Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lalalaa

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lalalaa

are you feeling fashionable?

tiistai 2. maaliskuuta 2010

 

lalalaa

Mun pitäis olla jo nukkumassa, mut päätin kuitenki postata tälleen pikasesti. En vaan millään jaksais mennä suihkuun ja nukkumaan huoh.



Kierreltiin tänään Eetun kanssa kauppoja ja mä sovittelin paria kivaa GT:n mekkoa joita en ainakaan vielä ostanu. Hyvä minä!
Mulla oli tänään päällä tämmöstä (pahoittelut huonosta kuvasta, mut mun kamerasta loppu akku ja piti turvautua kännykkäkameraan)

Paljettibaskeri Asos
Takki Topshop, ebay
Timanttiheijastin Ajasta
Huivi kirppis
Ruutupaita Seppälä
Laukku Gina Tricot
OTK-saappaat ebay



Reissulta tarttu pari pikkujuttua mukaan ja mun on tässä vaiheessa pakko myöntää, että Anttilaan kynsilakanpoistoainetta ostamaan mennessäni ja bongatessani kyltin "Trendin lukijoiden äänestämä vuoden tuote" tms, mun oli pakko pysähtyä tarkastamaan että mikä ihme tässäki nyt muka on niin hienoa. Päädyin testaamaan valokynää ensin käteeni jossa se näytti liian vaaleelta mut levitty ja mukautu ihon sävyyn kivasti ja minä, neuroosiNadja päätin kokeilla sitä tummaan silmänaluseeni. En tietenkään tökkiny kynää suoraan silmääni, vaan laitoin tipan sormelleni ja taputtelin sen silmän alle. Huomasin heti toiseen silmään verratessa kynän toimivan oikeesti ja päätin sit ostaa sen. Hintaa oli muistaakseni 13,95e.

Toinen ostos oli Dependin läpinäkyvä kynsilakka, koska en omistanu tätä ennen yhtäkään läpinäkyvää lakkaa! Konadin päällyslakkaa ei lasketa, koska en raski käyttää sitä muuhun kun Konadleikkeihin..
Oon kuullu juttua, että metallikorvikset voi lakata läpinäkyvällä kynsilakalla, jollon nikkeliallergikkojen korvat ei kuole. Mulla taitaa olla joku lievä nikkeliallergia tai jotain, koska jos mulla on metallikorvikset korvissa yön yli, on mun korvat aamulla jotenki ärtyny. En jaksa olla koko ajan vaihtamassa korviksia, joten käytän yleensä muovisia kasarikorviksia.
No kuitenki, voisko joku kertoa että toimiiko toi kynsilakkatemppu oikeesti vai kannattaako mun jättää läträys välistä?

Ei mulla muuta asiaa ollu ja herätyski on alle kuuden tunnin päästä. Öitä!

Kommentit:
toi sun huomautukses true bloodista keräs varmaa sille ohjelmalle enemmän katsojii, mä en ainakaa ois muistanu tota ellen ois täältä lukenu :D vaikutti kyl aika hyvältä, ja niiden puhetyyli oli tosi hassu :)
 
Hei ! Oon tän yön aikana tehny oman blogin ja linkkasin sun bolgis mun tekstiin.. joten eihän se haittaa? ajattelin vain kysyä asiasta.. :)
 
toi kynsilakka juttu on ainakin mun kohdalla ollut ihan toimiva !:)
mulla on nikkeliallergia, ja oon kaikki nikkeliä sisältävien korvisten takaosat ja lukot lakannu, antanu kuivua yön yli ja sen jälkeen ne ei oo aiheuttanu ärsytystä tai punotusta korvalehtiin :-)
en sitten tiedä onko toi joku urbaanilegenda, jota uskon ja kuvittelen sitten vaan että se toimii, mutta mun mielestä se kyllä toimii ihan oikeesti :-DD
 
valokynää ei taputella siihen silmänalusen päälle... muuten ne silmänaluset saa pomppaamaan enemmän. kannattaa netistä kattoo tutoja sen käyttöön, kun ei se edelleenkään ole mikään peitevoide.
 
siis minkä merkkinen toi valokynä on? :)
 
Toimii kynsilakkatemppu. Pahasta nikkeliallergiasta kärsivänä lakkaan mm. farkkujen napit ja muksuna myös monta kellon taustaa, eikä mitään oireita tullut.
 
Lähinnä olen kuullut sormuksista, että ne voi läpinäkyvällä lakalla lakata (sekään ei kestä paria päivää pidempään), mutta en tiedä kuinka hyvä idea on lakata korviksen tappi tai koukku, joka menee korvanlehden läpi. Voi tulehduttaa korvan pahastikin.
 
Jos tuo lakkausjuttu pitää paikkaansa niin pakko kokeilla! Kurjaa omistaa monet kauniit korvakorut jotka alkaa jo parin tunnin käytön jälkeen kutittamaan ihan liikaa :/
 
Kyllä se korvisten lakkaaminen toimii ainakin itselläni. :)

t: nikkeliallergikko
 
mulla on itellää hirvee nikkeliallergia nii kyl mää välillä lakkailen sormuksia yms :D oon kans sormuksiin liimannu sinne sisäpuolelel läpinäkyvää teippiä :-D
 
Luulisin, että toi kynsilakkajuttu toimii, koska mulla on (tai oli ainaki pienenä) nikkeliallergia ja mulla oli semmonen kello, missä oli nikkelii ja mun ranne ärty. Mun äiti laitto sit siihe kynsilakkaa. Ja autto.
 
Toi kynsilakka juttu toimii kyllä! yks kerros lakkaa riittää mut laita sitä ohut kerros, koska jos laittaaa liikaa, niin se kovettuu paksuksi eikä enään mahu korvareikään! :D
 
Mulla toimi tuo kynsilakka ainakin sellasen sormuksen kanssa, joka sai aina mun ihon kutisemaan oudosti :) Joten voisi oikein hyvin auttaa niitten korviksienkin kanssa, ellei sitten se kynsilakka ole sellaista, joka ärsyttää ihoa...
 
Mulla on ainaki toiminu toi kynsilakka temppu! Oon käyttny sitä kans joissakin H&M sormuksissa jokka kuluu käytössä pronssin värisiks :D tosin se niitten lakkaaminen on aika hankalaa, et saa sen lakan pysymään tasasena eikä sotke sitä joka paikaan, mut kannattaa kokeilla! :D
 
joo toimiihan se,itellä paha nikkeliallergia ja teen niin aina. myös vyönsolkiin jne. =)
 
Mun täytyy joskus lakata farkkujen nappi ja niitit sisältä päin, ettei iho ärsyynny. Säännöllisin valiajoin siis, kun se kuluu poies. Kuulostaa myös korviksienkin kohdalla toimivalta, ellei kynsilakan kemikaalit ole haitaksi korvareiälle:) Tuskin ainakaan kovin, kun meneehän sitä toisilla suuhunkin kynsiä pureskellessa..
 
Jos on nikkeliallergiaa niin todellakin kannattaa lakata ne korvikset lakalla! Mie teen niin =) eikä enää korvat riehaannu korviksista.

Teen samaa joidenkin vöiden kanssa, ihottuma mahassa ei oo kovin kiva.
 
huhuh, kerkeet nukkuu vain jotai kolmisen tuntia o;
 
Moi! Oon tässä jo pidemmän aikaa lukenu blogias ja tykkään tyylistäs tosi paljon. :) Itse asiaan, eli mä kokeilin kans tota kynsilakkatemppua, niin vyönsoljen kuin sormuksenkin kanssa, toimii! Vyönsolkeen piti kyllä uhrata aika paljon sitä lakkaa, mutta lopputulos oli hyvä! Kokeile ihmeessä, mulla se ainakin autto! :)
 
kyllä kynsilakka-nikkeli juttu oikeastikkin toimii, olen itsekkin maalannut nikkelikorut aina kynsilakalla :))
 
minkä merkkinen toi valokynä onkaa!
 
Kyllä toi kynsilakkatemppu muuten toimii ainakin mulla :) Ja mun valokyna onkin ihan lopussa, joten ehkä pitäs kokeilla tota, minkä säkin ostit seuraavaksi. Hintakaan ei vaikuta ihan hirveältä.
 
Wau toi on sika hyvää valokynää! ite bongasin saman tarjoustalosta vitosella:-)
 
Kyllä se kynsilakka-temppu tietyissä määrin toimii, itse en kyllä ole korviksiin kokeillut, mutta esim. vyönsoljen kanssa joskus harrastin sitä! Huomasin, että lempparivyöni solki ärsytti vatsaani kovasti, kuulin jostain että lakka toimisi, kokeilin ja kyllähän se ihan mukavasti toimi. :) Mutta nykyään hiukan viisastuneena ostan vyöni nikkelittöminä. :D
 
moroo! voi olla että toi läpinäkyvä lakka juttu vois toimiakki korviksiin, mutta entäs sitte jos se lakka kuluu pois ja jää sun korvan sisälle? ei nyt oli pakko nauraa, kuulosti niin hassulle :'D ei mutta en kyllä ite uskaltas lähteä kokeilemaan, mut sormuksiin toi tietty tomii : ) jos sulla se nikkeliallergia on tai tulee ni joudut vrm vaihtamaan korut kultaan ja hopeaan :S
 
Olen sun avullasi todellakin kiinnostunut noista konad jutuista, omat kuulakärkikynällä väännetyt leoparditäplät eivät IHAN ole yhtä tasokkaita :)! Katselin niitä tuolla cesarshopissa, ja ajattelin kysyä, että mitä ostit aluksi kun koitit noita ekana, jonkun paketin? Kun en uskaltaisi ihan arpomaan mennä mitä ostan nyt aloittelijana aluksi.
 
hei, kynsilakka toimii ihan oikeesti =) mulla sama juttu ja on auttanut!
 
toimii toi kynsilakka juttu! ite oon mm farkkujen nappeja lakkaillu ja just korviksia, toisinaan pitää kyllä uudestaan lakata ku kuluu se lakka :((
 
käytätkö sä noihin konad juttuihi jotain erityis lakkaa vai voiko niihin käyttää ihan normaalia kynsilakkaa?
 
kynsilakkajuttu toimii! ainakin mulla se toimi sormuksen kanssa.
 
se kyl toimii ihan óikeesti ainakin mulla :-D Tai anakaan sit mun korvat ei tuu enää kipeeks, ni kaipa siinä joku voima on..
 
haluisin kysyy noista sun saappaista sellasta että onko toi varsi kuinka tilava?
 
heippa ! mulla ollu jo pitkään käytössä toi valokynä, ostin stokkan hulluilta aikanaan tuplapakkauksen 18e. Toimii älyttömän hyvin, suosittelen!
 
Tarjoustalossa myydään kyseistä valokynää huokeaan 4 euron hintaan :)
 
HEISSAN NADJA!
Herranjestas ootko saadu myydyksi ne aivan käsittämättömän ihana vintagesaappaat?!?! juuri äsken bongasin ne ja sydän tykyttää, me want!! älä vaan sano et menny on??
 
vähän huippuu jos toi kynsilakka temppu oikeesti toimii! Koska en oo pystyny kunnolla käyttään toisia reikiä korvissa, kun rupee korvan lehti punottaan.. :/ ja niiden reikien laitto viel makso ihan sikana kun oli kuulemma jotkut paremmat.. (?) Mut täytyy kokeilla! :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]