Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hihii

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hihii

are you feeling fashionable?

torstai 4. helmikuuta 2010

 

hihii

Vihdoinki on aika paljastaa yks blogiin liittyvistä kivoista ylläreistä! Minä, Anna sekä Peppi & Mimmi aletaan pitämään yhteistä blogia Forumin sivuilla!! Onko edes siistiä vai mitä häh?!

Ollaan saatu paljon kommentteja lukijoilta jotka haluais myös mukaan kaikenmaailman tapahtumiin joihin on tähän asti päässy vaan bloggaajia. No me aiotaan järkätä kaikkea kivaa just teille! Ensimmäinen kivousjuttu on jo ystävänpäivänä 14.2. eli ens viikon sunnuntaina! Lisäinfoa tulee myöhemmin, stay tuned!
Forumin blogi tulee meiän omien blogien rinnalle, joten se tulee keskittymään enemmän Forumissa järkättäviin kivoihin tapahtumiin ja kilpailuihin. Bloggaaminen siis jatkuu näissä "oikeissa" blogeissa ihan normaalisti :)

Meiän blogi on vielä vähän kesken, mut täältä löytyy allekirjottaneen esittelyteksti + (mun mielestä) kiva minnihiiriviboilla varustettu kuva, joka siis otettiin viimeviikolla sillon kun mulla oli se rusettikampaus.

Meillä neljällä bloggaajalla oli vissiinki 5 kameraa mukana, joten kuvia oli ihan pakko ottaa sillonkin kun kuvaaja oli tupakkatauolla/järjesteli valoja. Tässä nyt olis tämmöstä behind the scenes hommelia:Me kaikki neljä ollaan niiiiiiiin fiiliksissä tästä ettei mitään rajaa!

Kommentit:
Onko tossa joku erilainen teema (tms.) ku näissä teidän indiedaysin blogeissa? :)
 
Tosi hieno juttu tuo! Onnea!

Toivottavasti vain joku korjaisi Forumin sivuilla sijaitsevista esittelyteksteistä (tarkoitan nyt teidän kaikkien tekstejä) kaikki pienet kirjoitusmokat pois. Itselleni ainakin tuollaiset jutut hyppäävät silmille, en tiedä muista!
 
Tosi hieno juttu. Ihanan energisiä tyttöjä ja positiivisuus ennenkaikkia!!!
 
hei siistii! just oikeet henkilöt kyl valittu
 
OIIIII JES!! Ihanaa just oikeet henkilöt jajaja kaikkee superkivaa, ootte niin ihana yhdistelmä!pus<3

Blogissa arvonta http://ccinderellasecret.blogspot.com/
 
OI HIENOO!
 
jee kaikki muotobloggarit saman katon alla
 
mitä annille ja fannille sit käy? eiks ne bloggaa enää
 
kaikki noi kivat tapahtumat on sit kuitenki siä helsingissä, että tyhmäää..
 
Jee!
Kivakiva ;))
 
on! siellä on enemmän juttua tapahtumista ja yleisestä hengailusta. myös arvontoja ja muita lukijakilpailuja on tulossa :)
 
en tiedä kiinnostaako noita muita tyttöjä kirjotusvirheiden korjaaminen, mut mä ainakin haluaisin tietää että mitä virheitä siinä mun esittelytekstissä on, jotta tiedostan virheet sitten jatkossa :)
 
kiitos :)
 
niin on!! :)
 
aww kiitos <3
 
kiitti :)
 
nyt kyllä loukkasit pahasti :DD
 
niinpä :)
 
blogiin on tulossa myös arvontoja yms joista te ulkopaikkakuntalaisetki voitte hyötyä :)
 
ne lopetti bloggaamisen tossa vuodenvaihteessa :)
 
Heii ihana toi pallotunika! Mistä toi on? =)
 
se oli kuvauslainassa vero modalta :)
 
oho oho! kiva jos ootte innoissanne:)
 
Mahtava juttu, onneksi olkoon :) Olette kyllä ansainneet kaikki nämä kivat jutut!
 
onnee ! =) oot muute jotenki erityisen nätti nois kuvis :)
 
Oi vähän kiva juttu! :--)
 
Vähänkö kivaa! 8)
 
Onnea uuden projektin kanssa! Tykkään hymystäs, luonnollinen :)
 
Mitähän tää meinaa? Huomasin että sun, mungolifen annan ja moretolove tyttöjen blogit oli poistunu blogilistalta?! Näin on käynyt ennemminkin juuri sun ja annan blogille.. ei kiva
 
siis mä lopetan nyt kyl teidän kaikkien ns. suosittujen bloggaajien blogien lukemisen, en jaksa enää ku teitä tulee jo joka tuutista!! eiks se nyt hei oikeesti jo riitä et kirjotatte YHTÄ blogia?? olis kiva välillä saada jtn uusiaki tuttavuuksia, ku ei teidän jutut oikeesti jaksa enää kiinnostaa... mitä uutta te muka voitte kirjoittaa tonne forumin blogiin mitä jo ei lue tääl indiedayssä... blaaaaaaaah..
 
Jos sua tosiaan kiinnostaa, niin mä en kyllä ensin huomannut muuta kuin pisteen puuttumisen ennen hymiötä (ja tämä ei varmasti ollut tiedottomuudesta johtuva "moka" :D), mutta kun tarkemmin katsoin niin sanojen "lifestyle" ja "blogi" väliin kuuluisi viiva. :) Mutta siis hyvinhän sä kirjoitat!
 
Missä kampaamossa toi ihana rusettikampaus on tehty? :)
 
Ootko muuten kertonu täällä teijän kirppispöydän numeroa? :) ku en muista ja varmaankin olen huomenna tulossa käymään siellä, niin sanoisitko sen viel? :DD
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]