Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tätä on odotettu!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tätä on odotettu!

are you feeling fashionable?

tiistai 10. elokuuta 2010

 

tätä on odotettu!

Kävästiin tänään H&M Home -myymälän avajaisissa Aleksanterinkadulla. Oon ihan fiiliksissä siitä että pulju tuli Helsinkiin, koska nyt ei tarvii tilailla enää H&M:n nettikaupasta pussilakanoita ja ootella puolta vuotta niiden saapumista ;)

Tän päivänen tapahtuma oli kutsuvierastilaisuus ja liike avataan yleisölle 12.8. En suosittele rynnimään paikalle vielä avajaispäivänä, koska myymälä oli aika pieni ja siellä oli ainakin tänään kova tungos ja pitkät jonot. Ostaminen siellä toimii hauskasti keräämällä kuvamagneetteja semmoseen talon muotoseen magneettilaattaan ja viemällä laatta kassalle jossa myyjä kerää takahuoneesta ne magneettien tavarat. Postissa tullu avajaiskutsu oli semmonen talon muotonen laatta, jossa oli 2 magneettia jotka tuomalla sai yllätyksen. No se yllätys oli se, että sai valita niin monta ilmasta juttua kun niitä magneetteja oli. Mulla tosiaan oli niitä 2kpl ja sain niiden ansiosta kaks sydänpussilakanasettiä:



Mä tykkään ihan sikana H&M:n pussilakanoista ja olinki jo ehtiny tilaamaan noi sydänversiot nettikaupan kautta, mut onneks sen tilauksen voi vielä perua.







Huivi kirppis
Pääskyspaita Gina Tricot, ostin ton joskus keväällä ja tarkotuksena oli palauttaa toi, mut hävitin kuitin. Sen jälkeen paita on pyöriny huuto.net -kasassa josta pelastin sen viime viikolla.
Farkut Gina Tricot, uudet!
Niittikengät Topshop



Sormus Gina Tricot



Nyt suuntaan vastaamaan huuto.net -kohteiden kysymyksiin ja sen jälkeen koitan vastailla myös teiän jättämiin kommentteihin. Oon tosi pahoillani siitä että niihin vastailu on vähän hidasta, mut mulla on ollu ihan liikaa kaikkea tekemistä ja huomenna olis yhet kuvaukset joiden takia pitäis mennä ajoissa nukkumaan enkä oo vielä yhtään miettiny asuani. IIK!

Kommentit:
hieno sormus =)
 
Noi sun niittikengät on kyllä ihan älyttömän kivat :)

Mä meinasin tilata hm:ltä noi pussilakanat, mutta mietin että minkä laatuiset ne mahtaa olla.. Ilmeisesti kuitenkin ihan hyvät jos tykkäät!
 
sulla nadja on vaan niin kauniita noita asuyhdistelmiä ja toi sormus on jotai niin upeeta kans! ♥ =)
 
kuulostaa tosi jännält toi h&m home :-) onks se siin aleksanterinkadulla?
 
kiva asu, mut noi kengät on kauheet s:
 
LOVE you shoes!!:)
 
kuulostaapa kivalta toi uus kauppa 8) ja onneks kerroit miten se toimii ku oisin pyöriny siellä ihan tyhmänä kuitenki + mulla on tilauksessa verhot hennesiltä mutta eipä oo näkyny eikä kuulunu joten jätän ne hakematta jos joskus sattuvat tulemaan ja kattelen tuolta jotai kivempia 8))
 
Plöörp, jos tuut toisiin ajatuksiin tuon topin suhteen, e-mail me ;))) 0/
Kiva asu, ja oon niin kateellinen noista ilmaislakanoista, höh! :D
 
So beautiful :) !
 
Hei ajattelin vaa kysyä et paljon sulla oli suunnilleen rahaa mukana teijän lontoon reissulla. oon ite lähössä viikonloppuna enkä tiedä yhtää paljon ottaisin rahaa :)
 
moi! selailin huuto.nettiä ja löysin ihan sun näkösen korkeavyötäröisen farkkuhameen! (http://www.huuto.net/kohteet/korkeavyotaroinen-farkkuhame-koko-38_40-uk-12/146471509)

ajattelin vaan vinkkaa, vaikka voihan toi olla sulle kyllä hippasen iso.
 
mua harmittaa ku missasin noi lintutopit :<

ps ihanan näköset noi lakanat!
 
mäkin oon oottanu h&m home kauppaa jo piiitkään!!! masennuin niin sillon joskus kun mallistot tuli ja sanottiin, että niitä voi vaan tilata netistä..

..ja ihana toi lintupaituli!
 
Täälläkin on odotettu tuon liikkeen avaamista ja melkein hyppäsin ilmaan, kun kuulin, että sellainen on Helsinkiin tulossa ihan aikuisten oikeasti :) Jejee! Kuulostaa ihan hitsin kivalta tuo osto-systeemi! Pakko käydä jo ihan senkin takia ;D
 
Oot varmaan miljoonasti kertonut täällä että minkä kameran omistat ja millä otat nää sun blogin kuvat, mutta no nyt kuitenkin taas joudun kysymään sulta samaa kysymystä eli: mitäs kameraa käytä? :) Aikomuksena olis ostaa uusi kamera, vanhaa parempi. Nyt mulla on ollut Nikonin coolpix joku vanha malli ja olis aika ostaa uus.
Näin sut eilen töissä ja katoin itekkin tota sormusta. Se on ihana!
 
hei mistä oot ostanu noi sun konad jutut :--D
 
Oon niiin katkera taas ku tuokin kauppa on vaan Helsingissä >____<' Tai no voihan noita toki netistä tilata, mutta silti :|
 
teen jonkun mielenosotuksen, että saadaan sama liike tampereellekin! :D
 
Ihana olet. Toi tyyli ja vaatteet sopii sulle täydellisesti. Lisää tätä vaa <3<3
 
Sika ihana toi sormus! Paljonko se makso? :)
 
Hei! En oo varma onko joku jo sanonut mutta näin tossa pari päivää sitten gina tricotissa sellaset pienet lintu korvikset tai tollaset pääsky, ja oli hyllä' hienot ja ajattelin heti että sä varmaan haluaisit nii tossa sulle vinkki jos etit sellasia. :D ja sori jos joku on sanonu jo. :D
 
Ihanat nuo lakanat :) Pitäisiköhän lähteä vaikka sedän luo taas viikonlopuks Helsinkiin ja hurauttaa Aleksanterinkadulle ostamaan, voisi samalla käydä taas Weekdayssa ja Monkissa, sekä muissa Aleksanterinkadun ihanissa kaupoissa.
Tosi kiva tuo sormus kanssa, täytyy ens kerralla gt:ssä käydessä katsella myös asustepuolta :)
 
ihana sormus! :) tommoset korvikset olis kans tosi nätti, tai sit kaulakoruna (:
 
miten saat noi kuvat noin isoks tohon tekstiin? :o sulla on ihana blogi <3
 
Lakanat<3 Ihanaa kun toi Home-Hooämmä vihdoin aukee 8))
 
Pitääpä käydä tsekkaa toi liike ens kerralla ku oon Helsingissä, nimittäin tartteisin tosi kipeesti lakanoita:D Noi sydänkuvioiset kelpais!
 
mäki haluun noi sydänlakanat!
 
söpöt kengät! :)
 
onko sulla joku villamyssy päässä? :O
 
meri: kiitti :)

riikka: ei ne tietenkään mitkään maailman laadukkaimmat oo, mut mä oon kyllä ollu tyytyväinen :)

milla: aww kiitos <3

anonyymi: joo on :)

anonyymi: mä taas tykkään niistä kengistä kovasti :)

jitasekfashionista: thanks, i love them too :)

veerra: toivottavasti verhot löytyy sit tuolta liikkeestä :)

mirette: pistetään korvan taakse :)

t&s: thanks :)

anonyymi: mulla oli aika paljon rahaa mukana, mut jos et aio shopata niin paljoa kun minä niin pärjäät hyvin pienemmälläkin rahamäärällä :)

limppu: kiitos linkistä! toi on kyllä tosi kivan näkönen vaikka taikaaki olla liian iso :)

linda sofia: tommonen toppis olis sopinu sulle tosi hyvin :)

lotta: kiitos :)

tiramisuheidi: kannattaa ehdottomasti käydä :)

enminä: mulla on käytössä canon eos 350d :)

anonyymi: osan oon ostanu nelly.comista ja osan cesarsshopista :)

sarkku: toivotaan että toi home -liike saadaan myöhemmin myös muualle suomeen :)

petra: :D

anonyymi: kiitos paljon :)

anu: muistaakseni 5,90 :)

anonyymi: jos ne on sellaset pienet hopeiset, niin mulla on ne jo :D

sara: tuu ihmeessä! :)

anonyymi: niin muuten olis :)

anonyymi: muokkaan kuvat 600px leveiks ja lataan ne photobucketiin :)

ansq: niinpä :)

senja: siellä oli tosi paljon kaikkia kivoja lakanoita eikä noi oo edes pahan hintasia :)

irina: no mee ostamaan tai tilaa nettikaupasta :)

ninnisi: kiitti :)

anonyymi: joo just se :)
 
love the duvet cover set, i want them! and zebra nails are lush x

http://happymotelcustomers.blogspot.com/
 
http://nadjastrange.blogspot.com/2010/08/tata-on-odotettu.html Tää kommentti liittyy tohon postaukseen, että Nadja kiltti neuvo tyhmää miten H&M:n tilauksen voi perua?? Tai siis tilasin tuossa vaatteita ja ne tulee kahessa eri osassa ja sen toisen toimitus olis marraskuussa niin miten sen pystyy perumaan sen jälkimmäisen tilauksen?
 
Oot toosi kaunis ja sulla on ihanat kynnet! :)) T.ansku
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]