Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2. päivä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2. päivä

are you feeling fashionable?

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

 

2. päivä

Toinen kilpailupäivä käynnistyy än yy tee nyt!
Tällä kertaa palkintona on 3kpl mun tekemiä kamerakaulakoruja, jotka on jo loppuunmyyty Pourquoi Pas:n nettikaupasta.



Voit voittaa korun omaksesi kommentoimalla vaikka jotain kivaa :D
Suuri plussa niille jotka suosittelee jotain hyvää digipokkaria. Mun oma on pari vuotta vanha ja ihan järkyttävän huono ja ajattelin hankkia jonkun uuden, kunhan ensin keksin että minkä :)

Muista kirjoittaa kommenttiin vastauksen lisäksi sähköpostiosoitteesi. Anonyymien kannattaa keksiä nimimerkit.
Kilpailu päättyy torstaina 10.00 kun seuraava alkaa.
Julkaisen kaikkien arvontojen/kilpailujen voittajat samaan aikaan, eli ensiviikon maanantaina.

Onnea! :)

Kommentit: 1 – 200 / 661 Uudempi› Uusin»
Buu en osaa suositella mitään hyvää digipokkaria, ku itelläni on vaan järkkäri :( Mut oot paras! Kuulostaa aika nuoleskelulta lol, mutku sä vaan olet :D Kaikista bloggareista aidoimman olonen!

kiira.vaatainen@gmail.com
 
Tykkään ite kauheest Canoneist ja Nikoneist mutta niin varmaan kaikki muutkin mutta ne on aika klassikot.
Ja ois kauheen kivaa saada tommonen
 
Fujifilm FinePix F70EXR on ainakin tuhat kertaa parempi kuin Canonin Powershot -kamerat.

ptra79 @ gmail.com
 
Jotain kivaa, hmm :D

no kivaa on vaikkapa se, että tuolla ulkona on ihan upea sää ja ei tarvii laittaa viittäkymmentä kerrosta vaatetta päälle :)
 
Kommentoin nyt jotain kivaa :DD

Itse tykkään Olympus SP-550UZ pokkarista :) Väittäisin että se on jo "melkein järkkäri" muttei kuitenkaan, tämmönen tavis saa sillä aikas kivoja kuvia näpsittyä :)

Ja tavalliseen pokkariin verrattuna tuossa on uper mahtava zoomi, joka on siis 18x optinen laajakuvazoomi. :)

Sellainen :)

Ja säpo on hennakka@hotmail.com

:)
 
Mukana ollaan :)

Ite oon tykänny Canon Powershotistani, tarkkaa mallia en muista ja siitäkin on varmasti tullu uudempi(a) versio(ita), koska tuo on jo pari vuotta vanha.
 
Aurinko paistaa ja Canonin Ixukset on kivoja kameroita. :)
 
Ooh. Miten kiva palkinto. Kun näin ton sulla kaulassa olin heti että "mäkin haluun" ja meinasin jo tilatakin sen sieltä netti kaupasta. Mulla ei oikeiin oo sulle suositella mitään digipokkaria koska iteltäkin sellanen vielä puuttuu. Itse semmoisen hankin viimeistään sillon kun ja jos pääsen opiskelemaan valokuvausta : )
Kun nyt tässä ulos katsoo, aurinko paistaa ja rupeaa hymyilyttämään tietäen että tästä tulee kaunis päivä voisin tälleen loppuun myös toivottaa sitä sulle, joten kaunista ja keväistä loppupäivää Nadja!

s-posti: eveliina.vartiainen@gmail.com
 
ihana palkinto ♥ mulla on itellä puolijärkkäri Sony DSC-H10, ja suosittelen sitä ! Saa hyviä kuvia ja helppo kantaa kokonsa puolesta 8)
 
canon mark..... :D kaikki!

lemonde@suomi24.fi
 
Osallistun! :)
 
tyksin sun vaatteista ja tavast kirjottaa blogiii (::

ella-@windowslive.com
 
Heippahei!
entiedä ihan miten paljon kuvaat, mutta jos etsit pientä ja näppärää ja erilaisiin olosuhteisiin, ni tässä ois aika söpö nappi kamera http://www.hilavitkutin.com/2009/02/19/canon-powershot-d10-on-vesitiivis-kymmeneen-metriin-saakka/ tai sitten tämä uutukainen http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/News/Latest+news/New+Lumix+TZ8/3373019/index.html.
Huu kannattaa kysellä kamerakauppiailta esim rajalasta tai lukee arvosteluita ni eiköhän sieltä joku löydy :)
Kuvaajana toi korut ois todella todella sweeet x) http://roosaphoto.carbonmade.com/projects/2282612#35 tossa mun ottamia kuvia!
 
ihania koruja ja ihana blogi! oot aina niin pirtee et on mukava lukea :) Nikonin coolpix kamerat on hyviä, itelläni on sellanen ja toimii tosi hyvin pokkarina :)
 
Suosittelen Sony Cyber-Shottia, ostin Jenkeistä ja toimii ku unelma :) Tosi hyvälaatuisia kuvia, ja mikä parasta, sen saa vaikka pinkkinä!
 
mukanaa! :-)

osta se samsungin, jossa on kaks näyttöö!
 
Jee, osallistun:-)
ja kameroista suosittelisin canonin powershottia g11!

sonjau-@hotmail.com
 
Hulluilla Päivillä tänään on tarjouksessa Olympuksen hyvä digikamera (Olympus Tough 6010) :)
 
Jos tahtoo hyvän digipokkarin, Nikonin Coolpixit tietysti on aivan loistavia, mutta hintavia.:/

Myös Canonin Ixus 100 on aivan loistava ja niitä saa herkullisissa väreissä!:)

Blogisi on kyllä hyvin maittavaa luettavaa ja ikävä vain on, että jään aina pyörimään joka aamu tänne eikä opinnäytetyöstä meinaa tulla mitään..:)
 
Itsellänikin on uusi kamera hakusessa, sitten kun julkaiset kommentit ni vois itteki lukee mitä muut on mieltä kamera tarjonnasta ;D

annika_nastola@hotmail.com
 
Voi kiva koru! Kävinki noita jo kuolailemassa siellä verkkokaupassa :)
ja ite voin ainakin kameroista suositella Samsungin S-sarjaa. Itellä ollu jo kaks niitä käytössä ja toimivuus ollu taattu :)

delicious.strawberries@gmail.com
 
Ou jee ihania koruja! Mä olen ehottomasti sitä mieltä että sää oot yks niitä harvoja bloggaajia joilla on oikiasti _oma_ tyyli :) Nuista sun koruistakin huomaa sen niin hyvin! Ja sää et mun mielestä esitä yhtää mitään mitä et oo, ja oot niissä videoissaki kivan luonnollinen ja tsillai :--)
Hmm, kameraa on oikein osaa suositella, mutta voin kertoa että meillä on semmone 3 vuotta vanha Canonin 3,2 megapixelin joku digipokkari ja voin kertoa että vitin hyvä edelleen! Eli canon ehottomasti harkintaan ;)
 
Aaaaah! Pakko voittaa tommonen! Olin aikeissa tilata kyseisen korun, mutta myöhästyin. :( Itku melkeen pääsi.

Sähköposti: kuiskauksia@gmail.com

- Kukka
 
on hankala suositella kun ei tiedä sun budjettia.. tässä kuitenkin muutamita joista oon lukenut hyviä arvosteluja:

Panasonicin TZ5
Canonin G9
Fujin F100fd
Canonin 530
Canonin A620

ja tosiaan kannataa kattoa niiltä hintavertailusivuilta että mistä sais kaikista edullisemmin. :--)

osallistun myös kilpailuun !
 
Moii, siis voiko tässä kuka tahansa voittaa? ;)
 
digipokkareista en kyllä mitään tiedä, sorry, mut osallistun kummiskin.

noi korut on kivoja, mistä hankit osia niihin?

katkusa@hotmail.com
 
Osallistun arvontaa. Mitään kameraa en osaa suositella kun en niistä mitn ymmärrä.. Sori :)

-Emma-

kahvipapu85@hotmail.com
 
Yleensä en edes jaksa osallistua näihin arvontoihin blogeissa, mutta noi sun tekemät korut on kyllä niiin söpöjä ja ihania että jos tämän kerran koitan onneani! :-D Varsinkin just nuo kamerakorut on tosi hienoja. Eli osallistun jeppedee!

silitysrauta_@hotmail.com
 
Huomenta vain Nadja. On mukava alottaa päivänsä lukemalla vähän blogeja vielä puoliunessa. Mitään järkevää ja ylistävää tässä tilassa tuskin saan aikaseksi, mutta kilpailuun osallistun aivan ehdottomasti. :)

Ja mä en itseasiassa suosittele sulle peruspokkaria lainkaan, vaan meneppäs vaikka verkkokauppa.comiin ja katsele itelles mikrojärjestelmäkamera. Hintaa löytyy pikkasen enempi, mutta laatua senkin edestä sitten. :) Esimerkkinä nyt vaikka Olympuksen PEN E-P1.
 
Oii tommonen kamerakoru olis niin ihana ;o;

Canon ixus-pokkarit vaikuttaa musta ainakin tosi hyviltä :D Ite en voi henkilökohtasesti suositella oikeen mitään tiettyä, koska ei oo omaa kokemusta kun itellä on vaan järkkäri. D: Josta en kyllä tykkää yhtään XD

elentaria@gmail.com
 
oijoijoi ihana palkinto!
oot kyllä super ihana<3 tää on semmonen blogi jonka päivitystä ootan aina yhtä innolla!
 
hih, osallistun! :) osaisinkin neuvoa hyvissä digipokkareissa. oma on satavuotta vanha ja pitäisi itsekin ostaa uus... :D
 
Mulla on Canonin ixus sarjan kamera, olisko ollu joku 95 IS ja oon ollu super tyytyväinen siihen (: On pieni, tosi helppo käyttää ja kuvatki onnistuu hyvin. Toki hämärässä ei voi kuvata ilman salamaa, mutta mun mielestä tossa on ihan ok salama. Jos haluat pienen kameran, suosittelen ehdottomasti tuota ixus-sarjaa! powershotit on isompia, mut niissä kyllä on paljon enemmän säätömahdollisuuksia, ne ovat lähempänä järkkäriä.
 
Ihania kilpailuja, ihana blogi :D

Ja niistä kameroista, mä suosittelen erityisesti Canonin kameroita, todella laadukkaita, söpöjä ja saa hyvän laatusia kuvia. Mitään tiettyä mallia en suosittele, mutta kantsii kattoa nettisivuilta se uusin versio.

Aurinkoista päivää Nadjalle :)
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Voi ko olis kiva tuommonen koru! Osallistun siis.
 
Nikonin Coolpix-sarjan digipokkarit on ollut mun mielestä melko loistavia :) Toinen sellanen käytössä tällä hetkellä ja kun pitää vaihtaa niin varmaan pysyn samassa :)
 
Mukana ollaan! Tässä sinulle Nadja hyväksi todettu Nikonin uusi digipokkari, joka lähentelee ominaisuuksiltaan järkkäriä: Nikon coolpix P100. (Itselläni pari vuotta vanhempi malli kyseisestä kamerasta ; D)
 
Nää sun tekemät korut on ihan älyttömän hienoja =) ja tottakai osallistuisin arvontaan

neso93@netti.fi
 
Hyvä pokkari on Canon IXUS 130 IS digikamera! Näähän on älyttömän kestäviä pokkareiksi, itellä samanlainen mut vähän vanhempaa mallia, hyväksi todettu! Ja kaiken lisäks toi on saatavana herkullisen pinkin värisenä :-) Tsekkaa esim. Gigantti! Mehujäistä kevättä Nadjuskalle <3

( aliiisa92@hotmail.com )
 
Heipä hei! Haluan ehdottomasti osallistua, koska tollanen koru ois tosi hieno! :D (Jos sopii niin laitan sp-osoitteeni sit jos satun voittamaan.)
 
Oot söpö!

gatriga@hotmail.com
 
En oo muihin arvontoihin osallistunut, koska palkinnot ei oo ollut sellasia, mitä itse haluaisin/tarvitsisin, mutta tää sai hymyn mun kasvoille! :) Selasin sun korukokoelmaa ja just toi kamerakoru pisti silmään, mutta rahatilanne sanoi ei. Ikävä kuulla, että ne on loppuunmyyty, joten toivottavasti arvonnassa on onni myötä!

Itselläni on Nikon D60 järkkäri, ostettu muutama vuosi sitten ja tosi hyvä mun mielestä! Poikaystävä on media-assari ja se on kattellut tota NikonD3000 -kameraa. Ostaisin sen itsekin jos olisi tarvetta.

Hyvää kevään jatkoa! :)
 
Tuollaisen korun omistaisin kyllä erittäin mielelläni :)

Ja pokkareista suosittelisin ehdottomasti Canon-merkkisiä, itselläni se ovat toimineet kaikkein parhaiten ja ovat olleet hyvälaatuisia. Samsungia ei suosittelisi ollenkaan!
 
Toi kamerakoru on kyllä tosi kiva :)) Niistä muovisista jutuista en niin paljon syty, mutta nää pikkukamerat on ihania :D On muuten eka kerta kun kommentoin blogiasi! ;)

j0su-@hotmail.com
 
MOI. (<-- kiva kommentti)

Sori, en osaa suositella kameroita, mutta mullekkin kelpaa hyvät ehdotukset :D Varsinkin jos syksyllä oon lähdössä opiskeleen valokuvausta (y)

sähköposti: boobelibob@hotmail.com
 
Kyllä Canonit on parhaita jos uutta pokkaria mietit. Ja juu toki osallistun kisaan! :) Oot tosi söpö ja kiva. hihi.

tintui_@hotmail.com
 
inessää:)


veera@pikki.fi

-veerasusanna
 
NADJA OLET IHUNA ♥ sun blogisi on jollekkin vain muru, mutta mulle se on koko pulla

Suosittelisin tosiaan tässä samalla sitä kameraakin, mutta kun tarvitsisin itsekin vinkkejä hyvistä malleista, joten no can do!
 
vieruska@hotmail.com ja ite ainaki tykkään canon ixus kameroista :))
 
ehdotus: älä osta uutta kameraa vaan säästä ne rahat siihen kampauspöytään ! pärjäät varmaan järkkärilläkin :) järkkärin kanssa on kiva kulkea kaduilla kun tulee ihan lehtikuvaaja olo :)

sammakka_@hotmail.com
 
Mä en osaa suositella mitään kameraa, mulla on joku rutku kans mil saa ihan ok kuvia :) Mahtava ilma!
 
Jotain kivaa ;)

Annyal@wippies.fi
 
Aurinkoista keskiviikkoa!=)
 
Näin valokuvaajanalkuna (ja odottelemalla pääsykoekutsuja koulusta josko omat valokuvat ois miellyttäny niitte tyyppien silmiä) ois kiva omistaa tollanen kaulakoru! :--) ps Panasonicilla on iha hyviä pokkareita!

deitye(at)luukku.com
 
Ihana koru! Itselläni on ollut kohta 3 vuotta järkkärin rinnalla Canonin Ixus 75 ja hyvin on kestänyt kaikki bilereissut ja muut! Tosta on nyt tietty jo tullut uudempia malleja, mutta kannattaa ainakin katsastaa mallisto :)
 
http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_E1/index.asp
tää on maailman söpöin kamera, ja vielä hyväkin! :D aina eka kysymys on että onko toi joku barbie kamera? :o

milkki95_2@hotmail.com
 
Ihania koruja teet! Ite en osaa tehä koruja, mut kivaa kattoo ku oot aina keksiny jonku uuden korun (: En tiiä paljoa noista kameroista, mutta mulla ainakin on Canon IXUS 100 IS. Niitä on eri väreissä, mutta kaikissa kaupoissa ei oo niitä :( Olis musta, hopee, punainen, kultainen ja vaikka mitä! Tää on tosi kätevä ja pieni. Mahtuu taskuun hyvin, eikä paina paljoa. Kannattaa käydä kattoo vaikka kaupasta, mä ainaki ihastuin tähä heti :P Unelmoin joskus kosketusnäyttöisestä kamerasta, mutta siinäkin on omat ongelmansa, joten päädyin tähän. Onnea etsintöihin :P

grazy_blond@hotmail.com
 
YHYY pakko saada, rakastuin noihin niin kovaa!
Mulla on joku Fujifilmin Finepix F20, ja oon aika tyytyväinen. Tosi tarkkoja kuvia tulee, ja ite ainakin rakastan ku tässä saa sellaset asetukset että värit on aika vahvat. Tosin oon jo siirtynyt järkkäriin, että tätä kameraa ei tuu enää hirveesti käytettyä :)

mmonkey-@hotmail.com
 
http://www.amazon.com/gp/product/B001H8DF0G?ie=UTF8&tag=icigalcom-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B001H8DF0G

Tosin en tiedä onko tämä ihan sellainen kamera mitä tarkoitit ;) Oma haaveeni on tosin saada joskus tällainen kätösiini ja ihan omaksi vielä!

Sulla on kiva blogi ja kohta on kesä! Eiköhän siinä ole hyvää sanomaa ;)
 
Canon ixux toimii loistavasti! Ihania koruja!

email: kuvassa@gmail.com
 
Elämässäni on kaksi rakasta harrastusta: valokuvaus ja muoti. Tuossa sinun aivan ihanassa kamerakorussasi yhdistyvät nämä kaksi asiaa. Olen pakkomielteisen ihastunut kyseiseen killuttimeen, se on pakko saada! :)

Kamerakysymykseesi vastaisin, että pokkariksi canon on paras merkki, Hyviä ja laadukkaita kuvia hinnalla, joka verottaa kukaroakin vain kohtuudella ;)

Ihanaa kevättä sinulle Nadja, ja pitkäaikaisen lukijan kiitokset mielenkiintoisesta ja raikkaasta blogista. Sitä on aina ilo lukea :)

Niminm. MissG
 
Aivan sairaan söpöjä nuo kamerat! Oot kyl loistava kätösistäsi! Digipokkari kanssa en osaa neuvoa, koska itseäni ei ole kuvaustaidoilla siunattu. ;D Mutta omistan tuon Canonin IXUS. Hyvä puoli on et niitä saa monissa kivoissa väreissä ;D
 
Ite oon ajatellut hankkia Canon Powershot D10, se on menestynyt arvosteluissa. Se on siis veden- ja iskunkestävä, koska järkkärin ohelle haluan ns remuamiskameran, jonka voi sitten ottaa vaikka vaahtobileisiin mukaan :D hintaa sillä on vielä aika paljon, odottelenkin tässä, että se tippuisi (oon seurannut hintoja kuukauden ja on tippunut nyt n. 20€). Mutta kuvanlaadultaan kuulemma paras noista vedenkestävistä. :)
 
Ihan erisöpöjä ja pirtsakoita koruja! Ehdottomasti tahdon osallistua.

Jos digipokkaria haaveilet, ehdoton ykkönen on Canonin Ixus -sarja! Olen monia merkkejä ja malleja kokeillut, muttei mikään mene edes vanhemman ixuksen edelle.

todellaupealaura@gmail.com
 
Teet tosi kivoja koruja :) Tommonen ois kiva saaha.
En osaa oikeen suositella digipokkaria, ittelläni on digijärkkäri Nikon D60 ja tykkään siitä kyllä hirveesti :)
 
Sun blogi on tosi kiva, jotenkin aina kun tänne tulee, tulee itse automaattisesti jotenki hyvälle tuulelle! Käsittämätöntä, mutta jotenki se vaan menee niin:D
 
Jos haluat siis pokkarikameran niin ehdottomasti joku Canon. Itellä on Canon Ixus 100 IS, mutta tietenki siitä uudemmat on luultavasti parempia. :)
 
mulla itelläni on jokin samsungin yksilö, en muista mallia mut se omistaa 7,2 megapikseliä ja se on mun mielestä melko halpa malli :) ite oon himoinnut sellasta kameraa, jolla vois ottaa veden alla kuvia. olis niin nättiä!
mitäs kivaa kirjottelisin, oon nyt koulussa ja melko täynnä fetasalaatista ja pinaattiletuista joita söin äsken :D ja ulkona on IHANA ilma!
t. san
santtu93@luukku.com
 
Tuolla on superihana sää ja pakko lähteä pihalle! Mutta en osaa kyllä suositella mitään pokkaria, kun käytän ite digijärkkäriä :)
 
Voi miten ihania koruja! :>

Kameroista mä en mitään osaa sanoa, mutta.. :D
olisi ihana laittaa tuollainen kaulaan ja lähteä tuonne aurinkoon nauttimaan ja hymyilemään, kevät (ja kohta tuleva kesä) on niin ihana.
 
en kyllä osaa sanoa yhtään mitään noista pokkareista. :D mulla on joku Nikon coolpix, ja ei ehkä ole ihan se paras vaihtoehto, ainakaan mun mielestä. Muttamutta, nuo korut on niin upeita että pakko edes jotain kommentoida! :D

marri93@gmail.com
 
En osaa kameroita suositella, joten tyydyn sanomaan jotain kivaa :D Olen lukenut sinun blogia muutaman vuoden suhkot aktiivisesti mutta aika harvoin tulee jätettyä kommenttia.. mutta tykkään sinun blogista, se on värikäs ja persoonallinen :)
 
Kivan kommentin jättäminen on aika haastavaa, mutta suosittelisin Olympus SP-550UZ pokkaria. Mulla ei siitä kauheesti kokemusta oo, mutta oon kuullut, että se on hyvä. Järkkäreistä taas Canonin EOS 500D on tosi hyvä!

Himoitsen hirveesti tollasta kamerakorua, toivotaan että onni suosii mua, ja vaikka ei suosiskaan niin kivaa kesää ja hauskoja kuvauskokemuksia sun mahdollisella uudella kameralla! :)

tahtoosiivet@hotmail.com
 
Ois niin mahtava saada tollanen kamerakoru!
Suosittelen Canonia, Canon Ixus on vaikuttanu hyvältä ja toimivalta, ku oon kokeillu. Iteltäni ei kumminkaan sellasta löydy, järkkärillä kuvaillaan :)

selin.tea@elisanet.fi
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Canon ixusta suosittelen, mulla toiminu moitteettomasti niin kauan ku oon sen omistanu! En kyl muista kauanko..mut aika kauan:p

neitinen89@luukku.com
 
Nadja olet upea ja ihanan piristävä ihminen! :)

Linda.Wahlberg@luukku.com
 
nikonilla on musta hyviä pokkareita ja oon harkinnu hankkivani ite nikon coolpix s630 kameran:) siitä on myös söpö liila väri tarjolla. tosin, en tiedä kuinka vaikea bongata suomen markkinoilta ton värisenä. ja hintakin pyörii siinä 140-150 paikkeilla, joten ei kovin paha!:)
 
Ihania nää sun tekemät korut, kelpuuttaisin itelleni ihan kaikki! :)) Näin sut yks päivä Helsingissä ihan vilaukselta!

elisses (a) luukku.com
 
Sun blogi on ihan parhautta :--)

Ite oon just aikeissa hankkia pokkarin ku ei tota järkkärin järkälettä viitti aina roudata mukana, aattelin semmosta pinkkiä Fujifilm FinePix Z33WP - kameraa koska se on söpö ja toi veden alla kuvaaminen on jotenki ylihoukutteleva ominaisuus :DD
 
"Miksi kaikki narkkarit menevät lukioon?
-Siellä saa vapaasti valita aineet."

Päätin laittaa vitsin, jos se lisäis mahiksia ;)

@: ishouldbedoingschoolwork@googlemail.com
 
Canonin digipokkarit, niillä saa suhteellisen hyviä kuvia. ;> OIh, ihania nämä sun korut! Kahdehdin sua, kun sulla on niin hyviä ideoita noiden korujen suhteen, keksit käyttää esim. niitä barbikorkkareita. :)
 
Kameraa en osaa oikeastaan suositella, sillä olisin itsekin uuden tarpeessa.. :D Täältä saakin hyviä vinkkejä myös niihin! :)

Ihania on kyllä nuo kamerakorut, samoin kuin ne kaikki muutkin! <3 Voisin ottaa itselleni vaikka kaikki nuo yksilöt.. :D Mainiota!

Hauskaa kevättä Nadja:)

kamalanruma@hotmail.com (:DDDD)
 
Mun mielestä Canoneiden ixukset on tosi hyvälaatuisia! En oo kyllä perillä mikä on uusin mutta aina ne on vaan parantuneet:D
 
Montako korua valmistit tonne Pourquoi Passille? :)
 
Canonit on aika hyviä:) Ihanat nuo korut,miten osaat tehdä ne? Tai onko se vaikeaa?:ooo
 
Siun blogi on miun lemppari kaikista miun lukemista (> 30) blogista, ku siulla on just sellasia vaatteita joista tykkään ja kaikkia kivoja ostokstia ja kaikkia korututor yms. juttuja :)

Immortalgirl92@hotmail.com
 
Olen tykännyt Nikonin kamerasta. Mallia en kyllä nyt muista.. :)


milpuri@luukku.com
 
aivan totaalisen ihana tuo palkinto! Vähänkö oot oikeesti hyvä tekee noita koruja, ja kaikki siun tekemät korut on ihan sairaan upeita! ♥
hmmm, voisin kai suositella tuota Canon digital ixus 95, itse olen tykännyt siitä paljon . Nimittäin omistan sen pinkkinä! <3 se ottaa tarkkoja kuvia ja on aikalailla kestävä, kiva juttu siinä on myös, että kameroita saa syötävän söpön väreissä!(: hyvää ja aurinkoista loppu päivää ja kesän odotusta sinulle Nadja !(:
 
Voi kun osaisinkin suositella jotain hyvää digipokkaria kun itsekin juuri sellaista etsin järkkärin rinnalle :D

Jotain kivaa on se, että nyt paistaa ihanasti aurinko ja linnut laulaa, eikä mun tarvitsisi tänään tehdä oikeastaan mitään :D
 
En osaa suositella mitään digipokkaria mutta olis hirmukiva saada tommonen kun piti tilata sieltä netistä mutta hupshei ne oliki loppuunmyyty ja oli pieni v.

santtoori@hotmail.com
 
:)
pikkuninnipinni@hotmail.com
 
haha, kannattaisi varmaan lukea kunnolla :D suosittelin järkkäriä, enkä digipokkaria :D
 
arska paistaaa, kesä tulee jeee !!

anni_91_2@hotmail.cm
 
En valitettavasti osaa suositella mitään hyvää kameraa ku itellänikin on joku surkee :(
Mutta kivaakivaakivaa, tuolla paistaa ja aurinko ja on kesä <3
 
No Canon Ixus 100:sta mulla ainakin on vaan positiivisia kokemuksia, eli suosittelen ;)
Ja ihanaa kun vihdoin on tullut kevät!:) Ja vappuna vramasti tarkenee jo ulkona olla yömyöhäseen, ja se on kyl ihan huippu juttu =)) (Btw olis kyl hyvä lisä mun jo valmiiksi suunniteltuun vappu asuun toi kamera koru ;D)

Zanna_Maria@hotmail.com
 
taidat asua mun naapurissa, oon stalkannut sua ihana!

parapluie-@hotmail.com
 
noi sun tekemät korut on tosi hienoja!:)awesomeeee
 
Mulla on itelläni Olympus x-15(kai) ja sillä mä ihan ilosesti kuvalien, kun en paremmasta teidä. Ihan Digikamera niin musta ei nyt tainnu kauheesti apua olla..

Musta olis kivaa saada tollanen koru. Onnistun aina missaamaan kaikki jutut ja feilaamaan kilpailuihin osallistumiset nii et nyt osallistun ja toivon et onnetar potkii mua :)
Julia

julia.vilhelmiina@gamil.com
 
canonit on parhaita mun mielestä, kaikin puolin hyviä. oisin tilannu ton korun mut oli jo loppuunmyyty :< haluun tollasen ! pitää tilailla muita sun koruja sit, kaikki on älyttömän kivoja !

hemmoks@hotmail.com
 
Voin suositella Samsung l310w:tä, ainakin värinsä puolesta. ;) http://www.eg-electronics.com/images/neu-produkte/Kameras/Samsung-L310W-Pink.jpg

Ja osallistun tietysti kilpailuun myös! ;D
 
hah en osaa kyllä suositella mitään,en oikein tajua kameroista mitään:-D mutta ihana kun oot jaksanu pitää tätä blogia näin pitkään,tää on ehdottomasti parhain blogi ikinä!<3
tiijjja@hotmail.com
 
Kivaa, kivaa, kivaa...

KESÄ TULEE :D
 
Canonin pokkarit on aikas hyviä mielestäni,mun mielestä on kivaa,että jos on pitkät yöunet takana,aamulla herää,syö hyvän aamupalan,aurinko paistaa,lukee suosikkiblogien uusimmat postaukset ja tietää,että päivällä/illalla on tapahtumassa jotain kivaa,ja sun blogis on tosi kiva ja sopivin väliajoin postaat:-)
 
Itelläni on sonyn DSC-W320 digikamera, joka on tosi hyvälaatuinen, tarkka ja pienen kokoinenkin! Hyvät järkkärikamerat on mun mielestä joko sonyn tai canonin, joilla olen räpsinyt jonkun määrän kuvia(:

Ja kivaa on todellakin se, että parvekkeen mittari näyttää nykyään melkeen aina noin 20 astetta! Ja siitä oon ottanut ilon irti pukeutumalla sortseihin+bikineihin, juonut päärynämehua, kuunnellut musiikkia ja fiilistellyt kesää.
Hyvää kevättä nadja !:)

saana.sjoblom@hotmail.com
 
Canonin Powershotit on parhaita :).

aasisiili@gmail.com
 
ulkona on ihan just jo kesä!!:)
 
En edes tiennyt sanaa digipokkari.Ekaksi tuli mieleen digitaalisessa muodossa oleva kirja :) En siis osaa suositella digipokkaria,mutta kirjaa voisin suositella,jospa vaikka Paulo Coelhon elämänkertaa(sanojen alkemisti,kirjoittanut Fernando Morais).On siinä ihmeteltävää herran elämässä,huh huh!
 
Mä tykkään sun blogista tosi paljon! Oot omaperäinen, mut silti se ihana ja äärettömän sulonen Nadja :-) Mitä enemmän luen sun blogia, sitä paremmin tunnen tuntevani sut. Oot ehdottomasti mun lemppari suomalaisista bloggaajista. Postaukset on aina ilosia ja tykkään siitä, että hymyilet melkeen joka kuvassa. Oon saanu sulta älyttömästi ideoita ja vinkkejä, josta kiitän ja kumarran aina :-)

essi.kana@hotmail.com
 
Enpä oikein osaa suositella mitään superhyvää kun en ole kokeillut kovin monia, mutta itse nyysin juuri anopilta lainaan Canon Ixuksen, ja AI LAV IT! Tosi monipuolinen ja näppärä. :)
 
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe

stidi9@hotmail.com
 
Oii, mullemullemullemulle :))
 
Canon ixukset on tosi hyviä peruspokkareita :) nimim. on kokemusta.

sp: silja.m@pp.inet.fi
 
Canonin IXUS 100 IS (meniköhän se järjestys noin) on ihan paras :) se istahtaa vieöä ihan hyvään hintaluokkaankin :-)
 
Ou dear et on ihania korusia. :)

Digipokkarista: Sain joululahjaksi Ixus 95IS:n (toki pinkkinä!) ja parin kuukauden käytön jälkeen en voi muuta kuin kehua. Kuvat on hyvän näköisiä ja masiina on helppokäyttöinen. Ihan kelpo laite siis, itselläni lähinnä käytössä sellasena "aina mukana"-näpsänä, jolla nyt ei ole tarkoituskaan luoda mitään sen ihmeempää taidetta.

Toivottavasti auttoi edes hiukan. :)
 
Hei :] Iiiiiiihana tuo koru, olin jo tilaamassa sitä nettikaupasta, mutta olivat jo loppu. Itse harrastan valokuvausta niin olisi täydellinen.
Pokkariksi suosittelen Canon IXUS 95 IS: tä, oon ollut itse ainakin tyytyväinen. Ja kuinka söpö se on pinkkinä :]

Hyvää kevättä Nadja!
 
Mukavaa päivää Nadjalle ja kissoille! Ja todellakin osallistun :>
 
Nooo en oikeen osaa suositella mitään hyvää, mutta ite tykkään Canoneista :) Itelläni on sellanen, mut se on kyl aika vanha pitäs ostaa iteki uus. Hyvää kesää sulle !

nea.vauhkonen@gmail.com

// unohdin muuten eilen laittaa sähköpostin siihen ku vastasin
 
Mää en osaa suositella mitään kameroita, ku en itekkää omista minkäännäköistä. Senpä takia olisi kiva saada tällainen pieni ja söpö kamera sulostuttamaan mun päiviä:)

Sulla on tosi ihana tyyli, mielenkiintoinen ja värikäs. Ja mä niin rakastan tota sun nahkatakkias!Tuun pölliin sen.

swingpop@kolumbus.fi
 
Digipokkareista suosittelisin kyllä ehdottomasti canonin powershotteja (esim. Canon PowerShot SX1 IS), tietty jos jotain pikkukameraa etsit niin saman merkin Ixus-kamerat on kyllä kans ihan suosittelemisen arvosia.
 
Itte on paha mennä kommentoimaan mitään hyvää kameraa, koska itseltänikin sellainen puuttuu. : (
Mutta jos jotain kivaa kommentois...hmm. No se on kivaa, että mun kummitäti ja serkku tulee tänään Ranskasta Suomeen! En oo nähnyt niitä 3-4 vuoteen, kiva nähdä pitkästä aikaa. :)
 
Jotain kivaa :)
 
Mun pokkaritietämys on kamalan huono, mutta osallistun kilpailuun aivan varmasti, koska rakastuin tuohon koruun jo ensi näkemältä. Ikävä kyllä ei vaan nyt ollut varaa tilata ja seuraavaksi ne jo olivatkin loppuunmyytyjä!
 
Kesä tulee ja tarkenee jo pelkissä sukkiksissa! Ihanaa! :)

heini-91@hotmail.com
 
Mä en osaa kyl oikeestaan suositella kun itellä on ollu monta vuotta semmonen antiikki-Canon :D Mut hyvin se on toiminu :)


hippiewhippie@hotmail.com
 
hmm no mulla on itellä samsungin es55 ja se on ainakin ollut tosi hyvä ja siinä akku kestää todella pitkään!:)

marski__@hotmail.com
 
Minä olen kyllä mahdollisimman väärä ihminen suosittelemaan minkään näköistä kameraa kun itse kuvailen vanhalla Lumixin digikameralla. Mutta onneksi tossa nuo edelliset on antanu hyviä vinkkejä! Kisaan osallistun kuitenkin, sen verran näppärän näköinen koru ;)

-Salih-

eminemgirl.88@netti.fi
 
Digipokkarista en ikävä kyllä osaa sanoa, mutta itselläni on Nikon D40, jonka saa jo nykyään melko halvalla. Toimiva ja näppärä kamera, tosin isomman objektiivin kanssa aika painava. :)

ilopilleri93@hotmail.com
 
Morooo. En osaa suositella mtn digii ku en oo mikään asiantuntija ... En sinäänsä tiiä kameroista kauheesti mtn :x :'D otan vaan kuvia jne. (;

Ainii on pakko kertoo tästä mut oli kyl tosi kivaa kun pari päivää sitten olimme kavereiden kanssa rannalla niin eräs kiltti vanha mies tuli kauheen järkkärin kanssa sinne valokuvaan... Äijä osas oikeesti kuvata. :o Ja sitten se jopa otti mun kaverin muistikortin sen järkkäriin ja otti siihe meistä kuvia.(: olihan siinä koko ajan ittellä taka-ajatus että kohta se ryöstää meidät... But he was lovely gentleman.

Sepustan oikee mukavasti ^^ että saan tollasen korun. c: joono hyvää kevättä sinne stadiin.
 
mukana oon :)

glass.candy@hotmail.com
 
Itte tyksin (tai siis mulla on :D) Canonin ixus ja hyvin toimii :)

Se on kivaa että ulkona on ihana sää ja kesä on vähän lähempänä :)Ja siellä pärjää nahkatakilla ;)
 
Canonin powershotit on tosi käteviä, ite tosin käytän Canonin Ixus 8015:sta =) Ja toimiva on. Mut kannattaa ostaa mahdollisimman uus, ne kuitenki uudistuu niin nopsaa =)
En kyll ihmettele yhtää, että noi korut meni heti, toosi hieno! I must have. :-)
 
Suosittelen ehdottomasti Canonin pokkareita. Nikonit on täällä testattu, huonolla tuloksella. :( Mutta Canon on aivan ehdoton! Kaverilla on Canon IXUS 120 ja saa ihan laadukkaita kuvia. (:
 
En osaa suositella mitään hyvää pokkaria.. Yhyy.
Haluan silti voittaa, toi koru on niin siisti <3
 
osallistun kivaa on et tänään paistoi arurinko !!!!! ja canonit on tosi hyviii!! sit on sellai kamera joka kestäää ihan sikan en muista sen nimmee mut sitä kehuttiin ku se kestää vedess' sun muualla!

pinja.puskala@espoo.opit.fi :DDDDd
 
Tää blogi kuuluu mun top kolmoseen ja on aina piristävää lukea postauksia ankean päivän jälkeen, eli osallistun kisaan EHDOTTOMASTI:---D

ps.Canon Digital IXUS 90 IS on tosi hyvä peruskamera, toimii vuodesta toiseen:---)

ukertt@hotmail.com
 
pakko tulla kilpailemaan, kun ihastuin niin kovin tuohon koruun, mutta yllättäen olin taas liian hidas ja oma jäi saamatta, snif :(
Mulla on toi joku canon ixus oliskohan 130 tai jotain, ja se on kyllä ollut tosi hyvä! canonit on muutenki ihan parhautta, entinen kamera mulla oli vieläki kivempi(en muista mallia), mutta sitten tipuin laiturilta alas ja kamera tuli mukana, sniff taas.

Mulla oli jotain muutakin kirjoitettavaa, mutta unohdin sen.

Mutta niin, toivottavasti noita koruja tulis lisää myyntiin, koska mun tuurilla ei koskaan voiteta mitään! :) Tänäänkin olin katkera työpaikalla, kun työkaveri vetäsi 500e potin jostain veikkauksesta, kuinka reilua?
 
Eiks Canonit tosiaan oo kameroiden parhaimmistoa.. Itsellä Canonin PowerShot SX200 is, toimii!! Tarkkoja kuvia ja lisäks viel teräväpiirtovideo-ominaisuus :)

marsinen@suomi24.fi
 
heipsan. mulla itellä on canon powershot a590 is ja voin todellakin suositella tota! tarkkoja kuvia tulee ja paljon säätömahollisuuksia, tietty toi automaattikuvauskin joksei jaksa asetusten kanssa räplätä. hienon näkönenki vielä, mun mielestä ainakin.
 
Canon Ixus 100 on ollut omassa käytössä ja ollut tooooosi kiva ♥ sitä saa myös monissa herkullisissa väreissä.

Ja ihania koruja! :)
sallan@wippies.fi
 
Onks täää muutes arvonta vai kilpailu? :DD
 
Mulla on käytössä Canonin Ixus 9515, ja tykkään siitä sikana n__n Kaikenlisäks sitä löytyy aika kivoissa väreissäkin, ittelläni on kirkkaanpinkki (: Tarkka laatu, automaattinen tarkennus yms. Mut joo, kaikki Canonit ja Nikonit on hyvii :D

myrmelin@suomi24.fi
 
pakko osallistua :-D!

minttu1994@luukku.com
 
Noi sun korut on aivan sairaan hienoja, varsinkin rusettikaulakorut!!! En oo vaan vielä saanu aikaiseks hommata itelleni sellaista.
 
ihania koruja :)

milla1992_@hotmail.com
 
Oi ku ihania noi korut! Nohh itellä ei kamalasti kokemusta pokkareista mur olympus mekkiset on ainaki ollu tosi hyviä! :D Siskolla on sellanen ja vaikka siinä ei oo ees niin paljon pikseleitä nii silti sillä saa tooosi hyviä kuvia (:: Et suosittelen!

ja ainii... IHANA BLOGI!
 
nimim. Jenny:
Mä löysin tämän sun blogin aivan vahingossa ja sitten en vaan tiedä, mitä tapahtui, mutta jäin totaalisesti koukkuun! Vaikka mä olen tyyliltäni kovin erilainen kuin sä, mä en vaan osaa olla seuraamatta tätä ja ihastelematta sun tyyliä! Sulla on myös tosi hauska kirjoitustyyli, joka varmasti pitää lukijat otteessaan. you rock<3 ps. tommoinen kamerakoru olis ihana :DD

sähkäri: jennirissanen@yahoo.com
 
niiiiii ja sähköpostiosote: Pia.94@hotmail.com
 
Tekemäsi korut ovat maailman ihanimpia! <3 Tänään kolahti P-pas'lta paketti postiluukusta, olen ihan rakastuksissa pinkkiin legosormukseeni. :)

sweetpeach-88@hotmail.com
 
<3<3Sulla on ihana tyyli ja blogii<3<33<3
onttuu@luukku.com
 
niin on sööttejä et pakko taas osallistuu ::)
 
sulla on tosi suloinen ja hauska blogi! Jatka samaan malliin! :)

suvv_@hotmail.com
 
mullakin on vaan järkkäri, ja jos etit hyvää järkkärii ni canoneist tykkään hirmusesti =) hope so pääsen joskus teijän järjestämiin juttuihin esim toi forum juttuki ois ollu tosi kiva, mutku asun sen verran kaukana :/ ja hei thnx tosi paljon täst blogist, että jaksat vieläki kirjottaa tätä säännöllisesti, vaikka se onki varmaa joskus raskasta ku pitää tänne aina kirjotella ja kertoo kuulumisia! hyvää kesää sulle Nadja! =)

- jenna

jejenna@hotmail.com
 
Harmillista että ne korut loppu, mut nyt voin ehkä voittaa sellaisen. :) Diggipokareista ei paljoa tietoo, järkkäreista enemmänki.. :( Mut sun blogi on oikeesti ihan huippu !
 
noi kamerakorut on niiin ihania! olisin maailman onnellisin tyttö jos voittaisin tollasen. Sit saisin hehkuttaa kaikille että mulla on samanlainen koru ku Nadjalla ja se on tehny sen ite lällällää teillä ei oo. :--)
 
oho sähköposti on summer-93-@hotmail.com
 
En osaa suositella digipokkareita, kun on järkkäri, mutta hp:n kameroita en suosittele =D
Ois muuten tosi nastaakäheetäupeeta saada tommone kaulakoru ;)
 
tää blogi on niin best!!
juu mulla on yks maailman paras digitall pokkari valotus oikee ja mutenki
se on cannon digital IXUX12015
ja plussia se mahtuu taskuu vai mull oli yleesä jalassa farkku leginssit eli ei voi laittaa taskuu =))
essi.haataja@hotmail.com
 
oi toi kamerakoru <3___<3

mmaerts@hotmail.com
 
Mä en osaa suositella kun mulla on perus digikamera, canonin. Ihana blogi ja kiva kilpailu!



tammimasu@hotmail.com
 
itelläni on ollu reilun vuoden canon ixux 80 is, ja todella hyvin on kestänyt, huomioon ottaen että kaikki festarit ja keikat on rämmitty läpi sen kanssa. kuvien laatukin on aivan mahtava, verrattuna esim johonkin sonyn 12 megapixelin kameraan. suosittelen !

ja sit jotai kivaa, öööh, meijän äitillä on tänää synttärit ! :-D lol
 
itellä on sonyn w210. kiva perus kamera ja hyvii kuvii :P
ja osallistun :D

maijja_n@hotmail.com
 
Kokemusta mul ei oo mistään muusta kun Canon eos 1000d järkkäri, joten oon huono suosittelemaan mitään :< mut oon ainakin lukenu et Canonit pokkareinakin on yleensä on aika hyviä ja olihan mullakin tossa varmaan 5vuotta sitten Canon, mut nykyään se on niin museokamaa, et siitä en voi sanoo mitään. :-D Ei se tosin rikkikään oo menny!
 
Mä suosittelisin digipokkariks just Canon Ixuksia. Nillä saa hyvin läheltä ja kaukaa aika tarkkoja kuvia :) Ps. Sun blogi on kiva...

jaara.kaara@luukku.com
 
"jotain kivaa" x)

(kesa_usva(at)yahoo.com)
 
omg unohin sähköpostin eli siis lardev@hotmail.com
 
toi ois niin minua kun opiskelen media-assariks ja kameran kanssa tulee heiluttua usein, oi :) mullakin hakusessa hyvä pokkari joten täältä on hyvä käydä kyylää


-mirkky
 
itellää ei oo pokkkarii, joten en voi suositella :-D mut kilpailuun on pakko osallistua aivan mahtava palkinto
 
pakko saada toi koru , oisin tilannu varmaa , mut nyt se onki jo loppu :/ mutta uusista pokkareista en tiedä , mutta mulla itselläni oli tota järkkäriä ennen ( edelleen käytössä ) sonyn cyper-shot 7.2 mpx , ja vie kyllä musta aika monia pokkareita jos ei kauhean kalliista pokkarista puhuta. Siskollani oli tuosta samasta kamerasta uudempi , ja se taas oli aivan surkea , mutta eiköhä canonin ole ihan päteviä pokkareissaki (:
 
Hyvää työtä oot tehnyt kaikkien noiden korujen kanssa, tosi söpöjä kaikki (:

Canon ixus 10015 on osottautunu hyväks :)

goparocco@gmail.com
 
No itellä on ollu jo aika kauan Canon, siitä oon tykänny.. :) Mallii ei vissii oo enää markkinoilla, mutta Canonilt löytyy paljo kivoi!

Kamerakoru ois aika perfect mulle, oivoi<3
 
En osaa suositella pokkaria, mutta osallistun joka tapauksessa. :-)
 
Noi korut on niiin söpöjä, joten osallistun :)
 
Hah tähän on kyllä aivan pakko kommentoida jotain "kivaa", nuo on ihania nuo kaulakorut :)

hmm en osaa kyllä suositella minkään näkösiä pokkareita ku itelläni on järkkäri ;o mutta mun edellinen kamera oli tosi hyvä, se tais olla joku Kodakin neljän megapikselin räpsytin, en muista ku siitä on jo jonki aikaa ku heitin sen menemään. ;o

mutta mä niin rakastan tätä sun blogia, tää ulkoasu on niin ihana, selkee ja "rauhoittava", ja sä oot hirveen aidon olonen. :)

emmaviliina@hotmail.com
 
No mun mielestä canonilla on semmosii hyvii/tosi hyvii digipokkareita. Eiköhän sullekki löytyis oma pikku canon :)

vilkku93@hotmail.com
 
Osallistun ! =)
Itse oon todennu noi Nikon coolpixit hyviksi pokkareiksi =)
 
Oi ! Noi kamerakorut on rakkaus <3__<3 Mut Canon G9 jos hyvää digipokkaria etit :>

henni2004@hotmail.com
 
osallistun:)
 
oonahal2@hotmail.com

Tottakai mä osallistun, ihania noi ! mä en oikee osaa suositella mitää pokkaria, koska omistan järkkärin :-)

-oona
 
En tiiä noista digipokkareista itse yhtikäs mitää, joten taidan jättää tuon suosittelun muille tietäville! :D

P.s. Oot ihanan aurinkoinen persoona, niin luontevan oloinen ja mukava! :))

soyfiaa@hotmail.com
 
ihania koruja!
 
osallistun!
pleurer@luukku.com
 
Jotain kivaa...ööö:D Nadja oot tosi nätti ja noi sun korut on i-h-a-n-i-a<3 Ja öö suosittelen nikoneja:)

moikkelismoo@gmail.com
 
Kamerakoru on yksinkertaisesti IHANA ja kantaisin sitä ylpeänä ^__^
 
oi ihania koruja! :)
Ja suosittelen Canon powershotteja, ne on oikeesti ylivoimaisesti parhaita pokkareita, ja hintakin on kohdallaan :)
 
Ehkä toinen tai ensimmäinen kerta ku uskallan kommentoida tänne :=o
En osaa suositella mitään kameraa ku itellä on kans järkkäri :--) Ja kiva blogi oon lukenu jo kauvan !


s4rtsukk4@hotmail.com
 
aaw, kamerakauloru :))

mullakaa ei digipokkarikokemusta, oma iäisyyksiä vanh diikamera sai väistyä kun hankin viimein uuden järkkärin. Se on Canonin ja tykkään siitä että se on ainakin merkkinä kiva :D Mutta pakko vielä siis suositella että jos vain pystyt investoimaan niin kannattaisi ehkä jopa järkkäriin taipua ja vaikka pitää se vanha pokkari kakkoskamerana kun se on pienen kokonsa takia helpommin mukana kulkeva. Tulee näät ihan jättemahtavia kuvia, vaikka ois tämmönen tumpelokin ja sulla on sentään kamera ahkerassa päivittäisessä käytössä :) Vähän edullisempi vaihtoehto vois olla canonin powershot (ns. puolijärkkäri) jota oon kans käyttäny kun kaverilta semmonen löytyy ja sekin on oikein näpsäkkä ja hiukan pienempikokoinen kuin järkkäri mut silti laadukas :)

sanneroinen@luukku.com
 
hiih osallistun :) ja tuota, mun oma pokkari on ainakin todella hyvä eli canon ixus 130 ja plussaa että niitä saa ihanina väreinä, mulla on liila :--)

kaisa.peltomaa@hotmail.com
 
Tähän kilpaan osallistun, eilisen kilpailun tunika ois ollu ihan 100-0 liian pieni :(

Mulla on semmonen positiivinen fiilis sun blogista. Täällä ei käydä juuri kommenttiboksi sotia ja mulle on jäänyt mieleen, kun pahoittelit eräässä postauksessa sitä, että käytit sanaa CP-vammaista kuvaamaan kuvaasi. Tykkään! :)
 
Jotain kivaa: Jee, mun hullun vaikea koe on ohi!! 800 slaidia ja tuhannen sivun kurssikirja :D Tästä eteenpäin ei oo enää pakollista koulua kun pari tuntia viikossa eli... se ois niinku kesäloma?
 
itelläni on tällä hetkellä Canon PowerShot SX200 IS (hinta silloin 300€). Ostin viime kesänä ja oon todennu että on kyllä ollu tosi hyvä kapistus! siinä 12x optinen zoom eli yks parhaimmista mitä pokkareissa tiedän, 12,1megapikseliä myös löytyy siispä tulee tosi tarkkoja kuvia:) suosittelen!
niin ja tosiaan osallistun kisaan myös!:)

eveliina--@hotmail.com
 
Sopii hyvin palkintoon tuo kysymys, mutta en osaa suositella mitään, koska en ole koskaan omistanut, tai käyttänyt edes, digipokkaria.
Kivaa on se, että on kevät ja aurinko paistaa. :)
choirgirl@netti.fi
 
Ihania koruja!

Itselläni on Canon eos 450d ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Kamera on yksinkertainen ja siinä on suomenkielinen valikko (:
 
mitä onko nuo jo loppuun myyty???? Ei ois pitäny oottaa että saan rahaa... Mä en oikein noista pokkareista tiedä joten en voi suositella... Mutta kannattaa kattoo järkkäriä Nikon D60 on mulla ja se on kiva hurr
 
nää arvonnat on niii kivoi !
 
Itse ostin jokin aikaa sitten Canonin Ixus 200 IS:n. Ixukset nyt tuntuu olevan aina hyviä, tuossa on ekstraplussaa vielä se, että väri on söpön violetti :).
 
nyt peukut ja varpaat pystyyn että voittaisin tuollasen ihanan korun:)

lauraoo-@hotmail.com
 
Canonin pokkarit on hyviä! :) ja löytyy halpaa ja kalliimpaakin.


epputi@hotmail.com
 
Ihania kilpailuja :D oot niin söpö.

Hmp mun oman kokemuksen perusteella Canonin pokkarit on tosi hyviä. Niitä on eri malleja ja osa niistä on niin söpöjä. Kaikki tarvittavat ominaisuudet, hyvä akunkesto, hyvälaatuset kuvat ja muutenkin hyviä kameroita kaikin puolin. Onnea sen oikean metsästykseen ;p
 
1 – 200 / 661 Uudempi› Uusin»

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]