Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huooh

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huooh

are you feeling fashionable?

maanantai 19. huhtikuuta 2010

 

huooh

Olin tosi kunnianhimosesti sanonu julkistavani arvontojen voittajat tänään ja oonki saanu jo pari valitusta malttamattomilta lukijoilta. Olis tosi kiva jos voisitte ymmärtää, että noihin arvontoihin tuli yhteensä n. 4500 kommenttia ja kahessa ensimmäisessä arvonnassa/kilpailussa palkitaan parhaat kommentit. Siihen menee "pikku"hetki että saan niiden postausten kaikki kommentit luettua ja parhaat valittua. En tietenkään jaksanu miettiä tommosta vielä sunnuntaina.. Sen lisäks oon ollu koko päivän töissä ja tullu kotiin 21.30. Nii!

Uskon ettei teiän arvontaan osallistuneiden maailma kaadu siihen että juodutte odottelemaan päivän tai pari kauemmin. Ja nyt kun pääsin vauhtiin, niin sovitaan että ilmotan arvontojen voittajat perjantaina. Sillon ainaki koette ilosen yllätyksen jos voittajat ilmestyyki tänne blogiin jo aikasemmin :D

Älkää puput ottako kaikkea niin vakavasti ♥


Kommentit:
HYVÄ NADJA!!! :D

t. itsekin arvontoihin osallistunut, mutta elämänsisällön omaava ihminen ;)
 
Minua ainakin henkilökohtaisesti ärsyttää bloggaajien tapa luvata jotain tapahtuvan tiettynä päivänä. Jos se elämä on niin kiireistä ja hektistä, niin miksei sitä olisi voinut samantien laittaa perjantaille? Miksi pitää luvata että voittajat ilmoitetaan maanantaina, ja sitten Valittaa närkästyneenä siitä kun on muutakin elämää. Ei me sinun aikarajojasi olla valittu. Ihan itse olet itsellesi rajat valinnut, joten eihän se meidän syy ole jos sinä et kerkeä itse päättämässäsi ajassa toimia lupaustesi mukaisesti.
 
voi murr kun jotkut onkin malttamattomia. mut ihan tositosi söpöjä nää kuvat!!
 
nadelkissen: muakin ärsyttää se, että ihmiset lupaa jotain ja tekee toista. sen takia heräsin parina aamuna arvontaviikon aikana ihan vaan siks, että saisin teille väsättyä arvonnat ajallaan.
myönnän, että olisin suoraan voinu ilmottaa julkistavani voittajat pari päivää myöhemmin ja se on mun moka.

en siltikään ymmärrä sitä, että asiasta pitää suuttua. elämässä on hei tärkeempiäkin valittamisen aiheita kun se, että "joku tyyppi jakaa netissä ilmasta tavaraa ja voi yhyy en saakaan tietää nythetitälläsekunnilla että voitinko vai en!!!!1" :D

-r-: :D

sandi: kiitti :)
 
Ihmetyttää joskus että kaikki pitäis tapahtua ihan heti :D ja on kauheeta jos ei ihan heti käykään niin. Siis sitähän voi tulla vaikka yhtäkkiä muuta menoa tai jotain tärkeää eikä välttämättä ehdi olla koneen ääressä. Tietty on ihan hyvä pitää lupauksista kiinni, mutta eipä se aina vaan mahdollista. Ja ihmetyttää että heti tulee jotain valituskommenttia jos ei oo tietyllä minuutilla juttu valmiina.

Joskus joillain sivustoilla tai blogeissa ihmetyttää se että onpa tullut kivasti kommentteja mutta suurin osa lopuista on tyyliin miksi et kirjotakaan vaikka lupasit tai miks ei tuu uutta tarinaa :S.
 
hei mistä toi ihana panta on? :O
 
AWWW nadja sä oot niin söpö nois kuvis! <3_____<3
 
saattaa olla, että nää valittajat on jotain 12-vuotiaita naperoita, en usko, että kukaan vähääkään vanhempi hajois mihinkään v*tun arvontoihin noin pahasti :DD

MISSÄ MUN ARVONTATULOKSET ON STANA LUPASIT NE MULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 KOKO PÄIVÄ MENNY HUKKAAN KU OON NIIN VAJAA, ETTÄ OON KYTÄNNY NIITÄ TÄÄLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN OLE SYÖNYT ENKÄ JUONUT MONEEN PÄIVÄÄN MITÄÄN, KUOLEN!!!!!!!!
 
heh.. mä olin lähinnä huolissani sun puolesta ku mietin mikä ääretön homma sulla on noitten tuhansien arvontaosallistumiskommenttien kanssa :'3
 
No onhan muilla ihmisillä muutakin tekemistä kun istua koneella ja lukea kommenttejaa läpi. Onhan se hyvä että on muutakin elämää.
:D
osallistuin itekki, mutta kyllä mie jaksan pari päivää lisää odotella.
 
Mä taas mietein, että oletko sä sairastunut ja olin vähän huolissani susta.No joo,kyllä me maltetaan odottaa.
 
Joo on ihan samaa mieltä ettei aina oo mahdollista pidättäytyä annetuissa lupauksissa etenkään jos kyseessä tällänen asia ku sulla ja että on ärsyttävää ku siitä tullaan valittaan. mua ei ainakaan haittaa yhtään vaikka julkistaisit ne tulokset vasta vaikka parin viikon päästä! :-) MUTTA, oon myös sitä mieltä että joidenkin sua puoltavien anonyymien kannattais myös vähän miettiä mitä sanoo, koska on aivan yhtä tyhmää haukkua anonyyminä lapsellisesti ne lukijat jotka sua on hoputtaneet kuin se itse hoputtaminen. sua en siis tietty tarkota, lähinnä tuli tästä yhdestä tähän jätetystä kommentista ärsyttävä olo :-)
 
älkää raivotko nadjalle! ...se on hyvä tyyppi=)
 
oot tosi söpö noissa kuvissa :D ei mulla ainakaan oo mikään kiire minkään arvontojen suhteen. mulla on muutankin tekemistä, kun kytätä vaan jonkun blogia ja ihmetellä missä on arvontojen voittajat ;)
 
Oh God, jos jonkun elämä kaatuu siihen, ettei arvontojen voittajia ole valittu (kun voittotodennäköisyys on noin yksi prosentti, jos sitäkään :D).

Anyway, mua kiinnostais toi sun salama. Kamera näyttäs olevan 350D, mut mikä toi salama on? Tarttisin itse kans irtosalaman nimittäin ja vinkit kelpais :)
 
Mä odottelin eilen kauheella innolla niit palkintojen tuloksia, mutta mä todellakin ymmärrän kun paljon kommentteja ja tekemistä sulla. Ihminen säkin oot ja sulla on varmasti paljon muutakin tekemistä, kun istua koneella ja päivittää sun blogia. :)

Tykkään tosi paljon sun blogista! :)
 
Haha, no joo. Jos jengi vaan valittaa, niin voihan ne arvonnat sit vaikka lopettaa, kerran ei kelpaa. :D Eipä munkaan mielestä tollasta kuulu ottaa vakavasti. Onhan se aika vaikea arvioida muutenkin, että kuinka paljon niitä osallistumisia tulee mihinkin arvontaan.
 
Ihana toi keskimmäinen kuva! :)

Ja hei haloo, eihän sillä ole mitään väliä milloin sä ne tulokset julkaiset! :)
 
Hei mun on nyt pakko kysellä, että kun anonyyminä pitäisi keksiä nimimerkki, niin pitääkö se laittaa ihan tähän kommentti boksiin? O.o Oon aivan pihalla kun joissain blogeissa on paikka mihin voi kirjoittaa nimen ja se tulee sitten kunnolla näkyviin nimimerkkinä. Teach me, plz? :D
-Ankkuliini
 
Sillehän ei voi mitään jos jonkun päivä on mennyt pilalle kun yhden blogin arvontatuloksia ei ole tullut :D
Älä välitä, kiukuttelijoita löytyy aina ja kaikkia ei voi aina miellyttää :)

Minusta on todella hienoa että joka tahtoo edes järjestää arvonnan tuntemattomille ihmisille, eikös se ole pääasia.

On sitten osallistumatta arvontaan jos ei kestä ettei voita :P
 
no ei mua haittaa, tulihan yhteekin n 400 kommenttia ja kuten sanoit, yhteensä yli 4000, ihan ymmärrettävää ettei heti jaksa väsätä voittajapostausta :)
 
Nadelkissen sanoi...

Minua ainakin henkilökohtaisesti ärsyttää bloggaajien tapa luvata jotain tapahtuvan tiettynä päivänä. Jos se elämä on niin kiireistä ja hektistä, niin miksei sitä olisi voinut samantien laittaa perjantaille? Miksi pitää luvata että voittajat ilmoitetaan maanantaina, ja sitten Valittaa närkästyneenä siitä kun on muutakin elämää. Ei me sinun aikarajojasi olla valittu. Ihan itse olet itsellesi rajat valinnut, joten eihän se meidän syy ole jos sinä et kerkeä itse päättämässäsi ajassa toimia lupaustesi mukaisesti.


^Mä oon täysin samaa mieltä. Kerta tiedätte, kuinka kiirestä teiän elämä on, niin laita heti kunnon aikaväli,että ehdit käydä ne läpi. Mielummin niin että, ilmotatki ne ennemmin ku niiin, että ilmotat ne myöhemmin. Mutta toisaalta ymmärrän tuan kommenttimäärän takia, tsemppiä ny kaiketi! =)
 
Nohhh, ne jotku luulee ettei bloggaajat omista muuta elämää ku omistautuminen lukijoille..
 
Mua ei ainakaan haittaa tippaakaan vaikka julkaisisit ne voittajat vasta viikon päästä! :D
ps. oot aivan yli nättii <3
 
Muakin ärsyttää se, että bloggaajat lupaa jotain jonakin päivänä. Sitten on kuitenkin niin kiire, ettei ehdi. Jos lukija tästä mainitsee, bloggaaja suuttuu lukijalle, kun siitä ei olisi saanut sanoa ja lukija on pönttö.

Tuskin kukaan tästä suuttunut on, onhan elämässä toki tärkeämpiäkin asioita. Mutta saa kai sitä ärsyyntyä, ihmisiä me lukijatkin vain ollaan :)
 
mäki aattelin kans et sul on älytön lukeminen nois kommenteis kun joka päivä paljon yli 500 kommenttia :D
 
Heieiheiheiheihei ootko tampereella??
näin ainakin NIIN sun näkösen muijan. Lävistys samassa kohtaa ja jotkut pinkit vaatteet ja aurinkolasit ja tökeröt pilvenpiirtäjäkorot (no kai) :DD

Jännää.Oot livenä staili, jos se ny tolit sinä. :)
 
No lol, ihan kuin kaikkien elämä muka kaatuis joidenkin arvontojen takia :-D & Ihania kuvia<3
 
On se kumma miten kärsimättömiä kyllä ihmiset osaavat olla kärsimättömiä. Tuollainen kaikkimullehetinyt-asenne osaa olla todella raiostuttava, pitäis laittaa nuo valittajat itse työpäivän jälkeen ilalla lukemaan kommentteja läpi ja valitsemaan voittajat, niin ehkä pitäisivät suunsa supussa :D

Näin muuten kaupungilla mininadjan. Se on oli IHAN sun näköses. Päällä ruutumekko ja hiukset sellasella samanlaisella kivalla nutturalla, kuin sulla aina silloin tällöin. Pituudesta vain puuttu parikummentä senttiä :D
 
odottasivat vaan innolla niitä tuloksia, eikä valittas. :>
 
En mää nyt tähän hieman myöhästyneeseen ajankohtaan kuole, mutta pakko myöntää että olin eilen aika närkästynyt huomatessani ettei voittajia julkaistu =D

hehs on nuo kuvat aikamoisen söpöjä ♥___♥ mums
 
on kyllä aika idiootteja sellaset jotka ei tajua että säki oot vaan ihminen, suunnitelmat voi muuttua niin ettet kerkee tehdä :) on kyllä melkonen pikkusielu se joka rupeaa tuosta sulle valittamaan....
 
uii vähä söpöjä kuvia!! :)
 
nadja olet kerrassaan i h a n a <3
 
oot ihan mallin näkönen tossa tokassa kuvassa!! :)
 
oon Nadelkissenin kans samoilla linjoilla.. mut tiedän että virheitä sattuu jokaiselle. ei vaan tarvis olla niin närkästynt jos jotkut alkaa kärttämään tuloksia, koska sä oot kuitenkin luvannut ne nille.
 
Kauheeta porukkaa. Ihan kun blogien lukemisen ainoa tarkotus ois voittaa jotain tavaraa.
 
Miten sulla voi olla noin kauniit silmät? Oot muutenkin tosi nätti! :)

ps ihan oiken valittajille toi sun kirjotus...
 
Hihii oot tosi söpö Minninä :-) Ja mitä voittajiin tulee, niin porukka sais olla tyytyväinen että tälläisiä kilpailuja/arvontoja ylipäätään järjestetään. Eiköhän kaikkien pitäs tietää, että blogi ei sun elämässäs oo kuitenkaan kaikein korkeimmalla paikalla tärkeysjärjestyksessä. (=
 
aika kiittämätöntä jollain tavalla vinkua niitä, koska sä näät tollasen vaivan järjestää koko kilpailun.
 
Oon samaa mieltä sun kanssas, ku ei ihmisillä oo niin kiire että hetinyt pitäis saada voittajat esiin, ku kummiski se on aika pieni mahdollisuus voittaa :--) Ja tietääkseni (tai sitten olen vaan lukutaidoton) et ole luvannut mitään tiettyä päivää, jolloin kertoisit voittajat?
oot muuten pelottavan näköinen tossa toisessa kuvassa :D mutta söpö silti ! <3
Olis muuten kiva, jos joskus kertoisit pitkällä postauksella sun nuoruudesta :)
 
älkää valittako. ihminen se nadjakin on. eikä varmaan maailma kaadu jos ei heti tuu arvonnan tulokset :DD
 
tuo on ihan totta ! ei voi elämä kaatua siihen että palkintojen jako viivästyy :---D

luulisi olevan tyytyväisiä kun tälläisiä kivoja mahdollisuuksia järjestetään ^^
 
"Kerta tiedätte, kuinka kiirestä teiän elämä on, niin laita heti kunnon aikaväli,että ehdit käydä ne läpi. "

No aina ei todellaan tiedä kaikkia asioita mitä sattuu kohdalle. Tyyliin voi joutu viemään vaikka eläintä lääkäriin tai sattuu muuta ikävää.
 
kiesi! hah
 
jotkut oottavat bloggaajilta vaan ja ainoastaan ja VAAN omistautumista blogilleen ja sen päivitykselle :D voi eii.
Oot supersöpö <:
 
Mistä nuo ihanat korvat on?
 
Oi, toi Minnikorva-systeemi on ihana!
 
käytätsä ollenkaan ripsaria ?
 
heei mistä toi sun pantas on:O
 
pliis vastaa mistä toi panta on kun haluisin sellasen vapuks!:)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]