Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lalala

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lalala

are you feeling fashionable?

maanantai 8. helmikuuta 2010

 

lalala

Iltaa!

Muomenna tiistaina on edessä bloggeriin muutto, joten sillon ei heru postauksia. Postasin äsken tonne Forumin blogin puolelle ja nyt tänne, että teillä olis edes jotain luettavaa blogimuuton aikana.

Lupasin eilen esitteleväni teille mun kirppislöydöt, joita ei olis pitäny tehdä koska mähän olin siellä myymässä jotta pääsisin tavaroista eroon, en sen takia että voisin haalia niitä lisää :D En onneks tehny kovin montaa löytöä ja niistä suurin osa oli Lauran pöydästä kaverialennuksella varustettuja. Ostin siltä mm. pinkin rusetticlutchin sekä mustavalkoruudullisen mekon, jotka unohdin molemmat kuvata. Olin niin fiiliksissä sunnuntain parhaasta löydöstä, että ne muut ostokset tuntuu ihan mitättömiltä.

Te kyllä ymmärrätte mun fiilistelyn näiden kuvien jälkeen:







Me oltiin joskus ihan keskusteltu Lauran kanssa siitä että molempia kadutti ton mekon ostamatta jättäminen. Noita siis oli myynnissä GT:ssä joskus tyyliin vuosi sitten ja me molemmat oltiin jätetty mekko ostamatta liian korkeen hinnan takia. Nyt mekko käveli vastaan kirppiksellä 5eurolla! Toi on vyötäröstä vähän iso, mut empiiristen tutkimusten mukaan sen saa vyöllä kurottua. En vaan jaksanu ottaa mekosta kuvia myös vyön kanssa, koska te kyllä tuutte näkemään keväämmällä sen yhdistelmän päivän asujen muodossa...

Toinen uus juttu jonka tarkimmat saatto kuvasta huomata on huulipuna!



Sain joskus viimeviikolla valita meikkejä MSCHICiltä ja päädyin muiden juttujen ohella ottamaan huulipunan johon oon niiiiin rakastunu! Lisäjuttua meikeistä löytyy sieltä Forumin blogista.

ps.



Ninni onnistu löytämään täältä meiän asunnosta itteäänkin pienemmän kissan! Löysin äsken kaverukset kirjahyllyn päältä hengailemasta. Aww.

Kommentit:
grrr mikä mekko, kateeksi käy. ja grrr mikä nainen ;>>>>>>
 
Mä voin joskus lainaa tota mekkoa, eiks nii xD
 
Ihania nämä sun kissakuvat aina! :D
 
.. ja nyt hävettää, kun molemmat tällä kertaa toimii..
 
nöyy, upein mekko ! teet aina mahtavia kirppislöytöjä <:

tää menee vähän off-topic, mutta onnittelut blogimuutosta ! en oo itsekään ollut hirmu tyytyväinen indiedaysiin. muutenhan sivusto on tosi mainio ja tykkään todella paljon blogeista, mut tekniikka kusee kyl pahasti. oon miljoona kertaa yrittäny kommentoida luomallani käyttäjätunnuksella ja aina on joku menny pieleen: joko se heittää ulos niinku nyt tai ilmoittaa nimestä klikatessa, ettei blogiani oo olemassa. ARGH. anteeks tää vuodatus, pitäis laittaa ennemmin palautetta sinne, kuin valitella täällä :D
 
Tervehdys Nadja!

Ihana mekko! Piru, kun en itse huomannut... Kävin tosiaan itsekin kirpparilla sunnuntaina vilkuilemassa. Lähdin kotoa vähän kahdeksan jälkeen (Helsingín Haagasta), mutta liikenne takkusi huolella ja lopulta olin Valtsussa vasta vähän kymmenen jälkeen. Yritin etsiä heti pöytäänne, mutta en löytänyt ja päätin sitten tehdä niin, että kiertelen kaikessa rauhassa, kyllä se ennemmin tai myöhemmin tulee vastaan. Lopulta siinä vaiheessa, kun pääsin pöydällenne tuli vastaan kauhea pettymys: kaikki kiva oli todellakin jo rohmuttu! Ei mitään jäljellä, mistä olin haaveillut kuvien perusteella :( Lisäksi muhun iski suoranainen ujoudenpuuska enkä uskaltanut mainita Sulle seuraavani sun blogia :( :( Tosin vaikutit ehkä Sinäkin hieman kiireiseltä ja väsyneeltä. No, ensi kerralla tiedän olla siellä kirpparilla valmiuksissa jo seitsemältä :D Ja varmasti olen itse rohmuamassa kaikki parhaat päältä!
Mulla oli itse asiassa kysymyskin Sulle... Miten saat tuommoisen kirkkaan huulipunan pysymään huulillasi koko päivän, tai edes muutaman tunnin? Vai meneekö se sullakin niin, että joudut lisäilemään sitä vartin välein?

Mukavaa alkanutta viikkoa!
 
Ah, toi puna on just nappi sulle! Itse näytän aina ihan gootilta jos pistän tummempaa sävyä huuliin. 8< Onko Ninni maatiaiskissa? Eka kerta kun oon nähny noin upeen ruskeen värisen kisun. <:
 
kurnu: :D

laura: katotaan ;)

sonne: kiitti :)

rewind and play again: hahah kiitti :P

iris: harmi ettei pöydässä ollu enää mitään jälellä kun pääsit paikalle :/
mä oon sen verran untuvikko noissa huulipunahommeleissa, että multa on ihan turha kysellä tommosia :D
oon luullu että on ihan normaalia lisäillä huulipunaa enkä tienny että on olemassa sekin mahdollisuus että se oikeesti pysyy huulissa koko päivän :D
lupaan kertoa täällä blogissa jos joskus saan arvotuksen selvitettyä.
kiitos kivasta kommentista :)

anonyymi: et varmasti näytä gootilta jos valitset oranssin sävyn ;)
ninnin emo on abessinialainen ja isä maatiainen. se on nätein kissa minkä oon koskaa nähny <3
 
ihan SUPERupee mekko!
 
ihana toi mekko, en kyll tie ostaisinko omaan kaappiini mutta sulle se sopii täydellisesti :)
 
Mui Nadja!
Täytyy vielä kommentoida tuota huulipunajuttua sen verran, että ainakin on olemassa muutamia vanhanaikaisia kikkoja, joilla huulipuna pysyy paremmin huulilla, esimerkiksi se, että puuteroi huulet ennen punan laittoa! Ja lisäksi ymmärtääkseni on myös olemassa jonkinlaisia 'punan kiinnittäjiä', kai jotain geeli-/tai nestemäistä ainetta/tahnaa jonkinlaisessa putkilossa, siitä mulla ei ole tarkempaa kokemusta, mutta näin olen kuullut. Ja lisäksi on olemassa vielä kestohuulipunia, joiden ainakin mainosten mukaan pitäisi pysyä huulilla jopa 24h, olla suudelman-, ruoan-, juoman- ja tupakankestäviä! Mutta mua paremmin asiasta jotain tietävät voivat selventää käsitystäni. En tosiaan itse ole punannut huuliani juuri lainkaan pariin vuoteen, mutta nyt ihastuin itse kovin tuohon sun ja Annan koralliin/oranssiin MSCHIC:in löytöön ja on aivan pakko hankkia se omaan päivittäiseen meikkiarsenaaliini. :)
Illanjatkoja!
 
Ujujui toi kisukuva on näääääin ihana! <3___<3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]