Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kesän ekat hietsukirppistelyt

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kesän ekat hietsukirppistelyt

are you feeling fashionable?

torstai 8. heinäkuuta 2010

 

kesän ekat hietsukirppistelyt

Caro tosiaan muuttaa tänään New Yorkiin ja oli eilen Hietsun kirppiksellä myymässä ylimäärästä tavaraa pois, koska ei luonnollisesti voi raahata koko omaisuuttaan mukanaan. Mä kävin vielä vikaa kertaa moikkaamassa mun "siskoa" jota tulee ihan kauhee ikävä! Joku lukija muuten luuli että ollaan oikeesti siskoksia aww.





Joku oli vähän fiiliksissä reivilaseistaan :D







Välihuomio: hengasin tuolla Hietsun kirppiksellä 2h ja sain ton topin malliset rusketusrajat. Kiitti vaan..





Huivi kirppis
Toppi Gina Tricot
Kaulakoru Kooky Gems (toi oli ekaa kertaa käytössä ja meni heti rikki nyyh)
Hame Gina Tricot, kirppis
Sukkikset BikBok, Lontoo
Ballerinat New Look, Lontoo



Tuli noista sukkiksista mieleen, että mä oon just se tyyppi jolle kaikki alkoholi- ja huumeongelmaiset tai muutenvaanhörhöt tulee juttelemaan. Jos istun ratikassa ja nään, että joku yllämainittu astuu sisään, tiedän heti että "joo, toi tulee mun viereen tai vastapäätä. Mitäköhän asiaa tolla on?". Oon huomannu olevani kovassa suosiossa myös kuus-seittemänkymppisten ukkojen keskuudessa ja mua on mm. kosittu pari kertaa. Eilen oli onneks vähän kesympää settiä, mut kerrotaan siitä silti. Nousin pinkin pyöräni selästä Kampin metriksellä nostamaan rahaa. Näin kun automaatille oli kävelemässä kaks vanhempaa herrasmiestä jotka molemmat katteli mun sääriä oudosti. Näin heti, että tyypeillä on mulle asiaa ja nostettuani rahaa toinen sitten päätti ilmottaa mulle että mulla on kauniit sukkahousut. Toinen oli samaa mieltä ja kyseli niiden alkuperää. Kerroin että ne on Lontoosta ja pyöräilin äkkiä pakoon kun kuulin miesten jäävän juttelemaan siitä miten nätit noi rusetit oli :D Tällä kertaa kohtaaminen oli siis viaton (ellei niillä oo jotain fetissejä IIK!) mut nauratti silti. Ehkä mä sit oon niin helposti lähestyttävä tms..?





Mites noi mun kynnet?! Voisin tänään vapaapäivän kunniaks väsäillä pitkästä aikaa jotku Konadhommelit kynsiini..





Caron kaverilla oli tommonen ihana pikku monsteri ♥

Kommentit:
Kaikki ne "alkoholi- ja huumeongelmaiset tai muutenvaanhörhöt" tulee juttelemaan luultavimmin aina siksi, että erotut joukosta tuon kauniin ihonvärisi ja kaikkien ihanien ja erikoisten vaatteittesi takia ;) Pukeudu siis tylsemmin niin saatat päästä niistä :D
 
Mä en vaan älyy et miten voit olla sukkisten kanssa näin kuumina päivinä mitä nykysin on :D Mä tukehtuisin jos ees yrittäisin tunkee jotai sukkiksii/leggareita jalkaa!
Ihmettelen vaan, et eiks tuu kuuma? :o

Ja tuitui toi ihana pikku hauva ♥
 
anonyymi: toi voi muuten olla totta, koska yleensä ne keskustelut liittyy joko johonki vaatteeseen mikä mulla on päällä tai sit sen hörhön omiin ongelmiin joista on pakko avautua tuntemattomalle :D

jasmin: mulla ei ollu yhtään kuuma :D hengasin tosiaan tossa hietsussa vaan 2h ja menin sit töihin joista pääsin yheksältä illalla jollon oli jo vähän viileempi :)
 
Oi, tosi ihanat noi sukkahousut! :)
 
oijoijij mikä koiruli :3

http://rappiolapsi.blogspot.com/
 
rappiolapsi: no niinpä <3

christina: kiitti :)
 
awww rakastuin tohon koiraan! :D noi sukkahousutki on i-ha-nat :)
 
Vähänkin erikoisempi pukeutuminen voi olla kyllä hyvin osasyynä siihen, että tuntemattomat tulee juttelemaan, mutta myös se, että tapaa katsoa ihmisiä silmiin houkuttelee hörhöjä. Eli jos katsoo vain välinpitämättömästi "läpi" näistä tyypeistä, niin eivät välttämättä ala juttusille. Eri asia on se, että silloin ehkä joku muukin voi kokea lähestymisen vaikeammaksi. Mun mielestä on nimittäin tosi hienoa että jotkut ihmiset on helposti lähestyttäviä.
 
Vaikka sun tyyli ei oo lähellekkään mun omaa tyyliä, ajaudun silti aina lukemaan sun blogia :D Vaikutat kivalta persoonalta ja sun kirjotuksia on hauska lukea! mut oli mulla pikkunen kysymyskin, mistä oot hankkinu tossa sun yläoikeella olevassa pikkukuvassa olevan valkosen korun? mun pikkusisko jumaloi sitä ja aattelin ostaa sen sille rippilahjaks :)
 
Oho, mulla on ihan identtistä kynsilakkaa varpaissa :D
 
mun mielestä sä just vaikutat sellaselta mukavalta ja helposti lähestyttävältä tyypiltä niin en yhtään ihmettele että sulle tullaan juttelemaan :)
t: memu =)
 
oi voiko olla suloisempaa koiraa. ihanat sukkikset.
 
Noi sukkikset on niin söppänät niinku toi koiraki!;)
 
Oot niin sulonen ilmestys, siksi ne tulee juttelemaan! :D

Mäkin kyllä tunnun vetäväni puoleeni kaikkia tollasia ihme hörhöjä. :D
 
Mulla on iha sama juttu. Aina kun nään jonku "hörhön" niin tiedän jo että kohta se tulee juttelee. Oon joku pulsumagneetti :D Yleensä ne on kuitenki iha viattomia mut kyl niitä vähemmän kivojakin kokemuksia löytyy.

ps. noi sukkikset on ihanan tyttömäiset :)
 
Noi sukkahousut on <3 Ei muuta :)
 
mul on ihan samannäkönen hame mut se on seppälästä :o

nojaa etköhän sä paremmin tiedä joten oon hiljaa :D

mutta joka tapauksessa rakastan blogias ja tyyliäs! ♥
 
Oon nyt samaa mieltä vanhojen spurguhtavien miesten kanssa, ja noi sukkikset o ehk hienoimmat ikinä!

Ja syy siihen, miks noi sukkikset miellyttää vanhempia miehiä, on noi takasaumat. Varma tieto. Melko monella on pienehkö fetissi takasaumallisiin sukkiksiin.
 
mullaki on tollanen hame seppälästä :D mutjoo, jospa se ei ookkaan ihan samanlaine :D

ihana toi koru<3 :o
 
amazing tights!
 
OMG!
I#ve got that kind of dog too!
 
Mä oon kans ihmismagneetti, mut ei se yleensä haittaa, ellei se lähestyjä oo just joku hirvee sekis tai muuten vaan mulkku. Ja muaki on kosittu pariin otteeseen esim ratikassa!

Näin muuten eilen kuvan, missä joku oli tatuoinu ton tyyppiset rusettisaumat jalkoihinsa, kun noissa sun sukkiksissa on.
 
Ehkä noi kaikki hörhöt lähestyy sua koska ne on sun lukijoita mutta on vaan ujoja myöntää sitä :D
 
ihana asu ja nuo sukkikset on tosi hienot! :)
 
apuaa varmaa ollu kauheen hiostaavaa yms noitte sukkiksien kanssaa!! muttaa oleet kaunis :-)
 
JULIOO
 
Hei mul on samana ongelma ! Kaikki ihmetyypit tulee ihan aina juttelee mulle ! Mut mun mielest on just kivaa jutella niiden kans ja kuunnella niiden tarinoit =D joskus ne selittää ihan järkeviiki asioit :D
Mut emmä sit tiiä miks ne mulle tulee..mulla on kans vähän tummempi iho nii se saattaa oikeesti johtuu siit, en tiiä : D
 
Onko tuo kirpparina viel suosittu? Mitens viikonloppuisin, onko kokemusta? Ku kuulin huhua et ei ois enää niin suosittu ja ku oon miettiny et ois kiva ite mennä joskus tuonne myymään...
 
Sulla on tosi kauniin värinen iho, tosi tasasen värinen :) Ja sukkikset on ihanat ! Ja osaisitko muuten vinkata mitä hyviä shoppailu paikkoja jotka kannattais lontoossa käy ? Ollaan kaverin kanssa menossa sinne syksyllä niin aattelin vähän kysellä jo etukäteen :-)
 
caro oli aivan mahtava famessa ja fame oli aivan mahtava musikaali:)
 
Ihana koira <33 Mist sait ton värist lakkaa? Ihanan väristä ja paljo makso? :---)
 
mulla on tollanen IHAN samanlainen hame :o mutta se on ostettu seppälästä. ?! :D hassua.
 
Ahaha löysin sielunkumppanin! :D Mullekkkii kaikki tän paikkakunnan pulsut on ehotellu kaikki mallikoulut ja kehunu ulkonäköö ja vislannu perää.. No mikäs siinä :D Harmi vaan, ettei kukaan normaali ihminen nii innokkaasti kehu mun ulkonäköö.. :D
 
Mulla on tollanen ihan samanlainen hame mutta ostettu Seppälästä?! :DDDd
 
mistä toi sun kynsilakka on ja mikä sävy? plus ihan älysöpöt sukkikset!
 
Mulle juttelee kaikki mummelit, vaikka kuinka yritän olla välinpitämätön ja kovis :D
 
eikö sulla tule kuuma noissa ainaisissa mustissa leggareissa? näyttäisit niin nätiltä ilman niitä. kesällä kuuluu olla sääret esillä! itselläni oli äsken 5 minuuttia leggarit jalassa kun kävin ulkona ja oli pakko heittää pois kun meinasin tukehtua. :D
 
Pakko kysyä mut minkä rotunen toi koira on? =)
 
jee, mullekkin tuli yks päivä jotkut kaks varmaankin humalassa olevaa miestä kyselemään että kuinka paljon mun Jopo maksoi?! mutisin vaan jotain ja pyöräilin sit äkkii pakoo :''D
 
Ihana hame ja kaulakoru! x
 
Moi! Mun viereen tulee kans bussissa erikoista porukkaa tai 60v kyttäilee uimarannalla, se on kai huonoa tuuria, milläpä sitä välttäisi, ei kivaa.... Kerran yks syljeskeli lattialle ja lauloi mun vieressä. Vähän pelotti. Kai ne uskaltaa tulla häiriköimään jos yksin on.
 
Moi! Mun viereen tulee kans joskus outoa porukkaa bussissa, esim. lauloi ja syljeskeli lattialle, tai 60v kyttää uimarannalla. Huonoa tuuria, mut milläpä sitä välttäisi. Kai ne uskaltaa häiriköidä jos yksin on. :( Et oo siis ainoa.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]