Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

postia mielikuvituskirahvilta

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

postia mielikuvituskirahvilta

are you feeling fashionable?

torstai 3. kesäkuuta 2010

 

postia mielikuvituskirahvilta

Ääh! Nää vikat kaks viikkoa ennen kesälomaa on ihan superkiireisiä. Tänäänkin oon ollu yli 11 tuntia menossa ja huomenna on luvassa vielä pidempi päivä. Aion nyt tsempata nää vikat päivät ennen lomaa (joka alkaa ens viikon perjantaina!!!!), koska jotenki kaikki tuntuu kasaantuvan just tälle ajanjaksolle ja itse loman ajaksi ei oo kalenteriin laitettu mitään muita merkintöjä kun Lontoon matka. Aah vähänkö en malta odottaa sitä! Hotelli on jo varattu, päädyttiin easyhoteliin joka vaikutti lupaavalta (ja puhtaalta!) vaikka onki vähän hintavampi kun ne hotellit joita aiemmin katottiin. Oon jo ihan hyvin saanu rahaa säästettyä matkalle, ja ollaan vielä tän viikon sunnuntaina menossa kirppikselle myymään ja kartuttamaan matkakassaa. Täältä muuten löytyy postaus jossa on lisäinfoa jos joku on missannu sen.
Koitan ehtiä huomenna illalla postailemaan parhaita paloja kirppiskamoista, mut älkää pliis tappako mua jos en ehdi, koska mä tosiaan pääsen huomenna vasta ysiltä duunista...

Mut nyt siirrytään siihen varsinaiseen postausaiheeseen:Ekokauppa mielikuvituskirahvi lähetti mulle niiiin mun näkösen paketin että! Mä olin itse asiassa tilannu tuolta joskus tollaset perusnappikorvikset mutta liilana. Noi korvikset on siitä kivoja että noissa on muoviset ne "tapit", joten ei tarvitse pelätä korvien herkistymistä, terveisin korvakoruneuroottinen Nadja. Korvikset on muuten aitoa kasarikamaa, ja on myös sen takia niin kivat. Leopardirusetista ja ankkurikorviksista mun ei varmaankaan tarvitse sen kummemmin kirjotella, koska noi on niiiiin mun näkösiä! Mä oon muuten lähiaikoina haaveillu vähän ton tyylisestä ankkuritatuoinnista. Mulla on vähintään tuhat erilaista tatuointihimotusta tällä hetkellä ja pitää kattoa ton Lontoon reissun jälkeen että oonko shopannu itteni vararikkoon vai olisko mulla varaa toteuttaa niistä tatuointihaaveista joku/jotku. Iik!

Kommentit:
Nadja, sä oot ihan mielettömän kaunis tossa sun profiilikuvassa sivupalkissa. Kateeksi käy! :)
 
sun blogi on niin ihana ja pirteä :) voisitko muuten tehdä nyt joku pv postauksen sun kynsilakka kokoelmasta ja konadeista?
 
söpöä postia oot saanut :-)
 
oi ihania:) olin se joka moikkas sua tiistaina, olit kassalla ja tulin ostamaan shortseja ja sanoin sulle että "mä oon lukenu sun blogia" okei olin vähän jäätävä :D olet ihana:)
 
himppa kivoja juttuja oot saanu! :))
 
Ihania juttuja! Haluisitko laittaa postausta niistä tatuoinneista? Aijon ottaa syksyllä, mut en oo päättäny vielä lopullisesti millasen haluun..
 
Mulla on Lontoo kateus :D Mäkin haluun sinne!
 
Kivoja juttuja sait :) Varsinki toi leopardirusetti, ihana ♥
 
En tiiä miten tää nyt liittyy mihinkää, mutta mäkin olen lähdössä Lontooseen kavereiden kanssa kesäkuussa. :D Oon niin innoissani, jee! Lähetään samoihin aikoihin, 21.pvä ja tullaan takaisin Suomeen 26.pvä.
 
vähä kiva idea laittaa korvikset tollai kiinni pelikortteihi :) ihana toi leorusettipanta <3
 
onnea uudelle tädille ja hyvää lontoon reissua
 
Herrajestas! ihana yllätyspaketti aaijai ;)
mm, lontoo. ihan paraspaikka... kuolaisin itekki mennä sinne.
 
Olet niin pirteä ja positiivinen ihminen, että kateeksi käy :)

Ihan uteliaisuudesta, oletteko menossa minne niistä Easy Hotelin paikoista? Harkittiin kaverin kanssa Victoriaa ja sitten sitä yhtä toista, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista, mutta luettiin trip advisorista että molemmissa oli bed bugseja niin vaihdettiin sitten generaattoriin, joka oli muuten kiva mut ei ollut omaa vessaa. Tosi kivaa matkaa teille, Lontoo on ihan uberihana paikka.
 
idioottimaista tatuoida nahkaansa muotikuvioita (timantti, ankkuri), niihin kyllästyy.
 
sissi: kiitos <3

eveliina: joo laitetaan korvan taakse :)

petra: niinpä :)

sini: et ollu yhtään jäätävä, vaan just ihana! :)

von w: niinpä! :)

annabella: aion tehä taas silleen että laitan kuvaa vasta sitten siitä valmiista tatuoinnista :)

riikka: no mene sinne :D

jonna: niinpä :)

anonyymi: jee kivaa! törmäillään lontoossa :P

ninnisi: niin on :)

anonyymi: kiitos :)

nanna: :D

anonyymi: me mennään paddingtoniin enkä ainakaan pikagoogletuksen avulla löytäny juttua siitä että siellä olis bed bugseja.
me harkittiin myös tota generatoria, mut se oli saanu sen verran huonoja arvosteluja että päädyttiin sit tohon easyhoteliin. ja me tosiaanki haluttiin se oma vessa :)

anonyymi: idioottimaista neuvoa tuntemattomia ihmisiä siitä miten niiden täytyis elää omaa elämäänsä :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]