Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

mekkolöytö

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

mekkolöytö

are you feeling fashionable?

tiistai 4. toukokuuta 2010

 

mekkolöytö

Tänään treffasin mun ultimateBFF:ää Lauraa jonka kanssa jumiuduttiin Subwayhin juoruamaan pariks tunniks. Me mm. suunniteltiin kesäkuista Lontoon reissua josta tulee maailmanparasjaihaninjakaikkee. Ollaan tänään mietitty sitä, että mitä puetaan päällemme lentokoneeseen kenkiä myöten, mitä pakataan laukkuihimme ja kaikista tärkeimpänä sitä, että missä ja millon shopataan. Suunnittelun jälkeen käytiin tsekkaamassa Aleksille viime viikolla avattu H&M, koka missasin ne avajaiset töiden takia. Mä en jaksanu tänään panostaa niin yhtään ulkonäkööni, joten hengailin koko päivän meikittä, hiukset suoristamatta ja kissankarvanen neule päällä. Olo oli niin löllö etten jaksanu kaivaa kameraa laukusta, mut mä veikkaan ettette te missaa yhtään mitään vaikka se tän päivänen röllipeikkolook jääkin esittelemättä :D

No kuitenki, mun ei pitäny ostaa reissulla mitään muuta kun kirjekuoria, mutta...



H&M, 24.95€
Ton alle pitää kehitellä joku alushamesysteemi, koska toi on tosi lyhyt. Mä muuten päätin tän ostamisen myötä mennä palauttamaan/myydä eräälle mekkoa kyselleelle lukijalle tän mekon, koska se on auttamattomasti liian iso ja kokoa pienempi taas oli liian pieni. Mä onnistun jotenki ihanasti olemaan lähes poikkeuksetta kahen koon välillä. Vaatekoon lisäks myös kengän koko on sellanen ettei voi koskaan tietää. Vähänkö elämä on vaikeeta :D

Kommentit:
really nice dress.





http://shelikesfashion.blogspot.com/
 
aivan mielettömän ihana mekko! ehkä tonne alle sopis joku valkonen tosi kevee tutu tyyppinen alushameviritelmä joka sit kans ihan pikkasen tois ilmavuutta tohon mekkoon kohottamalla sitä inasen :)
 
Ihana mekko! Ei noita ois sattunu olee eri värisinä? Sininen ei oo yhtään mun juttu, mut toi on niin söpö et muuten vois harkita ostamista. :)
 
Voi ei! Minkä kokonen toi farkkumekko on? Mä haluan ostaa sen myös! :D
 
Ihanasti sopii sulle tuo mekko,ostin sen itekkin vapuksi :)

Ite oon aika lyhyt, joten toi mekkokaan ei tunnu niin lyhyeltä.
 
Ihanasti sopii sulle tuo mekko,ostin sen itekkin vapuksi :)

Ite oon aika lyhyt, joten toi mekkokaan ei tunnu niin lyhyeltä.
 
moikka! mäkin oon lähös lontooseen kesäkuus. millon te ootte lähös?
 
Siis aivan ihana mekko, mäkin haluun... jos ois mustana :D
 
aaaa, toi h&m kivipesty mekko! toivottavasti niitä löytyisi vielä, pakko päästä sovittamaan :--)

ja hei muuten, laitoin huuto.nettiin myyntiin vastaavanlaisen mekon kun sulla profiilikuvassa, mutta mustana. käy kattomassa, jos kiinnostuit! :)

http://www.huuto.net/kohteet/bershkan-musta-vetoketjumekko-s/137273129
 
mul on iha sama juttu vaate- ja kenkäkokojen kanssa. hemmetin ärsyttävää ostaa kalliit kengät, ja huomata sit kotona et näähä hiertää kantapäitä ja varpaita, ja muistaa sit samalla et kokoa suuremmat ei taas meinannu pysyä jaloissa, ja siitä väliltä ei löytyny puolittaista kokoa :/
 
Mäkin olen välillä inhottavasti kokojen välillä - esim. yks h&m:n mekko on mulla M-kokoisena, mutta se on ihan pikkiriikkisen liian pieni (käyttökelpoinen kuitenkin). Seuraavan koko taas roikkui mun päällä. :D
 
Mullakin on reissu Lontooseen edessä kesäkuussa.
Etkä muuten ehkä usko, mutta vähintään 90% meidän asiakkaista on joko välikokoa tai sitten kolmea tai kahta eri kokoa perusmitoiltaan. Tätä ei huomaa perusvaatteita osteassa mutta kun puhutaan esimerkiksi oikeista juhlamekoista niin harvoinpa kukaan löytää täysin omi amittojaan vastaavaa.

Hyvä esimerkki on tässä vappuna naimisiin mennyt asiakas, jolla oli nyöritettävä puku, josta alaosasta olisi ihan hyvin mennyt 38, mutta rinnat vaativat että puku on kokoa 46... Siinä ei paljon nyörit auttanut, vaan pukua oli pakko pienentää muualta kuin rinnoista.
 
Ihana mekko!! :)

Aina kun sä oot ollu meikkaamatta, ei susta nähdä kuvaa.. Miksi? Miks ei bloggaajat voi julkasta meikitöntä kuvaa, mutta kaupungilla voi kyllä liikkua ilman meikkiä? En tarkota tätä pahalla, vaan ihan ihmettelyn vuoksi päätin kysästä :)

Mä ainakin uskon, että kaikki me ja etenki sinä ollaan upeita myös ilman meikkiä! :D
 
Hei, blogissani on sulle palkinto! :)
 
kingaaaa: thanks! :)

hely: hei tosi hyvä idea! pitää katella että jos törmäisin kirppiksellä sellaseen, koska en raski ostaa hametta uutena ihan vaan tota mekko varten :)

tiia: en nähny noita polka dot kuviollisia muun värisinä, mut saman mallista mekkoa oli vaaleessa kukkakuosissa :)

essi: mekko on varattu sille joka ehti ensimmäisenä kysellä sitä :)

anonyymi: kiitos :)

linem: ollaan lontoossa 18-24.6. :)

tinja: mäki olisin halunnu mekon mustana, mut onhan toi sininenki kiva :)

elina: toi on kyllä ihan superihana mekko! :)

overdose: joo toi on niin ärsyttävää! :(

sara: voi ei :(

tika: tosi kiva tietää etten oo ainut! mun pitäis varmaan parantaa ompelutaitoani niin voisin itekki kavennella vaatteitani istuvammiks :)

vilja: mä oon kyllä tunkenu niitä meikittömiä kuvia tänne blogiini, joten jos nyt en pariin kertaan halua näyttää superpandalta kymmenien tuhansien lukijoiden edessä, niin voi apua :D

tiinanen: voi kiitos paljon :)
 
Mä epäilen et tossa HM:n farkkumekossa on pakko olla joku mitotusvirhe. Ei toi meinaa sovi mullekkaan ees 36 kokosena vaikka yleensä oon 34 :D 36 ei mahu tissit, mutta vatsan kohdalta toi pussittaa aivan hävyttömän rumasti.
Mä oon kans kengissä kokojen väliinputoaja, mulla ku on tämmöset tassumaiset jalat, tosi lyhyet mut sit semmoset suht leveet ja pyöreet, 36 puristaa usein varpaiden sivuja ja 37 putoaa heti jalasta, ei tätä pukeutumista turhan helpoks oo tehty :D
 
IHANA MEKKO<3
Voiskohan tota käyttää ihan arkena, vai aiotko ihan juhlamekkona pitää? Ite oon vasta alkanu mekkoja pitää ja en oikeen tiiä meniskö arkimekosta ja mihin sen sitten yhdistäis. Mitäs mieltä olet?:>
 
Ei ollu todellakaan tarkoitus olla loukkaava, hyökkäävä tai moittiva. Anteeksi kun ihmetteli asiaa ja vieläpä uskalsin kysyä.
 
oii tommosen mä voisin haluta ysin päättäjäisiin! tosi hieno mekko, übersöpö ::)
 
TOi on sika söpö toi mekko ! ja muutenki oot nii kaunis :) oon aika kauan jo lukenu sun blogii tää on tosi kiva, ja saan itekki täält kaikkii hyvii vaate ideoit ymsyms :) hhiih love your blog !

with luv
Juuli

http://big-spender-juuli.blogspot.com/
 
jee mä näin sut eilen ja tänään h&m:llä :D aika turha kommentti joo mut piti nyt tulla sanomaan :D
 
ihana mekko :)
 
ihan yli ihana mekko:D
 
Wooouuuu tuo myytävänä oleva kivipesty h&m:n farkkumekko on I H A N A!!! mitä kokoa se mahtaa olla ja paljonko pyydät siitä? =)
 
Upee mekko !!1 :)

http://maariamoi.blogspot.com/
 
Ah en malta odottaa että toi farkkumekko kolahtaa mun postiluukkuun! Sitä palkkapäivää odotellessa :--) Muista laittaa mulle ne mitat s-postiin!
 
Mäkin oon ihan liian usein vaate- ja kenkäkokojen välissä, mur! Varsinkin nettikaupoista tilatessa on liian vaikee miettiä että mikäköhän koko se nyt sopiva ois. :< Kaupat vois alkaa myymään myös puolikkaita kokoja.. :D
 
kata: no ei taida sullakaan olla helppoa :D

anonyymi: mä ajattelin käyttää tota ihan arkena, mut ymmärrän jos et oo vielä täysin tottunu mekkojen käyttämiseen ja tunnet mekon liian juhlavaks. ite ajattelin vaihtaa noi mekon kultaset napit joihinki muihin, mut jos en löydä sopivia nappeja niin pidän noi kultaset ja yhistän mekkoon kultasia ankkurikoruja.
en jostain syystä osaa olla kesäsinkään paljain säärin, joten ton kanssa päälle päätyis varmaanki sukkikset/leggarit :)

ajattelin myös käyttää ton mekon kanssa sitä mun vero modan olkihattua joka näkyy mm. tossa vanhemmassa postauksessa. oon niin rakastunu siihen hattuun että ajattelin yhistää sen kaikkeen maholliseen :D

vilja: pahoittelut jos mun kommentti loukkas sua, mut mä sain pari vähän asiattomammin ilmastua kommenttia siitä miksen laita meikittömiä kuvia blogiini, mut jätin ne julkasematta ja julkasin ton sun älykkäämmin muotoillun esille.
jos tulee kakkaa niskaan, niin välillä tulee ärähdettyä ihmiselle jolla ei oo mitään tekemistä sen kakan kanssa. anteeks :)

iida: se on kyllä ihana :)

juuli: apua kiitos paljon ihan superihanasta kommentista <3

taru: mua katottiin siihen malliin että arvasin jonkun tunnistavan :D
olin tosi ovela ja palautin sen mun ostaman mekon ja ostin sen sit uusiks sillä 20% alennusta -kassilla ja säästin 5€ :D
pihiys = best!

janni: kiitos :)

sonjjj: kiitti :)

inksu: mekko on varattu sille joka ehti kysellä sen perään ekana. laitan sit lisätietoa yms jos se tulee ihan yleiseen myyntiin :)

maaria: kiitti :)

enni: ainiin ne mitat! :D

pink chihu: varsinki kengissä olis kiva olla niitä puolikkaita kokoja koska niiden istuvuus on paljon tärkeempi kun mekon :)
 
Hih mä oon samaan aikaan Lontoossa :>
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]