Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

randomjuttua flowsta

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

randomjuttua flowsta

are you feeling fashionable?

maanantai 16. elokuuta 2010

 

randomjuttua flowsta

Huh. Viikonlopusta on jo melkeen toivuttu ja voin kertoa että on ollu ihan superia! Tajusin myös viimistään tän viikonlopun aikana miten mahtavia työkavereita mulla on ♥ Ne päästi mut perjantaina 1½ ja lauantaina 3h aikasemmin töistä, että pääsen Flowiin!

Festarialueelle ei saanu viedä järkkäriä, joten kuvat on otettu mun moooonta vuotta vanhalla pokkarilla jonka laatu ei todellakaan oo mistään parhaimmasta päästä mut onpahan edes jotain kuvia!

Perjantai:Pääsin töistä 19.30 vaikka piti päästä vasta yheksältä. Ehin just kattomaan Airia ja fiilistelemään Villen hienoa peruukkia :DPerjantain kohokohta oli ehdottomasti The Drumsin keikka, joka me katsastettiin neljännestä rivistä vaikka kuva näyttääkin siltä ku oltais oltu tosi kaukana lavasta. Drumssin jälkeen käytiin kattomassa myös Big Boita, Misf*ts dj:t sekä Aeroplane joista jälkimmäisestä tykkäsin kovasti vaikka olinki ennen keikkaa kuullu vaan yhen remixin :D

Perjantaina ei pitäny mennä kovin myöhään, koska mulla alko työt lauantaina 9.00. Me kuitenkin päädyttiin kävelemään Suvilahdesta keskustaan ja sieltä kotiin, mut onneks ei väsymyksestä huolimatta tarvinnu mennä krapulassa töihin.

Lauantai:

Pääsin töistä 3tuntia aikasemmin kun piti ja olin ihan superfiiliksissä! Käväsin kotona nukkumassa tunnin päikkärit koska olin edellisenä yönä nukkunu alle 4h. Sit treffattiin Saran ja Saaran kanssa ja mentiin festarialueen ulkopuolelle siemailemaan viiniä ja saatiin lopulta ihanaa seuraaIllalla mentiin Telttaklubille fiilistelemään Major Lazeria ja Sleigh Bellsiä. Ylläoleva kuva on sieltä Sleigh Bellsin keikalta jossa meiän takana olevat sedät pittaili ja jouduttiin tönimään niitä pois ettei jäädä niiden alle. Keikka oli siitä huolimatta niiiiiiiin supermaailmanenitenihanajaparasjajee mun pohkeet on vieläki kipeet kun tanssin ja pompin niin täysillä.

Katottiin myös M.I.A.:n keikka, joka ei mun mielestä ollu ihan niin hyvä kun olin odottanu. Tykkäsin kuitenki siitä että törmättiin keikan aikana pehmeisiin tyttöihin ja jäätiin niitten kanssa bailaamaan.

Flowsta mentiin vielä jatkoille ja kävelin sieltä jotain 500kilometriä kotiin ja olin perillä 06.30 :D Sit menin äkkiä nukkumaan että jaksaa taas sunnuntaina.

Sunnuntai:

Heräsin vasta iltapäivällä ja kun yritin syödä matkalla jatkoilta kotiin ostettua lihapiirakkaa, mun kurkkuun sattu ihan sikana enkä pystyny kunnolla nielemään. En kuitenkaan halunnu jättää vikaa Flowpäivää väliin kurkkukivun takia joten aloin valmistautumaan ja menin suihkuun. Kun sit tulin suihkusta, mun kurkkukipu oli kadonnu ja bileet jatku :D
Myös pojat nukku tosi myöhään ja mentiin festarialueelle vasta kaheksan aikaan illalla vaikka oltiin suunniteltu menevämme jo Kemmurun keikalle joka alko muistaakseni 15.45.Nadja ♥ Saaran eväspatonkiEhittiin onneks Cariboun keikalle, vaikka oltiinki sen verran laiskoja että fiilattiin sitä anniskelualueella istuskellen

Cariboun jälkeen soittanu The xx oli ihana!! Hymyilin melkeen koko keikan ajan eikä mua edes haitannu se että oltiin niin kaukana lavasta.

The xx:n jälkeen hengattiin vielä yksien verran anniskelualueella ja päätettiin suunnata 6. linjan Flow-jatkoille mut käytiin sitä ennen nostamassa rahaa ja kun tultiin takasin, oli sinne niin kauhee jono että oltais jouduttu jonottamaan jotain 70tuntia, joten päätettiin mennä keskustaan eikä keksitty oikeen mitään baaria missä olis ihmisiä tai mikä olis ylipäätään auki sunnuntai-iltana, joten suunnattiin Milliin lolz.Oltiin Millissä pilkkuun asti ja otettiin mun pyörä asemalta mukaan. Se oli ollu siellä koko viikonlopun eikä kukaan ollu varastanu sitä tai oksentanu sen päälle eikä linnunkakkaakaan näkyny. Ihmeellistä! :D
Tultiin Saaran kanssa meille yöks ja mulle tuli taas tosi kipee olo. Kurkussa asuu edelleenki joku kaktus, mut ainakaan mulla ei oo kuumetta. Onneks tänään on vielä vapaata niin voin toipua ja parannella itteäni. Mä en todellakaan haluu olla kipee, koska se on ihan tylsää!

Kommentit:
tosi ihana viikonloppu ollu sulla !! ja tota kurkkukipuu tuntuu olevan liikkeellä ... löysin sun blogin vasta pari päivää sitten ja mietinki, että seurusteletko? (=
 
Pää hajoo ku kaikki selittää Flowsta :D Muttajuu kivalta näyttääpi!
 
ihana toi viides kuva =) kivalta näyttää toi tapahtuma =)
 
Vitsit miten hauskaa on näyttänyt olevan. :)
 
AAAA major lazer oli niin paras !!! olin eturivissä ja pääsin lavalle ja sen jälkee kaverit nosti mut stage daivaa et oli pikkasen siisti lauantai-ilta!!!
 
vooooooi jere :DD
 
kellä on iLuuri ? :D
 
Helposti pysty viemään järkkärin ku vaan vei. Kyllähän ne jotain nihkeili siinä portilla mutta ei sitä kukaan vahtinu veikö sitä narikkaan vai ei. :)
 
Oli muuten maailman typerin sääntö ettei saanu järjestelmäkameraa viedä. Vitutti pelkkä ajatus vaikka omani sinne veinkin.
 
Hyvältä vaikutti sun Flowit. :) Sua en bongannu, mut ton tölkkipaplarimiehen näin kyl monestikin! :D
 
haha voi ihanasti sanottu 'kurkussa asuu vieläki joku kaktus' :D:D!
 
Järkkärin sai viedä, kunhan se ei ole ammattilais-kamera. mutta olihan se hienoo olla siinä tekemässä turvatarkastuksia ko ei ite ymmärrä kameroista pätkän vertaakaan :DD kato siinä sitten minkä päästää sisään ja minkä käskee laittaan narikkaan.

Ja kyllä sitä vahdittiin jonkin verran että vietkö narikkaan jotain semmosta mitä et messiin saa ottaa, esim sitä järkkäriä. mutta jos oot tullu sisälle sillon ko ollu ruuhkaa niin silloin se narikka-kontrolli ei oo välttämättä ollu kaikkein parhain :)

vois kyl ensi vuonna miettiä hieman tarkemmin tuleeko Flow'hun töihin, oli jalkapohjat hiukan hapoilla vklopun jälkeen. ja muutenki harmittaa että olin kaikki päivät joko turvatarkastuksessa tai ulkoalueilla ni en edes nähdä mitään esiintyjiä vaan kuulin epämääräisen basson jytkeen.

ps. Nadja, mä olen se jv siitä turvatarkastuksesta joka ilmoitti lukevansa sun blogia ;) enkä tiiä mitä oon kuvitellu, mut olit jotenki pidemmän olonen ko olin kuvitellu?! :D
 
Äh oisin halunnu nähä major lazerin =) Oliks hyvä?
 
Hei Nadja :) Tykkään sun blogista ihan mielettömästi! mulla ja mun ystävällä kävi vähän huono tsäkä, koska tultiin pitkä matka Helsinkiin lauantaina ja nähtiin sut heti töissä ekassa liikkeessä mihin mentiin ja oltiin ihan innoissamme koska oot meiän molempien lempibloggari:) Yritettiin sitte heti ostaa jotain ja tulla sun kassalle, mut sitte et ollukkaan enää siellä kassalla. Tietysti sit ku oltiin lähtemässä pois niin tulit takasin ja meitä jäi harmittamaan ihan kauheesti koska oltais haluttu tulla puhumaan sulle:D Mutta joo jatka samalla tavalla, oot ihan mahtava :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]