Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

1. päivä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

1. päivä

are you feeling fashionable?

tiistai 13. huhtikuuta 2010

 

1. päivä

Oon lukenu monista blogeista sekä kuullu myös blogittomilta kavereiltani harmitteluja siitä, että H&M:n The Garden Collectionin parhaat palat myytiin loppuun niin nopeesti. Mutta ei hätää! Teille on luvassa kiva kilpailu!



Tän päivän kilpailuun osallistuvista kolme saa The Garden Collectionin liehuhihapaidan itelleen. Paidat on kokoa 38, ja veikkaisin niiden menevän mallinsa puolesta myös kokoa isommille ja pienemmillekin. Tunika on kierrätettyä polyesteria ja on varmasti ihanan vilposa kesähelteillä. Kiitokset H&M:lle palkinnoista.

Kilpailuun osallistut vastaamalla kysymykseen

Mitä odotat eniten kesältä?

Muista kirjoittaa kommenttiin vastauksen lisäksi sähköpostiosoitteesi. Anonyymien kannattaa keksiä nimimerkit.
Valitsen voittajiksi kolme parasta, hauskinta ja/tai mielenkiintoisinta tekstiä.
Kilpailu päättyy keskiviikkona 10.00 kun seuraava alkaa.
Julkaisen kaikkien arvontojen/kilpailujen voittajat samaan aikaan, eli ensiviikon maanantaina.

Onnea! :)

Kilpailu on päättynyt!

Kommentit: 1 – 200 / 505 Uudempi› Uusin»
JEee Nadja, palkinto on aivan ihana!

Mutta siis, kesältä odotan, omituista kyllä töitä (tai siis sitä että saan olla päivät pitkät pihalla kukkasten keskellä :-D), ballerinoja, mökkireissuja, mansikoita (ja niistä tehtyjä margaritoja), terassisiidereitä yms :-P Niin ja tietysti sitä, että vaatetukseksi riittää hellemekko ja gladiaattorit!
 
oi ihanaa !

kesältä odotan tietty eniten aurinkoa jes ! ja onhan noi kesätyötkin tosi jees kun rahat meinaa olla vähissä :D

melthetwister(at)hotmail.com
 
Odotan kesässä eniten pientä hengähdystaukoa koulusta, sitä kun ei tarvitse stressata mistään. Odotan keikkoja ja festareita, ilman niitä kesä ei ole kesä. Odotan jäätelökioskeja ja nurtsilla istuskelua kavereiden kanssa. Odotan lämpöä ja auringonpaistetta.

(carrytheother@hotmail.com)
 
Odotan eniten kesältä sitä että pääsen Japaniin yksin kuukaudeksi. Se olisi ensimmäinen ulkomaanreissuni yksin, ja ensimmäinen itsenäinen teko jonka itseltäni vaatisin. Kukaan perheessäni ei usko että selviytyisin, ja haluan todistaa kaikkien ennakko oletukset vääriksi! Valitettavasti joudun kuitenkin säästämään sitä matkaa varten aika drastisin ottein, toisin sanoen luovutin korttini isälle etten ostaisi ihania kesävaatteita joita voisin käyttää matkalla, koska olen shopaholic. Selailen siis vieroitushoitona päivittäin itku kurkussa ihania kesävaatte katalogeja :D
Kesältä odotan myös ylioppilasjuhliani sekä sitä tuleeko siskoni kunnossa takaisin avustustöistään Afrikasta kotiin, jotta voisi osallistua niihin.
 
Odotan kesältä eniten hyviä kelejä ja sitä et rusketun! Ja sitä et on lomaa (koulusta) ja et saan töistä rahaa. Sit ootan kans ihania mökkireissuja:)
Katotaan nyt mitä kesällä tapahtuu. Tuskinpa mitään ihmeellistä kun en edes lähde ulkomaille :(
 
Eniten odotan kesältä Turkin reissua! Ensimmäinen matkani etelään ja vielä yhdessä poikaystävän kanssa :)
 
Mä odotan sitä että olis lämmintä ja paistais aurinko. En oo mikään auringonottajatyyppi mutta tykkään olla muuten pihalla kesäsin ja käydä esimerkiksi polkemassa pyörällä pitkiäkin matkoja. Viime vuosina ei oo kumminkaan hirveesti ehtinyt kun oon ollut töissä.

imlacking[at]yahoo.com
 
Mitäpä kesältä ei odottais! Aurinkoa, lämpöä, valoisia öitä, mökkireissuja ja nuotioiltoja kavereiden kanssa, lämpimällä hiekalla lojumista kevyen tuulen hyväillessä ihoa, picnicejä ja telttaretkiä poikaystävän kera, pukeutumista kesämekkoihin, shortseihin, bikineihin... Ehdottomasti eniten odotan kuitenkin kesätöitä -pääsin nimittäin ekaa kertaa elämässäni sellaseen työpaikkaan, jossa voisin kuvitella ihan oikeestikin työskenteleväni, ja luvassa on varmasti tosi mielenkiintosia hommia! :)
 
Kesältä odotan eniten uuteen kotikaupunkiini Turkuun tutustumista ja vanhojen aikojen ihanaa kotihengailua Porissa vanhempieni luona. Tietty myös maailman parhaita festareita eli Pori Jazzia! Ps. toivottavasti tulis lämmin
 
ootan kesältä paaaljon. oon syntyny kesällä joten luonnostanikin oon enemmän kesän lapsi. ootan sitä, että joka paikassa on vihreetä ja nättiä. ihmiset on ruskeita ja ilosia. on lämmin ja saa kävellä pikkukengissä. mekot! piknikit jossain puistossa. pääsee ulos uimaan. niin ja ennen kaikkea ootan lomaa! mulla on viimeks ollut kesälomaa, apua en ees muista koska. ennen ku oon alkanut tehä kesätöitä eli viis vuotta sitten? herran jestas. nytkin työpaikan vaihdoksen takia lomaa on 2 viikkoa, mut on sekin jotain. ootan siis, että heinäkuun kaks viikaa viikkoa paistaa aurinko!!!
 
Voi eeei, mä odotan niin paljon kaikkea!
Tiedossa on ensimmäiset festarit, enkä jaksaisi enää odottaa The Soundsin näkemist! Bändi kun on aivan mahtava live.
Lisäksi odotan sitä, että pääsen kotimaahani Kreikkaan ja pääsen halaamaan kummipoikaani, jota siis viimeksi vuosi sitten olen nähnyt. Voi hurja mulla on ikävä sitä pikkuista hurmuria!
Ja tottakai odotan lomaa. Ensimmäinen vuosi kauppislukiossa on ollut tosi rankka ja hetykittäin olenkin ollut tosi väsynyt, loma tulee oikeiun tarpeeseen! Ja krhm... Juhannuksen jälkeenhän kauppoijhin ilmestyy nuo ihanat puniset kyltit, joissa lukee yksi taianomainen sana; SALE.
 
Odotan ensi kesältä paljon aurinkoa ja paljon irtojäätelöä! NAM!
 
jess ! odotan eniten kesältä puistohengailuja ja herkuttelua ulkoilmassa, sekä sitä että voi notkua ympäriinsä kevyemmissä vaatteissa !
 
Oii osallistun!
kesältä odotan eniten hauskaa menoa kavereiden kanssa, uusia tuttavuuksia, ihanien muistojen saamista, bileitä, kesähelteessä hiekkarannalla loikouilua ja kaikkee ihanaa! Odotan et saan pukeutuu kivoihin vaatteisiin ja käydä reissaamass joka paikassa! oi namnam!
summer-93-@hotmail.com
 
Noin 30-vuotias mies taluttaa koiraansa puistossa. Koira tekee asiansa nurmikolle ja mies kaivaa taskuja jätöspussia etsien. Ei ollutkaan pussia mukana. Mies jättää koiran jätökset maahan. Tapauksen huomaa ohikulkeva iäkäs sauvakävelijä.

"Ja missäköhän herran jätöspussit ovat!?"

"Jäivät kotiin. Missä teidän sukset ovat?"

Sauvakävelijä poistuu paikalta.

P.S. paita on tosi ihQQQQQQQQ <3
 
Ootan kesässä kaikkein eniten sitä et saa istua kavereiden kanssa nurmikolla ja nauttia kylmää juomaa ja nauraa vaan! + hyvä musa tietysti taustalla

farahkadanati@msn.com
 
Odotan sitä että saan paniikissa juosta ötököitä karkuun ja ihmiset saa nauraa mulle. Pelkään ihan hulluna perhosia ja kaikkia sellasia räpytteleviä ötököitä. :--) Jätskin syönti laiturilla jalat vedessä on kans sellanen mitä osottaa kovin!

sirkusteltta@hotmail.com
 
kuumia rantoja, sulioisia jäätelo kiskoja, hauskoja hetkiä hyvässä seurassa, uusia tuttavuuksia, rakastumisia, ihanaa ruokaa, shoppailua kaikissa ihananissa kaupoissa, matkustelua, kämmähdyksi ja paljon uusia tuulia ja kokemuksia (:
 
Auringonpalvonta piknikkejä rannalla ihanien ystävien kera :) <3

Annyal@wippies.fi
 
ootan kesältä eniten ihan vaan sitä, et saisin kesätöitä! ;o

jess_12@luukku.com
 
Odotan kesältä sitä ihmeellisyyttä, että ensimmäistä kertaa pikkuruisessa elämässäni minulla on ihan oikea palkallinen kesäloma. Aiemmat kesät olen aina raatanut kesätöissä KOKO kesän niin, että en ole ehtinyt mökille kuin ehkä kerran :( Nyt olen vaihtoehtoisesti raatanut koulun ohella ympäri vuoden, ja kiitoksena on huimat 24 lomapäivää!! Aion viettää ne visusti mökillä aurinkoa ottaen, oli sitten kylmää tai lämmintä! ja toivottavasti tuo ihana paita päällä ;)

Iiduska
 
Odotan kesässä eniten sitä että pääsee (ainakin toivottavasti) tekemään töitä ja tienaamaan rahaa, eikä tarvii kituuttaa ah niin hurjalla opintotuella :D
 
Kolmea asiaa: aurinkoa, juhlimista ja miehiä! :D
 
kesällä odotan eniten reissailua, aurinkoa, viileitä kesäiltoja, kavereita, rentoa pukeutumista ja ihan kaikkea! kesällä on vaan niin kaikki paremmin=)
 
odotan sitä että äiti innostuu ostamaan mulle kaikkia ihania kesä kuteita, joita se ois halunnu käyttää ku se oli nuori. :DDD
niin ja riparia! ja sitä ettei tarvii enää käyttää takkia! ja sitä että on lämmin! ja sitä että voi mennä mopolla! :D:D:D:D:D


milkki95_2@hotmail.com
 
Osallistun!
Kesästä odotan eniten riparilta pääsyä ja synttäreitä, sillä täytän vihdoin 15 ja saan skootterin! Odotan myös lämpöisiä kesäpäiviä jolloin voi olla kavereiden kanssa niin paljon kuin ikinä haluaa. =)

seira.n@luukku.com
 
Odotan eniten kesässä sitä rauhaa ja aikaa olla kavereiden kanssa, ilman koulukiireitä. Ja tietenkin tulevaa lontoon reissua, sitä kun pääsen isoseksi ripareille (saa olla esimerkkinä, auttamassa muita). Erilaisia miittejä, yhtä vaellusta. Kaikkea mitä kesällä voi tehdä, ja ennen kaikkea sitä aurinkoa ja hyvää mieltä! :)

nenna.92@hotmail.com
 
Sitä, että voi herätä sähköttömästä pienestä mökistä. Avata radion, laittaa kahvin tulelle ja syödä aamuvoileivät kynttilänvalossa. Kurkistaa verhon takaa ulos ja päättää sään mukaan mitä sitä tänään tekisi. stidi@hotmail.com
 
Mä odotan kesältä pitkiä iltoja kavereiden kanssa, jäätelöauton tunnusmusiikin hyräilyä ja paljon jäätelöä, poikaystävän kanssa vietettyjä hetkiä ja yhteistä matkaa, aurinkoa ja sen ottamista uusilla bikineillä, järvessä uintia yön viimeisinä tunteina pienessä kesäsateessa, pyöräilyretkiä pikkusiskojen ja eväiden kanssa, junallamatkustamista, isosiskon häissä tanssimista ja kakun syömistä, unirytmin pistäminen sekaisin niin ettei tiedä milloin on aamu ja milloin yö, tekniikanlaitteista irtipääsemistä ja eniten sitä huolettomuutta ja vapautta. Mutta sitten tulee se tosiasia että on töitä ensimmäinen kuukausi ja vähän toisestakin. Mutta siellä töissä mä pelastan lähes ihmisten henkiä ja saan tutustua paljon uusiin kasvoihin ja oppia uusia nimiä eli lomasta tulee kyllä paras!
 
Kesältä odotan eniten että saisin kesätöitä, ja pääsis jonnekkin ulkomaille reissuun:)
 
Osallistun :)

Jaa mitä odotan kesästä? :D
Kesää olen odottanut varmaan koko talven ja inhotti astella loskaan kun kengät ovat märkänä ja hiukset menevät kikkuralle lumisateessa.
Nyt täältä meiltä on lähes kaikki lumet sulanut, ainoastaan pieniä lumikasoja tiensivuissa.
Kesällä saa tietty ottaa aurinkoa, pukeutua ihaniin ja kevyisiin lempivaatteisiinsa ja juosta nurmikolla.
Kesäsade on myös aivan ihana kun saa ulkona juosta naama ja hiukset märkänä.
Kesästä odotan siis kaikkea mahdollista kuten kuumia asfaltteja vasta-ajetun nurmikon tuoksuun asti :)
 
Unohdin tämän sähköpostiosoitteen eli se on:

santtoori@hotmail.com
 
Hihi! :-) Odotan kesältä eniten kaikkia juhlia, koska en oo ikinä ollu missään ylppäreissä tai rippijuhlissa! Mun pikkusisko pääsee ripille kesällä, mun poikaystävällä on valmistujaiset ja sen pikkusiskolla rippijuhlat ja yhellä kaverilla ylppärit, eli paljon juhlia kesällä! Jänskää! Ja varsinki ihanaa ku saa ostella mekkoja, en halua joka juhlis koluta samas mekossa joten mulla on jo kolme vaihtoehtoa ;-) Ja varsinki ku juhlissa saa kaikkea herkkuruokaa, kakkua yms. ja näkee tuttuja ja sukulaisia ja on hyvä fiilis ja aurinkoista (toivottavasti! :-D)

parsanorsu@hotmail.com
 
Odotan kesältä eniten sitä, että saan viettää paljon aikaa poikaystäväni kanssa. Me joudutaan olemaan kaukosuhteessa ja meillä on välimatkaa 300 kilometriä. Opiskelujen takia nähdään aika harvoin. Kesällä me aiotaan olla paljon yhdessä ja tehdä kaikkea kivaa.

Odotan myöskin sitä, että ulkona voi juosta ilman, että kurkku tulee kylmästä ilmasta hirveän kipeeksi ja aina on liikaa vaatetta päällä.

s-posti: illegalll1@windowslive.com
 
Odotan kesältä kaikista eniten aurinkoa, lämpöä ja show dance sm-kisoja! Odotan myös innolla kesän koiranäyttelyitä joihin uuden pennun kanssa päästään. Toivon myös, että saisin laihdutusprojektin päätökseen ennen kesää koska kesä ei ole mitään ilman jäätelöä ;)
 
Tämä on viimeinen ihana kesäni ennen sitä ikää kun pitää päättää, lähdenkö tekemään pitkä aikaista työuraani vai uskallaudunko lähtemään yliopistoon. Toukokuun loppuun sijoittuvien valmistujaisten jälkeen on _pakko_ tulla ihana kesä ennen vuoden kestävää lukioputken alkamista! Töitä riittää, mutta niin riittää rentoa fiilistäkin - hope so! Auringon, rantojen, lämmön ja rahan (;) ) lisäksi odotan kesältä ehdottomasti elokuussa odottavaa Norsupalloturnausta! Varmasti kesän hauskin tapahtuma, koska festareille en varmaankaan tule töiltä kerkeämään... Se pitää vielä mainita, että kaikkien edellisten kesien rinnalla tästä tulee ensimmäinen onnellinen mahdollisimman alkoholiton kesä. Syynä ehkä uudestaan löydetty vakituinen ystäväpiiri ja kaverisuhteesta seurusteluun siirtynyt ihana mies, joka ei toivon mukaan jää pelkästään kesäkolliksi.

Hyvä kesää, Nadja!
@: ranja-91@hotmail.com
 
Odotan kesän sitä tunnetta kun saa todistuksen näppiin, onnistumisen tunteen että nyt on onnistunut taas saamaan yhden vuoden koulusta taakseen, nyt on lupa nauttia.

Odotan sitä että saan pistää uudet arskat päähän, mekon, legginsit, ilman että tarvitsee palella. Syödä ben and jerrys jäätelöä kuumalla asfaltilla ja matkustella. Risteilyitä, ystäviä. Koko kesässä on ihanaa vain se fiilis, kaupungit järjestää festareita ja tapahtumia. Muoti on monipuolista. Kaikki herää mustasta eloon värikkääseen vaate kirjoon.
Ehkä sitä minä odotan :>

noora.suihko@hotmail.com
 
Mitä odotan kesältä? Ehdottomasti kotiin palaamista. Olen vaihto-oppilaana Ranskassa, ja viime elokuussa pakattuani laukkuni, tulee nyt täyteen 7½kk ilman perhettä, ystäviä, kotia. Mun elämää siis. Sen sijaan oon saanut mitä mahtavimman osan elämää täällä patonkien luvatussa maassa. Ja mitään en kadu! Lisäksi täältä lähtee kahden viikon reissulle Suomeen tollanen ranskalainen herra, ootan niin innolla et voin näyttää että "ikuisesti kylmä Suomi" voi olla ihan mahtava heinäkuisten säiden, Kauppatorin mansikoiden, Suomenlinnan piknikin, Linnanmäen vanhan vuoristoradan ja ihan perinteisen mökkeilyn, saunan ja suomalaisuuden kautta. Joojoo, onhan Ranskassa kaikkea ihanaa ja mahtavaa, mutta koti on aina koti. Home is where your heart is.
Muuten kiitos bloggailustasi, i-h-a-n-a-a lukea vähän suomalaisajatuksia ja käyn varmasti useamman kerran päivässä tsekkaamassa jos olis päivitystä tullut=)
kivaa 2 -vuotissynttäriä ja ihanaa kevättä Helsinkiin!
-emmi
 
Sitä että ehtii treenata kaikki päivät! Kyllä arkenakin ehtii, mutta kesällä on vieläkin oikeutetumpaa viettää kaikki päivät salilla. :DD Kukaan ei ole valittamassa, kun kaikki muut on lomailemassa haha!
 
festareita ! aurinkolaseja, farkkusortseja, irtojäätelöä, paljaita varpaita, rantahiekkaa ! ihania iltoja kavereiden kanssa, huolettomuutta, vihreää polkupyörääni ja rakkautta <3

sammakka_@hotmail.com
 
Tylsää ehkä, mutta töitä. (: ensimmäinen harjoitteluni kesätöiden merkissä edessä vaikka opinnot ovatkin jo kolmannella vuodella. Kesästä tulee luultavasti todella rankka, mutta toivottavasti siitä on hyötyä sitten jatkossa!
 
Kesältä odotan ehdottomasti jonkunlaista työtä. Heti syksyllä kun on edessä muutto kauas kotoa opiskelupaikkakunnalle O_O Lisäksi odotan ja toivon, että hahmoteltu reissu pienelle tutustumiselle kyseiseen paikkaan onnistuisi tai ylipäänsä sille löytyisi aikaa... Ja pakko myöntää, että toivon erään tutun pojan ottavan mut avosylin vastaan sitten syksyn tullessa :)
 
odotan lämpöä ja aurinkoa:]
 
No, minulle tärkein ja se ainoa asia jota odotan on se että äiti olisi taas terve. Millään muulla ei ole minulle merkitystä:)
 
mmmm kesältähän tietysti odottaa aina paljon, mutta ykkösenä on ehdottomasti se kesän tuoksu; nurmikko, jätski, vesi(hah se ei tuoksu:D)JA suurimpana synttärit(;;
 
Odotan kesältä töiden tuomaa jännitystä! Sain mielenkiintoisen, oman alan harjoittelupaikan ja alan tekemään GRADUA! :) Pelottavaa mutta ihanaa, valmistuminen häämöttää!
 
Odotan lämpimiä iltoja, lomaa ja grillijuhlia hyvässä seurassa!
 
Poikaystävän kanssa ekaa lomamatkaa :) tarkotus olis tosin mennä vaan tallinaan mutta silti :)
 
Odotan, että ensi kesänä saisin ensimmäistä kertaa vuosiin viettää oikeaa lomaa ja nauttia kesästä. Aiemmin kaikki aika on tuntunut menevän töissä, opiskelija kun olen, mutta nyt olen sopinut työnantajieni kanssa tekeväni vain kolme vuoroa viikossa, tosin ylipitkinä 14 tunnin rupeamina. Jospa tänä vuonna ehdin ystävien kanssa piknikille puistoihin, pyöräilemään saaristoon ja nauttimaan kesäisestä luonnosta. Ystävien takapihalle grillaamaan ja nauttimaan siideriä, kivoille keikoille ja Turun jokilaivoille.

Ai niin, ja sitten olisi myös se gradu...

Sähköpostini on glida@live.com
 
Odotan eniten kesältä aurinkoa, jäätelöä, festareita, ulkomaanmatkoja, hetkiä ystävien kanssa, hyviä muistoja ja kokemuksia! ♥

tahtoosiivet@hotmail.com
 
Eniten odotan kesältä: pisamia nokanvarressa ja poskipäillä, jätskikiskalta ostettua jäätelöä, joka sulaa kuumassa auringonpaisteessa liian nopeasti, rannalla makoilua ja ystävien kanssa terassilla istuskelua nauttien jääkylmää sangriaa, mansikoita, keveitä vaatteita ja paljaita sääriä..voih, niin monia asioita!♥ Eniten ehkä kuitenkin sitä aurinkoa ja lämpöä, joka mahdollistaa nuo kaikki ihanat asiat! :)
 
Kesässä on parasta se, ettei tarvi mitään aikatauluja ja kalentereita tehdäkseen jotain. Spontaanuis rokkaa kesällä! Herää vaikkapa yhdeltätoista ja päättää sillä sekunnilla lähteä pyörällä käymään jonkun ystävän luona. :) Sitten tehdään mitä tehdään, jos tehdään. Voidaan myös löhöillä ja olla tekemättä mitään.

Rakastan kesää!!!
 
Moikka,

ensinnäkin en voi uskoa että olen eka kommentoimassa, tätä ei ole tapahtunut koskaan...

No vastaan kysymykseen: Mitä aioin tehdä kesällä?

Minulla on palkallinen loma kahteen vuoteen ei ole lomaillut ollenkaan kun olen vaihtanut työpaikkaa... ja syynä vaihdoksille on määräaikaiset työsuhteet, nyt on tehty töitä putkeen kaksi vuotta ja kesällä koittaa hartaasti odotettu loma! Paita kruunaisi kesän, ihana lomapaita! Ja voisi sitä töissäkin pitää ja fiilistellä tulevaa lomaa!

Nyt peukut pystyyn että osuu vaan kohdalle (olen ihaillut sitä netissä, mutta tilatahan sitä ei ole voinut...)

Terv. Tapsa
 
Kesältä odotan ehdottomasti eniten kavereiden kanssa suunniteltua road trippiä! Kolme naista autolla Barcelonaan. Se on rakkautta ja riitelyä kunnes rahat loppuu. Heinäkuun alussa lähdetään ja kotiin tullaan jos muistetaan. Can't wait!

inaollonqvist@gmail.com
 
Kesältä eniten odotan sitä, kun täytän 18vuotta, menen kaverini kanssa viikoksi Saksaan Muncheniin, saa loikoilla rannalla ihanassa auringonpaisteessa lukien lehtiä ja syöden jäätelöä sekä kaikkia muita pieniä iloja, joita kesä tuo tullessaan :))

Sähköposti: stella.haavisto@hotmail.com
 
Odotan joka kevät kesältä sitä samaa, mitä aina lapsena oli; intiaanikesää, kun oli niin kuuma, että alastomanakin hikipisarat lensi.

Aurinkoa ja sadetta, joka ei häirinnyt ja ärsyttänyt, vaan toi ilon kun sai juosta ulkona märät vaatteet päällä. Sateella oli myös mahtavaa käydä uimassa, kun vesi tuntui ihan linnunmaidolta, niin lämmintä se silloin oli.

Rentoa yhdessäoloa, kun kaikki kaverit oli siinä lähellä ja tehtiin yhdessä kaikkea hullua ja hulvatonta. Pelattiin puistossa yömyöhään ja aamuvarhain herättiin leikkimään ulos. Temmellettiin rannalla uiden monta tuntia joka päivä.

Ja sitä että jäätelö maistuu maailman parhaalle ja ainut huoli elämässä oli se, että oikeanlainen jätski on loppunut kaupasta.

Mutta toisaalta joka kesä tajuan sen, ettei kesät enää aikuisena ole samanlaisia kuin silloin ennen. On kesätöitä, opiskelua, pitäisi matkustella, kaverit on aina töissä tai matkustelemassa, kesät tuntuu kylmiltä ja kolkoilta ja niin mahtavia jäätelöjäkään ei enää tunnu kaupasta saavan.

Toisaalta tuo kaikki on vain asenteesta kiinni; miksi ärsyyntyä jostakin sateesta, kun siitä voi ihan tosi iloitakin? Ja miksi ei raivaisi sitä aikaa kavereille, kun sitä energiaa kesällä varmasti on enemmän? Ei tarvitse tehdä mitään ihan hurjaa, että kesästä tulee loistava; pitää vain osata nauttia, kuten lapsena osasi.
 
Tällä hetkellä kaikista eniten odotan 18-vuotissynttäreitäni kun meillä on kaveriporukassa tapana että muut järkkäävät jotain ylläriä 18-veelle :) Ja koska porukalla on aina niin utopistisia ideoita niin tiedossa on varmasti mahtavat partyt ♥

--

elentaria@gmail.com
 
Olen asunut koko pienen elämäni vanhempieni kotona pienessä maalaiskylässä. Tänä kesänä ensimmäistä kertaa muutan Helsinkiin kavereitteni kanssa! En malta odottaa, että saamme asua keskenämme, käydä shoppailemassa vaikka joka päivä ja elää vapaata kesäelämää!
 
Kesältä eniten ootan, että pääsen näkemään mulle tärkeitä ihmisiä, jotka asuu kauempana, koska arjen ja koulun keskellä siihen ei ole aina mahdollisuutta. :)
Ootan myöskin uteliaana tuleeko kesästä vielä kuumempi kuin edellisvuosina, sillä siihen ois kaikki edellytykset :D
 
Kesältä odotan eniten sitä, että saan vihdoin käyttää mun ihania kesävaatteita ja -kenkiä! Ja tietty sitä että olis tosi lämmin ja aurinko paistais paljon :)

elisses (a) luukku.com
 
Odotan kesältä ehdottomasti festareita ja kesätyötäni, sillä muutan ensimmäistä kertaa pariksi kuukaudeksi toiselle paikkakunnalle työn takia. Veikkaan tutustuvani taas ihaniin, uusiin ihmisiin ja pitäväni hauskan kesän. Odotan myös lakkiaisia, kun saan vihdoin lakin kolmen vuoden uurastuksen jälkeen päähäni.
 
Satakoot vaikka lunta ja räntää koko kesä, jääkööt kesätyöt saamatta, iho ruskettumatta ja maistukoot jäätelöt, mansikat ja grilliruoat pahalta.
Odotan kesältä vain ja ainoastaan sitä, että "love of my life" tajuaisi vihdoin ja viimein, että hän haluaa vain ja ainoastaan minut.

En vaan pääse hänestä yli enkä ympäri. Tavattiin viime kesänä ja se juttu jäi vaan lyhyeksi ja tyhmäksi kesäromanssiksi. Jospa tänä kesänä siitä tulisi pidempi romanssi ^.^ Hah, toivossa hyvää elää..

P.S Sovittiin edellä mainitun herran kanssa treffit viikonlopuksi. Hihihi.
 
Odotan kesältä kasvua ja itsenäistymistä!

Muutama kuukausi sitten saavutin täysi-ikäisyyden ja sen myötä oon alkanut tuntea vapauden kaipuuta ja itsenäistymisen tarvetta.

Kesällä muutan omilleni ja alan kantamaan vastuuta itsestäni. Tiedossa on myös ensimmäinen ja ihkaoikea kesätyöpaikka, jota odotan kovasti.

Tietysti odotan kesältä myös lukuisia mökkireissuja ystävien ja läheisten kanssa ja niitä lämpimiä kesä-iltoja rannoilla, mutta silti tämä kesä on kasvun paikka, jota en tule unohtamaan ikinä :)
 
Heräämistä ilman herätyskelloa,
jäätelöuutuuksia,
valoisia öitä,
puistoiltoja, jolloin juodaan viiniä muovimukeista,
puusaunaa,
extempore-viikonloppumatkoja,
herneenpalkoja sekä
rantahiekkaa varpaiden välissä.
 
Mitä odotat eniten kesältä?
- AC/DC keikka, Pinkin keikka, Ankkarock, eka yhteinen kesä poikaystäväni kanssa, pikkuveljen yo-juhlat, 4 viikkoa palkallista lomaa (jee :)!), kesäyöt, auringonotto, uiminen, mökillä oleskelu + siellä tarzan keinussa temppuilu ja vikana nyt kesän vaatteet: kesä alkaa siitä kun saa laittaa flipflopit jalkaan ja kaapissa olis paljon kivoja mekkoja jotka oottaa +24 lämpötiloja ja terassilla istumista kavereitten kanssa :).



S
 
Mitä odotan kesältä? Ainakin aurinkoa! Se on onneksi jo täällä :) Myös jäätelöä, terassilaivoja, festareita, aurinkolaseja, grillimakkaraa, minigolfia, biitseilyä, Lontoonreissua, Euroopassa kiertämistä, sandaaleja, uimista, piknikkejä, mun kissojen ääretöntä menoa ja melskettä kun ne saa olla parvekkeella koko päivän, sitä ettei oo talvi, öö...jäätelöä lisää :D

sp: liselotte.holmberg@gmail.com
 
Kesältä odotan eniten festarireissuja rakkaiden kavereiden kanssa ja kestosuosikkini, The Arkin näkemistä ilmielävänä Ruisrockin lavalla. Pidä varasi Ola Salo, täältä tullaan!

silver_.star@hotmail.com
 
Aah, kesä. Vaikka kevät on ihanan valoista aikaa, minulle se silti on vain tieto siitä että kohta on kesä! Onko parempaa fiilistä, kuin herätä aamulla siihen, että aurinko paistaa ja tietää edellispäivän sääennusteen perusteella voi suoraan juosta rannalle! Nassuki on jo ruskettunut, joten eiku bikinit päälle ja shortsit jalkaan, meikkaustakaan ei tarvita! Jäätelö, festarit, hiekka, nammmmm. Ehkä yleisesti parasta kesästä on sen rentous. Tämäkin tiukkapipo osaa kesällä nauttia hetkestä ja lämmön tuomasta raukeasta tunteesta. Ei se terassilla nautittu mansikkalime siiderikään kesää pahenna.

Kesän pienet reissut, joilla ei välttämättä ole tarkkaa päämäärää, tai matkakohde saattaa vaihtua vaikka auto on jo startannut. Ja oi niin ihanat vaatteet! Kengistä puhumattakaan. Nyt loppu, muuten en pysy housuissani.

- Anna
 
Odotan aurinkoa sitä ihanaa iso palloa taivaalla:D ja sitä et pääsen mun perheen kaa ranskaan syömään jäätelöä ja matkustelmaan eurooppaan! odottelen myös kesä mekkojen käyttöä ja kenkien ihan himusesti ja sitä et voi vaa ottaa kengät ja lähtee kävelee kaupunkii eikä tarvii pukeee sataa miljooona vaate kappaletta päälle!<3 jos kesä tulis lupaisin olla valittamasta sen hel teestä ja lämmöstä! pinja.puskala@espoo.opit.fi
 
Vaatefriikkinä mä odotan kesältä tietysti eniten sitä, että saa käyttää kesävaatteita. Oon just semmosta rentoa sandaalishortsihame tyyppiä, jolle kesäpukeutuminen on ihan unelmaa. Mutta ei, se ei ole todellakaan kesän ainoa odotuksen kohde! Kukapa ei voisi vastustaa lämpimiä kesäpäiviä-ja iltoja, jätskin liikasyöntiä tai uintia? No en minä ainakaan! Maailman ihanin tunne kesässä kuitenkin on, kun istuu rakkaan ihmisen, oli se sitten poikaystävä, tyttöystävä tai kaveri kanssa auringon laskun aikaan rannalla. Se on jotain niin ihanaa, joka ainakin mulle on jäänyt joka kesästä mieleen. Myös se tunne, kun kävelee ekaa kertaa paljain jaloin pehmeällä ruoholla jää mieleen. Ja tietysti juuri leikatun ruohon tuoksu ja kesän ekan mansikan maku. Nää on jotain mitä odotan niiin innolla kesästä :D!

rooseli@windowslive.com
 
Lontoon matkaa! Lähden kolmeksi viikoksi kielimatkailemaan britteihin, isot odotukset - shoppailua, arkielämää suurkaupungissa ja tietty ihanaa brittiaksenttia.
Aurinkoista kevättä kaikille :--)

- Myy
 
Eniten kesältä odotan ehdottomasti sitä, että pääsen rentoutumaan peruskoulun loppumisen kunniaksi... :)
 
Odotan eniten kesältä ehdottomasti kuukauden kestävää lomaa ja festareita! Helsinki Liveen mennään rokkaamaan mm. Gunnareita ja Provinssiin Rammsteinia :-)

/Paapa
 
Odotan varmaan tällä hetkellä eniten sitä, että pääsen käyttämään itse tekemiäni mokkasiineja <3
 
Odotan lämmintä kesää, koska talvi oli pitkä ja kylmä. Ihana viettää lämpimät kesäpäivät tyttäreni kanssa uudessa kodissamme. Avojaloin astelemme nurmikolla ja syömme mielenmäärin jäätelöä. Nautimme! <3
 
Odotan eniten sitä, kun pääsykokeet on ohi ja voi lopultakin ottaa rennosti tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei jaksa tehdään yhtään mitään.
 
tänä kesältä odotan uusia kokemuksia. kesä on viimeinen jonka tulen asumaan kotikaupungissani, mutta samalla ensimmäinen jonka tulen viettämään poikaystäväni kanssa.

katkusa@hotmail.com
 
Odotan vaaleita, kuluneita farkkushortseja, väljää T-paitaa ja aurinkolaseja sekä rusketusta.

catta111(at)suomi24.fi
 
mitä odotan kesältä? no tottakai sitä mitä kaikki: Erityisesti odotan piknikkejä rannalla siiderin ja mansikoiden kera parhaassa seurassa, festareita(provinssi), aikaa: nähdä ystäviä jotka asuvat kaukana ja omaan kotiin muuttamista(:
 
Ihana toi paita! eniten kesältä odotan varmaankin tietty sitä lämpöä ja sit sitä ku voi mennä pyörällä meidän kaupungin läheiselle rannalle nurtsille istumaan aurinkoon. sielä käy paljon porukkaa ja aina musiikki soi ja ah, se tunnelma on niin ihanaa! just se et on kuuma ja samalla pieni tuulenvire viilentää ;) ja kesän jäätelöt! lemppareina itellä kaikki sorbetit. sit myös ruskettuneisuus ja huolettomuus mistä ite saan nauttia ku ens kesä vapaata, voi että!
voi viettää aikaa biitsillä aamuyöhön ja herätä seuraavana päivänä auringonpaisteeseen! tossa tuli aika monta mut ku pyysit kesää miettimään nii mieleen tulee niin paljon kaikkea ihanaa! email: saaar@luukku.com
 
Kesältä odotan eniten sitä, kun pääsykokeet ovat ohi.. ja tietenkin toivottavasti hyvin :)
 
Kesältä odotan eniten sitä, kun pääsykokeet ovat ohi.. ja tietenkin toivottavasti hyvin :)
 
mä oon aina lupaillu hirveästi itselleni, että tästä kesästä tulee paras ja etten aio istua himassa, mut niin aina käy. Tänä kesänä aion ottaa kaiken irti pienimmistäkin asioista, niiku rantsulla makaamisesta, jäätelöstä, jopa kesäduunista:D Duunista itsestään odotan että saan tutustua uusiin ihmisiin! Ja tiiän et mun tytöt haluu bilettää, joten kai se on pakko lähteä niiden mukana baariinkin käymään:D
 
Hahah, laitoin vahingossa edelliseen kommenttiin urliin sähköpostin. Well anyways, olyah-@hotmail.com :)
 
ihana paita! itse odotan kesältä eniten lämpimiä ilmoja, kiireettömyyttä ja kaverien kanssa hengailua! kesällä on ihanaa vaikka käydä kaverin kanssa piknikillä ja nukkua teltassa ihan muuten vaan tossa omassa pihassa:D

alli_4ever@luukku.com (:D:D:D)
 
ehottomasti kavereiden näkemistä! oon lähössä vaihtoon vuodeks syksyllä ja kesällä ois viimeinki aikaa nähä kaikkia tarpeeks <: inek-a@hotmail.com
 
odotan eniten kesältä 8 päivän palkallista lomaani, paaaljon auringonpaistetta, rentoilua, biitsillä makaamista, hengailua, extempore-reissuja, uimista, jätskiä, fiilistä kun ei tarvii pistää paljon vaatteita päälle ja erityisest sitä posiitivista mieltä mitä kesä tuo!!! :) ehkä myös jotain ulkomaanmatkaa... ;)
 
Odotan ja TOIVON sitä, että päästään poikaystävän kanssa ensimmäiselle yhteiselle etelänmatkalle :) Voin jo kuvitella miten kivaa se olisi, varsinkin kun poikkis lähtee sitten ennen heinäkuun puoliväliä inttiin :/
Haluan viettää täysin kahdenkeskistä laatuaikaa!

btw, kiva toi paita ;)
 
Eniten kesältä odotan sitä kun pääsen käyttämään uusia gladiaattoreitani :D Odotan myös tietenkin auringonpaistetta ja auringossa oleilua :D Kesällä on myös paljon aikaa viettää ystävien kanssa, mitä myöskin odotan.

Kesä on ihanan positiivista aikaa!

sähköposti: ida.sta@hotmail.com
 
odotan mieletöntä kesäfiilistä! kesällä riittää auringon lämpö, kesäkaverit ja vain rento meininki ja tulee jo sellaiset fiilarit että :) kesällä iskee myös reissufiilis ja sellainen rakastunu olo. vaikkei olis ketää ihmistä johon olis rakastunu nii silti vaan rakastuu siihen hurmioituneeseen fiilikseen (; <3
 
Odotan kesältä eniten sitä, että pääsisin töihin. Olen 24-vuotias "lähes-työtön", ts. töitä on varsin satunnaisesti ja siitä ikävänä seurauksena on myös usein toistuva matti kukkarossa -efekti.

Olen hakenut useampaan paikkaan töihin, mutta toistaiseksi haastattelukutsuja ei ole varsinaisesti satanut. No, pysytään toiveikkaana. :)

Aiempina vuosina olen nimenomaisesti odottanut kesältä eniten kaikkea, mikä ei liity työntekoon, siis terasseilua, piknikkejä, auringossa makoilua, yms. Tänä vuonna on pakko priorisoida se, että pystyy maksamaan vuokran ja syödäkin ois ihan kiva. Kesälomaa ehtii viettää sitten myöhemmin.
 
Odotan kesällä todella paljon ystävieni kanssa viron matkaa. Hotelli on jo varattu, vaikka ollaan vasta heinäkuusa lähdössä. MUTTA jännittävän tästä matkasta tekee se MITEN PYSTYN jättämään 6kk tyttäreni hoitoon. Jännityksellä ja kaipauksella jo odottelen matkaa..
Kovasti matkaa senkin takia odotan että pääsen tuulettumaan, onhan tässä jonkin aikaa oltu ihanan pikkuneidin kanssa. Joten nyt olisi äidin vuoro päästä :D

Säh. girli_e@suomi24.fi
 
Kesältä ootan tietty aurinkoa! Ja sit lämpöä ja jätskiä. On myös niin ihanaa kun voi laittaa vaan pikkuset baltsut ja heilua rennoissa kesämekoissa ja muissa! C:
 
Apua, ensimmäinen osallistuja. Mutta kesältä odotan ehdottomasti sitä tiettyä vapautta, joka jostain kumman syystä valtaa mielen pian vapun jälkeen. Hyvät ulkoilusäät houkuttelee pihalle joskus jopa kesken unien, kun huomaa ulkona olevan vielä valoisaa ja lämpömittarin näyttävän jotain muuta kuin helmikuun tappolukemia. Odotan ukkosia, joita ennen ilma tuntuu raskaalta ja kuumalta ja kostealta, ja sadepisaroiden nopeuskilpailuja ikkunoita pitkin valuen.
Meteorologiopiskelijana odotan ukkosten lisäksi sitä, kun taivaalla on paljon erilaisia pilviä. Talvisin joutuu katselemaan vain tylsää ja tihkuavaa stratusta tai stratocumulusta (onnekkaina päivinä näkee aivan upeitä yläpilvisuikaleita cirrusta), kun taas kesäisin taivaalla on ihania "Simpson-pilviä" cumuluksia ja pikkupikkuyläpilveä cirrocumulusta.
Odotan spontaaneja road tripejä ja iltapäiväpiknikejä tyttökavereiden kanssa, kun kenelläkään ei ole opiskelutehtäviä, joiden parissa puurtaa vaan aikaa, aikaa ja aikaa.
Odotan Ilosaarirockia, joka on ensimmäinen festivaalini. Kavereiden festarikauhu- ja naurutarinoiden innoittamana odotan kasaan lysähtäviä telttoja ja salakuljetettuja "taikajuomapuolloja" sekä ehdottomasti Faith No Moren keikkaa.
Odotan lyhytlahkeisia housuja ja päivettynyttä ihoa, lokkien kirkumista ja tuskaisen kuumia öitä. Odotan valoa ja lämpöä, jäätelökioskeja ja aurinkovoidetta, varjostavan puun tai kauppakeskusten tuomaa viilentävää helpotusta hellepäivinä. Suuri odotuksen aihe on myös kadulla kulkevien ihmisten mustien villakangastakkien vaihtuminen värikkäisiin t-paitoihin ja kevyisiin kesätakkeihin. Synttäreitäni, juhannusta, parhaan ystäväni polttareita ja häitä. Alkavaa syksyä ja uutta kouluvuotta, jolloin aina tuntuu siltä, että tänä vuonna aion olla maailman paras opiskelija eikä välitä siitä, että jo lokakuuhun mennessä se mielikuva on jo ihan täysin romuttunut ja alkaa jo odottaa seuraavaa kesää.
On niin vaikea tiivistää eniten odottamaansa asiaa kesältä yhteen lauseeseen tai yhteen tiettyyn hetkeen, tapahtumaan tai juttuun, sillä mulle kesä on aina ollut se ainoa aika vuodesta, jolloin pystyy tekemään juuri sitä, mitä itse milläkin hetkenä haluaa.

joanna.koskinen@gmail.com
 
Aah, odotan kesältä mm:
-Ruisrockia missä en ole ikinä käynyt vaikka olen asunut vuosia Turussa
-Lämpimiä ilmoja ja rannalla oleilua
-Kissojen kanssa ulkona käymistä kun ne höntit seisoo pusikossa puoli tuntia paikallaan ja vaan nauttii kaikesta ympärillä olevasta
-Kevyitä vaatteita ja sitä kun jaksaa panostaa pukeutumiseen
-Puistossa kavereiden kanssa istuskelua ja niitä pelottavia pullonkerääjiäkin
-Joutilaisuutta, kun on ensimmäinen kesä pitkään aikaan kun ei ole kesätöitä, mikä on vähän ikävää mutta toisaalta varmaan ihan rentouttavaakin opiskeluvuoden jälkeen
-Joutilaisuudesta johtuen mahdollisuutta hommata pieni koisu kun on kerrankin mahdollisuus panostaa sen opettamiseen yms.

Mjoo, toivottavasti kesä myös pitää näitä oikeasti sisällään :)

vrillette(at)hotmail.com
 
Ehdottomasti sitä, kun saa ekan kerran kastaa varpaat biitsillä lämmmmpimään veteen :) myös loma ois jo toivottua, etenki tän pitkänpitkän kylmyyden jälkeen: laiskottelua, jätskiä, shoppailua ja kiireetöntä hengailua auringon paistaessa... (mangomango-@hotmail.com)
 
Lämpimiä säitä (rusketus) ja New Yorkin matkaa jota olen odottanut jo pitkään!

annika_nastola@luukku.com
 
Lämpimiä säitä (rusketus) ja New Yorkin matkaa jota olen odottanut jo pitkään!

annika_nastola@luukku.com
 
Ootan ihan kaikkea! Mutta jätskikioskeja ja aurinkoa kyllä eniten 8)
 
Ehdottomasti yksinmuuttamista. Olen tämänä kesän abi ja muutan mahdollisimman nopeasti omaan kotiin, uuteen kaupunkiin. Tuolta uudesta kaupungista en tunne ketään, enkä ole siellä käynytkään kuin muutamia kertoja, joten jännää tulee. Odotan innolla sitä, että voin löhöillä rauhassa omalla parvekkeella ja lukea rauhassa ties kuinka myöhään. Myös oman kodin sisustaminen tulee olemaan hauskaa. Minähän siis hommaan juuri sellaiset huonekalut, kun haluan, enkä kuuntele muiden mielipiteitä asioista. :D

anni_91_2@hotmail.com
 
Ankkuliini:
Kesältä odotan eniten festarireissuja kunnon isolla kaveriporukalla ja matkaa omilla autoilla, pelkät biksut ja aurinkolasit päässä, jalkoja lekotellen ikkunasta. Biletyshuumassa aivan liian pitkään valvottuja iltoja ja räkäsissä pikkuteltoissa nukkumista väh. 5 kaveruksen läjässä. Aamu kasteeseen heräämistä (tai nenään tunkeutuvaan vierustoverin varpaaseen paremminkin). Termarista kulaus vettä ja pikaiset hampupesut ja ei-kun-vaan kumpparit (jotka jos hyvin käy, ovat vielä tallella) jalkaan ja menoksi! Odotan uusiin ihmisiin tutustumista ja jalat kuoliaaksi pomppimista ja tanssimista, illalla uusien tuttavuuksien kanssa jatkoille lähtemistä ja vääriin telttoihin päätymistä. Aamulla hiljaa omaan telttaan hipsimistä ja uuteen päivään valmistautumista. Viimeisen päivän haikeutta ja silti odotusta omaan petiin pääsystä. Kotimatkalla kikattelua reissun aikana tapahtuneille kommelluksille ja mahdolliselle kuvamateriaalille. Kesä ja festarit, tulkaa jo!

t: anskurajamaki@suomi24.fi
 
Odotan kesältä kuumia inkkarikesäpäiviä, hauskoja hetkiä, juhannusyötä, keikkoja ja sitä, että oppisin vihoviimein uimaan! Ja ikäähän on 23-vuotta, ettääh... :D
 
Odotan ehdottomasti eniten sitä kiirettömyyttä ja huolettomuutta. Rentoutumista ja laiskottelua, mieluiten omalla takapihalla auringonpaisteessa uusissa bikineissä (jotka vielä odottavat jossain kaupan hyllyllä..). Talvi on ollut hyvin tapahtumarikas ja raskas, huolia on ollut vaikka muille jakaa. Tosin niinhän meillä kaikilla varmaan. Kesällä aion nauttia ja ladata akkuja ensi vuotta varten.

Tällaiset arvonnat kyllä piristävät päivää, vaikkei voittaisikaan. :)

marri93@gmail.com
 
Odotan tätä kesää todella paljon koska siitä tulee ihan paras!
Alkukesästä tehdään pieni road trip skotlantiin kavereiden kanssa ja heinäkuun puolenvälin jälkeen pääsen takaisin suomeen vietettyäni vuoden englannissa. Suomea ja suomen kesää alkaa olla jo aika ikävä.
Loppukesä huipentuu veljeni häihin ja niitä ehkä odotankin eniten koko kesältä! :)

scs@netti.fi
 
moi nadja!

mä odotan kesältä eniten sitä, että pääsen ostelemaan uusia kesävaatteita! :) Oon vähä pudottanu painoa, ja tavoitteena ois, että vanhat kesävaatteet on liian isoja sit ku hellettä pukkaa!

hyviä synttäreitä!

ariia
 
odotan kesältä sitä kun täytän 18v ja saan ajella autolla ja istua terassilla kauniina kesä päivänä sekä kun pääsee rannalle istumaan ja viettämään kavereiden kanssa aikaa lämpimässä.

eniten ehkä odotan sitä että saan laittaa kesävaatteet päälle !
 
Aurinkoa ja lämpöä tottakai! :)

marsi,
marsinen@suomi24.fi
 
True lovestrory:
Tyttö tarvii hellän oriin. Tyttö haluaa piraatiksi jokilaivoihin. Tyttö tahtoo ballerinaksi ja ostaa kengät. Tyttö valitsee mauksi mangomelonin. Tyttö maistelee mansikoita. Tyttö kylpee auringossa. Tyttö haluaa hyppimään eturiviin. Tyttö paikkaa nirhauman koivun lehdellä. Tyttö liottaa varpaitaan meressä. Tyttö rentoutuu. Tyttö piilottaa silmät kymmenien aurinkolasien taakse. Mutta tyttö hymyilee silti ja on taas kerran onnellisempi kuin koskaan ennen, sillä hän tietää kesän tulevan! <3
 
Minun odotukseni tulevaa kesää ajatellen ovat melko korkealla.

Tuleva kesä on näillä näkymin ensimmäinen kesä moneen vuoteen, jolloin minä ja paras ystäväni emme ole töissä koko kesää. Loma on meidän mittapuumme mukaan pitkä ( 1kk )

Olemme ystäväni kanssa päättäneet lähteä extemporee matkalle, kaupunkehin, joissa emme ole vielä olleet. Kaupunkien valinta voisi olla vaikea, koska kummatki haluavat eri paikkoihin, joten päätimme kirjoittaa kesän alussa lapuille 8 eri kaupunkia joista sitten aina arvomme seuraavan kaupungin ja lähdemme sinne! Tällä kertaa kaikki 8 kaupunkia ovat euroopassa.

Odotukset ovat kesää kohtaan siis korkealla, toivottavasti kaikki menee niinkuin ollaan suunniteltu!

t. Thermia
(bibiche-@hotmail.com)
 
Kesältä odotan sitä, kun kaupunki herää eloon ja pääsee ottamaan aurinkoa bikineissä rannalla ja syömään pallojäätelöä. Itselläni kesästä tulee erikoionen siinä, että heinäkuun lopussa lähden australiaan vuodeksi vaihtoon, joten sitä odotan ehdottomasti! Tulee mahtava kesä=)

emma.vuorenmaa1@jippii.fi
 
opiskelupaikkaa. tahdon saada postissa hyväksymiskirjeen, sillä tällä hetkellä on sellainen tsemppi päällä lukea ja valmistautua kokeisiin ettei oo totta. toista välivuotta en jaksa, joten opiskelupaikan saaminen on tällä hetkellä se kaikkein kovin juttu.

ja myös sitä, että puurtaminen pääsykokeitten eteen on ohi ja edessä viikon matka lissaboniin !
 
mä aijon tehdä kaikkia ihania pikkujuttuja paljon, mitä ei välttämättä näin kouluaikaan ehdi tehdä, vaikka haluiskin. Esimerkiks lakata kynsiä, tehdä itselleen koruja (tai kokeilla, kun löysin kaapista tarvikkeita!) ja näperrellä kaikkee pientä ja kivaa ( ja tietysti jossain rannalla :) !

titi

tiuku-@luukku.com
 
dotan kesältä auringon ottamista, häätelönsyöntiä, terassilla istumista ja ahh kesävaattteet <3
 
Kesässä parasta ja odottamisen arvosta on ESIMERKIKSI: aurinko, ruskettuminen, lämpö,
sit se et voi käyttää ohuita, ihanii, kesäisiä vaatteita, eikä niit tarvii olla 1000 päällekkäin,
sit tottakai kaikki erilaiset kesäherkut, mansikat ja jätski,
picnicit on kans tosi jees,
vastaleikatun nurmen tuoksu,
sit se et ei oo kouluu :D YAYY
pääsee näkee ihmisii, joita ei oo kerenny koulun ja muiden kiireiden takii nähdä,
sit matkustelu AAA, jotai niiin rakkautta,
sit se ku voi kattoo kesällä auringonlaskuu istumalla hiekkarannalla rakkaan kanssa,
ja sit ne lämpimät kesäyöt muutenki on niin ihania,
sit sitäki mä ootan et pääsen kävelee hiekkarannalle ja tuntee sen polttelevan hiekan jalkojen alla, ja sit ne viel tarttuu jalkoihin kiinni.
kaikki löhöily ja muu on kans odottamisen arvosta :)

siin jotai mitä odotan eniten kesältä :) hyvää kesän odotusta kaunokainen!

anbss@hotmail.com
 
kivoja kavereita, ihania kesävaatteita, jäätelöä, lämpimiä ilmoja, aurinkoa, rusketusta, nettisurffailua rannalla, uusia ihmisia, LOMAA, täydellistä tekemättömyyttä ja myös kaikkea kivaa tekemistä, ja tottakai itse KESÄÄ! Joka tapauksessa ootan tästä tulevan paras kesä ikinä!


Ihana blogi sulla muuten. :D

koira_1996@hotmail.com

Sulle itsellesikin muuten hyvää kevättä ja tulevaa kesää :D
 
odotan kesältä eniten lämpimiä päiviä, ja sitä kun minnekkään ei ole kiire. Polttavaa asfalttia ja hiekkaa jalkojen alla. Sitä kun kaikki rahat kuluu mandikoihin, kirsikoihin ja jäätelökioskeihin. löysiä tunikoita ja ruskettuneita jalkoja. Kirkkaita taivaita ja lämpimiä kesäöitä (ilman hyttysiä). Näitä asioita mä odotan kesältä !
 
OOtan kesältä niin paljon kaikkee et vaikee vastata! mut esimerkiksi lämpimiä kesäiltoja kun voi lähtee vielä viimeisellä pyöräretkelle ennen yötä, rannoilla hillumista aamusta iltaan, kavereittan kans shoppailua ja ahh mun suosikki kesäherkkuu, eli mansikoita: )) kesäpäivät on muutenki nii ihanii! oi tulee mielee ihana päivä kaupungil ku ihmisii vilisee, soi musiikki ja on lämmin! :D ootan kesält tietty myös ruskettumist:D ohops tuli vähä pitkä!
 
Mä odotan kesältä eniten niitä ihanan lämpimiä ja valoisia kesäiltoja mökillä! Se, kun pääsee saunomaan ja pulahtamaan sen jälkeen järveen. Tai kun voi lähteä tyynellä kelillä soutelemaan <3__<3 Ja sellanen ihana hiljaisuus ja rento fiilis, eikä minnekkään ole kiire. :) Kesän kruunaisivat myös kiva työpaikka ja opiskelupaikan varmistuminen yliopistosta. :-)
puuna_15@hotmail.com
 
Noh ainahan sitä kannattaa yrittää :)
KESÄ on
Kiireetön
Erityinen
Säihkyvä
Älytön
aika vuodesta!
Odotan niin kovin tätä mahtavaa aikaa! En ole töissä kesällä,joten luvassa on rahatonta hillumista kavereiden kanssa,mökillä,kaupungissa ja vähän ulkomaillakin! Ehkä joudun kadulla laulelemaan kerätäkseni rahaa menoihin, mutta ei se mitään. Aijon silti nauttia kesästä täysillä. Ja ainahan sitä maksutontakin puuhaa keksii jos vain mielikuvitusta käyttää,mutta kesävaatteiden ostelu joutuu jäämään vähemmälle,että rahat riittäisivät kaikkeen muuhun kesäpuuhailuun,joten siksi tuo ihana kesäien vaatekappale houkuttelisi enemmän kuin eniten minua! En tarvitsisi kesälle muuta kuin tuon paidan ja kaapista kaivamani shortsit niin huoleton kesäni olisi täydellinen!
Ihanaa kesän odotusta kaikille ;) <3

(eeppa1@hotmail.com)
 
Kesältä odotan eniten ihania mökkireissuja kavereiden kanssa. Saa uida monta tuntia, pelata unoa aamutunneille ja grillata sillon kun huvittaa ja mitä huvittaa. Eli Juhannusta odotellessa...
 
Odotan kesältä eniten rentoutumista, sekä sitä että voin itse suunnitella omat aikatauluni. Lämpö, kesävaatteet, uiminen, sekä tietenkin kaikki hyvä syötävä (jätski+mansikat<3) on tottakai myös listan yläpäässä, mutta kyllä se rentous ja vapaus voittaa :)
 
rovaniemellä on vielä melkein koko garden collection jäljellä....
 
Odotan ehdottomasti sitä varmaan eniten että voin käyttää mun farkkusortseja kun itse kesää, no ei kai! Odotan kesältä eniten sitä että saadaan kaveriporukalla pyöriä pakulla ympäri Suomea ja käydä kaikki festarit läpi.
-rosie001
 
odotan kesää 2010 tosi innolla, koska olen menossa parhaan ystäväni kanssa kielikurssille australiaan, sudneyyn !
Olen joka kesä sinne halunnut ja nyt sain siihen suostumuksen vanhemmiltani ja pääsen sinne vielä ihanimman ystäväni kanssa, ei kesässä voi parempaa tapahtuakaan!
 
Odotan kesältä eniten tyttöjeniltoja, yhdessäoloa, mukavaa juhannusta ja ihania aamuja ja auringonlaskuja. Kesällä saa aina niin ihania kuvia ja muutenkin olo on iloisempi. Kesältä odotan myös niitä kaikkia mukavia grillausiltoja, koska suoraan sanottuna grilliruoka on ehkä parasta :D! ON myös kiva ku en aina tarvitse niitä isoja toppatakkeja, ja housukerroksia - vaan voi mennä ihan kesämekolla ja sandaaleilla.

Toivottavasti sulla tulee olemaan tosi ihana kesä!<3
 
Hei! Eniten ootan kesältä kavereiden taapaamista, auringon ottoa, rannalla köllöttelyä ja tietenkin jätskien syömistä! Kesä on just ihanaa aikaa ja ootan sitä innolla. Aion myös kierrellä koiranäyttelyissä koska meillä on 4 koiraa (: Samoin oon miettiny, jos menisin agilitykurssille koirani kanssa (: Myös ukkospäiviä ootan, koska se on kiva kattella kun ulkona sataa kaatamalla ja sitten jyrisee ja salamoi (: Ja en haluu että kukaan loukkantuis pahasti kesän aikana, koska kesä on maailman parasta aikaa, ja siitä pitää nauttia täysin rinnoin! :D Mulla ois muuten satatuhattakolmesataayheksänkymmentäkaheksan erilaista asustetta, joihin tuo paita passais täydellisesti!



T: SebSeb
Mun s.posti: senja1997@windowslive.com
 
Aurinkoa, lämpöä, piknikkejä, mansikoita, jätskiä ja pitkiä kiireettömiä päiviä. Ihan parasta!
 
Minna:

Eniten kesältä odotan auringonlaskuja ja hiljaisia iltoja mökillä. On maailman ihanin ja rentouttavin tunne kun saa istua laiturin päässä kiireittä ja heilutella varpaita lämpöisessä vedessä kaverin kanssa ja katsella auringon viimeisiä säteitä ja kuunnella luonnon ja veden ääntä. Se tunne on aivan uskomaton, kun kaikki näyttää punaiselta ja vesi hohtaa auringon viimeisiä säteitä ja sitten se aurinko katoaa jonnennkin metsän taakse. Välillä joku kala hypähtää veden pintaan ja kuuluu ihanan vaisu plumpsahdus. Sitten, kun aurinko on laskenut on ihana lähteä saunaan ja juosta sieltä ilta hämärässä alasti uimaan. Silloin vain kaikki ajatukset katoaa.

Minna_Koski@hotmail.com
 
Aurinkoa! Sandaaleita! Jäätelöä! Juhannusta! Grillimakkaraa! Omnom.
 
Eniten odotan kesältä että saan viettää paljon aikaa unelmieni miehen kanssa jonka olen vihdoin löytänyt, eli siis käydä festareilla ja huvipuistoissa =)

-Jenni
 
Parasta kesässä on jäätelö ja se että voi kavereitten kanssa viettää mukavia iltoja rannalla kitaraa soittaen ja yhessä laulaen :)

Sähköposti: cami_92@windowslive.com
 
Kesältä odotan eniten jäätelön syöntiä ulkona rakkaiden seurassa, auringon paisteessa löhöilemistä, vileeään järviveteen pulahtamista, ihania kesäiltoja elämäni tärkeimpien seurassa. Myös grilliruoka, mopolla ajeleju ja shoppailu odottaa kesällä!
 
Mitä odotan kesältä? Noh ensinnäkin parasta siinä on se, että ei tarvitse ulos lähtiessä pukea montaa kiloa vaatteita päälle toisin kuin talvella. Odotan, että saa pukeutua rennosti ja huolettomasti, miettimättä paleltumista. Toiseksi varmaan odotan lämpimiä kesäpäiviä, jolloin voi vain olla, nauttia esim. hyvästä seurasta, juomasta, ruuasta jne. :) Odotan myöskin lomapäiviä, jolloin ei ole aikataulutusta ja saa tehdä mitä haluaa. Odotan kesäisiä mökkireissuja, jolloin grillaillaan, uidaan ja saunotaan. Kaiken lisäksi pääsee nauttimaan terasseista siemaillen siellä jtn. hyvää juomista ja nauttien kesän lämmöstä. (Ehkä seuraavana päivänä rapulasta :D ) Niin muuten. Kesältä odotan myös sitä, kun tuntuu ainakin musta, että kaikki ihmiset on paljon iloisempia ja energisempiä kuin talvella. Kesäisin myöskin näkee enemmän porukkaa liikkeellä, mikä on kans kiva :)
 
aurinkoa, RuisRockia, aurinkoa sekä aurinkoa! :)

zensku@hotmail.com
 
kesältä odotan eniten kavereiden kanssa yhdessäoloa, paaaaljon jäätelöä ja rippileiriä. sekä toki paljon paljon paljon aurinkoa ja uimarantoja<3 :)

paljon onnea blogille ja tietenkin ihanaiselle naiselle nadjalle synttäreiden johdosta ! :)
 
kesältä odotan ehdottomasti eniten ihanaa auringon paistetta ja lämpöisiä päiviä. tää talvi on ollut niin armottoman kylmä ja luminen, että odotan innolla sitä päivää kun voi pukea shortsit ilman viisiä sukkiksia, vetää jonkun rennon paidan päälle ja lähteä ajelemaan mopolla. odotan myös kesän festareita (erityisesti regina spektoria, eka kertaa suomessa iik!) ja söpöjä mekkoja.
peruskoulu loppuu kanssa, että muutosten kesä ois muutenki luvassa ;)

nuus_ku@hotmail.com
 
kesästä odotan eniten mun ja mun kavereiden ulkomaan reissua ayia napalle kyprokselle ja ranta kelejä! plus tietysti kaikkia festareita ja muita iltoja kavereiden kanssa! ;D

evetulkku@suomi24.fi
 
eniten odotan yliannostusta jäätelöä ja aurinkoa!
 
Odotan kesältä eniten lomaa ja rentoutumista. Haluun, että mulla ei oo kesällä mitään kiirettä ja sen takia kesää odotan aivan hulluna.

Myös lämpimät säät on mielessä, mutta siitä ei ole ihan takuuta tämmösen talven jälkeen :(
 
oona_si@luukku.com
> Odotan ensi kesältä aika paljon, siihen nähden että viime kesä oli ihan ykkönen. Olis hirmu ihanaa päästä tänä kesänä edes risteilylle ihanan porukan kanssa ja parhaassa tapauksessa ihan maihinkin, et pääsis shoppailemaan. Meil on kans kavereiden kanssa ollu aina joku yö, ku ollaan keskenään oltu telttailemassa. Uiminen on _must_ juttu, halusit tai et, viimeistään sut heitetään vaatteet päällä sinne veteen. Joka kesä oon kans viettäny aikaa mun mummin ja vaarin kesähuvilassa, jossa on mm. iso uima-allas saunan vieressä ja sinne on kivaa pulahtaa suoraan löylystä. Tänä kesänä me aiotaan myös kavereiden kanssa ajella skoottereilla rannalle ja nauttia vapaudesta niin paljon kun sitä on!
:-)
 
Odotan kesältä ihan liikaa asioita, sillon vaan tuntuu (ainakin suurimman osan ajasta) siltä ettei mikään voi mennä pieleen tai olla huonosti.
Jos pitää valita mitä ENITEN odotan, niin odotan niitä iltoja kun olen mökillä parin parhaan kaverin kanssa ja voi siellä kattella auringonlaskua. =)
 
Eniten odotan kesältä lokkien ärsyttävää ininää (jep, se tuo kesän jo mikä), purojen kohinaa ja eniten kaikista sitä lämpöä, joka auringosta tulee. Odotan myös innolla päiviä, jolloin voin istahtaa skootterin selkään ja körötellä kuumana kesäpäivänä läheiselle uimarannalleni uimaan ja syömään mansikoita <3.
 
Ensi kesässä odotan eniten sitä, että tiedän siitä tulevan ensimmäinen oikeasti itsenäinen kesäni ikinä. Vielä lukiovuodet asuin vanhempieni luona, lukion jälkeen muutin poikaystäväni kanssa yhteen ja siinä menikin sitten pari kesää kunnes erosimme. Viime kesänä palasin kotipaikkakunnalleni töihin ja asuin tietysti vanhempieni luona.

Nyt on siis vuorossa ensimmäinen kesä opiskelukaupungissani ja asun oikeasti ensimmäisen kerran yksin kesäaikaan. Olenkin jo nimennyt ensi kesän itsenäisyyden kesä 2010:ksi :)

Lisäksi odotan tänne Lappiin asti lämpimiä ilmoja, kauniita kesäpäiviä rannalla kavereiden kanssa kitaraa soittaen ja laulaen, festareita ja reissuja ympäri Suomen.

Iiris - iirinem@hotmail.com
 
Kesältä odotan sitä, kun saa nauttia auringon hellästä syleilystä ja sormille valuvasta jäätelöstä :)

Nimimerkillä Habe
 
Mä odotan eniten kesältä opiskelupaikan varmistumista ja ihania reissuja kavereiden kanssa saaden myös uusia kavereita (:

jttavaltonen@gmail.com
 
Odotan lämpimiä kesäiltoja, jolloin voi siideri kädessä istua mökillä terassilla ja nauttia auringon laskusta. Mukana tietty kaikki parhaat ystävät ja hyvää ruokaa!
 
Kesältä odotan eniten yötöntäyötä, ystäviä, jäätelöä, roskildea, ulkomaanmatkoja, pyöräilyä, hauskanpitoa, kiireettömyyttä ja aurinkoa tottakai. Odotan myös tältä kesältä enemmän kuin muilta kesiltä :)

katri.ylitormanen@gmail.com
 
Odotan stressitöntä ja lämmintä kesää! Haluan kokea monia unohtumattomia hetkiä ystävieni ja läheisieni parissa, sekä matkustaa jonnekkin uuteen maahan :) KESÄ TULE JO!<3
 
Odotan kesältä aurinkoa, iloa, monen monta kiloa ;)

Kesässä odotan kaikkea, se kaikki on ihanaa, hiekkaiset varpaat hiekkaisella rannalla :)
 
Odotan eniten kesältä sitä, että pääsen thaimaaseen näkemään sukulaisia pitkästä aikaa moneen vuoteen. Ja sitä kun täällä suomessa kavereiden kanssa voi mennä ihanalle ruohikolle piknikille ja puhallella saippuakuplia. Kuunnella rannalla musaa, lukea lehtiä ja siinä samalla ottaa aurinkoa. Oi ja auringonlaskua voi että :-)

jenniferie@hotmail.com
 
Odotan kesältä eniten aurinkoa, lämpöä ja lomaa. Tällaisen talven jälkeen on vähintäänkin oikeus ja kohtuus, että kesän keskilämpötila on +20. (Eikä haittaa vaikka olisi 21 tai 23kin)
Lisäksi jokaisen koululaisen nirvanahan on tunnetusti kesäloma, sitä olen odotellut tässä suurin piirtein siitä asti kun palattiin joululomalta...
 
Odotan kesäsätä kaikista eniten sitä kun saa heittää koulukassin syrjään, levittää vilttin mummulan vihreälle nurmelle, sulkea silmät vailla huolen häivää ja kuunnella lintujen viserrystä ja uittaa varpaita vilpoisessa merivedessä:D
 
Odotan ihanaa, lämmintä kesää. Saa hengailla kaverien kanssa rannalla ja tehdä kaikkea hauskaa yhdessä. Tehdä kaikkia ihania päättömiä ja hauskoja juttuja kavereiden kanssa. Tietenkin shoppailua, koska kesävaatteitahan ei ole koskaan liikaa ? Ja niitä on vaan niin paljon hauskempi ostaa kuin jotain farkkuja ja neuleita. Odotan myös paljon Tukholman reissua, koska en ole ollut siellä koskaan shoppailemassa : )
 
sitä,kun ei tartte tehä mitään kouluun liittyvää ja synttäreitä,saa käyttää ihanii kesävaatteita ja syödä kaikkee hyvää :D ja aurinkoa! souffi96@hotmail.com
 
ihaninta kesällä on, kun herää ja auringon säteet paistavat kasvoille :) talvella sitä tunnetta ei saa. on myös ihanaa kun on niin vapaata, eikä tarvitse miettiä mitään aikatauluja. voi vaan ihan tuosta nuin lähteä rannalle ottamaan arskaa. myös se on ihanaa kun ottaa rantatuolin ja soittimen joka on täynnä lempimusiikkia ja menee ulos. RUSKETUS ON EHDOTON! ja sekin, että luonto on silloin kaikkein kauneimmillaan. mistään muualta ei saa samanlaista fiilistä kuin kesällä <3
 
Kesältä odotan eniten beach partyja! Yksinkertaisesti! Se tunnelma kun kaikki pitävät hauskaa yhdessä, varsinkin näin pienessä kaupungissa kaikki nuoret kokoontuvat yhteen ja hyvää ja kesäistä musiikkia soi täysillä, voit vain heittäytyä hetkeen ja kun aurinko laskee mitä vain voi tapahtua!

anniina.hannukainen@gmail.com
 
Ootan kesältä sitä että saa vaan rentoutua ja olla auringossa ulkona kavereitten kanssa! (: Pääsee reissaamaan, ja tietenki sitä että on lomaa koulusta! ja sitte lukioon :ss mutta siitä ei vielä murehita ku ensin kesäkesäkesä! lämpöäää ====) ja uimista.
 
Kesältä odotan eniten beach partyja! Yksinkertaisesti! Se tunnelma kun kaikki pitävät hauskaa yhdessä, varsinkin näin pienessä kaupungissa kaikki nuoret kokoontuvat yhteen ja hyvää ja kesäistä musiikkia soi täysillä, voit vain heittäytyä hetkeen ja kun aurinko laskee mitä vain voi tapahtua!

anniina.hannukainen@gmail.com
 
Festareita, grillausta, puistopiknikkejä, terasseilla istuskelua, jätskin syöntiä, mökkeilyä ja kaikkea muuta ihanan tavallista kesämeininkiä!
 
sitä kun saa herätä aamulla auringon paisteeseen ja saa tajuta ettei ole koulua (: myös se kesän lämpö, viileä järvivesi, mehujäät, parhaiden ystävien seura ovat parasta ja kesä piknikit(;
(korhonenpinja@gmail.com)
 
Mä odotan kesältä ihan kaikkea mitä siihen liittyy; auringonottamista, vaikka aina, jokaikinen kesä onnistunkin itseni polttamaan, järvessä uimista ja sitten niitä fiilistelyitä rannalla miten uskals oikeen sukeltaa (eivätkä ne turpeen tahraamat sääretkään hullummat oo), jäätelöä ja kavereitten kanssa hengailemista. Talvella ei vaan tuu lähettyä mihinkään, mutta kesällä on kiva kiertää paikat kertaan jos toiseenki. =)

Ja pukeutumista ootan kanssa, tulee lämmintä ja voi lähteä pelkissä shortseissa ja just tollasessa keposessa liehupaidassa liikenteeseen!

Ja eipääää mulla muuta. :)
 
Moi Nadja! En ole ennen kirjotellu sun blogiin, mutta seurannu olen ja urakalla,koska se on aivan ihana.
Eniten odotan kesältä lämpimiä päiviä, rannalla makailua, auringon ottoa. Haaveilen siitä, kuinka juoksen vaatteet päällä laiturilta jarveen ja pääsen risteilemään Tukholmaan. Tax Free kauppoja odotan kuola valuen. Odotan sitä, ettei joka aamu tarvitse herätä ja voi hillua koko kesän täydessä spontaaniudessaan. Ihanaa kesää sinullekkin (:

lukutoukka.r@gmail.com
 
itse odotan otsikelejä ja sitä kun saa syödä mansikoita ja kiskajätskiä kuuman auringon porottaessa! <3
 
Mitä odotan kesältä... hmmm... tottakai haluan nauttia lämmöstä, jäätelöstä, rakkaudesta, ystävistä ja vapaudesta! odotan myös kesätöitä (hoidan heinäkuun lapsia) :) aion ottaa kesästä kaiken irti, iloita, hullutella, hassutella, syöpötellä, ulkoilla, olla ystävien kanssa ja rakastaa kaikkia koko sydämestäni! tästä kesästä tulee jotain niin ihanaa :) ja jos suunnitelmat onnistuu, kesäkuussa olisi tarkoitus lähteä albaniaan isolla porukalla.. perhe, sisaruksia, perhetuttuja mukaan <3 tästä kesästä tulee rakkauskesä! :>

nimimerkki: Summerlover
sähköposti: hennaora@gmail.com
 
Odotan kesältä sitä, että saa herätä ilman herätystä ja mielellään ikkunan raoista paistavaan aurinkoon aaah. ♥ Ja koska tää on mun vika peruskouluvuos nii päättäreistä tulee upeet! kaikki överiks, mutten tarkota alkohollisesti. Meitsi ei ryhdy viettämään liian suomalaista iltaa joka tarkottaa yleensä viinan litkimistä...

Kesällä tietty myös heppaillaan, shoppaillaan, rentoudutaan maalla ja lähetää bilettämään rhodokselle! Jee, voisko olla mitään täydellisempää ku maata aamusta lähtien, ihanan aamupalan jälkeen tietty, rannalla ja illalla sitte falirakin baarikadulle bilettää hyvän seuran kanssa! CAN'T WAIT!!! Miksei koko ajan vois olla kesä ja kesäloma..
 
kesässä parasta on se kun saa tulla ja mennä eikä tarvitse huolehtia mistään. aurinko paistaa, linnut laulaa, ilma on lämpöinen ja ihanat ystävät naurattavat vierellä. lasi hyvää,kylmää juotavaa ei ole pahaksi kesähelteillä. uusi paita saisi mielen virkeäksi ;P
 
eniten kesältä odotan ehdottomasti sitä kun saa rannalla kävellessään tuntea kuuman hiekan jalkapohjia vasten, lämpimän tuulenvireen hameen helmoissa ja auringon paisteen kasvoilla... :) ja tietty jäätelöä syödessä, sehän on se kesän juttu.

nii ja se sähköpostiossa: sofilia@luukku.com
 
Hyvää peliä kentällä ja kilpailuissa, uusia ystäviä, ihania vaatteita ja lämmintä kesää =)

playitagain@windowslive.com
 
Tein joskus ihan hirveän romaanivastauksen johonkin kisaan samasta aiheesta, joten en jaksa ihan hirveästi selittää :-D Mutta tiivistettynä: aurinko, uiminen, loma, stressittömyys, hengailu, löllöily, loma, loma, lämpö, lukeminen, löllöily, loma. Kai siinä ne olennaisimmat jutut tulikin.
 
Kaikista eniten kesältä odotan

-Lämmintä ilmaa
- Rantoja
- Saa pitkästä aikaa nähdä kavereita
- Kesävaatteet oi että.
 
Odotan kesältä eniten auringonpaistetta,teltassa nukkumista, kavereiden kanssa hengailua, ihania kesäsiä rantoja täynnä ihmisiä, valvottuja valoisia öitä, sitä tuoksua kun on juuri ollut raikas kesäsade, kesäherkkuja, paljas jalkaisin juoksentelua pihalla, ihaniin ja kevyisiin vaatteisiin pukeutumista, ja etenkin sitä tunnetta että kaikki on hyvin ja ei tarvitse ottaa stressiä mistään, voi vaan olla ja nauttia ihanista ihmisistä ja auringon paisteesta <3 :)

kaisa.peltomaa@hotmail.com
 
Mää ootan kesässä eniten sitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Saa vaan olla. Ei tarvitse nyhjöttää sisällä, vaan voi loikoa vaikka koko päivän rannalla, tai juoksennella puolialasti pellolla keskellä yötä. Voi tehdä kukkaseppeleitä, ja huijata pikkusisaruksille että voikukat maistuu hyvältä, ja sitten kuolla naurusta niitten ilmeille kun ne maistaa.
 
ootan ihan innolla kaikkia festareita ja sitä että sielä voin käyttää mun ihania kumppareitani! toki ootan myös kavereiden kanssa tehtyjä piknikkejä, uimista, auringon ottoo, pyöräilyä uudella fillarilla, kesäöitä ja juhannusta, siinä on jotain ihanaa! mutta eniten ootan sitä kun lähetään muutaman kaverin kanssa kiertelee eurooppaa!
 
Vaikka töitä piisaakin melkoisesti, voin rauhoittua pariksi viikoksi kuumien lähteiden äärellä... Suuntana on siis Islanti ja eteläinen saari Vestmannaeyjar! Hotelleja ei tarvii maksaa kun punkkaa kaverin luona :) Hieman kyllä ketuttaa Suomeakin kylmempi kesä, lämpöennätys 22,5 astetta... mutta toivon todella että matkasta tulee täydellinen <3
 
Jeah ! Auringonpaistetta, lämpöä, uusia jätskimakuja, pieniä nautintoja ja matkustelua! ^^ Kyllä se kesä sieltä tulee kun maltetaan vaan odottaa ;) Niin ja tietenkin värikkyyttä : Kynnet, vaatteet, laukut, korut.. ;)

sprowdy@gmail.com
 
Kesältä ootan ehkä eniten lämpimiä, aurinkoisia päiviä, jolloin ei ole mitään ohjelmaa vaan voi vaan relata ja olla kavereiden kanssa iltamyöhään asti :)

Pauliiiina
 
Ehdottomasti eniten kesältä odotan sitä, että pääsen huristelemaan ympäri ämpäri pienellä suloisella Kalevilla. Kalevi on Volkswagen Polo vm 96 ja hän käyttää mansikan tuoksuista wunderbaumia, sain HÄNET kummeiltani etukäteen synttärilahjaksi. Vaikka Kalevi on pikkuinen (ja katsastusmiehet häntä haukkuvat, eivätkä kelpuuta autoksi lainkaan!) tiedän että minä ja ystäväni mahdumme hänen sisäänsä loistavasti ja olemme erittäin kiitollisia Kaleville.:)

retumurina@hotmail.com
 
lämpimiä päiviä, riparia ja isosiskon pojan ristiäisiä !
 
Festareita, lämpimiä iltoja, kävellä kuumalla asfaltilla ilman kenkiä ja meressä uintia! Tottakai myös matkustelua ja kavereiden kanssa oleskelua, varsinkin niiden joita ei ole nähnyt pitkään aikaan!
 
Odotan kesän loppua..

...koska silloin alkaa vaihtarivuoteni Saksassa!
...koska sitten pääsen shoppailemaan kaikilla kesätyörahoilla!
...koska sitten pääsen käyttämään totaalisia rakkausnilkkureitani, jotka ovat vähän liian syksyiset kesällä!

:D

Mutta on se kesä + jäätelö + ranta + bikinit peruscombokin ihan kiva siinä välissä..! ;)

pellavaharja@luukku.com
 
Eniten odotan sitä, että voin mennä pakastimen ääreen lapioimaan jäätelöpaketteja tyhjäksi ihan vaan koska ei ole muutakaan tekemistä (+ että jäätelö on hyvää)!

hattumummo@hotmail.com
 
Itseasiassa odotan oikeastaan kesän jokaista päivää aivan yhtä paljon joten en voi sanoa mitä odotan eniten. Odotan lämmintä ilmaa, auringon ottoa, uintia ja jopa kesätöitä, joka sattuu olemaan mansikan myyntiä ulkona eli aivan täydellinen kesätyö.
Joka kevät olen päättänyt tekeväni tulevasta kesästä parhaan kesän ikinä, mutta se ei ole vielä toteutunut joten tänä kesänä meinaan täyttää lupaukseni. :)

womynrule.i@gmail.com
 
Viileneviä kesäiltoja, jääkylmää järvivettä, roihuavaa juhannuskokkoa, nurtsin tuntua vasten paljaita jalkoja, hulmuavia helmoja, Espan puistoa aurinkoisena päivänä, unettomia öitä ja naurua. Lämmintä kesäsadetta, auringon vaalentamia hiuksia, sukkahousuttomia jalkoja. Öistä kaupunkia, hiljaisuutta ja rauhaa. Hietsun kirppistä, lakritsijätskiä, telttaretkeä Nuuksioon, treenejä Kisiksen pihalla ja vapautta. Sitä, että voi mennä milloin haluaa, minne haluaa. Spontaanisti kokoon kyhättyjä ideoita ja suunnitelmia, jotka päättyvät aina loistavasti. Myöhästymistä vikasta bussista ja hengausta läpi yön. Valoa, ötököitä ja päiviä yhdessä parhaiden kavereiden kanssa.


my.fight@windowslive.com
 
Itse odotan eniten sitä kun saa unohtaa kaiken kiireen ja vain nauttia kesästä ystävien kanssa.
Myös odotan että ilmat lämpenisi niin paljon että pääsisi ottamaan aurinkoa ja uimaan (:

jessika_p@ovi.com

Jessika
 
Kaikkee sitä ihanaa fiilistelyä! Se on nii ihanaa kesällä vaan olla jossain puistossa ja fiilistellä sitä aurinkoista ilmaa ja ottaa rennosti :))

ella-noora
 
hmm mitä eniten odotan kesältä.. ;D ehkä eniten ootan kaikkee hulluu sekoiluu kavereitten kanssa, viuviu viuuuuuh <3
 
Mä haluisin osallistua. Aivan ihana paita!

Odotan kesältä sitä hetkeä, kun aurinko porottaa täysillä taivaalta ja makaa bikineillä viltin päällä. Radiosta soi hyvä musiikki. Vieressä lasi jotin kylmää juotavaa. Just kun ajattelee et on ihan liian kuuma, lämmin tuulenvire liïkkuu iholla. SE vasta ihanaa on!

swingpop(at)kolumbus.fi
 
eniten kesältä odotan ihania kesäisiä rantapäivä ja hurjia ja elämyksellisiä ex tempore retkiä!
 
Jee, sieltä se odotettu kesä sitten tulee vihdoin ja viimein!:) Peruskouluni loppuu tänä kesänä, joten toiveena on myös tehdä tästä kesästä ikimuistoinen. Ystäville löytyy taas vihdoin aikaa, voi hengailla rannalla auringon laskuun saakka ja tehdä yllätysmatkoja ympäri Suomen! Suunnitelmissa on myös kiertää muutamia festareita ja nähdä ihka ensimmäistä kertaa muutama suosikkibändi:)

Mutta kuitenkin, vaikka muutamia suunnitelmia löytyykin, on mielestäni koko kesän ideana sen yllätyksellisyys. Sehän se parasta on, että ei koskaan tiedä mitä kivaa sitä tulee saavuttamaan ja kokemaan!

Kesää NIIN paljon odotellessa!:)
 
kesältä odotan sitä että pääsee syömään jätskiä rannalle ja viettämään hauskaa,(välillä liiankin hauskaa:D) kavereiden kanssa.

jjeessii@ovi.com

Jessii (:
 
Huhhuh, pakko osallistua!!

Eli eniten odotan kesältä varsinkin rantakelejä! Ja rantsuilua muutenkin!
Myös yksi, mitä ootan ihan innolla, niin töiden tekemistä, sillä mitä enemmän töitä, sitä enemmän palkkaa ja sitä enemmän shoppailuhetkiä ja uusien uimapukujen ostoa ;)

Sähköpostiosoitteeni vielä; morninhgless@windowslive.com
 
Odotan varmasti kaikkein oleellisimpia asioita, kuten muutkin: aurinkoa, lämpöä, rusketusta...

Eniten kuitenkin odotan niitä viileitä öitä, jolloin lähden ystävieni kanssa katsomaan tähtiä. Syrjäinen metsikkö.Kunkävelee vähän matkaa, näkee aukion. Sitä ei voi sanoin kuvalla, se tähtiloisto on upein asia koko maailmassa! Hieman hämärää ja kosteaa, laitan makuulle maahan. Siinä voi olla turvassa ja hihitellä. Ja vaikka nukahtaa.

Aaaaah toi mekko olis niin sairraaan upee ;___; Itseasiassa oon yrittänytkin hankkia sitä, mutten saanut.¨

juuli, juustohiiruli@hotmail.com
 
Mä ootan kesältä niitä huolettomia päiviä ku on tosi lämmin ja voi syödä jätskiä ja hengta vaa kavereiden kaa jossai! :)

o8kama00@students.osao.fi
 
Odotan kesältä useitakin asioita. Tavanomaisempia asioita ovat toki lukion päättötodistuksen ja ylioppilastodistuksen saaminen sekä tietysti se paljon puhuttu valkolakki! Samalla päättyy myös lähes vuoden kestänyt puuduttava luku-urakka ja saatanpahan (hyvällä tuurilla) saada varmistuksen unelmieni opiskelupaikasta lääketieteellisessä.

Kuitenkin paljon innokkaammin odotan erään pitkäaikaisen haaveeni toteutumista. Pääsen nimittäin vihdoin kiertämään Eurooppaa InterRailin merkeissä! InterRail on ollut päiväuneni lukemattomien vuosien ajan ja olen suunnitellut matkaa ainakin kymmenen eri ystävän kanssa. Kuitenkin joka kevät olen saanut pettyä, kun ystävilleni on ilmaantunut muita kesäsuunnitelmia lupauksista huolimatta.

Olin jo melkein varma, että minun täytyisi lähteä matkalle yksin, mutta yllättäen eräs ystäväni mainitsi asiasta ja sain kuin sainkin mieluisan matkaseuralaisen! Nyt suurin osa varusteista on jo hankittu, budjetti tehty ja tietysti reittisuunnitelmat laadittu. Kesällä meitä odottavat Kööpenhamina, Berliini, Amsterdam ja Pariisi sekä bonuksena vielä viikon festarireissu Tanskan Roskildessa!

Nyt sitten vain odotellaan kesäkuuta! Ja toki myös tämän viikon torstaita, sillä silloin julkistetaan iso kasa Roskildessa esiintyjiä bändejä! :---)

rajaleikki_©hotmail.com
 
Odotan kesältä lämpimiä säitä, aurinkoa, pientä rusketusta, jäätelöä, Italiaa, kavereita, kesätyötä, pilvetöntä taivasta, farkkushortseja, ihanan vilpoisia ja löysiä paitoja, hiusten vaalenemista, myöhäisiä kesäöitä, Jopoilua, paljaita varpaita, pehmeää rantahiekkaa, kukkia, vihreää nurmikkoa, rakkautta, naurua ja vapautta! :)
 
Kesäruno :)

Odotan kesältä kauniita ilmoja,
liehuvia helmoja,
mukavia seikkailuretkiä,
ja unohtumattomia hetkiä.
Grillattua, mausteista ruokaa,
ja kylmää jäähilejuomaa,
kauniita päiviä, uimarantoja,
varvastossuja ja hikipantoja.
Vihreää nurmea, kukkien tuoksua,
parhaita tyyppejä ja pikajuoksua.


PS. Laitoin tohon URL-osotteen kohtaan sähköpostini ;)
 
Vielä viime viikolla mietiskelin että ihanaa kun kesä tulee, pääsee isin kaa mökille ja pitämään ihania grilli-iltoja (: Mökillä olis ollu lämmin ja tosi kivaa, mutta kaikki muuttu sunnuntaina kun sain kuulla et iskä oli löydetty kotoota kuolleena.. Sinne meni puolet kesä suunnitelmista. Nyt odotan että kesä alkaisi koska ollaan menossa kavereiden kanssa laivalle viettämään mun ja yhden toisen ystävän synttäreitä (;
Odotan myös innolla taas niitä kuumia kesäpäiviä jolloin pääsee espalle syömään mansikoita, kirsikoita ja herneitä, grilli-iltoja ystävien kanssa, ja mikä parasta; olis NIIN upeeta vuokrata mökki ystävien kesken! Ooh, odotan niin paljon tota jos se toteutuisikin (; Saunomista rannan vieressä, trampalla hyppimistä, valokuvausta! Oih, toivotaan että kesästä tulee ihana, myös isälle (:!


kaisakk@windowslive.com
 
No tottahan toki aurinkoa, balleriinoja, jäätelöä, jnejne.. mutta ennen kaikkea ystäviä ! Tää kevät todellakin menee oikiksen pääsykokeisiin lukiessa, niin kesän hohto on kavereiden kanssa relaaminen ehdottomasti. :)
 
Odotan kesältä ehkä eniten juuri sitä joutenoloa, kun ei ole kiire minnekään ja kaikki asiat eivät määrää tekemisiäsi niin tarkkaan. Toki odotan myös sitä lämpöisyyttä, mutta eniten sitä stressittömyyttä, kun ei tarvitse ajatella koulujuttuja ja saa ihan vain olla.

kaisa.jalonen@windowslive.com
 
Eniten mä odotan kesältä matkustamista, riparia, kavereiden kanssa oloa, aurinkoa ja tietenkin sitä, että voi tehdä kaikkea sponttaanisti. :)
 
1 – 200 / 505 Uudempi› Uusin»

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]