Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 3: kengät ja laukut

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lontoon shoppaukset, osa 3: kengät ja laukut

are you feeling fashionable?

torstai 1. heinäkuuta 2010

 

lontoon shoppaukset, osa 3: kengät ja laukut

Eilen oli taas niin kiirepäivä etten ehtiny postailemaan. Pääsin töistä vasta varttia vaille kymmeneltä illalla ja juoksin sieltä suoraan Caron läksiäisbileisiin. Tyttö muuttaa viikon päästä Nykiin ja mulla tulee sitä ihan kauhee ikävä! Käytiin Cubassa (kävin siellä ekaa kertaa lol) ja sieltä suunnattiin YK-klubille kattomaan räppiä. Minä ja semmoset keikat ei olla mikään kovin hyvä yhtälö, mut selvisin keikasta hengissä ja törmäsin Areziin joka oli palannu reissusta ja oli ihanan ilonen ja ruskettunu ♥

No mut siirrytään nyt siihen varsinaiseen postaukseen, eli mä kävin eilen ennen töihin pyöräilyä kuvaamassa Lontoosta kotiin raahatut kengät ja laukun.





Kiilakorot löyty Camdenin Aldo Outletista (kiitokset Annalle vinkistä!) Siellä outletissa on kaikki kengät vähintään 50% alennuksella, ja suurimmasta osasta saa vielä lisäalennuksen. Noiden kiilakorkojen alkuperäishinta oli £70, mut mä maksoin noista £15. Jee!



Kuvasta näkyyki viereisen autokorjaamon parkkipaikkaa ja voitte vaan kuvitella miten ihmeissään pojat katto mua kun marssin niiden viereiselle nurmikolle ja levitin 7 kenkäparia eteeni ja aloin räpsimään kuvia :D



Bershkan alennusmyynneistä löyty mokkaballerinat 18punnalla. Olis pitäny vähän mokkaharjailla noita ennen kuvaamista :D



New Lookista löyty nahkaballerinat 22punnalla. Mullahan oli ennen tätä reissua vaan yhet mustat ballerinat, jotka oli ihan räjähdyspisteessä joten nää mun ballerinaostokset tuli todella tarpeeseen.



Nää Iron Fistin ihanuudet jakaa varmasti paljon mielipiteitä, mut nää on ehdottomasti reissulta ostetuista kengistä mun lempparit!
Alkuperänen hinta tais olla £30, mut sain tingittyä noi 25puntaan. Nää on ostettu jostain pienestä kenkäkaupasta Camdenissa.





Primarkista löyty kultaniiteillä koristellut ballerinat 6punnalla...



...sekä korkkarit 12punnalla.



Olin ennen reissua katellu noita ballerinoja ebayssa, mut hyvä etten ostanu niitä sieltä koska ne makso tuplasti enemmän kun kaupassa. Mä siis maksoin noista £4. Baltsuihin matchaava laukku oli £6 ja nääki on sieltä Primarkista.

Mitä tykkäsitte mun kenkä- ja laukkuostoksista? :)

Kommentit:
Mulla on kans noi Iron Fistin Wolfbeater -baltsut :). Ne on ihanat.
 
Haa, noi Iron Fistit!! Ihanat:D
 
vähä noi monsterikengät on siistit! :D voin just kuvitella ne sun päällä
 
Aika herkkuja kenkiä oot kahminu mukaas! Varmaa ballerinakiintiö on hetken aikaa täynnä? Vai voiko se olla kun kyseessä olet sä? :D
 
omnomomnono!
noi kaikki on ihania !
varsinki noi Iron fistin ja ne kukkaballeriinat <3
 
monsterikengät on aivan mahtavat! :DD ja nuo kiilakorot puolestaan aivan täydelliset, justii tommosia oon ettiny jo pienen ikuisuuden. ei se vissiin auta ku lähtä Lontooseen :D
 
Onko muuten sillä Carolla blogia, olis kiva lukea juttuja NYC:sta? :)
 
paljon sulla meni suunnilleen rahaa tuol? :)
 
Voisin haluta noi kaikki. :D
 
oi mun lempparit ol noi iron fistin ballerinat ja ja noi kiilakorkokauneudet :)<3 VOIT LAHJOTTAA KYLLÄ KAIKKI SAMANTIEN MULLE. :D
 
Mä niin ymmärrän sua!:D Mulla on meinaan noista ihmissusikengistä korkkariversiot!<3
 
Moi! Muistatko Aldo-outletin osoitetta tai edes sinnepäin-sijaintia, olis kiva poiketa siellä kun Lontoon reissu lähestyy:)?
 
Noi kiilakorot on ihanat! :)
 
aaa itekkin oon menos tänää camdenii shoppailee onneks on alennukset päällä ! ihanat noi aldon kiilakorot :) XXX

http://rappiolapsi.blogspot.com/
 
Sun kaikki ostokset Lontoosta on ollut ihan mahtavia!=)
 
Ihana toi laukku! :-)
 
Itse ostin myös nuo Primarkin kukkaballerinat maaliskuussa, ihan lempparit <3 Harmittaa vain, kun en ostanut niihin kuuluvaa isoa laukkua (tuollaisia pieniä ei silloin näkynyt).
 
Mullakaan ei oo tällä hetkellä ku yhdet mustat baltsut ja nekin on tosi huonot jalassa! Nuo mokkaballeriinat on aivan ihanat :)
 
Kiilakorot on ehdottomasti ihanimmat:) Mitä kokoja noi kaikki on?
 
ihania !! varsinki nuo iron fistin <3_<3
 
Tosi kivoja löytöjä. Noi vikat baltsut ja laukku on ihanat:)
 
Iron Fistit ja Bershkan mokkaballeriinat = <3!
 
kiilakorot ja kukkaballerinat = NAM!
Iron Fistit: kuten sanoit, noi jakaa varmasti mielipiteitä ja mä en vaan tykkää. mutta ehkä sä saat noi(kin) näyttämään sairaan ihanilta!

sun kaikki lontoon ostokset on olleet tosi onnistuneita, varsinkin mekot sai mut kuolaamaan kateellisena :D tahtoo reissuun!
 
AAH mä kuolisin noista korkkareista! just unelmat <3
 
Kiilakorot on ihanat ! Lontoosta löytyy kyl kaikkea kivaa :)
 
Ihanat noi kiilakorot! Ei hemmetti oon kateellinen et miten sait 70puntaa maksavat kengät 15punnalla!? :D

Hitsi nyt mäki haluun niiiiin palavasti Lontooseen!
 
kukkakuosi jutut, ja vikat korkkarit on ainakin kivoja.
 
oo noi nilkkurit on just semmoset mitä oon ettiny, oon niin kade :cccc ei auta muu ku lähtee lontooseen näköjään ): ihania kenkiä, monsterikengät on just coolit ;D
 
Mikä kamera sulla on? :-)
 
Aivan ihanat noi kukkaballerinat ja se laukku, mä tykkään! Ja mun mielestä noi iron fistin ballerinat on just siistit, ite ainakin käyttäisin enemmän kun mielelläni tollasia. :) Ootko muuten tsekannut jo h&m:n uutuuksia, siellä on yks mekko myynnissä mistä tulee niin sä mieleen! http://files.hm.com/media/products/864/DXL865_79205_42003_24_4773.jpg (noita löytyy punaisen lisäksi luonnonvalkoisinakin)
 
omistan itte kans noi wolfbeaterit ja ne on mitä ihanimmat, mut kannattaa kohdella niitä todella varoen!:D mulla kesti vajaan viikon ja heti alko purkautumaan kärjestä, ja ihan normikäytössä olivat koko ajan, buu!:( mut oot ihq, pus!<3
 
nuo Iron Fistit ovat aivan ihanat! mukavan persoonalliset. =)
ja nuo kukkaballerinat ja laukku ovat myös tosi suloiset! ballerinoja ei voi kyllä koskaan olla liikaa. :3
 
Ihania noi kaikki kengät :D x
 
Miten ihmeessä joku voi ostella noin paljon yhdellä reissulla? ja tämä kaikella kunnioituksella! itse en saisi raahattua puoliaakaan noista kotia.;D Niin muuten,paljon nuon sun ostokset makso yhteensä? suunilleen.
 
Ihania kenkiä, voisin ottaa noi kaikki itelleni! :--D
 
oi oi ku ihanat noi kiilakorkkarit ! (-:
 
Onnea Caron muuttoon! :) Mitä se siis Nykissä? Kysyn, koska itse aion joksikin aikaa muuttaa ulkomaille kanssa, niin ihan kokemuksia.. :D
 
HNNNNGGGHH mää voisin niin vaikka tappaa noista iron fisteistä ::D tai ihan mistä iron fisteistä tahansa ne on ihaninta mitä tästä maailmasta löytyy

(älä pelkää kuitenkaan. ihania löytöjä sulla kaikissa kategorioissa:)
 
noi iron fistit on täy-del-li-set ♥_______________♥
 
Nice shoes! *_*
 
Kaikki ihkupihkuja:) (ei ihme, et sä huonoja ostoksia osaakkaan tehä :D)
-Cecilia
 
kiilakorot nams <3
 
tykkään ihan hirmuisesti niistä ekoista kiilakoroista=)
 
hei mistä ne sun yhet leopardilegsut on, mis on hopee pohja ja sitte mustal leopardikuvioita :o ?
 
Ttu miten siistit noi Iron Fistin kengät!!
 
Vautsi, kivoja löytöjä:)!!
 
Ootko tullu ajatelleeks ettet tarvi noita? Ootko miettiny ikinä mikä lopulta tuhoaa tän maapallon ja mikä tuhoaa luontoa koko ajan? Oisko vaikka järjetön shoppailu ja kuluttaminen, turhan ostaminen, jota monet harrastavat?
Tarkoitus ei ole olla loukkaava, vaan antaa ajattelun aihetta.
 
Ihania kenkiä :) Odottelinkin jo että koska esittelet kenkäostokset, arvasin että kivoja oot löytänyt!
 
Oivoi, Iron Fistin monot ottaisin hetinyt itelleni ja samoin myös Primarkin vikan kuvan kenkulit ja laukun. i h a n i a <3
 
Ihana toi kukkalaukku! :---O Ja noi baltsut kans! :-)
 
IHANIA! Mäki halun Lontooseen! Varsinki noitten ekan kaltasia oon ettiny jo kauan mut hinta on aina ollu siinä 70 paremmalla puolella..
 
IHANIA! Mäki halun Lontooseen! Varsinki noitten ekan kaltasia oon ettiny jo kauan mut hinta on aina ollu siinä 70 paremmalla puolella..
 
i ♥ iron fistin kengät!!!! tunnistin ne heti tosta ekasta kuvasta : D oikeesti, meen ihan sekasin aina ko nään kyseisen merkin kengät jossain.
 
ihanat nuo new lookin nahkaballerinat, paljollako myisit mulle;)?
 
Ihanat Iron Fistit!
 
aldon kiilakorot ! näyttävät ihan jumalaisen hyviltä :--)
 
noi primarkin korkkarit on maa-il-man i-ha-nim-mat! Löysin muuten täältä Kuopiosta iiihan niin sun näkösen kaupan että ei oo tottakaan! Nimi oli ethic ja perustaa nettikaupan parin viikon päästä. Usko mua ja pistä tää ylös, googleta parin viikon päästä ethic kuopio niin eiköhän löydy sit tai jos vaikka innostut paikan päälle! en voi ees selittää mut heti kun pääsin sisälle olin silleen "voi ei nadjankauppa!"
 
Muuttaa NYCiin? Siis jotenki väliaikasesti vai onks hän saanu green cardin?? Ja jos on niin MITEN?! Pliispliispliis vastaa! <3
 
ihania kenkiä, etenki noi kiilakorot ♥__♥
 
muut ovat aivan ihania löytöjä, mutta noita Iron Fistin ballerinoja en kyllä itse käyttäisi! no, makunsa kullakin :P
 
i'm lacking: ne on kyllä superkivat ja tosi hyvät jalassa :)

ninnisi: kiitos! :)

sara: kiitti :)

kata: hahah kyllä mä uskon että baltsukiintiö on ainaki hetken verran täynnä, tosin yhet ihan perusmustat ilman minkäänlaisia yksityiskohtia vois olla kivat ;)

anonyymi: joo, onhan sillä blogi mut en tiedä et miten usein se aikoo päivitellä siellä nykissä. blogi löytyy täältä :)

shh: niitä kiilakorkoja ei ollu jäljellä enää seuraavana päivänä ku mentiin sinne aldo outletiin, joten en suosittele lähtemään pelkästään niiden takia lontooseen :D

d4l: kiitti :)

kitty: sopivasti :D

byo: hahah en lahjota! :D

sonne: :D

moumou: ne sun(ki) kengät on ihan superihanat, mut mä tajusin kerranki miettiä käytännöllisyyttä ja tulin siihen tulokseen että noi baltsut on käytännöllisemmät vaikka ne korot onki ehkä vielä vähän hienommat :)

ninnu: osotteesta ei oo mitään hajua, mut sinne pääsee kun kävelee camdenin metroasemalta camden lockiin päin. se on eri puolella tietä kun se camden market jossa on niitä kaikkia ihania mekkoja myynnissä. outletin pitäis kyllä löytyä helposti kun vaan pitää silmät auki :)

peaches: kiitos :)

puppana: oon samaa mieltä ;)

rappiolapsi: jee, toivottavasti löydät sieltä yhtä kivoja juttuja :)

anonyymi: kiitti :)

anonyymi: mäki näin samasta kankaasta tehtyjä isompia laukkuja, mut niissä oli semmosia läpinäkyviä paljetteja jotka sai laukun näyttämään tosi halvalta :D

laura h: voi ei! sit sun pitää ostaa jotku hyvät baltsut niiden tilalle ;)

anonyymi: kaikki muut kengät on 6/39 -kokosia, mut noi primarkin kukkaballerinat on 7/40 :)

linda sofia: kiitti <3

saso: kiitos :)

jasmin: kiitti :)

anonyymi: :D

roosa: kiitoksia! ja ehkä on ihan hyvä juttu ettei kaikki tykkää ihan samoista asioista. elämä olis sillon aika tylsää :D

jasmin: se outlet oli ihan mieletton! laura löys sieltä alunperin £120 maksavat kengät kolmellakympillä :D

nina: niin löytyy, ja näkisitpä ne kaikki ihanuudet jotka jätin kauppaan :D

emmma: kiitti :)

iida: kiitoksiii :)

anonyymi: canon eos 350d :)

elba: toi on kyllä tosi kiva mekko, mut mä olisin halunnu ton mekon mustana :D
kiitos kuitenki vinkistä :)

anonyymi: ihan tyhmää! kiitos hei varotuksesta, ite oot kiva :)

chairoi: no niinpä, kiitos :)

jonna: kiitti :)

ansku: näkisit lauran ostokset, mä ostin tyyliin puolet vähemmän kun se :D

iida: kiitti :)

laura: kiitti :)

nelli: hahah, kiitoksia! :D

katriina: se menee sinne au pairiks :)

laura: no niinpä!! :)

criztinita: thanks! :)

cecilia: hahah, kiitti! sulla on aina tosi kivoja kommentteja :)

ilona: :)

anonyymi: ne on ebaysta :)

anonyymi: mäki tykkään niistä kovasti :P

heidi: kiitos :D

anonyymi: luontoa kuluttaa monet muutkin asiat kun pelkästään shoppailu. toiset kulkee autoilla, kolmannet matkustelee paljon yms. jokasella on omat paheensa ja shoppailu on mun :)

sandi: kiitti :)

riikka: :D

von w: kiitoksia :)

johanna: kiitti :)

anonyymi: joo, mulla kävi tosi hyvä tuuri noiden kiilakorkojen kanssa :)

strange: mäki rakastan iron fistin kenkiä! nää on nyt mun toiset iron fistit ja tarkotuksena olis hankkia lisää :D

tupe: en myy niitä :D

tannttu: kiitti :)

elina: kiitos :)

hely: mä en varmaankaan enää muista tota kauppaa kahen viikon päästä, eli jos sä muistat niin olis kiva jos jaksaisit linkata nettisivut mulle :D

anonyymi: caro on menossa au pairiks eikä mulla oo sen enempää tietoa noista green card -hommeleista yms :)

nelly: kiitti :)

anonyymi: niinpä :)
 
Ooon niiin kateellinen!! Olispa mullakin noin paljon ihania kenkiä!! :) tosi hienoja on!
 
mun on PAKKO saada noi iron fistin baltsut! kattelin noita just yks päivä jossain nettikaupassa...täydelliset!! :)
 
aaaaaaaa, mitä kenkiä ! ja aika edullisiakin vielä. en oo koskaan vielä päässyt lontooseen, mutta pitää ilmeisesti laittaa to do-listalle aikakin näiden sun postausten perusteella :) olis kiva nähdä lontoon reissustas lisää kuvia kaupungista yms. mikäli sulta kamerasta sellasia löytyy.
 
super ihanat noi kukka balleriinat! TAHTOO!
 
Ahhhh miten ihanat nuo Iron Fistin kengät, mullekin kans! Nyt viimestään alkaa tehä kovasti mieli lähtee Lontooseen, ja Camden ois varmasti mun paikka. Sitä reissua odotellessa :)
 
Olin iteki Lontoossa toukokuun loppu puolella. Ostin kans noi niittiballerinat ja ton kukka laukun ja kukka ballerinat :D

Noi niittiballeriinat on kyl jo hajoomaan päi tosi pahasti niist irtoo pohja ja niitit katoo :(
 
noi bershkan balleriinat on kyllä niin kullat(mulla samanlaiset) ja rakastan sitä kauppaa muutenkin ihan liikaaaa! ja primark on kyllä niin sikahalpa kauppa että meinasin kerran kuolla siellä ku kaikki ois lähteny mukaan kyllä :DDd
 
Jösses noita Iron Fistin ballerinoja!! Ihan älymahtavat!! :D Oliko samanhenkisiä myös korkkareina?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]