Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

viikonlopun (vähän myöhäset) menovinkit

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

viikonlopun (vähän myöhäset) menovinkit

are you feeling fashionable?

lauantai 6. maaliskuuta 2010

 

viikonlopun (vähän myöhäset) menovinkitTänä sunnuntaina järjestetään kolmatta kertaa Helsinki Vintage -tapahtuma joka kerää paljon vintage- ja second hand aarteita hamuavia ihmisiä saman katon alle. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla, lyhyen matkan päässä Ruoholahden metroasemalta.
Paikalla on mm. paljon vintageaarteita myyviä liikkeitä, suutareita, musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä sekä Hellcity rollers. Mun mielestä olis ihan supercoolia harrastaa roller derbyä, mut tiedän jo nyt että todennäkösesti kuolisin kaikkiin niihin saamiini ruhjeisiin :D
No kuitenki, lippuja Helsinki Vintageen saa ostettua täältä tai ovelta sunnuntaina ja niillä on hintaa 9e/kpl.
Mä oon menossa näillä näkymin paikalle itekseni, joten tulkaa ihmeessä repimään hihasta jos bongaatte mut :)

Toinen menovinkki viikonlopulle on Eetun kavereiden Jaakon & Jayn yhteiskeikka Downstairsin kanssa huomenna lauantaina Tavastialla. Lippuja saa ostettua täältä. Saatan käydä myös siellä kääntymässä jos saan jonkun kaverin suostuteltua mukaani koska en tykkää käydä keikoilla yksin (Eetu on taas töissä buu!)
Ei mulla sen kummempaa asiaa ollu. Viettäkäähän kivat viikonloput!

Onko kukaan teistä menossa kumpaankaan mainituista tapahtumista?

Kommentit:
oi että, voisin mennä jaakkoa & jayta kattelemaan, pojat oli lämppäämässä billy talentia pari viikkoa sitten & että kun oli hauskoja tyyppejä ! :d
 
Tonne kaapelitehtaalle ois kiva mennä. :))
 
voikko linkata sen sun postauksen missä on siitä sun hiusten kestosuoristuksesta paljon. vähänniikun hiustyylini vuosien varrella. en löydä sitä kun en tiä mikä sen nimi on tai mitää D:
 
Luultavasti tulee Tavastialle suunnattua, tosin en oo ihan varma ehdinkö perille kattomaan Jaakko & Jay:tä, voi olla että tulee mentyä vasta ku lauantaidisko alkaa. :>
 
Jaakko & Jay on parhautta! Kannattaa mennä jos haluaa pitää hauskaa :)
 
j: ne on kyllä hauskoja :)

anonyymi: mulla on jo pitkään ollu tarkotuksena kategorisoida kaikki nää mun postaukset, mut se on vähän jääny.... :D hiuspostaus löytyy täältä :)

nita: no mee :D

superlatiivi: mä taas suunnittelin häipyväni ennen lauantaidiskon alkamista koska mua ärsyttää/ahdistaa se teinimeininki siellä vaikka musiikki onki loistavaa :D

mils: :)
 
Ne on myös mun poikaystävän kavereita. :))
 
Mä olin viime syksynä Helsinki Vintagessa, mutta petyin tosi paljon enkä aio siis mennä uudestaan :/ Onneksi sentään pääsin sinne silloin viime syksynä blogin avulla ilmaiseksi.
 
Mie oon menossa Helsinki Vintageen. Täytyy tulla moikkaamaan jos satut kohdalle :) (ja jos uskaltaudun... Enköhän!)

Pitikin kysyä kun oon tässä miettiny meneväni myymään Valtterille, että käykö siellä paljon vanhempia ihmisiä? Omien "nuoriso vaatteiden" lisäksi mulla on aikamoinen läjä äitin ja vähän isänkin vaatteita ullakon siivouksen jäljiltä. Toivoisin niin pääseväni niistä kaikista eroon.
 
Moi Nadja,

HRD järkkää nyt tulevana maanataina cafe mascotisssa bileet, joten tuu sinne kattelemaan ja tutustumaan lajiin. Meidän lisäksi siellä on muutama bändi sekä ihania burlesque tyttöjä!

-Roxy Rehab/ HRD-

ps. lisää löydät joko facebookista (HellCity Rollers)tai meidän blogista.
 
aivan! jaakko&jay oli billyä lämppäämässä ja olivat tosiaan aika karismaattisia :-----D
 
heeeei nadja sull on sika ihana blogi luen joka pv :) mut lisää vähä enemmä kuviii ! :))
 
Heips, haluaisin kiittää ihanasta blogistasi, olen jo pitkään lueskellut blogiasi, mutta olen alkanut pitämään siitä aina vain enemmän! :) Jatka samaan malliin!
 
NYT ärsyttää asua täällä tuhannen kilometrin päässä. Murpur.
 
Nadjaa, mun pitää nyt kysyy: Kun kävitte blogiristeylyllä tukholmassa, niin miten löysitte just ne haluamanne kaupat, esim. topshop, monki.. ?:-))
 
Mitä toi roller derby on?
 
lol oot lol, voi luv pulla
 
Heips,
millä ohjelmalla teet kollaasit? Picasalla ?
Voitko tehdä sellasen kollaasinteko-ohje postauksen jos et oo jo tehnyt joskus aiemmin? :p

niin ja oot varmaan netistä ladannut kaikki kivat fontit? :)

Aurinkoista kevättä:)
 
Heips,
millä ohjelmalla teet kollaasit? Picasalla ?
Voitko tehdä sellasen kollaasinteko-ohje postauksen jos et oo jo tehnyt joskus aiemmin? :p

niin ja oot varmaan netistä ladannut kaikki kivat fontit? :)

Aurinkoista kevättä:)
 
Näin sut tänään Forumissa ja teki kovasti mieli tulla juttelee, mut puhuit puhelimessa just sillon, nii en viittiny tulla häirittee :(
Blogis on ehdottomasti yks mun suosikeista!! :> Jatka samaan malliin!
 
rolliderbistä oli juttua uusimmassa imagessa ja muakin rupes kiinnostaa harrastus, mut jäisin niin jalkoihin siel! enkä varmaan uskaltaiskaan midään.
 
Heippis! Voisitko joskus tehdä postauksen tosta sun kamerasta? Niinku, mikä objektiivi sulla on ja ootko ollu tyytyväinen ja semmosta. Oon katellu, että sulla tulee älyttömän hyviä kuvia ja oon hommaamassa järkkäriä, joten 3. fail-kameraostoksen jälkeen haluan vihdoin ostaa jonkun kameran, joka ei puolen vuoden käytön jälkeen osottaudu pettymykseksi :D

Jos postaus on tyhmä idea, niin olisin jo suunnattoman kiitollinen ihan vaan siitä tiedosta, et mitä objektiivia käytät ja onko kamera täyttänyt sun odotukset? :) HYVÄÄ KEVÄTTÄ!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]