Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

marraskuu tuu jo!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

marraskuu tuu jo!

are you feeling fashionable?

torstai 9. syyskuuta 2010

 

marraskuu tuu jo!

Mikä on parasta mitä voi tehdä kahen aikaan yöllä? No ostaa lentoliput Lontooseen tietty! Keksin toissapäivänä että olis kiva lähteä marraskuussa Lontooseen, varsinki kun pari kaveria on nyt tänä syksynä muuttamassa sinne ja niitä on sit kiva mennä moikkaamaan eikä yöpaikoistakaan oo haittaa ;)Ylläoleva kuva on otettu kesäkuisella Lontoonreissulla ja kuvassa esiintyvä Laura lähtee tälläkin kertaa mun matkaseuraks, koska meillä oli ihan täydellistä viime kerralla. Mun mielestä Lauran parhaudesta kertoo myös se, että se vastas heti myöntävästi mun "lähetäänkö marraskuussa Lontooseen?" -kysymykseen ennenkun kerroin edes tarkempaa infoa reissusta.
Ja sit kiiruhdin äkkiä naputtelemaan Visa Electronin numeroa Easyjetin sivuille ja lennot on nyt meiän! Lontoo siis kutsuu 7.-11.11. Jeeeeee!!

Kommentit:
Beautiful outfits,you two!:)
 
Voii vitsi mäki haluisin Lontooseen!!! No hyvää matkaa! :)

www.storiesaboutlittlethings.blogspot.com :>
 
Hhih nää extempoore suunnitelmat on kyllä yleensä niitä parhaimpia :D voi mä niin haluisin kans lontooseen kun en oo koskaan siellä ollu (:

http://inspblogg.blogger.com
 
mä lähden huomenna lontooseen !:)
 
oon kade! :D
 
jeii, mä oon menossa lontooseen marraskuussa kans, joskin päivät on 15.-22.11. kun suunnitelmissa on mennä tsekkaamaan paikan päälle uusimman Pottern ensi-ilta punaisine mattoineen :) En malta oottaa!! Parasta matkaa teille kans! :)
 
Awww, ootte ihanan näkösiä :3 Onnea reissusta !!
 
loistavaa!
paljonko teillä maksoi liput?
 
Mua Lontoo kutsuu jo onneksi 23.10! Tosin varmaan ryydyn kateudesta sitten ku te lähette :D Ja koska oot kertaalleen sielä jo ollu, kysyisin et kuljitteko paljo metrolla ja oliko se ihan suht helppoa? Entä mitä oot mieltä, kannattaako aikaa käyttää nähtävyyksien katteluun, vai omistaa suurin osa aikaa vaan shoppailulle? :d
 
kannattaa varoo 10.11.2010 on kai tulossa maailmanloppu et :D;D
 
paljo makso lentoliput ?:)
 
Ei vitsi, mulla ja omalla matkaseura-Laurallani osuu samaan aikaan reissu, tosin tullaan&lähdetään päivää myöhemmin kuin te! :D
 
hei tytsy, sä oot demitv:ssä ! http://demi.fi/demitv
 
hei tytsy, sä oot demitv:ssä ! http://demi.fi/demitv
 
Olit DemiTV:ssä :D!
 
Heei, paljo mahtaa maksaa lontoosee liput ? Ite oon miettiny lähtöä! Mitä hintaluokkaa sun liput oli?
 
eiiiikä!! mä haluisin lähteä syysloman aikoihin lontoosen ja oon ketellu lentoja mut tuntuu tyhmältä maksaa 100-200e enemmän vaan ton ajankohdan takia :/ minkä verran lennot makso?
 
Oi vitsi, kunpa mäkin pääsisin takas Lontooseen! (Ja Primarkiin) ;=)
 
Oi vitsi, kunpa mäkin pääsisin takas Lontooseen! (Ja Primarkiin) ;=)

takkipakko.blogspot.com
 
aaa oon niin kateellinen! :( mäki haluun takasi lontooseen.. nyyh. mut pitäkäähän taas hauskaa ja eiköhän se marraskuuki sieltä joskus tuu. :)
 
vähänkö jees:) mäki tahon!
 
no mikäpä siinä matkustaessa jos on rahaa. kateellinen! :D Mut kivaa varmasti :)
 
mäkin tahon lontooseen taas!

Mut sut on bustattu demi-tvssä :D kun menin uutta kattoo, eka otsikko ja et 'hmm...nadja?' ja sit jännitti kattoo koko aja :D !
 
:((kade täällä
 
Mäkin haluan Lontooseen!! :)
 
Mäkin haluan Lontooseen!
 
paljonko about lontooseen maksaa edestakasin lentomatkat?:)
 
Oi, itekki haluisin kovasti lähtä Lontooseen! Saadaanhan me taas niitä ihania kuvia sieltä? :-D
 
aa pääsisinpä itekki! olin kesällä lontoossa kolme viikkoa ja haluisin ihanihanihanihan hirveesti takasin! <3

www.ufboook.blogspot.com
 
mäkin lähden Lontooseen, mutta jo syyslomalla :) oon kyllä ikuisesti katkera mun siskolle, joka muutti pois sieltä, nykyään pitää majoittua aina hotelliin, eikä pääse niin usein sinne =(
 
ei vitsi oot ihanan spontaani :-D
 
Mahtavaa matkaa! Muista ottaa paljon kuvia sieltä :p
 
Oih, ihanaa Lontooseen. Me ollaan lähös kans viikon päästä EasyJet:llä *jaigs*. Ootko ennen menny EasyJetillä et oisko jotain vinkkejä että selvittäis hyvin lähtöselvityksistä yms.? :)

http://sweet-i-e.blogspot.com
 
Oxford Street shopping I see. :) were there two weeks ago. :)
 
Jee ihanaa :D Määkin oon lähössä lokakuussa taas lontooseen!
 
Moi Nadja! Oot kai aika kokenut Lontoon-kävijä, niin osaatko sanoa yhtään, että minne kannattaa majoittua jos on sinne päin menossa? Ja mielellään aika pienen budjetin paikkoja lähellä keskustaa! Olen ehkä lähössä sinne ens kesänä kavereiden kanssa, eikä kellään meistä sillon 18-vuotiaista oo mitään tietoa kaupungista! :-) Kiitos jos pystyt auttamaan, sun blogi on ihana! :-)

-E
 
äääää minäki haluuuunnn! 8)
 
Ou,Lontoos on kyl tosipaljo nähtävää ja shopattavaa jote ei oo nähty yhel kerral! Nyt omaki matka alkaa jänskättää vaikka siihe onki vähä yli kuukaus (_:
 
ihanat vaatteet !
btw, mulla on samanlaine laukku :-)
 
Mäkin oon kolmen viikon päästä menos. Tää on jo mun viides kerta. Harmi vaan ku alennus-myynnit meni jo. Odotan innolla Primarkia, Nextia, Monsoonia, Topshopia, Gapia ja Tammya. Olisko sulla jotain muita vikkejä, missä kandee käydä?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]