Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

päivä nadjan kanssa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

päivä nadjan kanssa

are you feeling fashionable?

torstai 1. huhtikuuta 2010

 

päivä nadjan kanssa

Otsikko taitaakin jo kertoa kaiken oleellisen. Kuvasin siis eilen "päivä Nadjan kanssa" -postauksen. Eilen ei ollu mikään ihan tavallinen päivä, ja sen takia mulla oliki vähän paremmin aikaa kuvata tämmönen postaus.
Kuvat on aika huonoja enkä usko että kukaan tän tyylistä postausta toivonu odotti mitään näin tylsää, mut ei voi mitään :D



Herätys 5:45. En päässy sängystä heti samalla sekunnilla ylös ja sen takia kuvassa kello onki jo vähän enemmän :D



Käynnistin tietokoneen ja tarkistin pikasesti blogimaailman kuulumiset. Luin Annan blogista, että Nicole on tullu takasin jee!

Aamulla oli työpalaveri 7-9.00 ja sen takia siis olin hereillä noin aikasin. Kävin liian pitkän koneella istuskelun jälkeen suihkussa, puin, meikkasin ja juoksin sinne paltsuun. En ehtiny ottaa kuvia noista tekemisistä etten myöhästyis. Paikan päällä oli tarjolla hyvää aamupalaa, joten ei tarvinnu ite yrittää kehitellä semmosta heti aamusta.




Yheksältä suuntasin Forumin Hennesille ettimään eräälle lukijalle yksiä kenkiä. Forumissa ei ollu kokoja jäljellä, joten suuntasin Itäkeskukseen koska olin muutenki menossa sinne päin asioille.



Metroasemalla muistin Fidan olemassaolon ja saatoin eksyä sinne...



Sovittelin Fidassa kolmea hametta ja yhtä mekkoa, mut onnistuin kuitenkin poistumaan kaupasta tyhjin käsin. Tää shoppailemattomuus näytti muutenki olevan päivän teema vaikka käväsinki parissa eri vaatekaupassa.
Seuraavana suuntasin sinne Itiksen Hennesille ja siellä oli kun olikin ne kengät joita etin! Vähänkö kivaa miten pienin teoin saa jonkun toisen ihmisen onnelliseks :)

Hoidin sen jälkeen pari juttua ja 13.00 huomasin nälän kurnivan mahassa.



Ja minne muuallekaan maailman suurin terveysintoilija menis syömään ku Mäkkiin? Ostin vielä tommosen käsien desinfiointiliinan koska oli Fidan koluumisen jälkeen likanen olo käsissä :D

Kävin vielä parissa vaatekaupassa (jep, en jaksanu tulla pariks tunniks kotiin koska täällä olis pitäny siivota :D) ja suuntasin metrolle.



Toi Herttoniemen ja Kulosaaren välinen siirtolapuutarha on ihan supersöpö. Sit ton takana on semmonen pieni uimaranta (Kivinokka?) jossa käytiin monesti uimassa ku olin pieni.



Kävin ennen metroon hyppäämistä hakemassa apteekista särkylääkettä, koska mulla tuli yhtäkkiä pää tosi kipeeks. Olisin halunnu mennä kotiin nukkumaan, mut kalenteriin mukaan meillä oli Forum-tyttöjen palaveri 15.00. Olin paikalla kerranki ajoissa ja tietysti just sillon kaikki muut tuli myöhässä! :D



Joo-o. Kuvasta voitteki päätellä miten virallinen paltsu meillä oli :D Peppi fiilistelee vauvoja, Mimmi lollailee ja mummoilee eikä Anna halua ollenkaan tulla kuvatuks. Mä olisin tietty voinu pyytää tyttöjä ottamaan musta jonkun kuvan mut en tajunnu.

Palaveri kesti n. 17.30 asti ja sen jälkeen suuntasin Seppälään kuvaamaan juttuja sitä Forumin blogia varten.



Vasemmalla näkyy superihana seilorifarkkumekko sekä raitaballerinat jotka meinasin ostaa, mut onnistuin ainakin toistaseks hillitsemään itteni. Kuvassa näkyy myös mun päivän asu.

Paita H&M (tyyliin 3vuotta vanha, pakko mainita ettette kysele että onko noita vielä kaupoissa :D)
Vetskarihame Monki
Hapsusaappaat ebay (taas)



18.00 suuntasin Sinelliin ostamaan lisää korutarvikkeita. Sieltä kävelin kotiin, Makuunin kautta tietysti.







Kotona mua odotteli 2 yllätystä: 1. Eetu oliki päässy neljältä töistä vaikka luulin sen pääsevän kuudelta. Sain pienen sydärin ku se huuteli mulle ovea avatessa. 2. Se söi puolet (no okei 1/3) mun karkeista :(



Istahdin koneelle lukemaan sähköpostit, lemppariblogit ja syömään parit Peace-merkit (jotka on siis mun lempparikarkkeja)

Sain tunnin dataamisen jälkeen suostuteltua Eetun viemään Riitan mun kanssa varastoon. Selvennykseksi niille jotka ei lukenu mun edellistä postausta; Riitta on mun uus laukku :D



Minkä värinen toi on teiän mielestä? pinkki vai liila?



Pengottiin, tongittiin, järjesteltiin ja siivottiin varastoa, että Riitta mahtuis uuteen kotiinsa. Samalla etittiin mun kumisaappaat jotka oli luonnollisesti ihan varastohäkin perimmäisen pahvilaatikon sisällä muovipussissa. Missä muuallakaan..



Hait löyty! Noi on ostettu jo ennen kun ollaan Eetun kanssa tavattu, mutten jostain syystä oo ennen osannu arvostaa kumppareita muualla kun päiväkodin pihalla. Noi oli jotenki ihmeellisesti alkanu kellertämään tuolla varastossa, mut se ei haittaa koska mulla on nyt (kellertävän)pinkit kumpparit!!



Tulin juhlimaan kumppareitani tänne kotiin mut Sara ei jostain syystä ollu kovin fiiliksissä.





Silittelyn ja rapsuttelun jälkeen aloin taas askartelemaan koruja. Noista 97% on jo valmiina jee! Korut on näillä näkymin tulossa myyntiin ens viikolla, mut ilmottelen vielä täällä blogissa kun asia on ajankohtanen.

Tässä vaiheessa kello oli jo kymmenen ja päätettiin Eetun kanssa alkaa väsäämään salaattia. Kaikki tarvikkeet on ostettu toissapäivänä, jollon meiän alunperin piti tää salaatti tehdä, joten älkää erehtykö luulemaan että meiän kaapeista löytyy yleensä muuta ruokaa kun soijarouhetta ja viikon vanhaa maitoa.

Nadjan annos:


Feta-oliivi-valkosipuli-punasipuli-kurkku-tomaatti-salaatti + tortillawrap + juustokastike

Eetun annos:


Samissalaatti, mut tortillan tilalla paistettuja katkarapuja. Se tunkee noita ihan kaikkialle :D

Syömisen jälkeen istuin koneella vielä pari tuntia (=kahteen asti) ja suuntasin nukkumaan. Tänään(kin) heräsin aikasin hoitamaan työjuttuja ja kohta on vuorossa road trip Tampereelle! Se on kuulemma pelkkä trip, jos käy vaan yhessä kaupungissa mut meitä se ei haittaa. Tulee olemaan ihan huippureissu! Tarkotuksena olis selviytyä jo perjantaina takasin kotiin, joten palaillaan asiaan sillon.

Pus!

Kommentit:
Sairaan piristäviä tämmöset postaukset :)
Mä ainakin tykkäsin ja se on kiva jos joskus tämmönen tulee sillee "pyytämättä"!
Kivoja tämmöset ;)
 
oli tosi kiva postaus! tykkään (:
 
Onks toi seilori mekko siis seppäläst? apua pakko saada!! vaik ei sitä varmaan kotkan seppäläst saakkaan yhyy.
 
minne päin tamperetta oot tulossa?;-)
 
Oon samaa mieltä Jasminin kanssa, täähän oli yllättävän kiva postaus! :) Lisää tällatteita ylläreitä!! =)
Mihinkäs ne korut tulee myyntiin, vai ootko jo kertonyt, onko mulla menny muka IHAN ohi koko asia?? :D
-Cecilia
 
jasmin: tosi kiva ku tykkäsit :)

rosa: :)

anonyymi: joo, on se seppälästä. toivotaan että niitä löytyy sieltä kotkastakin :)

cecilia: kiva ku tykkäsit! kerron kaikki tarpeelliset tiedot korujutuista sitten kun se on ajankohtasta :)

anonyymi: mennään johonki päin keskustaa syömään ja mahdollisesti käydään parissa baarissaki :)
 
Siis Herranjumala! Sun kissa on aivan identtinen meidän poikakissan kanssa! Täsmälleen samannäköinen, väritys, kuviointi, silmien väri, kaikki! Uskomatonta... :D
Katso vaikka, jos et usko: http://gesi.saunablog.fi/gesi.php?catid=4720&blogid=1447
 
Hehee mulla on just tollanen samanlainen paita, löysin kirpparilta, mutta nyt se on jo ihan auttamattoman pieni.. höh :(
Toi matkalaukku näyttää enemmän lilalta tossa ylemmässä kuvassa, ja tossa alemmassa enemmän pinkiltä.
Hyvä että ne kumpparit löyty, on ne meinaan sen verran söpöt!
 
Hei mullon tommonen Riitta kans, mut se on semmonen räikyvän pinkki, eli väittäisin Riittaa liilaks! :D

Oli kyl kiva postaus (:
 
hei muuten aivan ihana herätyskello ! mun oma herätyskello on ollut rikki jo melkeen vuoden päivät ja haluaisin jonkun hienon ja pirtsakan sen tilalle.
mistä tuo sun herätyskello on? :)
 
Vähän kiva päivä:)
 
kiva postaus :))
mullakin oli joskus tuommone rusettikauluspaita, mutta se on joissain teillä tietämättömillä ja se olis varmasti pieni mulle nyt. Nyyh tuli kamala ikävä sitä ;< :D
 
Ihana postaus! (:
<3
 
Mun mielestä tuo sun matkalaukkus on epäröimättä pinkki! :)
 
Niin ihana postaus! Ja sun postaukset on ollu tosi pitkiä viime aikoina ja sekin on ihanaa! :D
 
Voi toi salaatti näyttää niin hyyvältä !
 
Riitta näyttää miun silmiin liilalta :)
 
Ihana postaus! :) Ja mun mielestä Riitta on lila :--D
 
oij mä rakastan katkarapuja <3 miten tommosia tehään (eetun salaatissa) ;) ps. laukku on lila!
 
Riitta on liila, mul on ihan samanlainen matkalaukku heh :)
 
Tosi kiva postaus, näitä on tosi kiva lukea!:) Mut onks tälläsiä "rankka" tehä? :o Lisää näitä aina sillon tällön:p =)
 
kiva postaus! Ja Riitta on mun mielestä ainakin lila. :-)
 
Ihana postaus, tälläsia ehdottomasti lisää! ♥ :)
 
Sanot aika usein jotain tälläistä: "Eetu söi puolet karkeistani, yhyy" "Eetu ei tuonu mulle BigMacia eikä antanu ees mulle loppuja, nyyh" Ja sit "Syön tässä Eetun cashewpähkinöitä" Okei, tää oli aika turha kommentti, mut ärsyttää tommone=D
 
tosi kiva postaus muuten mutta mulla ei ainakaan näkyny kun 20% kuvista...
 
Heeei voitko laittaa jonkun reseptin miten Eetu tekee noi katkikset? On ihan tosi hyvän näkösiä :)
 
oi toi siirtolapuutarha, voisin muuttaa sinne <3
 
Mun mielestä Riitta on kyllä ihan selkeesti liila. Katoin ihan sairaan kauan että mitä tossa Eetun salaatissa oikein on, matoja (?), kunnes sitten luin vihdoin tekstin ja tunnistin ne katkaravuiks. :D
 
VAADIN EETUN KATKARAPUJEN RESEPTIÄ! WÄÄÄ! <3
 
ihana postaus ::D<3 hymyilytti väkisin kun luki (: lisää tällasia!

söpö oleeet !
 
Hei MITÄ?? Missä itiksessä on Fida? Oon eksyny aina vaa itksen uffille ja siel on aina vaa kuraa. Tosin en oo mikää intohimonen kirpparien kiertäjä, mut joskus sitä löytää jotain kivaa.
 
ihana toi sun paitas.
 
Iiiihana tuo henkkamaukan paita:))
 
olipa kiva postaus :>
 
Mulla on samanlainen matkalaukku mut turkoosina! Mut sitten mun veli kävi saksassa ja laukku meni ihan likaseks :( Niin ja noi ei oo peace-merkkejä, vaan peace-LÄTKIÄ :DD Oon meidän koulun kiskassa töissä joten melkein ammattilainen :D No joo..
 
jee nyt näkyy kuvat!! Tooosi kiva postaus!
 
Millä sä liimailet noita koruja kasaan? Kun mulla ei ainakaan normipikaliima pidä yhtään mitään :(
 
moikka :) osaatkos sanoa että onkohan valtterin kirppis auki nyt tänä viikonloppuna pe-su?
 
tykkäsin kyllä tosi paljon tästä, oikein mielenkiintonen postaus! :)
 
iiiihana seilorimekko pakko saada :Ooo!!! ja ihana postaus, näit on kiva lukee ja katella kuvia :)
 
Riitta on liila ja on muuten ihanan värinen ja kokoinen laukku :)
Pitäis itekkin hommata tollanen värikäs, jonka sit erottais sieltä kaikkien mustien laukkujen joukosta lentokentältä :D
 
Aloin vasta pari päivää sit lukee sun blogia ja nyt oon jo ihan ihastunu tähän, sul on tosi hyviä postauksia! :)

Ihana toi sun musta mekko, yritän löytää itelleni samanlaisen. ;D

Riitta on mun mielestä ainakin liila. :D
 
laukku on liila koska mulla on tommonen pienempi liila ja isompi pinkkii ja pinkki on enemmän pinkki 8D
 
aaah oispa munki elämä tollasta ♥ sen sijaan joudun istumaan koulussa samaan aikaan ko sä kiertelet ympäri helsinkiä ja teet kaikkee kivaa :---(

en malta oottaa noita koruja! <3
 
Riitta on tietenkin pinkkiliila=uusi väri ;D
Lapsetkin aina keksii uusia sanoja esim.iso pieni. ;)
 
Uu hei, ihanat kynnet! Miten oot väsännyt noi, Konadeillako? :)

K
 
matkalaukku on kiva ja kiva postaus muutenkin. miinusta vaan epäterveellisestä ruokavaliosta, mutta liikkuessasi paljon kyllä kulutatkin :)
 
hei mä ostin kans just Hai-saappaat! mä ostin punaset, oon aik fiiliksissä niistä. :-)
 
ihana paita!! millon oot ostanut,, oiskohan noita vielä kaupoissa?
 
Ooi, odotan niin tuota korujen myyntiä :D.

Minulla on muuten blogissani käynnissä pieni arvonta, jossa voi voittaa rusettipalkintoja, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa > http://nanninkujeilut.blogspot.com :)
 
''matkalaukku on kiva ja kiva postaus muutenkin. miinusta vaan epäterveellisestä ruokavaliosta, mutta liikkuessasi paljon kyllä kulutatkin :)''

siis miten jotain lukijaa voi liikuttaa niin mihkää suuntaan nadjan ruokavalio =D
 
Great blog!

xx fesi-fashion
 
siis mistä tuo ihana matkalaukku on ostettu ?? ja mitä värejä on tarjolla? :>
 
Kiva postaus, lisää tämmösii;))
 
Mistä sä oot ostanu noita ankkuri-riipuksia ? (:
 
Tosi kiva postaus :) Mistä tommosia herätyskelloja saa, oon yrittäny just tommosta ettiä:D Hyvää pääsiäistä, Nadja!
 
SÄ OOT NIIN IHANA! KUN LAITOIN SULLE KOMMENTTIA LYHYISTÄ POSTAUKSISTA NIIN JOHAN SIELTÄ ALKOI TULLA IHANIA; PITKIÄ POSTAUKSIA! LOVE YOU!!!
 
gesi: no niinpä onki! ehkä toi teiän kissa on meiän saran kadonnut kaksosveli tai jotain :D

ugly molly: sen laukun väri näyttäis vaihtelevan eri valossa, ja sen takia se onki mulle niin suuri arvotus :D oon kyllä ehkä kallistumassa liilaan päin :)

inka: jee kiitti :)

rosa: kello on ikeasta, mut en suosittele ostamaan samanlaista koska meillä on 2 tommosta kelloa ja molemmat jostain syystä jää pari minuuttia jälkeen vaikka niitä säätäis oikeeseen aikaan kerran viikossa :D

jenna: :)

veeraus: voi ei :(

anonyymi: kiitti :)

maia isabel: :)

anonyymi: jee :D

reetta: se on maailman parasta! :)

saara: mäki oon pikkuhiljaa kallistumassa siihen liilaan päin :)

miyarou: kiitti :)

anonyymi: eetu paisto ne öljyssä ja soijakastikkeessa punasipuleiden ja joidenki mysteeristen ja tulisten mausteiden kanssa :D

annaiiris: jee :D

anonyymi: no ei nyt varsinaisesti rankkaa, mut tosi aikaavievää eikä sen takia tällasia postauksia oo aina mahollista tehdä :)

ansu: :)

anonyymi: :)

muahahha: sulla täytyy olla aika tylsä elämä :D

chenille: kokeile päivittää sivua tms :)

lis: eetu teki niitä seuraavana päivänä uudestaan eikä ne kuulemma ollu sillon enää niin hyviä :/

eveliina: mäki voisin muuten, mut se mökit on tyyliin meiän vessan kokosia :D

tintti: hahah :D

anonyymi: ei niistä kuulemma tullu kovin hyviä enää tokalla kerralla koska eetu ei muistanu että mitä kaikkea oli niihin laittanu :(

anonyymi: tosi kiva ku tykkäsit :)

anonyymi: fida on kauppakeskus puhoksessa, joka on siellä puotilan puolella :)

lotta: kiitos :)

chérie: kiitti :)

sofia: kiitos :)

laura: hahah anteeks :D

chenille: jee kivaa, kiitti :)

anonyymi: esim. kuumaliimapyssy toimii hyvin :)

phoola: eiköhän se tieto löydy valtterin nettisivuilta, www.kirpputori.com

anonyymi: kiva ku tykkäsit :)

iida: jee :)

tannttu: meinasin ensin ostaa jonku tylsän mustan, mut tajusin jut sen että toi erottuu kivasti joukosta :)

josh: kiitos paljon! tosi kiva ku tykkäät :)

vanity: :D

strange: no ei munkaan elämä oo jokapäivä tollasta :D

maria: hhahah joo!! :D

anonyymi: jep, konadeilla :)

anonyymi: mä en ymmärrä että miten jonkun tuntemattoman ihmisen syömiset hetkauttaa sun elämääs yhtään millään lailla :D

anonyymi: jee! mä olisin sillon aikoinaan halunnu punaset mut niistä oli koot loppu niin jouduin ostamaan pinkit :)

saisse: eheheh

nanni: onpa söpö arvonta :)

anonyymi: niinpä :D

fesi: thanks! :)

anonyymi: ostin laukun jostain kampin nahkatavaraliikkeestä. värivaihtoehtoina tais olla musta, punanen ja toi pinkkiliila :)

anonyymi: :)

kata: salaisuuspaikasta :P

jassu: kello on ostettu ikeasta, eikä oo todellakaan laadulla pilattu :D

kivaa pääsiäistä sullekki! :)

anonyymi: se sun kommentti jäi mieleen koska mua itteäniki harmitti se miten lyhyitä postauksia olin tehny lähiaikoina. mulla ei edelleenkään riitä aika siihen että tekisin joka päivä jonkun pitkän postauksen, mut lupaan yrittää aina kun aikaa on vähän enemmän :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]