Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

morkkis

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

morkkis

are you feeling fashionable?

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

 

morkkis

Mulla on tällä hetkellä moraalinen shoppauskrapula. Saatoin nimittäin eksyä keskiviikkona GT:n aleen jossa oli kaikki loput aletuotteet 2,90€/kpl. Hulluutta!
Ja hulluutta on myös tää mun saalis, koska huoh ihanku tarvisin enää yhtäkään rättiä lisää. Noi ei kuitenkaan maksanu paljon mitään, joten lompakon kannalta mulla ei oo sitä morkkista vaikka rahaa pitäiski säästää Lontoon reissua varten.
Mä muuten postaan näistä ostoksista vasta nyt, koska mulla oli tarkotuksena kuvata jokanen vaate ihan päällä mut sit tulin kipeeks enkä tällä hetkellä jaksa pomppia kameran edessä ja oon ihan varma että unohdan kuvata nää sitten kun oon parantunu, joten ostosten esittely alkaa än yy tee nyt!



Vaaleenharmaa bikertakki oli sen 2,90. Oon ettiny jotain vähän kevyempää ja kesäsempää bikeriä, koska noi mun muut on aika paksuja ja vuorillisia.



Persikanvärinen olkatoppauksilla varustettu jättihihapaita 2,90. Olisin voinu asetella noi hihat vähän edustavammin :D



Tääkin paita oli sen 2,90. Tossa on seassa glitterlankaa joka kimaltelee kuvassa normaalia enemmän salaman ansiosta.



Bongasin joskus reilu kuukausi sitten saman hameen vaaleenpunasena ja toivoin sillon että noita olis ollu mustina. No nyt niitä oli ja rakastuin hameeseen sen verran etten tajunnu kattoa hintaakaan kun vasta kassalla. Tää oli siis ihan normaalihintanen ja makso 14,90.



Toinen normaalihintanen löytö oli seeprarusettipanta jolla oli hintaa 7,90. Mulle on tullu viimisen viikon sisällä joku ihmeellinen seeprakuosihimo ja mua himottais kovasti seeprakuosiset ballerinat, mut niitä ei oo ainakaan vielä näkyny missään. Ulkona ei oo tällä hetkellä mitkään parhaimmat ballerinakelit, joten mä kyllä jaksan odottaa niiden täydellisten seepraballerinojen löytymistä. Sitäpaitsi oon ihan rakastunu mun pinkkeihin Hai-saappaisiin ja siihen lompsimisääneen mikä niistä kuuluu kävellessä. Kävin just kattomassa säätiedotuksesta että miten kauan saan vielä lompsia saappaissani ja keskiviikoks olis luvattu +17!! Jee!

Kommentit:
Seepra balleriinoja löytyy H&M:n nettikaupasta, niis on open toet, 9,90€ jos muistan oikein :) tiedän kun itse tilasin ne pari päivää sitten :)
 
MITÄÄ toi takki 3 euroo vaan :OO ihana !
 
MITÄÄ toi takki 3 euroo vaan :OO ihana !
 
Kun etsit seeprakuosilla varustettuja balleriinoja, niin vagabondilla on ainakin ! Täälläpäin Kouvolassa olen ainakin nähnyt =)
 
tinja: mä edelleenki boikotoin hennesin nettikauppaa, joten pitää kattoa jos niitä löytyis ihan kaupasta. kiitos kuitenki vinkistä :)

karoliina: ooh kuulostaa kivalta! pitääki käydä vagabondilla ens viikolla :)

anonyymi: no niinpä!! ton alkuperäishinta oli 29,90 :D
 
juu, hm:lt löytyy sellasia opentoe seepraballerinoja. eiköhä niit kaupositaki saa, ja spirit storessa on kans jotain seepraballeriinoja hintaan 29.90, niissä kyl on tosin niitteejä (jos siis haluut balleriinat ilman mitään härpäkkeitä)
 
Ihana seeprarusetti ♥
 
Voi hitsi, meinasin just tulla hehkuttamaan noista vagabondin IHANISTA balleriinoista, joita on monia muitakin kuin seeprakuosisia kevään mallistossa. Ihan nameja kaikki :)
 
ziiiisus!! myydäänkö noita takkeja vielä? ;OOO OOON ETTINY täsmälleen tollasta koirien kissojen ja marsujen kera. =)) hyvää viikonloppua! =))
 
eikä ihania noi alejutut! mäki haluun :DD
 
seepraballerinoja olen nähnyt aiemmin mainittujen lisäksi myös Andiamossa :)
 
ääää mun on pakko saada tollanen rusettipanta, ihan pakko! :D
 
MITÄH!! Toi biker 2,90!! Mä just eilen tutkin hyvin tarkkaan Forumin Ginan alerekit, mutta tota ei ollut. Olisin satavarmasti ostanut jos olisin löytänyt, toi on niiin ihana!
 
kui epist!!! Miks mä en oo ginassa ikinä sillon ku on tollasia hulluja aleja :( Ihania ostoksia =)
 
pistin tän jo aiempaa postauksee mutta et vastannut!

Oot selvästi laihtunut ja just täydellisessä kunnossa nyt :) Miten oot saanu tiputettua painoas tohon nykyseen? miten oot syöny ja liikkunu!
 
mitä ihmettä?! 2,90 tommonen takki? nyt kyllä järkytyin ja oon kateudesta vihree ku tommosta kaipaisin, törkeen ihana!!
 
Takki vaa 2,90???!? Vähän halpa! Hyvä löytö, aivan ihana :-)
 
Spiritistä löytyy seepraballerinoja myös ilman niittejä, ja niissä on sellanen kapea rusetti edessä (sellanen mikä löytyy tosi monista perusballerinoista). :D
 
wouuww noin halvallako niitä siellä sai ? :o Kaikki noi sun ostamat jutut on just hienoja ! :)) hitsi ku oisin tajunnu aikasemmi nii mäki oisin voinu mennä osteleen halvalla :D
 
Seepraballeriinoi löytyy ainaski vagabondilta...niit on näkynyt ihan kaikkial, sokkaril, aleksi 13.... :)
 
joo vagabondilla on seeprakuosiset ballerinat myynnissä:)
 
toi kuulostaa vähän siltä, et sulla on shoppausriippuvuus, jos on kerta ihan kamala pakko vaan ostaa kaikkea mitä ei tarvitse, jos vaan edullisesti saa.

ihmetyttää myöskin, et mitä ihmettä sä teet tolla kamalalla vaatemäärälläs, kun tunnut vaan aivan jatkuvasti ja monta kertaa viikossa shoppailevas uusia vaatteita. kenkiä sulla vaikuttaa olevan kymmeniä pareja, mutta et silti näytä käyttävän kun muutamaa paria oikeasti.
 
varmasti laadukkaat seeprakuviolliset balleriinat löytyy Vagabondin kevään uutuuksista ainakin täältä mun kotikaupungista! :)
 
miks boikotoit hennesin nettikauppaa ? :o
 
Oi tuo ihana rusettipanta ♥__♥

Mullaki on Hai-saappaat, tosin vaaleanvihreät :~) ne on kauheen kivan tuntoset jalassa ja NÄÄÄÄIN paljon söpömmät ko normikumpparit.
 
ÄÄÄ, miten siellä Ginassa alessa on noin HYVIÄ vaatteita ja just sellasia joita itekki haluisin. Täällä on vaan sellasia rättejä, jotak ei kelpaa kellekkää :<
 
Vautsi mitä löytöjä, ei tarvii kyl yhtään olla morkkistuulella ja hyvin sä saat varmasti sitä rahaa säästettyä lontooseen vaikka menitki ostaan noi. ;-) Ite en asu hesassa ja oon nyt kevät/kesällä tulossa sinne ja olis kiva tietää että millon siellä VOIS olla jotain aleja? Ainaki juhannuksen jälkeen varmasti on mutta onko ennen sitä? :-) Kivaa kesää, Nadja oot paras ♥
 
Seeprakuosisia ballerinoja löytyy Spirit Storesta. :)
 
Spiritstoressa ainaki Tampereella on seepra ja leopardi kuvioissa =) Tosi nättejä balleriinoja. :)
 
Mä maksoin tommosesta samanlaisesta takista 9,90e.. DAAM! Noh aina ei voi voittaa..
 
Ihania kaikki! Aah toi korallin värinen mekko, jotai upeutta <3
 
noit ballerinoi löytyy andiamo'sta 8) ite oon bongaillu niit sielt, hintaa joku 29.90 joten en oo raaskinu viel ostaa.
 
mistä saan tietoon oman blogini sen RSS syötteen? :-o
 
Onko ikinä käyny mielessä et aleissa noi ginan vaatteet maksaa niin paljon ku niiden "kuuluiski", muutoin ne on järjettömän ylihinnoiteltuja! Ite en ainakaan maksaisi 30e takista, joka mitä luultavimmin alkaa hajoamaan ahkerassa käytössä. Suurin osa gina tricotin vaatteiden kankaistaki on aika köppästä. Anteeksi nyt tää avautuminen :D Vähän pöhlöä vaan mun mielestä et jengi fiilistelee kuinka voi olla noin halpaa --> Lapsityövoiman ansiosta.
 
AAivan mahtavia löytöjä! Missä GT kävit? Mietin että onkohan noita persikän värisiä paitoja enää?
 
voi herranjestas jos olis kuopion gina tricotissa huomenna tuo alennus, tyhjennän koko kaupan! mun pitäis kans ostaa bikertakki ja jos se maksaa joku 3e.. naurettavan halpaa (:
 
Ostin kans perjantaina GT:stä seittemän paitaa tolla 2,90 kappalehinnalla :D
 
Oi ku ihania vaatteita :-D
 
epistää, miksei täällä oo noi kivoi ale juttui )--:
 
ihana toi takki!
 
Seepraballeriinoja löytyy ainakin Aleksi 13:sta kenkäosastolta, päällä taitaa olla myös pienenpieni rusetti.

terv. Erään Aleksi 13:sta harjoittelijatyttö
 
MITÄ en oo kuullukkaa tollasesta loppurysäysalesta ! :D
oon hiuka kade tost oranssist paidast ;o
luulen aina että mulle sopii tollaset olkapääkorostetut jutut, mut ei nii ei ku on nii leveet olkapäät muutenki :(
mut jee, pitkää aikaa en oo mitää kommentoinukkaa tänne. :o
 
oho, se olikin persikanvärinen eikä oranssi :d se paita siis
 
siis ei voi olla totta, toi takki vaan 2.90 :o en vois oikeen kuvitella tota itelleni mut oisin mä ton ostanu jos oisin voinu ku noin halpa, herranjestas :D
 
Lompsimis-ääni saappaissa on kyllä mahtijuttu! :D
Ootko ladannu kuvat Tinypicin tai jonkun ihmeen kautta kun hameen kuva ei näy mulla kunnolla? :o
-Cecilia

p.s. (Yleensä siis kaikki kuvat näkyvät ongelmitta.)
 
Teille on luvattu ens perjantaiksi +24 ja lauantaiksi +25 astetta lämmintä!
 
andiamossa on seeprakuvioiset balleriinat missaä on joku musta/metallinen koriste :)
 
Omg Miten Tuo ihanainen paita voi olla nii halpakin ko 2,90??? xCC .OMG.OMG.OMG.
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]