Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muffinssimetsästystä

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muffinssimetsästystä

are you feeling fashionable?

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

 

muffinssimetsästystä

Juoksin tänään (no okei, ei tossa säässä kauheesti juosta, vaan kahlataan) Kluuvin Miqueen, koska edellisen postauksen kommenttiboksiin tuli vinkkiä että sieltä löytyy keraamisia muffinssipurkkeja. Niitä tosiaan oli siellä ja hintaa söpöyksillä oli 5,90e/kpl. Kurkkasin pohjaan hintaa ettiessäni ja niissä oli Stockhomen hintalaput! Onko Mique ja Stockhome samaa ketjua vai mitä häh täh? No kuitenki, muffinssipurkit ei ollu ihan sellaset kun toivoin niiden olevan:



Ylemmät NAM-tekstillä varustetut purkit on Urban Outfittersiltä ja alemmat Stockhomelta. Noi samat Stockhomen muffinssit oli myynnissä siellä Miquessa ja mun mielestä toi muffinssin päällysmössö näyttää enemmän aivoilta kun söpöltä koristelulta :D Mua myös ihmetytti oranssit ja vihreet pallot muffinssien päällä. Mitä noiki muka on?
Jätin muffinssipurkit muiden ostettaviks, koska kahelle semmoselle olis tullu hintaa n. 12e ja ebaysta saa noita täydellisiä UO:n muffinssipurkkeja postikuluineen n. 15eurolla. Mielummin ostan oikeestikivat kun melkeenkivat vaikka joudunki odottelemaan hetken niiden saapumista.
Mä muuten tarkotin just tätä sillä että mun pitäis oppia säästämään ja sijottamaan kaiken turhan pikkukrääsän sijasta. Mun pitäis hankkia se kampauspöytä ennenkun alan hankkimaan sen päälle tulevia koristeita. Huoh.
Ehkä tää mun säästöyritys on ihan tuhoon tuomittu ja oikeesti ostan pöydän seuraavasta palkastani :D

Metsästyksen jälkeen menin Postin kautta (siitä lisää huomenna!) leikkimään Caron ja mun kummipojan Nallen kanssa.



Laskin sisään tultuani lapaset maahan kenkiä pois ottaessa ja Nalle onnistu heti varastamaan toisen mun seksilapasista. Noi on mun lempparit ja sen huomaakin tosta kunnosta :D
Sain pienen taistelun jälkeen lapaset takavarikoitua ja arvatkaa mitä?



No se meni mun laukulle ja löysi sieltä toiset hanskat, joiden olemassaolosta mulla ei ollu mitään hajua!



Nalle on jo iso poika ♥







JjfsköhDdssagop tota mun tukkaa. Hiustenlaitosta ei oo aamusin mitään hyötyä, ku otsis kastuu lumisateessa ja hiusmössöt tekee kastuttuaan siitä rasvasen näkösen ja loput hiuksista takkuuntuu hupussa. Yhyy.



Mites toi väsyilme?
Rusettikoru on ite tehty
Rusettineuletakki H&M, ryöstetty Lauralta
Nyörijuttu löyty vyölaatikon pohjalta eikä mulla oo mitään hajua sen alkuperästä
Mekko H&M trend (ompelin helmaan kuminauhan)

ps. Kärsivällisyyttä kiitos! ILMOTAN ARVONNAN VOITTAJAT HUOMENNA!

Kommentit:
Juu, tiedän kokemuksesta tuon tukkatilanteen (ja myös tuon säästämättömyys-probleeman ;).
Leikkasin itse viime syksynä kampaajalla otsatukan, joka oli siinä mielessä ihan kiva, että sopi mulle kaikin puolin, mutta kun ongelma on siinä, että ensinnäkään otsis ei pysy Suomen oloissa lähelläkään otsaa! Se viipottaa koko aika jossain ihan muualla, missä sen ei pitäisi olla :( Nyt sitä 'kivaa' otsista kasvatetaan taas, ehkä n. 100 kerran elämäni aikana, pois.
Toisekseen, no, tukkaongelmaa riittää ainakin mulla taas vaikka kuinka ja muille jakaa, mutten ala niillä sen enempää ketään nyt piinaamaan.
Toivotan jaksamisia otsatukan ja muunkin tukan kanssa! :)
I
 
Awws, ihana tuo Nalle <3
 
Aivoilta. :'D
 
tuo nyöri näyttää ihan samalta kun mikä mulla lojuu kaapissa, viime kevään gina tricotin joku t-paita/tunika :P
 
Samat sanat kuin Iris kirjoitti, en jaksa samaa laittaa uudestaan :D

Ei noi rasiat mun mielestä näyttäny miltään aivoilta ennen kun Nadja sanoit :D Nyt ne on ihan aivoja! Ja ne kiiltää liikaa ja noi toiset on ihanan meheviä :) Toivottavasti edistyt sen pöydän kanssa, mulla on vähän sama et mietin jo sillee sit et mitä jotaki juttua varten sit pitää ostaa ja ostan ne ennen sitä varsinaista juttua :D
 
Minkä rotuinen koira tuo Nalle on? Hauskan näköinen veijari :)
 
voi ei oot nii söpö ku oot jo hankkimas koristeita sun pyödälles jota sul ei viel ees oo :D
 
Mä omistan tollasen täydellisen muffinssikupin, ton pinkin. ah luvluv
 
ihana tuo rusettikoru !<3!
 
oioi ihania kuvia!
 
Hei jos haluat tilata kimpassa, ilmoittele. mä nimittäin haluan sieltä yhden koruhäkkyrän, joten vois pistää postarit puoliks!
 
minkä rotunen toi nalle on söpö<3
 
Noi urbanin muffinssit on kivempii koska ne on matalempii = näyttää söpömmilt. Toi sininen noista yök muffinsseist on kyl ihan jees :D
 
Hei voisitko tehdä postauksen sun lempi mekoista ja hameista? Oon täs kattellu et sul olis niit aika paljon ja aloin miettiä et mitäks löytyis sun top listoilta :)
 
Hei tuli vielä mieleen, että paljon sinne Rumaan on ikäraja ja millaiset hinnat siellä on? :)
 
Sanoit viime postauksessa ettet keksis tollasille muffinssikupeille käyttötarkotusta ja nyt oot ostamassa niitä - öö..? No ei siinä, söpöjähän nuo on. :D
 
Hei, mikset tee tollasia ite, ku oot niin näppärä käsistäs muutenkin? Ostat jotku IKEAn ruukut ja teet niihin ite kannet...Nykyäänhän on vaikka mitä mömmöjä ja maaleja mitä siihen kanteen voi iskee. Pääsisit ehkä halvemmallakin..? :)
 
missä helsingissä sijaitsee urban outfitters o;

VASTAA PIAN, kiitos!
 
Mul on Stockhomesta ostetut muffinsi-hommat. niitä on isoja ja pieniä. mulla niissä on söpöt päällyskoristeet ja punaset kirsikat. ja ne on just ihanan värisiä eikä mitään aivoja.
 
Hehee... mulla oli tänää just sama neule päällä ihan saman värinen :D Nauroin mielessäni
 
"namim sanoi...
missä helsingissä sijaitsee urban outfitters o;

VASTAA PIAN, kiitos!"
Ei misään.
 
Nuo UO:n muffinssipurkit on jättemycket kivempia kun nuo toiset. Ehkä nuo epämääräisen väriset pimpulat on jotain mutanttimarjoja?

ps. Tää on muuten tosi hämärää, mun kutsumanimeni on Caro, ja meidän tulevan koiranpennun nimi on Nalle... 8---D
 
Heippahei Nadja! Tykkään lueskella upeaa blogiasi, ja jäi mieleen se että olet ottanut (montakin) kertaa chi-suoristuksen. Itse olen ottamassa ko. suoristuksen reilun viikon päästä, vaikka hiukseni eivät edes ole kiharat mutta ne ovat tosi taipuisat. Haluaisinkin kysyä että tuleeko tuosta chistä todella piikkisuorat hiukset ja kauanko ne kestää suorana suunnilleen? Tietysti sulla on vähän eri homma kun on kiharat mutta haluaisin jotain arviota. Voiko värjätä ihan markettiväreillä joskus kuukauden päästä vai pitääkö värjätä kampaamoväreillä niin kuin kampaaja suositteli? Jos vain viittit niin voit kertoa myös kaikenlaisia omia kokemuksia siitä suoristuksesta. Jos voit vastata e-mailiini niin olen todella todella kiitollinen! Mun sähköposti on heta.a@suomi24.fi ei oo pakko vastata mutta jos kiireeltäsi ehdit niin olisi mukavaa kuulla kokemuksiasi :)
 
antteeks tää kuulostaa varmaa kauhee tyhmältä mutta olisin alottamassa blogia ja haluisin tietää miten tonne sivun reuoille saa kuvia?=o
 
Nadja susta on tulossa rusettimummon sijaan muffinssimummo :DD täällä näkyy joka paikassa muffinseja, ei siinä mitään ne on söpöjä :) !
 
Nadja susta on tulossa rusettimummon sijaan muffinssimummo :DD täällä näkyy joka paikassa muffinseja, ei siinä mitään ne on söpöjä :) !
 
aww noi kupit on kyl söpöi ! ite rakastuin Mini Hottieen. haluaisinkin tilata sen, ja olin rekisteröitymässä, kunnes ihmetyin; maan valinnassa ei ole suomea. miten ajattelit tilata kupposesi (tai Heidi, joka ehdotti yhteystilausta outfittersiin), kun he eivät (ilmeisesti) toimita suomeen ? vai missasinko jotain ? :D valaise tyhmää !
 
minkä kokosia noi purkit on? (=
 
haha :-D sä ja sun muffinssit :--D olin pari päivää sitte Jämsässä mummollani serkkuni kans ja nähtiin yhes kaupas sellasii värikkäitä muffinsseja ja ristittiin ne heti Nadja-muffinsseiksi :--) mumsmums, haluan noi purkit :p
 
mullapa on noi uo:n muffinsipurkit jeee
 
iris: jaksamisia sinnekin päin! mä en oo kun pari kertaa elämäni aikana kasvattamaan otsista pois ja viime kerrasta on sen verran aikaa että aika on jo kullannu muistot :D
tukkajaksamisia sinnekki :)

elly: niin on <3

sirpa: :D

trulymadlydeeply: se voi hyvinkin olla jostain semmosesta :)

kattry: hahah hyvä tietää että olemassa on muitaki yhtä toivottomia tapauksia :D

anonyymi: siinä on sekasin paria eri koirarotua joiden nimiä en muista ulkoa :D

anonyymi: :D

anonyymi: luvluv! mäki omistan kohta sellasen, ja myös ton sinisen :)

laura k !: kiitti :)

annika: kiitos :)

heidi: tilasin muffinssikipot ebaysta, koska löysin täsmälleen samat sieltä halvemmalla :)

nea: en valitettavasti muista ulkoa, mut ainakin jotain papillonjuttua siinä tais olla ellen ihan väärin muista :D

sini: mun mielestä ne molemmat oli ihan epämääräsiä :DD

liiis: kiitos hyvästä postausehdotuksesta! :)

jeni: ruma on k18 ja siellä on tosi halvat juomat! esim. kalja tais maksaa 2,90e :)

alt: noku ne on vaan niin söpöjä :D

annina: ei mulla riitä aika semmoseen :(

namim: ei valitettavasti missään :(

anonyymi: aijaa :o no toi uudempi malli on sit tyhmempi :/

anonyymi: :D

anonyymi: :D

caroliina: hahah aika hauska sattuma :D

anonyymi: mulla hiuksista tulee ihan piikkisuorat, enkä oo koskaan värjänny hiuksiani chi-suoristuksen jälkeen joten en osaa sanoa kannattaako niitä ite värjätä. suosittelen ehkä kuitenki kuuntelemaan sitä kampaajaa :)

anonyymi: sun pitää ettiä kuvat netistä tai tehdä ne ite jollain kuvanmuokkausohjelmalla ja sit laittaa ne sinne "lisää sivuelementtejä" -valikon avulla :)

jeenna: haha nii onki!! :D

anonyymi: urban outfitters on ainaki ennen postittanu suomeen. ehkä ne sit on lopettanu sen tai jotain :o

sanni: n. 11cm korkeita :)

e: hahah voi ei :D

anonyymi: jeee! :)
 
ai valitat hiuksistas ? okei tiiän että en mä ainakaa ikään varmaan ois tyytyväinen päähäni vaikka mikä ois. mutta antaisin vaikka ööää.. ainaki oisin TOOOSI iloinen jos mulla ois nommoset hiusset !! (:
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]