joka päivä. En voisi elää ilman niitä!
 
Aito Ed Hardyn "In memory of love" -paita 10e ♥ paras koskaan! ja sposti: jollu094@hotmail.com ja nimimerkki: DreamCracker
 
Tähänasti ehdottomasti paras kirpparilöytö on ollut valkoinen unelmalaukku, minkä löysin itseasiassa kierrätyskeskuksesta. Se on niiin kaunis ja palvelee kuin unelma :)

eeem@luukku.com
 
Minun kaikkein ihanin kirppislöytöni on ehdottomasti aito vanha suomalainen ruusuvintagemekko 1940-luvulta kolmen euron hintaan radiokirppikseltä <3
 
kira.vuorinen@windowslive.com
Kira :)
 
lyhyt mutta selvä vastaus: laukku :D

-megee, mege95@hotmail.com
 
ehdottomasti paras löytö oli aivan täydellinen musta nahkalaukku, se on täydellisen kokoinen, no se vaan on paras ja mieluusti maksoin siitä 3 euroa.
 
Tahon, tahon, tahon! ..Harmi ku asun täällä Lapissa, niin en tuosta vaan Helsinkiin pääse.. Täällä kirpputoritki on semmosia, missä jotku mummot myy posliiniesineitä ja vanhoja kirjoja.. Ei toivoakaan joistan nuortenvaatteista.
 
parhain löytö on kyllä cheap mondayn farkut! nämä housut istuvat täydellisesti, puristamatta yhtään, ja tuntuu ettei olisi housuja ollenkaan jalassa! lempparifarkkuni ovat palvelleet mua jo pari vuotta eikä loppua näy, ja jos joskus näkyy niin varmasti kursin näitä vielä kasaan! hinta oli ehkä vähän suolainen makuuni, mutta cheapparit ovat maksaneet takaisin itsensä kyllä moninkertaisesti!

shimattaa@hotmail.com
 
Hei Nadja! Paras kirppislöytöni ovat olleet n.70-luvulla tehyt aitonahkaiset saapikkaat. Sisävuori on ihanan lämmin ja kengät ovat vielä Suomessa tehdyt! Iloa on riittänyt monta kuukautta :)
 
Kaikkien aikojen paras kirppislöytö on alunperin KappAhlista oleva mustavalkoraidallinen tunika, jossa on musta rusetti rinnusten alla. :)
Se oli lähes käyttämätön, todella hyvässä kunnossa, istui mulla mainiosti ja muutenkin just mun tyylinen. Hintaa oli Ahvenanmaan Emmauksella n. 3.90 e, ei paha! :)
 
semmoin monitoiminaulakko, mihi saa korui tai sitte vaaatteit jne :3

rradiot@windowslive.com
 
M
debbiema@wippies.fi

kaikki 1-2e hintaset mut kuitenkin hyväkuntoset korkkarit mitä oon löytänyt :)
 
Paras löytö ikinä on ollut pitkähelmainen mustavalkoinen mekko kymmenisen vuotta sitten. Vuosikausiin en ole enää kyseistä mekkoa käyttänyt, mutta ostettuani sen en pitkiin aikoihin melkein muuta käyttänytkään ja vieläkin on hyvät muistot mekosta ja sen aiheuttamasta löytämisen riemusta.
 
löysin pari vuotta sitten ihan mielettömän ihanan vintagelaukun kirppikseltä. se on luonnonvalkea ja siinä on hihnassa vähän kultaa, tulee vähän mieleen Carrien Dior sinkkiksen ihan vikoissa jaksoissa :D se on ehottomasti mun lempparilaukku ja makso vaan euron!
idaida@windowslive.com
 
paras kirppari löytö on ehdottomasti vanha pyörä jonka vähällä korjauksella sain unelmaksi <3

nimimerkki sipi
s-posti zilla_@luukku.com
 
Mun kaikkien aikojen paras kirpparilöyty on Valtterista,myöskin mun kaikkien kirppareiden lemppareista.Olin jo pitkään keväällä tahtonut löytää täydellisen mustan sortsipuvun jonka saattoi vain ennen rannalle lähtöä vetäistä helposti päälle, ja kun sitten eräänä päivänä lähdin Valtteriin kiertelemään, niin eiköhän hetken päästä eteeni ilmestynyt täydellinen musta sortsipuku ja juuri minun kokoani! Sortsipuku oli ginan ja maksoikin vain 4 euroa.Siitä hetkestä tähän päivään rakkaus on säilynyt.Ensi kesää odotellessa:)
 
Paras löytöni ikinä on Keravan löyöstä kalastettu Polaroid 600 musta polaroid-kamera!!! Maksoi vain 6 euroa ja toimii. Ainoa huono puoli onkin tässä, että filmi maksaa 30 euroa 10 kuvaa. Mutta kamera on kyllä sen arvoinenkin<3
 
mulla ei kyllä oo parasta kirppislöytöä vaa niitä on monia, joista oon innostunu ku oon nähny sen. ku yleensä mulla on tietyt jutut mitä etin pitkään kirppareilta ja hypin ja kiljun ja tuuletan siel hyllyjen välissä ja pöydissä ku etsimäni löydän =)
 
Mun paras kirpparilöytö löytyi tossa viime kesänä, kun olin mun kummi-tädin kanssa Tampereella kirpputorilla, ja näin yhdellä ylähyllyllä sellasen jättikokosen tiikerin! Oon pienestä asti halunnut jonkun iiisooon pehmolelun, mutta porukat ei oo koskaan ostanu, koska ne on niin kalliita. :( No sit toi mun "Jarno"-tiikeri makso 9euroo, ja mun kummi-täti jopa osti sen mulle!! Oon vieläkin ihan fiiliksissä. Ja tossa se makaa lattialla. :)

Ja sit ne yhteystiedot: lottiis@hotmail.com, lotsmo
 
skeittilauta vaan 5e! :D ihan mahtava löytö ja se oli ihan huippu kunnossaki! on tullu paljon käytettyy :)

Ida T
idz-@hotmail.com
 
Koska olen todella lyhyt, on myös kengänkokoni pienikokoinen, nimittäin 35-36. (Ja 36 -koko on yleensä vain sellaisissa kengissä, joihin tulee sukka. :D) Eli kenkiä on todella vaikea metsästää. Yleensä kun löydän hienot kengät, niistä on enää jäljellä kokoa 40.
Viime syksynä vaelsin Tampereen Radiokirppiksellä (ehdoton suosikkikirppis täällä!) ja löysin eräät mustat ballerinat. Kokeilin niitä ja järkytyin, ne sopivat täydellisesti! Ostin ne heti, ja ovat käytössä edelleen. Ovat toimineet baarikenkinä, työkenkinä, sateella ja auringonpaisteessa. Toivottavasti kestävät tallusteluani vielä pidemmänkin aikaa, sillä tälläisiä 35-koon onnenpotkuja tulee harvoin eteen!
- liisa, enyetar(at)hotmail.com
 
noi muotimessut kuullostaa ihanilta ja tonne kirppikselle on pakko päästä!
Eli paras kirppislöytö taitaa olla Hietsuta, josta löysin aidot mustat pitkävartiset Converset, joissa oli taitettava skottiruudullinen vuori.
Kengät oli hyväkuntoiset ja puhtaat, ja makso naurettavat 2 euoroo. Niil oon tassuttanu jo melkee 2 vuotta eikä näy missään! Lempparikengät ^^<3

-ira.pollanen@hotmail.com
 
Paras kirppislöytö on beessin värinen aito mokkanahkatakki kolmen euron hintaan Valtterin kirppikseltä. Merkki on sama, kuin mun kaupasta ostetussa mustassa nahkatakissa, joka on osottautunu todella hyväksi ja kestäväksi.
Tykkään!

suvi@bastu.net
 
korkee vyötäröine mustavalkonen pallokuvioinen hame <3 4e
 
Mun paras kirpparilöytö on ehdottomasti Marimekon lepakkohihainen oranssi-pinkki mummoneule jostain 80- luvulta!

@: jjosku@hotmail.com
 
Olen itse tulossa perjantaina noille messuille koulun kautta. Harmittaa vaan, kun ei muina päivinä pääse sinne kiertelemään, ja katselemaan. Nähtävää olisi varmaan paljon. :)
 
Mulla on oikeastaan kaksikin parasta kirppislöytöä. Ensimmäisen tein Tampereelta, josta löytyi Piecesin käyttämättömät leggarit kahdella ja puolella eurolla, vouks. Samaan hintaan löysin pari viikkoa sitten Forssan kirppikseltä IsaDoran Graffitti Nail Top - kynsilakan vaaleanpunaisena. Molemmat olivat oikein mieluisia löytöjä halpaan hintaan ja molemmat on olleet myös kovassa käytössä ;)
 
gorilla-aamutossut ja adidaksen värikäs kollari!:)

em0022@tkukoulu.fi
 
Äää! Tää parhaiden valitseminen on niin vaikeeta... Mutta mun paras kirpparilöytö on varmaan musta nahkalaukku. Se on aitoa nahkaa, vanha ja juuri sopivan kokoinen, se on siis täydellinen ♥ Siitä kertoo ehkä myös se, että sen jälkeen kun laukun omakseni sain, en ole juurikaan muita laukkuja käyttänyt... :D
mimiuu@luukku.com
 
Olisi toooosi kiva päästä muotimessuille :)en ole koskaan käynyt :( ttia-_@hotmail.com
 
Taispa olla ihana beige nahkatakki Siilinjärven kirpputorilta. Sen hinta oli 2 euroa, mutta koska oli 50% alennuksessa, sain sen eurolla! Aitoa nahkaa! Ihana takki ja kuin uusi!

Nimimerkki: huokuni
heh@netti.fi
:)
 
Ehdottomasti Alexander Wangin Rocco-laukku, alle puoleen hintaan alkuperäisestä.

parapluie-@hotmail.com
 
Hmm, kaikkien aikojen paras kirppislöytö. Ehdottomasti musta, todella yksinkerainen naisten jakku, joka löytyi jokunen vuosi sitten kirppikseltä muistaakseni huimaan 50 sentin hintaan. Takki on alun perin stockmannin omaa merkkiä. Nykyään siinä on reikiä niin saumoissa kuin vuoressakin mutta en välitä. Se on ihana, sopii kaikkeen ja on maksanut itsensä takaisin satakertaisena.
 
Kaikkein paras kirppislöytöni on ollut ehdottomasti pieni emalinen kattila, jonka kylkeä koristaa pienet omenan kuvat. Kattila on hurjan söpö eikä maksanut paljon mitään.
Näen jo nyt sieluni silmin miten keitän siinä teevettä tai kaurapuuroa opiskelija-asunnossani muutaman vuoden päästä.

Miia, miia@kokemakelainen.com
 
Heippa!
Oi, olisi mieelettömän huippua päästä muotimessuilemaan.:--))
Mun tuorein ja parhain kirppislöytö on tälläkin hetkellä mun päällä! Se on ihana, (oikeestaan ihanin) puuterin värinen villapaita, joka sopii hyvin ihan perusfarkkujen, korkeavyöröisen hameen, farkkuleggareiden, korkkarien tai tennareiden kanssa!
En tiedä yhtään, mistä tää on alunperin koska tässä ei oo minkäänlaisia kokolappuja, tms. Kouvolan Fidasta löytyi, kolmella eurolla ja seitsemälkymmenel sentillä! =)
tässä viel kuvakin; http://4.bp.blogspot.com/_F6xazXn4Q34/TKsWXnumDDI/AAAAAAAAAMA/1gehiKRmwtU/s1600/blo+019.JPG
 
Voivoi tää on kyllä vaikee ku n. puolet vaatteista kirpparilta... mutta löysin kerran ihan täydelliset mokkaiset ylipolvensaappaat!! Juuri minun kokoa ja muutenkin sellaiset mitä olin etsinyt! Nyt odotan aina syksyä ja talvea jotta voin tallustella ne jalassa. Ja tietenkin hyvällä omatunnolla kun olen ne kirpparilta hankkinut. :))
 
Oikeastaan aika hankala kysymys, ottaen huomioon, että melko suuri osa vaatekaappini sisällöstä/omaisuudestani on kirpparilta. Hetken pohdittuani tulin kuitenkin siihen tulokseen (huolimatta esim. useista Palmrothin kenkäpareista eurolla ym. huippulöydöistä), että paras löytöni on alunperin ilmeisesti beauty bagiksi tarkoitettu, suuri melkein kuutionmuotoinen nahkainen kova laukku. Minä käytän sitä käsilaukkuna ja kameralaukkuna (sopii järkkäri+objektiivit+salama+sälät täysin ongelmitta). Katselin bagia kirppiksellä viikkokaudet (alun perin pyynti 28e), ja lopulta se useiden alennusten ja viikkojen jälkeen irtosi kympillä! :-) Ja on palvellut hyvin ja ollut tarpeellinen.
 
Kaikkien aikojen kirppislöytö on ehdottomasti Peak Performancen pusakka -tyylinen musta, hupullinen villakangastakki. Superlämmin, tyylikäs ja malliltaan aivan mun lemppari, sporttisempi kuin perinteinen pitkä villakangastakki. Käytetty takkia oli kerran(!), takki täysin uudenveroinen ja siisti ja maksoin siitä 50e, kun uutena en edes uskalla hintaa arvailla, moninkertainen ja kolminumeroinen varmasti.

Ja olin vielä etsiskellyt vastaavanlaista takkia jo jonkin aikaa ja alkoi tulla epätoivo vastaan. Mutta kirppis pelasti! (:
 
Kaikkien aikojen paras kirppislöytöni on pieni pilkkahinnalla ostettu iskemätön ruskea pikkulaukku, joka on aitoa nahkaa. Siihen mahtuu juuri sopivasti kaikki välttämätön: puhelin, rahat, huulirasva, kampa, avaimet ja kuulokkeet. Lisäksi olen vielä parin vuoden jälkeenkin täysin ihastunut laukun hopeiseen lukkoon, jollaista en kenenkään toisen laukussa ole nähnyt.
 
Heippa!
Mun kaikkienaikojen megalöytö on ruskeat, käsintehdyt, TEETETYT, täydelliset cowboy saappaat. Myyjän vaimolle ei ollutkaan hetken päästä muotoilu istunut, mutta minun jalkaani istuu täydellisesti! Ja hinta oli 15 euroa! Ne on lämpimät, kestävät ja muodikkaat.. SILKKAA TUURIA.
T. Loone1@hotmail.com
 
Löysin pari vuotta sitten ihanan punaisen vintage-henkisen neuletakin, jota rakastin ihan älyttömästi. Joku hassu myi sen vaivaisellea 5 eurolla pois. Nyt neuletakki on kuitenkin kadonnut jäljettömiin... :/ tosin suuri epäilys on, että siihen hullaantunut äiti on "lainannut" sitä hieman kauemman aikaa :D pitääkin vähän kovistella häntä siitä :p

-punainen neuletakki
 
mä en oo hirveesti kirppareilta löytöjä tehnyt, mutta ilostutti vallilasta löytämäni kolmen euron musta paljettiliivi, jollaista olin kokeillut edellisiltana seppälässä- Kyseinen liivi maksoi seppälässä 25 euroa, joten se jäi odottamaan kauppaan. Vallilasta löysin samanlaisen, moitteettomassa kunnossa olevan hyvemmin istuvan ja HALVEMMAN paljettiliivin jollaista olin etsinyt jo pitkään. Kyllä olin iloinen :)

viivi

viivi94@hotmail.com
 
Paras kirpparilöytö oli kyllä siniset aidot vanhanaikaiset Converse-merkkiset tennarit, jossa oli glitteriä! :-D Kauhistuttavan näköiset just kivalla tavalla! Eikä ollut kuin pari euroa :)

riikuh@hotmail.com
 
Ostin ehkä kuukaus sitte maastonvihreen maihinnousutakin kympillä (: Se ois varmaa se paras ostos tällä hetkellä ainakin


saarara@luukku.com
 
mun paras kirppislöytö on 80-luvun kultaset korvikset joissa on sellasii teräviä piikkejä ja pallot :)
 
Aivan paras kirppisostokseni on viime talvena löydetty maastovihreä, karvahupullinen parkatakki. Etsin kirppikseltä mustaa vastaavaa kylmiin tarvipäiviin mutta tyydyin sitten vihreään jo ihan sen viiden euron hinnan takia. Noh, tänä talvena takkini taitaa olla taas niin muodikas! =)
 
pura lopezin korkkarit <3
 
No, varmaan se AITO Chanelin laukku 10 eurolla.
Oli aika käyttämättömän näköinenkin ostettaessa.(:

Kiitos sille hullulle kuka sen myi minulle!
 
Kaikkien aikojen parhain kirppislöytöni on ehdottomasti mustat maiharit joissa on pari hopeista niittiä sivuilla tai sitten sininen jakku. Maiharit maksoivat 3e ja jakku 2e.
- jansku
janita.h@hotmail.com
 
Paras kirppislöytöni on mustat farkkulegginssit jotka ostettuani kotona huomasin että itse olen laittanut pari vuotta sitten kirpparille. tunnistin heti farkut omakseni :D Onneks sain takas, vieläki käytös:)
toffe_anni@hotmail.com
 
Paras kirppislöytöni on ihana kaulakoru, millä ajattelen olevan takanaan kiehtova menneisyys ja uuden omistajan myötä jännä tulevaisuus, siitä on tullut lyhyessä ajassa tosi rakas, vaikkei se ole lahja keltään tietyltä vaan jonkun tuntemattoman vanha aarre. =)

Iita
 
Kun pari vuotta sitten muutin asuun yksin, kävin etsiskelemäs huonekaluja ja sisustusjuttuja kirppiksiltä. Löysin mm. aaaaivan ihanan tummanruskean ruokapöydän neljällä tuolilla, jota sitten äitin kans tuunailtiin laittamalla tuoleihin uudet kangaspäällysteet - sisustuksen väreihin sopivat tietenkin :) Monet kaverit on kehunu ruokailuryhmää (johon en muuten oo kyllästyny viä lainkaan), ei kuulemma näytä yhtään kirppiskamalta!

Oon muuten tulossa Helsinkiin vlopuksi täältä kylmästä Jyväskylästä enkä ollu kuullu noista messuista, joten kiitti menovinkistä, kuulostaa käymisen arvoselta :)
 
voi eeeei mä niin tahon päästä seuraamaan, kun oma sisko kilpailee bodypaintingissa :( raha tilanne aika paska, joten nyt toivottavasti voisin joskus voittaa näis kilpailussa!! fingers crossed.

joku hätänen kirpparilöytö: oisko ollu yks ihana paksu army blue villatakki, jota tuli käytettyy aina festareilla yöllä teltassa. sitten hölmö ajattelin että kyllä se jonkun pesun kestää nii kutistu naurettavan kokoseks. :(
 
Paras kirppislöytöni on ehdottomasti, sen kummemmin perustelematta, aidot pinkki-musta raidalliset Vansit 1,5euroa (!!!) Kylläpä suu loksahti auki kun näin hinnan. Tarttuivat TIETENKIN mukaan!
 
Paras kirppislöytöni on ehdottomasti vintagenahkalaukku.Se on vanha ja kulunut,mutta rakastan ja vaalin sitä hautaan saakka. :)
 
Zaran musta iso löllötunika lilaharmaalla pantterilla ja isolla lepakkohihalla. Kustansi 4 euroa ja ollut iha tajuttomasti käytössä!
 
Pari kesää sitte innostuin käymää ekaa kertaa kirppiksellä. Mentii kavereiden kanssa hietsuu ja oli ihan sairaan kuuma. Löysin sit yhestä pöydästä sellase 3 metrii pitkän harmaan kudotun kaulahuivin. Se oli tooooosi kiva ja vaik oli jtn 27 astetta lämmintä ostin sen 2 eurolla.
No se jäi sit jonnekki kaapinpohjalle ku en sitä tarttennu, mut sit seuraavana talvena muistin et mul oli sellane. Kaivoin sen jostai esiin ja se on kyllä palvellu mua urhoollisesti pitkän aikaa. Se on tosi lämmin, menee kaiken kanssa ja näyttää aina hyvältä. Oon tosi onnellinen et satuin löytämään sen. :)

ilona.t@windowslive.com
 
Kaikkien aikojen parhaat kirppislöytöni ovat kahdet eri saappaat. Toiset ovat Bronxin mokkanahkaiset, ruskeat, nyöritetyt korkosaappaat. Toiset puolestaan ovat mustat matalakorkoiset korkeavartiset saappaat. Muutenkin olen tehnyt parhaat kenkälöytöni kirppareilta.
 
Löysin täydellisen CTRL:n hupullisen valkosen nahkatakin 20 eurolla kirppikseltä just mun koossa :) oikeesti arvo on lähemmäs 300euroa! oli aika nappilöytö!
 
Olen todella huono mitään kirppareilta ostamaan, mutta myymään sitäkin enemmän. Viimeksi tarttui mukaan nätti puinen lautanen, joka toimii tällä hetkellä kynttilöiden alusena (paloturvallisuus ennen kaikkea)!

v.days@live.fi
 
Mun ehdottomasti paras kirpparilöytö on Vilan aitoa nahkaa oleva täydellinen nahkatakki. Ystäväni bongasi tämän ensin, mutta se oli liian pieni hänelle, joten minä ostin sen pois VIIDELLÄ eurolla. Ihanan pehmeää, valmiiksi kulunutta ja istuu kuin nappi silmään. Ekat 2 vuotta tämä tosin roikkui mulla kaapissa kun en ollut "nahkatakkityyppi", mutta nyt on ollut vuosia aktiivikäytössä. Kaveria jäi harmittamaan, mua ei :D
 
Kaikkein paras kirppislöytö oli sellanen flanellipaita. Olin kierellu jotain melkein pari tuntia kirpparilla kaverin kanssa, ja ei ollu mukaan tarttunu mitään. Sitte oltiin et katotaan toi yks pöytä vielä ja mennään. Ja kappas siellä se oli punamusta ihanuus oottamassa muo :)
Ois aivan mahtava päästä tonne messuille!

http://3lectromagneticlife.blogspot.com/
 
Permanent Vacationin ihana mekko Hietsun kirppikseltä viime kesänä :)
 
Hmm.. Varmaankin kun olin katsellut joskus eräitä kenkiä kaupassa mutta en niitä raaskinut ostaa kalliin hinnan vuoksi. Kengät vielä kaihersi mieltä pitkänkin ajan jälkeen ja sattumalta löysin ne kirppikseltä ihan pilkkahintaan. Se oli kyllä oikea onnenpotku.

Rokk92@hotmail.com
 
Paras kirppariostos ikinä on Ginan täydellisesti istuvat korkeavyötäröiset farkut monillamonilla napeilla! Yritin pari vuotta sitten metsästää samoja farkkuja kissojen ja koirien kanssa ja kesällä sattumalta löysin ne Mikkelin Wilmasta ja Wihtorista vitosella! Me so happy!:)
 
Kaikkien aikojen paras kirppislöytöni on hiukan erikoinen. Kirppispöytää laittaessani laitoin pöydälle myyntiin kaikenlaista, vanhoja vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja jne. Jotenkin ihmeen kaupalla myyntiin joutui myös eräs koru, jonka arvo oli mittaamaton tunnearvolla - koru oli äitini. En tätä silloin tiennyt, vaan korun jostain syystä ollessani omieni lukuisten joukossa ajattelin sen tulleen joskus minulle. No koruhan meni kaupaksi, ja äitini alkoi sitä kyselemään. Sitä puristavaa tunnetta rinnassa oli mahdoton kuvailla, kun kuulin että koru oli kuolleelta mummoltani alunperin, ja minä olin mennyt sen myymään ! Itkin monet itkut kyseisen kaulakorun takia, mutta eihän sille mitään voinut enää. Jossittelin pitkään että olen idiootti kun en kysellyt äidiltäni esim mitään ennenkun laitoin korun myyntiin.

Ja miten tämä liittyy parhaaseen kirppislöytööni ? Muutaman kuukauden päästä kierreltyäni samaa kirpputoria, samannäköinen koru osui näköpiiriin. Menin tietenkin sitä hipelöimään, ja meinasin alkaa kiljumaan ja itkemään yhtäaikaa kun huomasin korussa tutun kaiverruksen ! :) Maksoin korusta puolet enemmän kun mitä myyntiinlaittaessani, mutta en epäröinyt hetkeäkään. Nyt koru roikkuu kaulassani, ja enkä luovu siitä enää ikinä ! :)
emcii_like@hotmail.com
 
paras kirpparilöytö tähän mennessä on ollut ehkä mustat (teko)nahkaiset ylipolvensaappaat. eikä hinta todellakaan huimannut päätä ! :---)

ssal@luukku.com
 
Moikka! Eli mun paras kirpparilöytö ikinä on Chanelin kaulakoru! Löysin sen viime kesänä Valtterista ja sain sen just hyvään hintaan :) Aitoustodistuskin tuli mukana ja olin ihan ikionnellinen. Se on tälläkin hetkellä kaulassani :)

laurajee-@hotmail.com
 
Söpöt ja hyväkuntoiset juhlakorkkarit kahdella eurolla! Väri perusmusta ja molemmissa kärjissä kivat pienet rusetit somisteena :)

http://tanjasvita.blogspot.com
 
Noin viisi vuotta sitten ostetut ja tällä hetkellä kovassa käytössä olevat vaalena ruskeat hapsubuutsit! tuli ekana mieleen vaikka onhan toki muitakin huippulöytöjä :)
 
kaikkien aikojen paras kirppislöytö taitaa olla h&m:n a-linjainen tummansininen palmikkoneuletakki, simppeli ja mukava perusvaate josta on muodostunut yksi arjen lemppareista!

skr104@gmail.com
 
Longchampin uus Le Pliage hintaan 50 senttiä, on palvellut mua uskollisesti siitä asti kun sen löysin.
 
paras kirppislöytö ikinä ei edes ole minun itseni tekemä :D siskoni osti kirpputorilta hupullisen a-linjaisen villakangastakin ja ihastuin siihen heti. sisko ei kuitenkaan käyttänyt sitä paljon hieman liian ison koon vuoksi, joten minä sain omittua takin itselleni. takki on ollut pari talvea aktiivisessa käytössä ja se on aivan täydellinen asuun kuin asuun :--)

sanma@live.fi
 
cheap mondayn upouudet ja täydellisesti istuvat farkut 8eurolla!
 
ja sähköposti taas annabella.reichert@edu.lahti.fi
 
Pikkumusta laukku 20 senttiä. Olisin maksanut euroja!
 
Ehdottomasti paras kirppislöytö oli kesällä, ku löysin täydelliset vagabondin korkkarit 3eurolla. Malli oli mun jalalle aivan täydellinen, ihanan pehmeät jalassa ja muutenkin ihan unelmat <3 Se oli todellinen löytö ja kengät ovatkin ihan mun lempparit :)
 
paras kirppislöytöni on nostalginen coca cola peltikynäpurkki jutska :--)!
 
haha apua! en ees muista koska oisin viimeksi käyny kirpparilla mutta joskus pienempänä muistan että olin ihan hulluna onnesta ku löysin sellasen ihan ihan pienen muovisen leikki flyygelin jollain parilla eurolla, olin ihan sekasin ku sain äitiltä rahat ostaa sen...voin kirjaimellisesti sanoo että melkein nukuin se kainalossa :-D mitä lie sillon ajattelin!

petra637@msn.com
 
Olin Rovaniemen kirppiksellä. Astelin siellä vain ajankuluksi en etsinyt mitään erityistä.En oikein odottanut löytävänikään mitään. Tutkailin kuitenkin varmuudenvuoksi pöytien sisällön.
Kaiken sen kirppisroinan keskeltä löysin yhden korviksen. Se oli sininen ankkurinmuotoinen korvakoru, vähän kulunut, mutta tunsin korua kohtaan sympatiaa. Tiedätte sen tunteen kun löytää jotain omaa. Se on sellainen fiilis kun olisi nähnyt tämän esineen ennenkin.
Menin oitis kysymään myyjältä paljonko koru maksaisi, koska siinä ei ollut hintaa. Myyjä oli kiltti ja hän antoi minulle korun ilmaiseksi.
Korvakoru on minulla vieläkin ja se saa minut aina muistelemaan kaupunkia jossa kävin ja ajatuksiini pulppuaa monenmonta ihana muistoa.

-ansku

ansku.logi@hotmail.com
 
voi ei, vähän olisi kivaa päästä tuonne, kun mulla on ehkä ensimmäistä kertaa vuoteen koko viikonloppu vapaata töistä, jippii siis :-)

Ja kaikista paras kirppislöytö taitaa olla viime vuoden lemppari talvisaappaat, joita käytän edelleen ahkerasti. Suomalaista käsityötä, karvavuori, mustaa nahkaa ja mallina ajaton, hieman normaalia lyhyempi vartiset ratsastussaappaat. Ovat siis aivan täydellisen ajattomat ja laadukkaat. Sellaisia löytöjä tänne päähän enemmänkin :-)
 
Paras kirppis löytöni ikinä on Zaran kukkahame josta etsin kokoa kesällä enkä löytänyt ja sitten löysin kokoni parilla eurolla kirppikseltä !

Maija- maijamuntila@hotmail.com
 
ostin ihanan ruutupaidan viimeksi kun kävin kirpparil, ja yllätys paidasta tulikin yhtäkkiä lempipaitani :DD maksoi vielä vain 7 euroa, ehkä kerran käytetty ja tosi uutta mallistoa ! rakastuin ikihyviksi =))
 
Ehdottomasti tapaksen mustat polvipituiset nahkasaappaat, EUROLLA! ja juuri oikeaa kokoakin vielä :)
 
Farkut jotka ostin viime maaliskuussa Valtterilta. Käytin niitä melkeinpä joka päivä kunnes menivät pari viikkoa sitten rikki :(
 
Mä en ole vielä ikinä löytänyt mitään hienoa tai oikeastaan "mitään" kirppiksiltä. Harmi sinänsä, sillä aina kaikissa blogeissa bloggarit on löytäny kaikkee hienoo kirppiksiltä... Ehkä siihen olisi tämän myötä mahdollisuus ;)
 
En pääse (lue:jaksa mennä) kirppareille niin useasti kun haluaisin, eikä tässä lähistöllä oikein mitään hyviä kirppareita löydykkään. Viime keväänä löysin kuitenkin parhaimmat kirpparilöydöt vähään aikaan: Todella vähän käytetyt Conversen tennarit ja uuden käyttämättömän Dakinen treeni/matkalaukun yhteensä 7eurolla.
Ei nyt mitään huippulöytöjä, jos vertaa niihin mitä monet ihmiset tekee, mutta toi/tuo iloa pitkäksi aikaa! :---)

-elin4
elina.huttunen@windowslive.com
 
Joskus tuli ostettuu benettoni laukku eurolla.. :DD Oli muute hyvänkuntonenkin viel.

DooDaaDuu@hotmail.com
 
mun kaikkien aikojen ehdottomasti paras kirpparilöytö on pinkki clutch/lompakko! toimii molempina, tosin ehkä lompakkona vähän paremmin. ihan täydellinen sellaisii päiviin, kun tuntee itsensä kauheaksi möröksi ja heittää vaan mustaa vaatetta niskaan, mutta tahtoo silti jonkun kivan väripilkun ihan vaikka vaan asusteessa. se kirkkaan pinkki väri, oi nam <3

e-mail: nuus_ku@hotmail.com
 
Hei kaunis Nadja!

Kirppislöytöjä on paljon, mut lähiaikoina tuli ehkä se parhain!!

Piti lähteä Ouluun asti etsimään talvitakkia (ja -kenkiä) ku mistään ei löytynyt, ei edes netistä! Noh tulosta ei tullut mut ollessani Oulussa päätin kävästä kirppiksellä, joka oli ihan keskustas. 10 min oli aikaa ja hetkessä löytyi IHANA Joutsen untuvatakki(suomalainen untuvamerkki)!! SE maksoi vain vaivaiset 10euroa, ku yleensä sellaisista saa maksaa monta sataa..... Takki oli juuri sopivan kokoinen ja ihanan värinen. Suuret tikit, mitta kohdillaan ja tummansininen. sellainen mitä juuri etsin ja millaisia lehdissäkin on näkynyt ja olen vaan haaveillut:). Sellanen fiilis tuli, et nyt on aloitettava taas uusien kirppislöytöjen metsästys!!

Olis ihan huikeeta päästä muotimessuille!!

jutt4_@hotmail.com
 
Olin lomamatkalla Kuusamossa, josta löytyi ihana pieni kirpputori. Löysin sieltä unelmien "mummon plyysisohvasta" tehdyn kukkalaukun. Hintana oli 50 senttiä. Onnellisena vein laukun kassalle ja maksoin. Käytin laukkua joka päivä koulussa, töissä ja kaupassa. KUNNES.. Sangat alkoivat hapertua.. Noh suutarille. Ja nahkaiset sangat sitten maksoi 25 euroa. Niih, aina ne kirppislöydyt ei oo niitä parhaimpia sijoituksia, mutta joskus vain rakastuu täysillä.

nim. mummon plyysisohva
 
Kiinnostaa tuo tapahtuma valtavasti, koska en ikäni ansiosta en edellisille muotiviikoille päässyt, vaikka kiinnostus oli kova. Toivottavasti tuoki ole K-18 tapahtuma !

Mutta...en oo nyt pahemmin käyny muutamaan vuoteen kirpputorilla, vaikka sinne oon vuosikaudet haikaillu.
Paras kirpputorilta ostamani tai saamani asia on kaksi söpöä pientä pehmolelukoiraa (toinen husky ja toinen dalmatialainen. Sain nämä isältäni lahjaks ja tulee hyviä muistoja mieleen, koska nykyään ei olla kovin läheisiä enää. Molemmilla oli kaulaliinat kaulassa ja reput selässä. Tassussa oli pehmeä tarran muotoinen nappula, mistä koira alkoi painaessa haukkua. Siinä mulla sitten oli kahden söpön pehmolelukoiran kuoro.Nyt koirat on lähtenyt kiertoon uudelle unelmoivalle pikkuneidille, joka luultavasti antaa lelukoirille uusia hyviä hetkiä (lelulaatikossa luultavasti) Joka pikkutytön unelma, eikö ? :)
 
Mun kaikkien aikojen paras kirppislöytö on ehdottomasti punainen hame, alunperin H&M:ltä, jota olin metsästänyt jo hyvän aikaa kaupoista, mutta jonka myynti oli lopetettu. Onneksi kirpparit on keksitty!!

heppajutut_@luukku.com
 
Hmm.. niitä on monia! Harmaa-sininen H&M:n täysin uusi villakangastakki on osoittautunut todelliseksi löydöksi, kuin myös uuden veroiset Bershkan mustat pillifarkut! Kirpparit rules :)
 
paras nahkatakki löytyi kuudella eurolla, kaikkien aikojen paras nahkatakki, istuu loistavasti ja näyttää hyvältä :)
 
Paras kirppislöytöni on ihana silkkinen meikkipussi. :)

terv. Skipper (leilajulia@hotmail.com)
 
aidot nahkamaiharit femmalla :) hyvä kunto, oikea koko, kivan näköset! Löytyivät pahimman maiharikuumeen aikaan ja taskustakin sattui juuri löytymään viimeisinä varoinani vitoen seteli!

roosa.pienihakkinen@hotmail.com
 
Mun kaikkien aikojen paras kirppislöytö oli nahkaiset kiilakorot 50 sentillä! Olin niin onnellinen. Ja nää sattu löytyy just sopivasti kun oltiin lähössä lähiaikoina laivalle ja tarttin kipeesti korkkareita sinne :-)

sähköposti: katri_ryynanen@luukku.com

nimimerkki: katri
 
Olin kadottanu mun veljen semmosen pienen nallelelun ja mun veli oli ihan poissa tolaltaan.Sit parin viikon päästä olin kirppiksellä, missä oli myös mun naapuri. Sattumalta löysin naapurin pöydästä samasen nallen, minkä se oli kuulemma löytäny pihalta. Ette usko kuinka helpottunu olin!


vivianlindholm@luukku.com

nimimerkki: raincoat
 
Hei! :)Paras kirppari löytöni on ollut ehdottamasti kultainen medaljonki pitkällä kultaisella ketjulla. Käytän korua melkeinpä päivittäin ja on kestänyt hyvin käyttöni, taitaapa koru myös olla melko vanha, joten siinä saatta olla myös kestävyyden salaisuus, mielestäni. :)Koru lähti melko halvalla, mikä on tietysti positiivinen asia :)

Ansu, ansu@windowslive.com

Blogisi on muuten huippu hyvä! :)
 
Mistä sieltä sen kirppiksen sitten löytää? =)
 
Mustat saappaat löytyivät jo monta vuotta sitten, ja edelleen talvella loistavasti palvelevat :)

annastiina
 
Olin jo pitkään etsinyt tietynlaista lyhyttä nahkatakkia, tuloksetta. Luovutinkin vihdoin ja tyydyin kurjaan kohtalooni, en tulisi löytämään haluamaani takkia!
Varmaan noin viikkoa myöhemmin äitini sai minut raahattua mukaansa lähikirppiksellemme kiertelemään hänen kanssaan. Siellä silmiini sitten osuikin JUURI sellainen takki jota olin kuumeisesti jokapaikasta etsinyt! Ja maksoi vain 7euroa! Voit kuvitella kuinka innoissani olin :D siitä lähtien se onkin ollut sitten todella kovassa käytössä, pitäisi varmaan jo alkaa etsiä uutta sillä se on jo aikalailla reissussa rähjääntynyt. Eli eikun kirppikselle vaan! :)
 
no yleensä en löydä mitään kirppareilt, pitäs varmaan kierrellä useemmin.. kerran kuitenkin löysin mustan laukun, joka sitte olikin kauan ahkerassa käytössä, kunnes alko hajoilemaan..

mirjam_88 @ netti.fi
 
Mun paras löytö kirpparilta oli oikeastaan sattumaa. Kirpparipydän takana oli suunnilleen ikäiseni ja kokoiseni tyttö, joka myi paljon farkkuja. Päätin että otan nopeasti vain jotkut farkut, tuunaan niistä kotona sitten farkkushortsit, en edes levittänyt farkkuja kokonaan nähtäville! Kotona sitten puin farkut päälleni ja tajusin että ne istuvat täydellisesti, ja olivat muutenki ihan superhyvät! Ja hintaa niillä oli 1,50e <3

-Sofia
 
Mustat nahkahousut Valtterilta, muutamalla eurolla. kalevilisko@suomi24.fi
 
Mun lempparikirppislöytöni on sellanen söpö pitsimekko! Se on varmaan itetehty jostain verhoista tai jotain, mut ainakaan monella ei sellasta oo! :)
Hennäv, hebu__@hotmail.com
 
valkoiset, matalat converset kympillä! :-)

sofiiaa@luukku.com
 
Paras kirppislöytö on ollut viime talvena ostettu Espritin täydellisesti istuva musta neuleliivi. Olin ihan just sellasta ettiny ties kuinka pitkään, eikä kaupoista löytyny uutena sellasta. Oon niin rakastunu siihen liiviin, etten raaski käyttää sitä, etten kyllästy :D
 
Osallistun kilpailuun

kerran löysin tosi kauniin huivin.
maarit.j.makinen@gmail.com
 
Rick Owen'sin "ankeuttaja"-hoodie, jolla sieppailen aina yllättäen ihmisiä huppuuni.

adeledelen (at) gmail.com
 
En muista kaikkia huippulöytöjäni, joten sanon uusimmista parhaimman:
Criminal Minds kausi 1!
 
Jaksan aika harvoin raahautua kirppikselle, sillä kaikki parhaat ovat melko kaukana. Paras löytöni on kuitenkin varmaan punainen neulemekko, jonka aina laitan päälleni, kun kaipaan jotain pehmeää ja lämmintä kylmän syksyn keskellä.
 
Parhain löytöni on myssy, jonka löysin pari päivää sitten paikalliselta kirpparilta. Saksassa asuessani löysin eräästä pikkuliikkeestä maailman ihastuttavimman tupsupipon, johon ihastuin heti ja joka kulki mukanani paikasta toiseen. Kerran kuitenkin hölmöyksissäni unohdin aarteeni lähijunaan ja vaikka etsinkin sitä pitkään, oli joku muu ilmeisesti korjannut sen parempaan talteen :( Silloin harmitti ihan valtavan paljon. Olin siis vähintäänkin yllättynyt, kun törmäsin rakkauspiponi kaksoisolentoon läheisellä pikkukirpparilla hintaan 3e! Kyllä hymyilytti loppupäivän.

satulaulu@hotmail.com
 
French Connectionin 100% cashmiria oleva neuletakki, hintaa 10e. Täydellinen väri, täydellisen pehmee ja istuu ku nakutettu <3 on samalla muuten myös lempparivaatteeni.

ssusmu@gmail.com
 
Ehdottomasti paras vaatelöytö on Armani Jeansin uudenveroinen villakangastakki, jonka löysin viime keväänä vanhan ostarin pikkukirppikseltä, jossa ei mitään muuta jännittävää tarjolla. Takki maksoi 10 € ja pääsee nyt ilmojen viilentyessä varmasti tehokäyttöön!

Muuten paras löytö on huuto.netistä hankittu BoConceptin ruokapöytä ja neljä erikoisverhoiltua tuolia murto-osalla uusien hinnasta.

infinitumphotos@gmail.com
 
Kauan kaupassa katsomani paljettikorkkarit, joihin minulla ei kuitenkaan Zaran hinnoilla ollut varaa kustantaa. Nämä samaiset ilmestyivät sitten valtterille ja vieläpä omaa kokoani! Täydellisesti istuvat ja viisi kertaa halvemmat juhlakengät kotiutin turhia miettimättä =)
na.su25@hotmail.com
 
Kivoja kirppis löytäjä :)

bleeding-@hotmail.com
 
Hmm.. Taitaa olla kauan etsimäni villakangastakki jonka löysin Valtterista juuri täydellisenä !! :)

mimyy93@gmail.com
 
Parhain kirppislöytö oli omituinen yhteen sattuma. Löysin joku kaksi vuotta sitten aivan täydellisen nahkatakin paikalliselta kirppikseltä. Se istui täydellisesti ja oli juuri se mitä hain. Ehkä vuosi löydön jälkeen, jotain kummallista tapahtui. Olin mummilassa kylässä, kun se kysyi mistä olin takin saanut. - Osottautui että takki oli hänen vanha ja olin penkonut mummin kirppiskasaa tietämättäni :--D Takki sai 100 kertaa enemmän arvoa. Nykyään se on Lempitakkini :)
 
Ja taas se s-posti jäi: mirettep@hotmail.com
 
Paras löytöni on ehdottomasti musta nahkainen käsilaukku (0,50€), joka on käsintehty, ja jossa on kirjailtu pinnalle nahkakuvioista sellainen kukkakuvion tapainen :) Käytön jälkiä näkyy ehdottomasti, mutta niin kätevä, tilava ja ehdottomasti suhteellisen uniikki :)
 
Kaikkien aikojen rakastetuin ja käytetyin kirpparilöytö on varmaankin ala-asteen viidennellä luokalla löytynyt Björn Borgin (ah niin ihana) vakosamettinen olkalaukku, väri oli beige. Hintaa sillä oli pari euroa. Se roikkui mukana niin koulussa kuin kaupungilla ja kaikki kaverit olivat kateellisia moisesta löydöstä!

kiia.apajainen@gmail.com
 
Mulla oli suunnitteilla ostaa peruskoulunpäättäri-mekko, ihan kaupasta. Mutta valtsulta sattui käteeni Vilan hyväkuntoinen beige-mekko. Joka oli aivan täydellinen. Päättäreihin oli n. viikko läljellä, joten onneksi löysin sen.
sinsku94@hotmail.com
 
Lempparein kirppislöydöistä on Valtterin kirppikseltä ostettu Stradivariuksen farkkutakki :) Normaali farkkutakki ei neidille kelvannu nii piti sitten ostaa tällänen kivempi mallinen :D Plus ei oo tullu kertaakaan vastaan samanlaista (oisko jotain merkitystä espanjalaisella merkillä? HMM..)

Jos tunnet himoa toimittaa ne liput tänne päin niin sähköposti on PetraTheMoron@hotmail.com
 
Turussa eräs iäkkäämpi nainen (hyvinkin merkkitietoinen) myi vanhoja vaatteitaan ja laukkujaan. Seassa oli Marimekon klassikoita ja jotain perus-longchamp:eja.

Yhtäkkiä törmäsin iäkkäämpään Mulberryyn, joka oli tuotu Englannista hänelle. Hinta oli 60€. Sanoin palaavani asiaan ja juoksin pankkiautomaatille hakemaan käteistä. Takaisin tultuani aloin tinkimään herkusta. Lopulta sain sen 50€:lla!
ja juttuakin tein siitä:
http://t-mr.blogspot.com/2010/04/onko-tama-edes-totta.html
 
Aivan täydellisesti istuvat farkut , jotka tarvivat vain hiukka kavennusta bongasin huimaan hintaan 50senttiä! :)

Hyvää syksyn jatkoa Nadja :)

-Roosa

roosa.hei@hotmail.com
 
Enpä ole paljonkaan mitään kovin ihmeellistä kirppiksiltä löytänyt. Toissapäivänä löysin kuitenkin aivan ihanan raidallisen ja juuri minun väriseni väljän neuletakin kirppikseltä :)
 
paras löytö on paksu ja lämmin parka kontista :) viruska@hotmail.com
 
En hirveesti oo löytäny täältä pikkukaupungin kirppikseltä mitään kovin kummoista, mutta ihanan pehmeän kimalleneuleen löysin yhdellä eurolla viime talvena =)
marjutpen@luukku.com
 
Tein luultavasti parhaimman löytöni eilen! Kierrellessäni paikallista kirppistä, silmiini osui pieni raasu laukku makaamassa lattialla erään pöydän alla. Huomasinkin sen olevan varmaan suloisin ikinä ja ilmeisesti se on raaka MOCHINO -kopio, mutta se nousi heti pikkulaukkujeni ykköseksi :)

vilma.j@live.com
 
Olin jtn 9 kun meidän koira kuoli. Sitte ku me haudattiin se, niin mä laitoin sinne sen hautaan yhen mun rakkaimmista koirapehmoleluista, koska olin aina leikkiny, et se on meidän koiran pentu (kelatkaa oikeesti mikä lapsen uhraus! :D). No joo sitten tässä viime kesänä olin Hietsussa, niin yhellä pöydällä nökötti sit sellanen ihan samanlainen pehmolelu. Pakkohan mun oli ostaa se parilla eurolla, vaikka en sillä leikikkään (ei oo ehkä ihan ajankohtasta ku oon nyt 19 ;)). Se on hyvä koriste-esine ja tuo paljon muistoja mieleen :)

possusateenvarjo@gmail.com
 
Maailman suloisimmat Vagabondin nauhakengät. <3 Rakkautta, ja maksoi 3e muistaakseni.
 
Paras kirpparilöytö on punaiset lähes käyttämättömät, oikean kokoiset Cnverset 3 eurolla:)
 
osallistun :D

liinan96@hotmail.com
 
Aivan paras kirppis ostos on ollut semmonen kellokoru :) koko vuoden metsästänyt semmosta, taisi ginassakin olla niitä jossain vaiheessa mutta en ehtinyt hankkia, joten oli iha täydellinen ostos! :) eikä maksanut kuin about 3 euroa :) tulee sitä pidettyä aika usein :D

Miss A. anniinalensu@gmail.com
 
kuolasin ystäväni toppia joka oli ostettu nizzasta jostain outletista, kaiken lisäksi paita oli hieman iso minulle mutta pidin muuten siitä mallista. kunnes sattuman kaupalla löysin samaisen topin kirpputorilta vuosi myöhemmin ja vielä mun kokoa!? siis kuinka voi olla edes mahdollista ja kyseessä ei ollut mikään massa merkki vaan jokin pieni brändi.

m-milla@hotmail.com
 
joskus pienenä ehkä 4 vuotiaana mulla oli sellanen ihana tummanpunanen mekko jossa oli takana rusetti. En olis itte missään tapauksessa heittäny sitä pois tai vieny kierrätykseen, vaikka oli se jo pieneks menny. Sit sain tietää, et äiti oli sit siivonnu ja vieny sen kirpputorille myyntiin ja kun halusin sen takas niin mekko oli
menny jo. Viime vuonna oltiin lähipaikkakunnalla kirpputorilla ja jopas jotakin tuttu mekko löyty. Tietenkin ostin sen ja nyt se on hyvässä tallessa.
 
1 – 200 / 223 Uudempi› Uusin»

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]