Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huijausta(ko?)

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huijausta(ko?)

are you feeling fashionable?

tiistai 11. toukokuuta 2010

 

huijausta(ko?)

Kiitokset kaikille tähän postaukseen tulleista seepraballerinavinkeistä!
Mä päädyin haluamaan H&M:n peep toella varustetut ballerinat koska mulla on tosi hyviä kokemuksia hennesin ballerinoista, esim. mun mustat perusballerinat on palvellu uskollisesti jo 2 kesää n.10-15euron hinnastaan huolimatta!



Näen silmissäni kesän, Lontoon reissun (yhdistän kaikki uusimmat vaatehankintani Lontooseen), helpot ja toivottavasti mukavat seepraballerinat ja niistä kurkistavat neonpinkit varpaankynnet.

En kuitenkaan löytäny Ballerinoja kaupasta (tai sit oon vaan tosi huono ettimään) joten ne on pakko tilata netistä. Mähän en oo pussilakanaepisodin jälkeen tilannu mitään H&M:n nettikaupasta enkä aio tulevaisuudessakaan tilata. Sitähän ei siis lasketa että Laura laitto noi mun ballerinat mukaan omaan tilaukseensa :D

Kommentit:
noi on sitte tosi isoo kokoo, mun jalka on 38 ja tilasin kolmeseiskat ja niissäkin oli pari senttiä tyhjää tilaa :D
 
anonyymi: kiitos vinkistä! pitääki sanoa lauralle että vaihtaa noitten koon pienempään :D
 
Meinasin just tulla vinkkaamaan tosta koosta, ostin koon 39 kuten yleensäkin ja ne on ihan liian isot! Et haluaisi niitä ostaa multa, olisi varmaan nopeampi toimitus kun hm:llä..? :D En tiiä mitä niillä tekisin kun omaan jalkaan ne on ihan liian isot ja en jostain ihmeen syystä palauttanut niitä talvella kun tilasin ne.
 
No mut onko tosiaan niin iso juttu, että sulta on jääny saamatta _yhdet_ lakanat? Heh, mokiahan nyt sattuu joskus jokaiselle.
Mut sun blogi on aivan ihana <3
 
Mulla on tota samaa mallia mustana ja täytyy sanoa et on kyllä ihanimmat ballerinat maan päällä.. :D Miellyttävän tuntuiset jalassa ja noilla vois kävellä vaikka kuinka kauan. Ja koko viime kesän en varmaan muita käyttänytkään kun noita ja silti kesän lopulla ne oli täysin ehjät ja kulumistakaan ei oikeen ollu havaittavissa.. Ei ihan heti uskois hooämmän ballerinoista.. :D
 
Mulla menee niin hermot H&M:n nettikaupan kanssa. Tilasin joskus ehkä viikolla 15 mekon ja paidan. Ensin sanottiin, että ne tulee viikolla 17. Muutaman päivän päästä niiden sanottiin tulevan viikolla 19. Tästä viikko eteenpäin niin tuli postista kirje, jossa sanottiin mekon tulevan viikolla 20 ja paidan viikolla 22. Eilen katsoin netistä niin mekko tulee viikolla 21 ja paita 22. Todella rasittavaa. :/
 
Mun pitäs kans hankkia uudet ballerinat kun huomasin laivalla että edellisistä on kanta ihan paskana.
 
munkin kaverit tilas tollaset netistä mut erivärisinä, niil oli samaa kokoo mut toiset kengät oli hirmu isot ja toiset ei meinannu mahtua kummallekkaan ;oo
ja sitä mä vielä että luin just iltasanomista että kaikki kesän lennot on uhattuina uuden tuhkapilven takia!!! eli toi lontoon reissu saattaa peruuntua (?) :(( mäki olisin menossa kesällä pariisiin ja kuolen jos en pääse ! mut ollaan optimistejä :DD
 
ei liity asiaan mitenkään, anteeksi siitä, mutta mahdatko tietää että onko bloggerin tilin vahvistukseen pakko laittaa puhelinnumero? tai laitoitko sä?
 
Iiiiiiiihanat ballerinat oon itekki katellu noita sillä silmällä ;-) pitäsköhä ostaa..hmm hmm..noh kerranhan sitä vain eletään!
Miten muuten teet semmosia kollaaseja? Ne on jänniä
 
tuun kohta helsinkiin ja mulla on 3 tuntia aikaa shoppailla.olen torniosta ja kuten tiedät täällä ei ole mitään. missä kampin kaupoissa olisi hyvä käydä?missä helsingissä on zara?
 
Mulla on samanlaiset balleriinat mutta leokuosisina :) Tosi mukavat jalassa! Ite löysin ne H&M kaupasta, en tilannu netistä.
 
joo kaupassa en oo mäkään nähny :/ ite tilasin noi netistä ja 37 on tooosi iso vaikka normaalikokoni on 38 :o
 
sit jos et oo tyytyväinen noihin, ni Spiritstoren (:-D) kuvastossa muistan nähneeni semmoset perusballeriinat, seeprakuviolla siis.
 
Muakin hiukan polttelis ton mallist baltsut :). Noita kun katselin H&M:n sivuilta, niin mietin lähinnä, että mahtaakohan noi kestää mitään, mutta muutama lukija jo totesikin, että hyvin on kestänyt, joten ehkäpä uskallan noihin ihanuuksiin muutaman euron pistää :).

Ps. EI TIETENKÄÄN OLE HUIJAUSTA ;D.
 
mä ainakin sain oman parini onnellisesti kotiin :> mut tosiaan kantsii ottaa pienempi koko !
 
Joo siis H&M:n nettikauppa on ihan seko :D Sain just leggingsien sijaan yöpuvun, ärsyttää tosi paljon! Viimeksi tuli bikinien alaosa, kun piti tulla panta... Että hyvää toimintaa H&M.
 
Korjaus vielä edelliseen kommenttiin: Herran jestas, nyt on tapahtunut jotain historiallista! Laitoin tänään tilaukseen uudestaan ne samat leggingsit ja yhen paidan ja ne on jo pakattavana! Tää on oikeesti ihme :o
 
Mulla on noi baltsut (en oo vielä ees käyttänyt, panttailen niitä) ja ne on namit! :)
 
hei nadja! kun pyöräilet paljon (?) ja tyylikkäästi niin postaa ihmeessä fillariasukuva fillarikonsultit.net -sivustolle! sieltä sais globe hopen satulasuojan vaivanpalkaksi :)

muutkin pyöräilevät bloggaajat asialle!
 
mulla sama ongelma koon kanssa, 39 on kuin 40. ne pysyy kyllä jalassa, tuntuu vaan omituiselta :D mut mä oon niin laiska palauttaa nii alan varmaa käyttää niit paksujen sukkahousujen kanssa sit kun kelit sallii open toet :)
 
Mä muistelisin nähneeni noita lauantaina siellä Aleksin uudessa hooämmässä, mutta voi olla, että muistan väärin.. Kävitkö sieltä kattomassa? :)
 
minkämaalainen muuten oot ? :)
 
Mullakin on noi! Hyvät jalassa, mutta toista kertaa vaihdettu jo pienempään ja silti heiluu vähän :<
 
Mikset kysyny myyjältä, onko niitä balleriinoja kaupassa myynnissä? :D
-Cecilia
 
mulla on noi samat kengät ja kokona 39 mut noi on silti liian isot:D mut tosi kivalta näyttää ja tykkäsin ite kovast
 
aaw noi kengät! tilasin ne joskus maaliskuussa, ja sit vaihdoin koon pienempään kun noi tosiaan on aika isoo kokoo. enpä oo sit koskaa saanu niitä vaihtokenkiä.. vähän kusee ilmeisesti nää h&m tilaukset muillakin:D
 
Mullakin kolahti vihdoin vaihdetut seeprat postissa :) On muuten aika järkyttävän kokoset, olis suosiolla kannattanu ottaa 37.. Mulla kun on 37/38 jalka, niin 38:ssa on aaaika paljon tilaa.. :)
 
Minullakin kokemuksia hennesin nettikaupan huonosta palvelusta, tai enkyllä tiiä mistä se johtuu. Mutta on kyllä suoraan sanottuna ihan paska! Tulee vääriä kokoja/juttuja ja koot on ihan hassut, mutta söpöjä silti on kaikki::D
 
Mulla on noi ballerinat myös, tosin eri värissä, mutta on pakko sanoa että noi on ihan tosi mukavat jalassa! :D Varmaan ainoot ballerinat ikinä jotka ei hierrä mun jalkoja. Eli siis todella hyvät, ja hinta laatusuhde kohdallaan! (mulla myös normaali koko 39 aivan liian suuri ja 38:kin vähän tilaa!)
 
Valitit aikaisemmin niistä seepralakanoista ja kuinka et niitä koskaan saanu niin mulle kävi samoten! Puolen vuoden odotuksen jälkeen soitin sinne ja kysyin missä ne on, asiakaspalvelusta vastattiin että ne on loppu, tottakai ihmettelin sitä, koska sillon ku tilasin niin nainen puhelimen toisessa päässä painotti kuinka niillä on kyseisiä seepralakanoita vielä varastossa.. no sain 5€ lahjakortin anteeks pyyntönä. :)
 
Määki tilasin 36 ja ne oli kans hullut kanootit, ja mulla on tuommoset mustat 36 ja ne on iha sopivat...
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]