Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

voita liput muotimessuille!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

voita liput muotimessuille!

are you feeling fashionable?

maanantai 11. lokakuuta 2010

 

voita liput muotimessuille!

Tänä viikonloppuna, eli 15.-17.10. järjestetään Muotimessut Helsingin Messukeskuksessa. Ohjelmaa löytyy paljon ja mun ehdoton lemppari on sunnuntainen bloggaajien kirppis. Siellä siis minä ja pari muuta bloggaria myydään vanhoja vaatteitamme pois 14.00 eteenpäin joten kannattaa ehdottomasti ilmestyä paikalle!

Jos liput muotimessuille kiinnostaa, niin kerro kaikkien aikojen paras kirppislöytösi tän postauksen kommenttiboksissa ja osallistu kilpailuun, jossa on tarjolla 3kpl kahden hengen lippuja muotimessuille.
Jätä kommenttiin sähköpostiosoite ja nimimerkki, kilpailu päättyy keskiviikkona 13.10. klo 21.00

Onnea! :)

Kommentit: «Vanhin ‹Vanhempi 201 – 223 / 223
Maailman pehmoisin Zaran ohut ja iso neuletakki Malmin kirppikseltä jollain eurolla - palvellut jo vuosia käytössä eikä ole mennyt miksikään :-)

hannapee@live.com
 
Paras ja varmaan ainoa kirppislöytöni on Melodican veitsikuvioinen huppari. Se on aivan upea ja ihanan lämmin näin kylmänä syksynä puettavaksi päälle. Hinta oli muistaakseni 5€. Oli ihan uskomaton tuuri, että löysin sen hupparin, sillä olin himoinnut sitä jo kauan, mutta ei ollut oikeen rahaa ostaa sitä aitona.

ainn-@hotmail.com
 
kaikkein paras löytö on ehdottomasti aivan vitivalkoiset ja oikeankokoiset lacosten tennarit !! eurolla sain :)) oon käyttäny niitä lähes joka päivä
 
Ihanan kulunut, vanha nahkareppu Kierrätyskeskuksesta (melkein kirppari..), jonka hinnan tingin seitsemästä eurosta vain neljään ja puoleen! :)
siippe_@hotmail.com
 
Olin mummolassa pari vuotta sitte kyläilemässä ja päätin lähtee siskon kaa shoppailee. Etin iha tuskissani jotai kivaa laukkuu. No, kävin kaikki maholliset kaupat läpi eikä mistää löytyny mitää ostamisen arvosta. Menin tän jälkee kirpparille jonku iha muun asian peräs ja sit löysin sellasen kivan laukun mikä makso ehkä joku 2€. Epäilin sen ostamista, mut sisko kannusti ostamaan, ku se oli kumminki sellanen hyväkuntonen ruskee nahkalaukku. Loppujen lopuks nyt ku oon käyttäny sitä ni kaikki on luullu et se on joku kunnon merkkilaukku joka maksaa joku yli 100€ ♥ se on ihana

anbss@hotmail.com
 
CTRL:n uusi neulehuppari 10e! u uu!
 
En ole löytänyt ikinä mitään ihanaa kirpparilta. Sen takia kateellisena aina katson mitä kaikkea ihanaa muut löytävät kirppareilta. Ne muutamat kirpparit mitä täältä suunnalta olen katsonut eivät tosiaan ole mitään ihmeellisiä :(

marisaartoala@hotmail.com
 
En pahemmin käy kirppiksillä, vaikka yleensä siellä käytyäni olen tehnyt tosi kivoja löytöjä ja oon aina fiilareis, että ''nyt alan käymään kirpiksillä!''

Paras löytö kumminkin monista löydöistä huolimatta, on H&M:n musta-punaprinttinen pikkutakki. Se maksoi yllätykseksi 2,50 euroa, joten se lähti sen silentien mukaani!
Kovasti olen pitänyt siitä, vaikkei se mikään merkkitakki olekaan halvalla saatu, mutta mielestäni hyvä kirppariöytö sellainen mille löytää käyttötarkoituksen. Oli se sitten vaikka jonkun mummon vanhat kukkaverhot! :)

nick: camy
e-mail: black_camy [at] hotmail.com
 
Viitisen vuotta sitten oli kauhea stressi löytää vanhojentanssipuku. Bongasin sitten vahingossa kirpparilta 15€:lla täydellisen, mustan pitkän olkaimettoman mekon timanttikoristeilla. Puvun alle tein tyllihameen ja kappas, pitkän etsinnän jälkeen mulla oli wanhojentanssipuku ja parikyt kertaa edullisemmalla kun olin ajatellu :D
vaaleanpunainenhattara@gmail.com
 
Paras ja ehkä rakkain kirppislöytöni on edelleen käytössä oleva Zaran printti t-paita. Ostettaaessa se makso euron. Se on mulla tosi usein päällä ja vielä useammin tekisi mieli pukeutua siihen ;)


emma.nylund@edu.hel.fi
 
Kun olin pieni, meillä oli sellanen Feel the heat! -kokoelma cd, josta tykkäsin joskus hirveesti. Noin puoli vuotta sitten kuuntelin levyä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen ja huomasin, että levy on rikki, tai sen raidoissa on häikkää. Vähän aikaa sitten löysin kirppikseltä samaisen cd:n 0,5€:lla, josta siirsin ehjän levyn siihen koteloon, joka meillä on ollut iät ja ajat. :--)

lost_souli@hotmail.com
 
Paras löytö on ehdottomasti jättikokoinen koira-pehmolelu muutamalla eurolla. Pehmolelu oli nyt jo edesmenneelle koirallemme mieluinen lelu varmaan sen takia, koska olihan se jo käytetty ja varmaan ihanan tuoksuinen :D Nyt lelu palvelee jo toista koiraa, tosin sisälmykset ja silmät puuttuu ja korva on irtoamassa!
 
Korkeavyötäröinen musta hame napeilla :)

pk91@luukku.com
 
En oikeastaan ole käynyt kirppareilla pahemmin, enkä muista olenko sieltä mitään ostanut, joten sellaista ultimatewowkirpparilöytöä ei ole niinpäin tullut vastaan, mutta sanoisin, että paras kirpparilöytöni onkin itse kirppari (valtteri), myyntimielessä!

(inanna0@hotmail.com)
 
Taitaapa olla muutama vuosi sitten löytämäni mustat second hand mokkanahkaiset ylipolvensaappaat, jotka ovat kyllä olleet kovassa käytössä :)
jennielisa@gmail.com
 
En osaa lähteä eritteleen parasta löytöä, koska oon tehny niitä niin paljon. Ykkösykkösparhaat löydöt on kuitenkin ollu sellasia juttuja, mitä on etsiny kissojen ja koirien kanssa ympäriä mualimaa, ja sitten ne on tullu kierrossa vastaan halpaan hintaan. Se fiilis silloin on korvaamaton. :)
 
Mun kaikkien aikojen kirppislöytö. Hmm. Mä rakastan kirpputoreja ja oon tehny kirppareilta niin monta ihanaa superlöytöä ettei mulla tuu mieleen vaan yhtä. Viimesin löytö oli ihana pikkunen puinen kori 50 sentillä ^^


drinksu@msn.com
 
Olen ehkä maailman huonoin kirpparibongailija. En vain näe vaatteiden potentiaalisuutta.

Kerran kuitenkin löysin hienon taulun, tai oikeastaan se on vissiin ollut joskus jonkun pubin kyltti tms. kun siinä lukee Picasso Pub :D

nukkepihvi-@luukku.com
 
Paras löytö on ollu ehottomasti valkonen H&M:n mekko, joka makso vaan 5 €. En ennen voinu kuvitellakaan itelleni valkosta mekkoa, mutta joku siinä mekossa sulatti sydämen ja mun oli vaan pakko ostaa se, tai mua ois jääny harmittaan suunnattomasti. Mä en yleensä löydä mitään kirppareilta, enkä yleensä viitsi paljon ees tonkia, en tiedä miksi, mutta tästä ostoksestani oon ylpeä ja sen myötä mua kiinnostaa kirpparit entistä enemmän!

kowalski1@luukku.com
 
pienenä ostin kirpparilta sellasen ihan ekan tamacochin, tai ei se oikeestaan ollu ees se, vaa joku sen esiaste :---D se oli sellanen valkonen ja siinä luki yläreunassa dino. ai että se oli sulonen.

nimim. pahvi
s-posti: isosisko-94@hotmail.com
 
Dr. martensit viidellä eurolla:)
 
Mun lempparilöytö ovat kahdet Urban Outfittersin kengät, jotka löysin samalla kertaa kirppikseltä. Toiset ovat elämää suuremmat; pehmeää mustanharmaata nahkaa ja sivuissa hapsut. (Sain muuten innostuksen hapsukenkiin sun blogista :D)

Veera
veerakoivaara@gmail.com
 
ranja kirjoitti...
mulla ei kyllä oo parasta kirppislöytöä vaa niitä on monia, joista oon innostunu ku oon nähny sen. ku yleensä mulla on tietyt jutut mitä etin pitkään kirppareilta ja hypin ja kiljun ja tuuletan siel hyllyjen välissä ja pöydissä ku etsimäni löydän =)
11. lokakuuta 2010 16.31


HEI mun piti tohon viel lisätä että sähköpostini on ranja-91@hotmail.com !!!
 
«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 223 / 223

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]