Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

you walked into my life and then you stole my heart

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

you walked into my life and then you stole my heart

are you feeling fashionable?

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

 

you walked into my life and then you stole my heart

Tänään oon mm.



...Syöny blogiristeilyltä ostettuja karkkeja ja lohkassu jo aiemmin lohjenneen ja sittemmin hammaslääkärillä korjatun hampaan. Mulla puuttuu tällä hetkellä poskihampaasta kokonaan se posken puolella oleva sivu. Kivaa!



...Nauranu Saralle. Se muuten pissas eilen mun joululahjaks saadun paljettilaukun päälle. Pesin laukun kolmesti pesukoneessa käsinpesuohjelmalla ja ihme kyllä laukku näyttää samalta kun ennen koneeseen menoa vaikka pesuohje oli sitä mieltä ettei laukkua saa edes kastella.



...Siivonnu vaatekaappiani ja fiilistelly kevätjuttuja. Ollaan sunnuntaina (7.2.) menossa Valtterin kirppikselle myymään ja mulla on jo kahen ikea-kassillisen verran myytävää. Koitan kuvata tavaroista sneek peakia ennen sunnuntaita.



...Ollu suurten valintojen edessä valitessani kynsilakkaa.



...Ja päätyny kirppikseltä ostettuun nudelakkaan kuten kuvasta näkyy. Rusettisormus on ite askarreltu hiuspinnistä.

...Sekä fiilistelly Fight Fairia. Youtubevideo ei jostain syystä toimi tässä postauksessa, mut biisin voi käydä kuuntelemassa täällä

Miten teiän keskiviikot on kulunu? :)

Kommentit:
öhhh... miten mun kaverin kissa ei kuse sen tavaroiden päälle? onko katilla joku ongelma vai mistä johtunee?
 
Ihana toi vihreä kynsilakka. Just sellainen sävy mitä olen etsiskellytkin. Mikä toi merkki on ja kuka sitä myy? Mulle ihan uusi tuttavuus.
 
äää harmi kun meet just sillon valtteriin myymään,kun en ole paikalla... just mun tuuria aina tääläset :D
 
ÄÄÄ! Oikeesti rupesin kiljuu kun luin et oot menos myymään Valtteriin! Mä oon siel sit joskus tooosi aikasin :D Ihanaa! Pelastit mun kurjan päivän :)
 
Sun kynnet on jotenki tosi ihanat :D Ne alkaa niin alhaalta ja näyttää pitkille vaikkei oikeesti ees ole :o Elämän pienet epäreilut asiat :(( Oh ja oon myös kiinnostunu tietämään mistä oot ton vaaleenvihertävän lakan hommannu?
 
Hauksa toi kissan kuva. Ja noi kynnet on ihanat (taas)!! :D
 
voi eiii :(
 
ostin oman lakkani ebaysta, merkki on barry m. sitä on ainaki joskus myyty asoksella :)
 
ihana toi minttukynsilakka, eksyin aikasemmin nettisivuille mistä moisen värisiä sai tilattua, mutta silloin en voinnut kuin kuolata sitä plus muita herkkuvärejä:D! Voisinpa eksyä nyt uudemman kerran ja jopa laittaa tällä kertaa ostoskoriin;) Ja mulla on kans just kirppispöytä meneillään, oon roudannu kans useamman ikean säkin sinne ja lisää on menossa.. ihmettelen vaan mistä sitä vaatetta oikein riittää:o:D mut hyvä, että riittää kun kivasti on pöytäkin tyhjentynyt!
 
saraa on käytetty eläinlääkärissä eikä sillä oo mikään vialla. meillä on 2 kissaa ja jos toinen on käyny kakalla hiekkalaatikossa ja se haisee, ei sara mielellään mee sinne pissalle vaan valitsee jonkun tosi kivan paikan, kuten mun lempparisaappaat tai laukun jossa on vielä tavaraa sisällä :))
tätä tapahtu tosi usein ennenkun se leikattiin, mut nykyään ehkä kerran puolessavuodessa.
 
kiitoos :)
 
jeee kivaa! nähään sunnuntaina :)
 
hahah ihanaa ku kiinnität huomiota tommosiin!
mä taas oon haaveillu semmosista lyhyemmistä kynsistä, koska näissä mun kynsissä musta kynsilakka näyttää gootilta :D

ps. mintunvihree kynsilakka on ebaysta :)
 
jee kivaa! siitä tyhjentyneestä vaatekaapista tulee jotenki niin ihana olo :)
 
No mä oon heränny aikasin ja fiilistelly kotona kaunista säätä, ku oli parantumispäivä kuumeesta, joka laski eilen normaaliksi (-:
 
voi kiva kuulla et oot menossa valterille myymään mutta mainitsit että "ollaan menossa.." onko joku muu bloggaaja tulossa seuraksi? (:
 
Niin ku monet muutkin on sanonu, sulla on ihanat kynnet. Mulla on itelläni ihan nysät ku pureskelen, mutta nyt kasvatan niitä. Viime kesänä sain kasvatettua, mut sillon oli houkuttimena rakennekynnet. Tosin heti kun ne lähti irti niin omat kynnet katkeili poikki ja alko pureminen. :D

Muuten, tuli mieleen sellanen kysymys, että onnistuuko noitten konadkuvioiden tekeminen ihan oman kynnen päälle, ilman mitään (värillistä) lakkaa siinä alla? :)
 
Voi apua, just olin suunnitellu että sunnuntaina vois tulla kirppikselle, mutta nyt sinne tulee niin moni muukin (luultavasti) samantyylisiä kuteita havitteleva joten pitää miettiä uusiks. :D Toisaalta jos iskis apajille heti kasilta ja ois nopea kuin pantteri ni vois ehkä viedä muutaman kivan jutun muiden nenän edestä mwahaha!
 
hei aattelin vaa ilmottaa että jos et oo asiasta tietonen (varmaan kyllä olet) niin seppäläs myydään tosi kivoja kyyhkys kaulakoruja ja rintaneuloja ym.
 
Ihana kisu ja ihanat kynnet. :-) Mut ei-niin-ihanaa toi Valtteri juttu, koska mä haluaisin tulla vähän penkomaan sun kirpparikasaa, mutten voi. :-(
 
Onko sun kuvat broken vai johtuuko se vaan mun jostain? Aiemmin päivällä toimi edellisen postauksen kaikki kuvat, nyt niitäkin on rikki. Ja oon refreshaillut tässä jo monet kerrat. Nyyh.
 
äää kaikki kuvat ei lataudu vaikka päivitän sivuakin :-( ennen ei oo ollut tätä ongelmaa, nyt yhtäkkiä vasta.
 
Onko teidän kisuilla yhteinen hiekkalaatikko? :o Mietin vain, että laatikoita kannattaisi kai olla yksi molempia kissoja kohden, niin tuo ongelma saattaisi poistua kokonaan. Paha tosin mennä varmasti sanomaan, kun oma mirri on ainut lapsonen. :)
 
Onko teidän kisuilla yhteinen hiekkalaatikko? :o Mietin vain, että laatikoita kannattaisi kai olla yksi kumpaakin kissoja kohden, niin tuo ongelma saattaisi poistua kokonaan. Paha tosin mennä varmasti sanomaan, kun oma mirri on ainut lapsonen eikä ole (ihan) tuollaiseen meillä törmätty. :)
 
Meillä kissat pissaili kans sinne tänne kunnes leikattiin ne :) Ja nyt on kaksi kissaa ja kaksi laatikkoa eikä ole kertaakaan viimeisen 4 vuoden aikana sattunut vahinkoja :) Kannattaa laittaa toinen laatikko, jos ei ole! :)
 
Miinulla ei näy kun pari kuvaa, yhyy! :(
 
Mäkään en nää kaikkia kuvia. :/ Oon tässä jo pariin otteeseen päivittänyt sivun ja sulkenut ja tullut takaisin ja kokeillut jo vaikka mitä poppaskonsteja. Mikähän on vialla? Itseasiassa mä näen vaan kuvan kissan nassusta! :D
 
ei näy kun toi ylisöpö kissan kuva :(
 
ei näy mullakaan noi kuvat
 
Upee toi teidän kisu! :D
 
Kaverin kissa sisustaa taloa pissaamalla epämieluisten huonekalujen/esineiden päälle aina vain uudestaan :D Ongelma poistuu huonekalun mukana :P Cats rule the world!
 
Pakko kyllä sanoa, että noi sinun kissakuvat on ihan mielettömiä. Ja en ees tykkää kissoista, mutta nää on aika kivoi.
Muutenkin kiva tämä.
 
oufak!
ei saa näyttää karkkia, vielä lemppareita. . oon nähkääs karkkilakossa. . :D
TAHTOO KALKKIA!
 
Uiiihh. Tuo kisu =) Saispa meiänki vintiöstä otettuu noin lähikuvan :DD Mahdotonta kun se menee aina 100km/h ympäri kämppää..huh
 
uujee valtteriin:) pakko tulla taas kattomaan mitä kivaa sulta löytyy! jos siis jaksan herätä
 
iihana kuva kisusta!:) rontit kun pissailee aina kivojen juttujen päälle, nimimerkki kokemusta on :D
hehe.. samiksia ollaan, on nimittäin samat kuosit ja värit kynsissä tällä hetkellä... ;)
 
Hei tiiätkö mitään kirpputoreja helsingissä mitkä on maanantaisin auki? Tarvisin tätä tietoo tosi paljon koska oon ens viikon maanantaina helsingissä ja haluisin käydä jossain kirpputorilla, vaikka mä kyllä epäilen, että mikään kirpputori ei oo auki maanantaisin.
 
Parhaimpia karkkeja mitä löytyy! :) Ja joskus olisi tosiaan kiva päästä myös itse kurkkimaan mitä kaikkea teillä bloggareilla on siellä myytävänä... Harmi vaan että sen verran harvoin on mahdollisuuksia tästä vaan lähteä sinne päin palloilemaan :/ !
 
Niin mikä sen sun pöydän numero on? ja onks sust ärsyttävää kun ihmiset tulee paikalle ennen sitä yhdeksää? siis penkomaan kasseja ennen kuin niit on ehditty purkaa? mietin vaan et kuinka aikasin uskallan tulla :D
 
Pitäis varmaa kans eksyy tonne Valtteriin sunnuntaina osteleen, varsinki ku sä oot siel myymäs. :>
 
Oi, harkitsin kauan et menisinkö lauantaina vai sunnuntain valtsuun. Nyt sit sunnuntai kuulostaa paljon paremmalta, pitänee kyl herää aikaisin kun niin paljon tyttöi tulee shoppailee samoi asioita, jeii.
 
heii! mulla on samanlaine gt:n kukkapaita !(;
..tai onhan se gina tricotista, siis ellei mun silmät näe ihan muita..?
 
Ihana sormus :>
 
heeippa ku sanoit et meet myymää kirpparille ni mietin et myytksä sillai et haluut niis aika paljo rahaa eli vähä kalliimmalla vai sitte sillei et -kaikki pois eli vähä halvemmalla? :-------)
 
painakaa siitä kohasta missä pitäis olla kuva(punanen raksi), oikealla hiiren näppäimellä ja klikkaa "näytä kuva"
 
hyvä että oot kuitenki paranemaan päin :)
 
laura tulee mun kanssa myymään :)
 
mun ystäväpiirissä on pari tyyppiä jotka myös pureskelee kynsiään eikä millään saa sitä loppumaan :/
tsemppiä teille kaikille!

en oo kokeillu konad-kuviota paljaisiin kynsiin, mut veikkaan että toimii ihan yhtälailla :)
 
harmi :(
 
hahah ihana toi evil masterplan -nauru :DD
nähään sunnuntaina!
 
pari muutaki kivaa lukijaa on tullu ilmottamaan asiasta.
siellä oli niin paljon kivoja koruja etten osannu valita lemppariani joten jätin sit korut ostamatta :D
 
kai se sit johtu palvelimseta tms. toimiihan kaikki hyvin nyt? :)
 
mulla ei oo ollu mitään ongelmaa kuvien latautumisessa, mut toivottavasti nyt toimii :)
 
hihi kiitti :)
 
hahah voi ei :D meillä ei onneks oo pissailtu koskaan huonekaluille (pitäis varmaan koputtaa puuta nyt :D)
 
niin on <3
 
jaksatjaksat! :)
 
sun pitää odottaa että se nukahtaa ja hyökätä nopeesti räpsimään kuvia :D
 
voin lähettää noi loput karkit sulle! pelkkä karkkikuvan kattominen alkaa vihlomaan siihen lohjenneeseen hampaaseen :D
 
jee :D
 
harmi!
mut kyllähän osa meistä myy vaatteita myös internetin välityksellä :)
 
maanantai on just se päivä jollon kaikki seurakuntien kirppikset on kiinni :/
mut ainakin fida ja uffit on auki sillon :)
 
se on kukkamekko ;)
 
tuu ihmeessä! :)
 
pöytä on 803 ja mulle on ihan sama onko ostajat paikalla jo seittemältä aamulla, kunhan ei ala penkomaan niitä purkamattomia kasseja. kyllä nyt sen verran vois odottaa että saa tavarat kipattua pöydälle :)

nähään sunnuntaina!
 
myyn sen takia että pääsisin tavaroista eroon. en siltikään myy vaatteita millää 20sentillä, mut esimerkiks viimekerralla myin jakun jossa oli 29,90e hintalappu paikallaan viidellä eurolla.
yleensä mun myytävät jutut maksaa 1-3e :)
 
mikä toi kirppismyyntikasan punanen ruutupaita on? minkä merkkinen?
 
aivan ihana toi minttukynsilakka! pakko saada jostain itelleki ku toi on just mun väri :D
ja hei mahtavaa että tuut kirppikselle, tuun sitte vähän shoppaamaan! pakko siis herätä aikasin.. vaikuttaa siltä, että aika paljon ihmisiä on tulossa taistelemaan sun myymistä vaatteista :D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]