Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

london, day 4

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

london, day 4

are you feeling fashionable?

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

 

london, day 4

Pahoittelut (jälleen kerran) parin päivän blogihiljasuudesta, mut mun ei vaan oo yhtään tehny mieli kirjotella tänne mitään, eikä mulla oikeestaan oo ollu mitään kirjotettavaakaan. Oon heränny, iskeny päälleni kaapista ensimmäisenä vastaantulleet vaatteet, pyöräilly töihin ja sieltä kotiin, kattonu leffoja/tv-sarjoja, menny nukkumaan ja alottanu seuraavan päivän samalla lailla. Plää. Mut se siitä turhasta valituksesta, siirrytään nyt siihen neljänteen Lontoopäivään:



Päivä alko aamiaisella Garfunkel'sissa. Se sijaitsee Paddingtonin metroaseman vieressä, eli lyhyen matkan päässä meiän hotellilta. Laura otti ihan oikeen brittiaamiaisen ja nirsoNadja puolestaan toastia ja american pancakeseja maple syrupilla. Nam!

Aamiaiselta suunnattiin London Dungeoniin, jonka luultiin olevan samassa paikassa kun Tower Hill. No eipä ollu :D







Rusettipanta Seppälä
Neuletakki Vero Moda, kirppis
Shortsit Vero Moda
Ballerinat ebay
Laukku kirppis















Saatin lopulta eräältä Tower Hillin työntekijältä tosi hyvät kävelyohjeet sinne Dungeoniin. Se vaan unohti mainita, että joudutaan talsimaan pari kilometriä (tai siltä se ainaki tuntu :DD)





Päästiin vihdoinki perille, mut me ei sit haluttukaan osallistua kierrokselle, koska paikan ulkopuolella oli niin ärsyttäviä näyttelijöitä/sisäänheittäjiä :D



Ostettiin kiskalta Shmoot (eli mansikkamaidot, en tiedä kuuluko noiden olla pirtelöitä jotka oli sit kuuman päivän ansiosta sulanu maitolitkuks :D)







Turisteilu alko käymään tylsäks, joten suunnattiin Lontoon parhaalle shoppauskadulle, eli Oxford Streetille. Outoa että mentiin sinne vasta neljäntenä päivänä!











Pakollinen Urban Outfittersin sovituskoppikuva :D





Pidettiin pieni tauko HC-shoppauksesta ja käytiin tosi kivassa ravintolassa (jonka nimen unohdin, mut joku Steak House se oli) syömässä.





Ja shoppaus jatkuu!



Mentiin Carnaby Streetille, koska yritettiin löytää sieltä Lazy Oafin liike. Kierreltiin, kaarreltiin ja seikkailtiin muttei siltikään löydetty sitä :(



Sen sijaan löydettiin söpön värisiä taloja



ja Irregular Choicen liike







Shoppaus jatku siihen asti että kaupat meni kiinni ja oli aika suunnata hotellille.



Meiän läheinen puhelinkoppi oli muurattu ihaaaanilla mainoksilla joista ei ollu enää seuraavana aamuna jälkeäkään. Veikkaan että joku yksinäinen ukkeli kerää noita mainoksia samanlailla ku pikkulapset pokémonkortteja ja oli yön aikana tehny täsmäiskun tohon puhelinkoppiin.

Kommentit:
Oon ite lähössä kans lontooseen parin viikon päästä. Paljonko sulla meni rahaa tuolla?
 
awww toi asu oli upee!
 
Heeei mäkin oon jokasella Lontoo-reissullani bongannut puhelinkopeista varmaan tuhansittain tollasia tyttölappusia :---D Ihania kuvia, tulee kyllä aivan tappava ikävä takas!
 
koska paikan ulkopuolella oli niin ärsyttäviä näyttelijöitä/sisäänheittäjiä :D <- en ymmärtänyt tuota, niinku mitä sielä oli? :--D
 
tosi kiva toi asu =)
 
äääaaaaäaäaäaäa mäki haluun lontooseen! :) oliko kallis reissu?
 
kai oot käyny jo londoneyessä? :)
 
Hei! Oon itekkin kaverinkaa lähössä koht Lontooseen 5päiväksi ja oon lukenu näitä bloggauksia sun reissusta ahkerasti. En oo vielä vaan varma että millä tavalla metromatkat kannattaa kulkea viiden päivän reissulla, Oyster card vai Travel card? Olin Lontoossa viime kesänäkin mutta olisi kiva kuulla mitä te käytitte reissussa
Kiitos! :)
 
hei, mä kävin just sun jälkeen lontoossa ja näitä sun kuvia kattoessa tulee kamala ikävä takas! Harmi että ette löytäneet lasy oafia, se on nimittäin muuttanut carnaby streetiltä fouberts placelle. ei sinänsä mikään menetys koska siellä oli tosi huono valikoima nettisivuihin nähden, pari t-paitaa ja joitain koruja.
 
Tylsä kun et läytänyt Lasy Oafia , mut siel oli kyl suppee valikoima ku ite siellä lontoossa kävin.
 
Tekee niin mieli lähtee Lontooseen shoppaamaan!;) Kuinka paljon sulla meni rahaa?
 
heei, meki tultiin eilen Lontoosta ja etittiin myös Lazy Oafia vaikka kuinka kauan mutta löydettiin se silti. Sen osoitteen kohdalla missä Lazy Oafin kuului olla oli pelkkä tyhjä ikkuna mutta kauppa sitten löytyi viereiseltä tieltä eikä valikoimat tosiaan ollut valtavat vaikka söpön pupulompakon sieltä kuitenkin ostin :)
 
anteeks, mutta oon kiinnittäny huomiota että ootte syöny kyllä tosi epäterveellisesti tuola lontoossa, onko se vaan matka herkuttelua vai syötkö kotonakin noin, vaikka olet noin hoikka??
 
Mulla kävi sama juttu Lazy Oafin kanssa, ei löydetty sitä vaikka pyörittiin siellä etsimässä sitä ikuisuus, kaiken kruunas viel kauhea kaatosade:-D Ihana asu muuten!:>
 
Miten sä oikeen yleensä liikut paikasta toiseen, jos parin kilometrin kävelymatka tuntuu ylivoimaselta? :D Meetkö aina bussilla/autolla?
 
London dungeon on just kiva mut kieltämät ne tyypit siel oli ärsyttävii :D ja olin ite myös 10 vuotta nuorempi ku siellä kävin et ehk seki vaikuttaa :D
 
Nää sun Lontoo postaukset on tullut just niin sopivaan aikaan, koska lähen huomenna itse Lontooseen.


Kiitti paljon hyvistä paikka vinkeistä ja mahtavista kuvista. Nyt odotan sinne pääsyä vilä enemmän :)
 
Keräilijäpappa : ) Jotenkin tuli kauhea aww-fiilis :' D
Ja ihanat vaatteet : )
 
Vähä noi talot on ihanan värisiä <3
 
tolle yhelle anonyymille; nii eiköhän kaikki syö vähä epäterveellisemmin matkalla, jos esim ettii vaan nopeesti jonkun ruokapaikan ja muutenkin. kai sitä nyt välillä vaa herkutella ihan kunnolla.
 
noi mainokset on mun muistaakseni laittomia, ja sen takia ne kerätään pois ja sitten ne taas laitetaan uudestaan, sellaset rasvasen näköset äijät käy laittaan niitä aikasin aamulla takaisin noihin puhelinkoppeihin.
 
hienon näköiset sortsit! harmi että ne on menny ohi kaupassa!
 
tää ei liity lontooseen ollenkaan, mutta mietin tässä että etkös sä lopettanu opiskelut kesken tossa kevään aikana? kun tuolla forum-blogissa lukee, että opiskelet audiovisuaalista viestintää.

en nyt haluu olla mikään pilkunviilaaja tms, mut pisti vaan silmään :-D
 
Tää ei kyllä liity ollenkaan aiheeseen, mutta osaatko sanoa ottaako Gina Tricot takasin aletuotteita?
 
Oxford Street <3 Niin mieletön shoppailuparatiisi ! Kaikki ihanat liikkeet mitä suomessa voi edes haaveilla... Pakko päästä käymään tuolla. Paljon sä tarvit rahaa tuolle reissulle eli paljon sulla kului rahaa yhteensä, ellei ota huomioon matkaa ja majoitusta ?
 
dungeon oli ihan paska! mäkin vihasin just niitä sisäänheittäjiä, eivät antaneet hyvää vaikutusta paikasta...
 
oi noi pannukakut ja tuo siirappi <3 söin noita hulluna ausseissa mmm
 
voi ku oon kade !
sää oot niin nätti ja sulla on aina niin ihania vaatteita :p
ja sitte, mää oon halunnu kans kauan päästä lontooseen, näyttääki tosi kivalta :)
ps. nuo shortsitki on kivat 8)
 
great pictures! I'm gonna be in London soon too! keep in touch! best wishes from Lithuania, xoxo

http://roseecoco.blogspot.com
 
Mäkin olin ihan vähän aika sitten Lontoossa ja kävin kans tuolla Carnaby Streetillä. Ja mulla se Lazy Oaf tupsahti eteen ihan ensimmäisenä, ei edes tarvinnut etsiä. Se ei tainnu olla ihan siinä Carnaby Streetillä vaan jollain sivukadulla..no mut ette mun mielestä menettäny mitään vaikka ette sitä löytänykkään. :)
 
Mua hirveesti harmittaa kun en päässyt käymään American Apparellissa :/ Kaverilla tuli jalka niin kipeeksi (leikattu tuossa jokin aika sitten) notta ei päästy ihan niin pitkälle Oxford streetillä. Noh, ehkä ensi kerralla B)
 
oikeesti tää on kaameta kidutusta mäkin tahdon ulkomailleD:.Raha olis taas kova sana.Ihana toi sun asus<3
 
Mahtavia kuvia ja postauksia, seuraan niitä innolla! Harmi et päätitte jättää London Dungeonin väliin, ite kävin siellä hiihtolomalla ja oli ihan mahtava kokemus. Järkyttävän pelottava, mut silti unohtumaton. Itelläniki tulee kamalan ikävä ku näitä juttuja lukee, mut nostalgisista syistä en voi jättää välistä. Jeejee mahti blogi, kiitos.
 
Lazy oaf oli ennen Carnaby Streetillä sellasella ns. sisäpihalla mut sieltä tuli mailia joku aika sitten et muuttivat jonnekin pois. Itsekin löydettiin se viime kesänä vahingossa, kuten koko carnaby :D
 
Sulla on mielettömän ihanat jalat ! Hienoja kuvia, tekisi niin paljon mieli päästä Lontoosen.
 
blogin kommentointi-neitsyys menee tässä, mutta ihan pakko hehkuttaa tuota we will rock you- musikaalia joka tuossa dominionissa näköjään edelleen pyörii! ihan huippu!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]