Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shoot!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shoot!

are you feeling fashionable?

torstai 7. lokakuuta 2010

 

shoot!

Tänään tipahti postiluukusta poikaystävän korvike, eli kameran itselaukasijan kaukosäädin. Ostin sen ebaysta postikuluineen alle 7eurolla ja se näyttäis ainaki tän yhen kuvaussession perusteella toimivan moitteettomasti.





Kynsissä on H&M:n minttulakkaa ja päällä vihreeta Graffiti Nails -lakkaa.







Kuvat rajautuu tyhmästi, mut kai noista jotain selvää saa.

Neuletakki + mekko + rusettisormus Gina Tricot
Kaulakoru + kello Lontoo (tasan kuukausi seuraavaan reissuun!!)
Vintagesaappaat eBay

Kuvissa näkyvästä pahvilaatikosta tuli mieleen, että mulla on huomenna tuparit! Täällä olis vielä paaaljon laitettavaa ja parit pahvilaatikotki on vielä purkamatta. Sen lisäks kissat oli päättäny vähän remontoida sillä aikaa kun kävin suihkussa. Ne oli jollain ilveellä saanu verhotangon pidikkeineen irti seinästä ja tiputtanu verhot mun sängylle. Ajattelin olla oman elämäni McGyver ja korjata asian sinitarralla -tai ainaki yrittää... :D

Niin ja hei olisko teillä jotain superhyviä tuparitarjoiluehdotuksia? Myös hyviä, helppoja ja suhteellisen edullisia booliohjeita otetaan vastaan :)

Kommentit:
aw.........your outfit really suits you.
Pretty!!
 
Oi että, tommonen itselaukasinhan olis ihan mahdottoman kätevä! Onko sulla tietoa, saako niitä mistään Suomesta? En oo oikeen totutellu tota ebayta käyttämään niin tuntuis vaan yksinkertaisemmalta :)

Ja tupareihin tarjoiluksi mulle tulee mieleen aika perusjuttuja: viinirypäleet, vaahtokarkit, dippi + kasvikset, voileipäkeksit + tuorejuusto toimii aina!

http://tanjasvita.blogspot.com
 
Meilläkin on tuparit lauantaina! Aion tehdä lihapullia, kinkkupaprikapiirasta, tortillarullia ja mokkapaloja. Ja sitten lisäksi jotain pientä esim. sipsiä, poppareita ja sellasta.. :)

Boolista en vielä tiedä, pitäisi joku hyvä ohje löytää..
 
baileysia ja vaniljajäätelöä ja tulee hyvää pirtelöä :)

jajaja, olet aika hyvin purkanut, itse muutin hmm.. tossa melkein vuosi sitten ja vielä on viis muuttolaatikkoa purkamatta :D
 
Aika perus,yksinkertainen booli olis DeKuyper Sour applea pullo, kaks Fizziä (tai joku muu omppusiideri) ja sitte jotai spriteä loput. :) koristella voi toki esim. carambolan siivuilla
 
Tanja, Canonin itselaukasimia saa esim. kameraliikkeistä. Omasta maksoin tosin 40e, mut hyvin on toiminut :) Mun mielestä kameran osista saa maksaakin vähän :)
 
Raikas ja edullinen booli:

- vissy vettä (esim. jotain lidlin halpaa)
- fun lightin lime/greippi mehutiivistettä
- sitruunalikööriä
- vodkaa

Ja sekottelu ihan oman maun mukaan. Lasien reunat voi kostuttaa limelohkolla ja dippaa sokeriin, tulee kivannäköset (ja jättää sen lohkon koristeeks lasin reunaan). Niin ja tietenkin boolin koristeluun lime ja sitruuna viipaleita.
 
Tässä yks päivä kyyläilin demistä näitä boolikeskusteluja, siellä on mahtavia ohjeita siellä Kokkailut-osiossa :-)
 
Ja mitä tarjoiluihin tulee, sekä kasvis että lihansyöjille sopivia cocktailtikkuja:

- soijanakki (esim. hälsan kökin pakaste), viinirypäle, juusto
- "liha"pulla (hälsan kök), porkkana, kurkku
- ruisnappi/ruisleivän pala, pestoa, mozzarellaa ja puolikas kirsikkatomaatti (ei varsinaisesti cockailtikku, mutta pieni naposteltava)

Nuo Hälsan kökin pakaste soijatuotteet menee ihan täydestä myös raavaisiin lihansyöjiin, hyvin olen ainakin itse saanut huijattua... ja silloin tarjoilut käyvät kaikille :)
 
uuu pidähän mahtis tuparit!! :) mun mielestä paras biletarjoilu ja maissilastut+dippejä :D ainaki niitä tekee aina mieli ku on vähän ottanu :D sit joku majoneesipohjanen salaatti (esim tonnikala) on aina menny kaupaks hyvin!
 
Milloin oot aloittanu työt Gina Tricotissa?
 
I LOVE YOUR HAIR!

want to say that whith every post i read from u. your pretty amazing. <3
 
Mahtava ja helppo tupariruoka on voitaikinaan käärityt nakit, namnam! :)
 
Karpalobooli:
Karpalet vodkaa
spriteä
karpalo mehua

Ite oon tarjoillu tota monissa kekkereissä ja sitä on kehuttu :) Ja tota karpalet vodkaa löytyy parissakin eri koossa ja oonkin tehnyt välillä pelkkään karpalet vodkaan tai sit ostanu viel lisäks jonkun viinapullon ja heittäny sen sekaan :)
 
mie olen tehnyt tuollasiin kemuihin aina coctail tikkuherkkuja. niitä on kätevä napsia illan mittaan ja tietysti tekee niitä eri tarvikkeilla, että kaikille maistuu: lihapulla, viinirypäle, edam/feta juusto, oliivi, paprika, kurkku, suolakurkku, nakki, tofu... siis oikeasti taivas rajana. :)
 
BOOLIKS ehdottomasti dekuypperin sourz apple (emt miten toi oikeesti kirjotetaan) ja siihen sit rutkasti vaa spritee, koska se on aika makeeta :) plus tietty killumaan vaik muutama lime. väri on upea ja maku sitäki upeempi! se on aika perus, mut kilahtaa päähänki kyl ku metrinen halko. lisäks voi tietty laittaa vähä kossuuki niin ainaki rupee kilahteleen.

tarjoiluks perusjuttui.. ehkä sellasii vartaita (lihapullii, viinirypäleitä, juustoo) sit tietty dippi, voileipäkeksit, karkit, suklaa etc!
 
Sun innoittamana oon ihan lääpälläni mozzarella-pesto-tomaattileipiin, mutta lämpöisenä. Tein ite niitä naposteltavaksi ruispalan puolikkaan puolikkaista. Joihin päälle pestoa, tomaattisiivu ja mozzarellasiivu (ohut, valmiiksi viipaloitu) ja pestoa. sit uuniin 150-asteeseen n.10 min. Niin että juusto sulaa ja leipää rapsakoituu. Koristelun voi kivasti hoitaa basilikanlehdillä jos haluaa.

Väinämöisen palttoonapit on kans kivoja pikkusuolasia. Niihin kun tekee päälle jonkun tahnan (esim. majoneesi, tonnikala, paprika tai tuorejuusto, kinkkukuutio). Niin namnam.

Makeita tietysti kaikki hedelmäpalat ym. Ja suklaafondue olis mahtavaa. Sulatat mikrossa tai vesihauteessa varovasti suklaata ja lisäät tilkan kermaa, jotta se pysyy juoksevana. Sit dippailemaan hedelmiä, vaahtokarkkeja ym.

Kivoja tupareita :)
 
oon itsekin lähdössä lontooseen keväällä, niin mietin että osaisitkohan yhtään sanoa että mistä kannattais alkaa kattelemaan lippuja, ehkä joku halpalento yhtiö? millä ootte ite menny ja mitä on maksanu? :)
 
Hei munkin on saatava tommonen itselaukaisin! Nyt sen vihdoin ja viimein tajusin oikeesti :-D Harmi etten osaa/uskalla käyttää tota ebayta :< mut ehkä niitä löytyy :>
 
Booleista ihan paras on TAPPAJABOOLI, jota teen melkeenpä aina.. Ja ihan vahingossa kehitettiin tääkin.. :)
Spriteä, valkoviiniä, passoaa, viinaa, ja muutama upciderin blackki. Ei muuten maistu viina yhtään, on hyvän makusta, ja humahtaa päähän salakavalasti ja äkkiarvaamatta.

Ja tarjoilua niin no coctailtikut on aina varma juttu. patongin palasia ja tuorejuustoja, muffinsei, jauheliha tai kinkku kiekot ym ym ym.
 
miten toi itselaukaisija toimii käytännössä tai siis miten toi kapula kytketään itse järkkäriin? :D
 
teeeee mokkapaloja<3
 
mullakin on kuukausi london reissuun. :) 8.11 lähtö ja 10.11 lcd sound system kera hot chipin. on se vaan niin kiva paikka. :)
 
Mä en tiennyt, että tuollaisia kaukosäätimiä on edes olemassa!

Haha. Älyttömän kätevä. Vois tilata x)
 
Omasta mielestäni 'boolina' toimii hyvin semmonen, mihin sekottaa Jaffa Jackfruit limpparia ja Gin Lemonia
 
wow!
wonderful outfit!! :)
---
thedominica.blogspot.com
 
voi ihanat kissat :D
ja ainaki yks aika neutraali booli on laittaa viinaa, päärynälikööriä, spriteä ja pari päärynäsiideriä oman maun mukaan kaikki ja sekottaa, luulis menevän moneen makuun ku eiks päärynä oo yleensä aika neutraali valinta just kun siidereitäkin valitaan.

ruuasta en osaa ny oikeen muuta sanoo ku et lihapullia ja hitosti sipsiä :--D
oot ihana puss!
 
katoin eka että oot varastanu jonku paidan, ku kelasin että toi itselaukaisija on varashälytin :D

käy kattoo booleja täältä http://www.drinkkiklubi.com/
 
Lontoo<3 itsellä enää 2vko niin pääsee sinne<3 :))
 
Hmm, tee Kreikkalaista salaattia, se on melkeinpä mun lempiruoka ;)
Tarvitset:
-fetaa, kurkkua, tomaattia, tummia oliiveja, punasipulia, oreganoa ja oliiviöljyä, sekä halutessasi balsamicoa.

Ohje:
pilko ja pese tomaatit, kurkku ja punasipuli, sekoita keskenään, lisää oliivit, leikkaa fetasta pari isoa palaa päälle (niin kuin Kreikassa thedään) tai pilko ne slaatin sekaan pienemmiksi (niin kuin Suomessa tehdään:D), lorauta pikkuisen oliiviöljyä ja balsamicoa sekaan. Ripottele vielä vähän oreganoa maun mukaan.
 
Mungolife annan blogissa oli joku ohje ku sil oli ne sen synttäribileet sillo :o

ja tarjoiluun: vaahtiksii, mokkapaloi, juustopiirakkaa, viinirypälöi yms
 
Omissa pippaloissa on tarjolla aina tortillarullapalasia. Niitä toivotaan, ovat edullisia ja nopeita tehdä isompikin määrä sekä omnomnom!

Täytteen teen sekoittamalla tuorejuustoa (esim. ruohosipuli-, yrtti-...)ja Savupoikien savuliharouhetta keskenään. Täyte levitetään tortilloiden päälle, jotka rullataan pötköiksi ja leikataan suupaloiksi. Rakenne on miusta parempi, jos nää tekee päivää aikasemmin jääkaappiin ja paloittelee tarjoilua ennen. Oon tehny samoja myös aurinkokuivatuista tomaateista ja basilikatuorejuustosta sekä savulohesta ja yrttituorejustosta.
 
Tee ite pizzaa, ei oo vaikeeta ja tulee paljon kerralla niin ei tarvi näperrellä.
Booliksi ehotan:
Joko omenavodkaa (aika hintava) tai korvaavasti sour apple likööri+viina (tasavalta tms halpa)
sitruunamehua
energiajuomaa
Tosi hyvä kirpeä juoma jossa ei viina maistu. Kaikki mehulitkut on oksettavia enkä niitä ite ikinä juo.
 
"poikaystävän korvike" ihana:-D
 
Tupariruokia hmm.. ensimmäisenä tulee mieleen suolakeksit, joiden päällä tietysti yksittäin on siivu juustoa ja puolikas viinirypäle :P namskis
 
punaset fisut.mmm
 
voisitko linkittää sivun mistä noita itselaukaisun ohjaimia voi tilata? kiitos :)
 
Ite diggaan tästä boolista ihan mielettömästi:
-väkevä viina (mieluummin vodkaa kuin kossua)
-mansikkalikööri
-sprite
-metsämarjan (tms) makuinen vichyvesi
Halutessa voi myös laittaa alkoholitonta siideriä messiin=) mun tupareissa tarjoilin mun omaa tekemää pizzaa ja salaattia, oli hyvä tarjota vähän täyttävämpää ruokaa koska ihmiset eivät tulleet niin känniin heti alkuillasta:D
 
Tää booli maistui hyvin sekä miehille että naisille

Alkoholitonta mansikkasiideriä
limeä
viinaa

Sekoita oman maun mukaan, purista limeä juoman sekaan ja tee siivuja limestä kellumaan boolin sekaan, maukasta, edullista ja kaunista !
 
hei ja tässä samalla anteeks mun jäätävä tuijotus/hihitys/nolouskohtaus arabian ostarilla tänään. nään sut tosi usein ja haluaisin kauheasti informoida ihan oikeassakin elämässä miten kiva blogi sulla on, mut en oikein tiedä miten lähestyä :--D
no eniveis, ehkä enskerralla jo uskallan :--)
ja joo, sulla on siis ihana ja kiva päivänpiristys blogiks !
 
Tosi hyvin toimiva ja jokaiselle vieraalle suuhun sopivaksi muokattava tarjoilu on cocktail-tikut.. ainoo et niitä on VITUN rasittava vääntää mut ota joku kaveriks :D
esimerkkejä: feta, suolakurkku, paprika.

nakki, juusto,viinirypäle.. jne jne :D

myös voileipä buffet myöhemmin illasta on huomattu erittäin toimivaksi!
 
äääää mä oon asunu omassa kämpässäni jo kohta puol vuotta enkä oo edelleenkään pitäny tupareita kun tää näyttää vielki iltä ku oisin eilen muuttanu :D:D ja booli on aina hyvää laittopa siihen mitä vaan mutta ei kannata tehä kovin makeeta vaan semmone kirpsakka on tosi jees esim. viinaa + jotain likööriä + maustettua kivennäisvettä :)) ja mäki haluun tommosen itselaukaisin hommelin! mut tarkentaako kamera automaattisesti sitten tommosella? :O ja ylipäänsäki itselaukaisimella? en muista oonko ees yrittäny mut mulla on fiilis ettei oo onnistunu..joo mikä romaani tästäki taas tuli :--------------------DDDD
 
Aika random ku katoin noita sun kynsiä nii tajusin, että mulla on aikalailla täsmälleen samalla tavalla lakattu kynnet mutta mun pohjalakka on Dependin :D Ja myöskin toi Isadoran vihree graffiti lakka :)
p.s blogisi on hieno ja mielenkiintoinen ja olen koukussa :D
 
Alkoholiton booli (voit toki lisätä sinne alkoholia)

Spritea & Juissi Mansikka -mehua.
(Noin 3/4 limua & 1/4 mehua)
Ja limun ja mehun määrän voit omien tarpeiden mukaan valita. :)
 
Maailman paras booli: (n. 30 annosta)

1 litra kirkasta viinaa (vodkaa, kossua jne..)
0,5 litraa mustaherukkalikööriä
2 litraa karpalomehua
4 litraa vissyä
loraus mustaherukkamehutiivistettä
jääpaloja
 
Bruchettoja: esipaistettuja patonkeja tai ciapattoja viipaleiksi ja päälle pestoa, mozzarellaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja + pippuria ja hetkeksi uuniin!
 
hei mistäpäin ebaytä löysit tai millä nimellä etit :) ?
tarttisin ittelleni nimittäin kipeästi tollasen !
 
hei, mistä tota graffiti-lakkaa löytää? Koitin tänään etsiä jumbosta, mutta en löytänyt.

P.S. aivan ihana sormus, mulla on samanlainen mustana : )
 
Noi graffitti kynnet on tajuttoman upeet!!

-B
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]