Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

collecting diamonds

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

collecting diamonds

are you feeling fashionable?

perjantai 12. helmikuuta 2010

 

collecting diamonds

Tää päivä alko kivasti Lauran kanssa Fazer Caféssa aamupalalla.



En ollu jaksanu vielä meikata kuten kuvasta huomaa. Laura oli sitä mieltä että tarvitsin paljon rasvaa (= 1 juustocroisantti) selvitäkseni hengissä päivän koitoksista. Me nimittäin suunnattiin aamupalan ja hetken panikoinnin jälkeen Legacy Tattooseen. IIK!





Laura otti niskaansa superihanan harmaasävyrusetin, jolle tuli hintaa 130e. Olin tosi ylpeä Laurasta koska se ei yhtään irvistelly tai valittanu. Se itseasiassa sano ettei sitä sattunu melkeen yhtään!
Se oli mun kannalta tosi hyvä juttu, koska olin koko päivän panikoinu, säheltäny ja hössöttäny koska olin ihan varma että kuolen oman tatuointini tekemiseen.

Kyllä, otin tänään tatuoinnin! En oo viittiny aikasemmin hehkutella sitä täällä blogissani, koska olin 90% varma että jänistän viimehetkellä ja sit nolottais ku olisin uhonnu täällä ottavani sen :D







Mulle tehtiin jadenvihreä timantti, vaikka olin aiemmin miettiny harmaasävystä. Kuitenki värit on enemmän mua, joten värithän siihen sitten tuli. Alunperin timantin piti tulla ranteeseen, mut ajattelin että ylempänä sijaitsevan saa paremmin piilotettua pitkähihasen paidan alle tarvittaessa. Oon niin fiiliksissä tästä ja melkeen suunnittelen jo seuraavaa tatuointiani :D



Mun rakkaudelle tuli hintaa tasan 100e eikä mulla oo mitään hajua siitä että kauan tän tekemiseen meni. Mä nimittäin olin niin keskittyny paikoillani pysymiseen ja hengittämiseen. Lauran rusetin tekemisessä kesti n. 30minuuttia, mut sehän on vähän isompi kun toi mun.

Voin kertoa, että toi sattu aika paljon. Mulla nimittäin on tosi matala kipukynnys ja tuntu siltä kun 500kissaa olis samaan aikaan raapinu mulle timantin ääriviivoja. Ne ääriviivat siis sattu enemmän kun ton värittäminen, koska siinä vaiheessa oli käsi jo vähän turtunu. Ei se silti mitenkään erityisen ihanaa ollu :D

Nyt oon selvinny hengissä tatuoinnista sekä juurihoidosta ilman puudutusta. Oon niin ylpee itestäni :)

Kommentit:
Toi on niiin sun näkönen toi tatuointi! Hyvä et menit ottamaan sen, tosin täällä tatuointikuume vaan kasvaa kasvamistaan....
 
vauuu sun tatuointi on hieno! tykkäään :)
 
iihana!! ihan sun tyylinen :)

-♥
 
wow, hieno tatska!
 
aww, toi on niin ihana ! ♥
oon ylpee susta Nadja ! :--))
 
ihana<3 toi on tosia sua :D! muistan ku viime vuoden keskivaihees(?) käytit niit timantti korui, niit hamahelmist tehtyi<3
 
hiano tatuointi (:
 
ihana tatuointi :)
 
toi on tosi hieno! :)
 
Iiihana tatuointi!
Kamala, kun tekis ite joskus mieli ottaa tatuointi.. sitten kun ikää on tarpeeksi :D
 
ihana!
 
awss niin nadjamainen :> hieno on!
 
ihana tatuointi !
voin kertoa kokemuksesta että ensimmäisen jälkeen se tatskakuume vain kasvaa :D itselläni on jo 2 ja kolmatta suunnitellaan...
 
iiik vähän hieno tatska! :D mäkin haluisin yhenlaisen timantin mut korvan taakse, kattoo nyt.. mun hieno periaate on et ainakin vuosi pitää harkita kuvaa ja sit meen ottaa, eli aikasintaa ens syksynä it could happennnnn :--D
 
Ihana tatuointi! Ihan sun näkönen on kyl, huomaa kuka omistaa! :>
 
Upee tatuointi! Sopii superhyvin sulle (: !
 
tommonen cupcake seuraavaks =D
 
hahaha, en voi uskoo tätä! oon suunnitellu täsmälleen samaa tatuointi täsmälleen samaan paikkaan viimeset puoli vuotta! huh!
 
kuka teki?
 
ihana toi tatuointi ja kivan värinen ! hyvä että päätit sittenkin ottaa värillisen. :)
 
Ihana! Toi on vielä semmonenkin, että sitä kehtaa kyllä vielä mummonakin katella (:
 
Se on muuten jännä, ko se tosiaan sattuu ihan siis jumalattomasti. Sattuu niin, että silloin miettii ettei ikinä enää. Mutta kummasti sen vaan unohtaa sitten jälkeenpäin sen kivun. Ja sitten haluaa toisen.
 
UPEE! Sopii sulle ku nyrkki silmään ;) Aika hauska että otit sen tohon kohtaan! Mun mielestä parempi tossa, persoonallisempi. Ja veikkaan et ranteeseen olis sattunu enemmän...

Ainiin! Klikkailin parit uudet Konad-jutut Nellystä tänään ja siel oli sellanen laatta missä oli rusetteja ja sydämmiä (olisko ollu viel jotain lumihiutaleitakin..) ja tulit heti mieleen! Rusettimummo :D
 
Saanks kysyä, että kauanko jouduitte jonottamaan aikaanne? Siis oletan, että varasitte etukäteen ajan? Mulla on pienenpieni tatska ja se tatuoija hinkutti sitä 45 min, toivottavasti mun seuraava tatskaaja on vähä sukkelampi.:)
 
tuliko paha olo tai alkoko pyörryttää? :D mulla nimittäin on kans tatskan otto edessä ja jännittää törkeesti et pökrään sinne tai jotain :-D
mutmut hiano tuli tosta sun <: (ainiin ja mullaki tulis melkee samaa kohtaa, vähän alemmas tosin.)
 
ei luoja. otit sitten tosi _omaperäsen_ tatuoinnin! ....
ehkä joka kolmannella näkee jonku scenetimantin
 
Voi jumankauta ko onki söpö~~ ♥ nyyh mäkin haluan tommosen :(
 
Ei hemmetti ku hieno!
 
IHANA tatuointi, tosi söötti!<3
 
ihana toi sun kaverin tatska :)
 
mä luulin ettei timantti voi olla hieno mut toi on sairaan siisti!
 
En oo tykänny oikeastaan yhdenkään bloggaajan tatuoinneista nyt tän viimesimmän tatuointibuumin aikana, mutta toi sun on oikeesti hieno! Aivan upea. mä tykkään.
 
ihana toi sun tatuointi! ja lauran myös on superhieno:)
 
HYVÄ NADJA !! toi on tosi hieno (:
 
tosi kivat molemmpien tatskat! Ja onnea tatuoinnin johdota :--D
 
Ihana tatuointi! Just sun tyylinen. :-)
 
Toi tatuointi on tosi hieno ja ihan sun tyyline. Itekin haaveilen tatuoinnin hankkimisesta, mutta mulla ne ideat vaihtuu niin nopeasti, ettei ole mitään järkeä hankkia. Tällähetkellä haluisin ihan hirveesti lintua just tohon samaan paikkaan. :)
 
ihan sairaan hieno ! ::DDD

sopii sulle niiiin hyvin=))
 
toi tatuointi oon niin sun tyylinen! :D oikeesti tosi upee!

oma tatuointikuume vaan kasvaa, mut kipu kyllä vähän pelottaa.. =/

mut vielä kerran, ihan törkeeeeeen upee !
 
heei toi on tosi kiva :D Apuaaaa, haluun tatuoinnin mut nytkun vielä pelottelit et se sattuu niin paljo niin niin T_T
 
nadja palvon niin tuota sun tatuointia! :D ja tuo rusetti ei oo yhtään sen vähemmän ihana :) en uskonut aiemmin kärsiväni tällaisesta tatskakuumeesta!
 
Hieno tatuointi, sopii sulle tosi hyvin! =) Itse en uskaltaisi ottaa tatuointia, pelkäisin liikaa etten enää tykkäisi siitä joidenki vuosien päästä :D
 
Nadja nou hätä! vaikka sua sattukin enemmän ei välttis tarkota että sulla olis pieni kipukynnys..sillä paikkaan mihin sinä tatuoinnin otit, tekee enemmän kipeetä,kun esim. sinne yläselkään ei tunnu juuri lainkaan. mitä lähempänä taipeita, sitä enemmän tuntuu. joten oo ylpee itestäs:) ja ps. todella makeet kuvat molemmilla!!
 
Mä tein just niin kanssa etten kertonu kun mein porukoille millon meen ottamaan kuvan! :D Mutta toi on kyllä tosi upea, sopii noi väritki tosi hyvin!
 
Ihaana tatuointi!:)
 
IHANA! ♥
 
Sopii sulle ku nenä naamaan!:o
 
Oh, aivan mieletön! Ja Lauran tatuointikin on ihana. Semmonen kelpais mullekin :)
 
vähän tuli nätti tatuointi :---) omasta mielestänikin tautoinnit on siistejä, mutta itse en kyllä ottais :--D
 
ihana!
 
se sopii sulle hyvin! nyt tekee sikamieli tatuointii mut katotaan jos viel vanhempana =)
 
hitto, että osaa olla asiallinen tatuointi !
 
Onpa hieno!:)
 
wtf miten voi olla noin KALLISTA? mä sain kaks timanttia ja ne on vissii vähän isompiaki kuin toi sun, niin 70eurolla. :S
 
Joo,cupcake vois sopii sulle ihanasti!!
 
tosi upeet tatskat! :) tosi yleisiä kylläkin molemmat..
 
how cool tattoo you have!

rakastuin, älyttömän upea ja simppeli :) näyttää ihan sulta ja on nii perfect sulle!
 
mulle on tulossa vuoden pohdinnan tuloksena juurikin tuo sama kuva, mutta lantiolle/reiteen. :) ja värittömänä tosin. tai pelkillä ääriviivoilla.

toi sun on tosi hieno!
 
ihana ja aivan sun tyylinen ! :-)
 
Onks tolla joku merkitys sulle? Tosi hieno!<3
 
vähän nätti! :D
 
Jee hyvä hyvä, legacy love! Iiks, mullakin on 23 pv aika *__*
 
Nälkä kasvaa syödessä! : D
Heti ekan jälkeen alkaa miettimään jo toista. Kun se tatuoinnin ottaminen tuntuu maailman isoimmalta asialta, kunnes se on ihossa.
 
Hieno timantti!! (:
 
toooosi hieno! ♥
 
Vauuuu innostuin aivan älyttömästi! :D Oon suunnitellu itekkin tatuoinnin ottamista muutaman vuoden verran, tästä sain kyllä lisäkipinän suunnitelmieni toteuttamiseen.... Sairaan kiva tuo tatska! (:
 
Oi että sä olet niin rohkee! Mäkin oon pitkään jo haaveillut siitä omasta suunnitelmastani, mutta ei riitä uskallus vaan... :D Noh, ehkä siinä osittain myös jotain sosiaalista vammuutta, tosi pelottavaa soittaa jollekin pelottavalle tatskasedälle tai -tädille... x)

Ja ei mitään välii kyllä sillä kuinka monella on samaa aihetta, ei tatskoissa toivon mukaan ole kyse siitä, että näyttää muille jotain, vaan siitä, että ottaa kuvan, josta itse pitää ja/tai joka merkitsee juuri itselle jotakin tärkeää. Ajatella, että joku ottaisikin tatskoja vain todistellakseen omaa erikoisuuttaan tai ainutlaatuisuuttaan...
 
wau!ihana tatuointi :--d
 
Aa ei hemmetti, oon jo pitkään unelmoinu omasta timantista ranteessa! Sä vaan sait mun tatuointikuumeen nousemaan jälleen! Näyttää kyllä ihanalta. ;)
 
ohimennen se vaan kertoo ottaneensa tatuoinnin :-) hah, ihailen sua Nadja +tatuontikin on ihan huippu ja niin sua!
 
juurihoidosta ilman puudutusta? herranjumala! :D täälläpäin sitä ei edes suostuta tekemään jos ei ota puudutusta siihen :D varmaan ihan hirveää tuskaa.

toi tatska on niin sun näkönen : )♥
 
Melkosen kallis tatska. Otin itte vähän isomman, väriltään punamustan tatuoinnin 5 vuotta sitten ja makso muistaakseni 50€. En tiedä sitten että onko Porin Tattoonation halvempi, vai onko hinnat vaan noussu viidessä vuodessa. Hyvää jälkeä se teki, vaikka kestikin tunti. ( Tosin jouduttiin keskeyttää 2 kertaa ko mua rupes pyörryttää... :D )
 
Juurihoito ilman puudutusta :S KARMEAA! Tatskoja sen sijaan en pidä kovin pahoina :) Ääriviivat ikäviä kyllä.. Mutta niin, tosi kivan näköinen! Onnea vauvasta ^^ (terveisin jalkapöydän päälle tulevasta haaveileva)
 
HUIPPU HEI!

ps oot ihana
 
on ihan sun näkönen ja kiva tatuointi! =)
 
ihana<33 sopii sulle
mihis sitte jäi se idea niist pääskys tatskoista??
 
tui onpa ihana <3
myös toi lauran on ihana <3
awwww
 
ihan jees tatska, onko ton takana mitään tarinaa, kiinnostais tietää...?
 
whoooa sietääkin olla ylpee jos uskalsit ottaa :) ja ihan sikahienot tatuoinnit molemmilla!
t.san
 
Tosi hieno tautointi! :)
 
vitsit toi on ihana, ihan sun näköinen! fiksuun paikkaan tuli vielä :) ja lauran tatska on myös supersöpö!
 
Mä en voi uskoo et otit tatuoinnin! Aikas rohkeeta! :) Ja mä olin niin varma et jos ottaisit niin ottaisit pienen ja rusetin :D Mut toihan on iso! Mitäs sit kun oot mummo? Ootko miettiny?
 
vouu, hieno! :--)
 
heippa !
ihana tatska, haluaisin samantyyppisen niskaan - just tohon minne laura otti omansa. Hyvä valinta, suits u and onnea ett' uskalsit !!
 
oii mulle kans! Koskahan ite uskaltais ;D Tosi nätti kyllä :)
 
tosi rohkea veto ja kestit vielä näköjään hyvin! toi sopii sulle mahtavasti, tosi hieno! =)
 
millä teit ton sun teksin tohon ?
siis ton are you feeling fashionable
 
500 kissaa raapinu :D Ihan selvästi kissaihmisiä :D Hauskasti sanottu!

Haluun muuten sen teiän toisen kissan itelleni kun se on sairaan söpö ja lumoava :) Lumos mutkin heti kun näin ekan kerran kuvan siitä.
 
Tosi hieno tatska, ihan kantajansa näköinen! :)
 
Vau :) Sopii sulle tosi hyvin, ja toi väri on niin kiva!
 
haha, laura vei mun idean, oon nimittäin kans täs jänishousuillu jo muutaman vuoden et uskallanko ottaa rusetin niskaan, tosin punanen semmonen ;)
 
Niin söpö tatuointi, onneksi olkoon! :)
 
IHANAA NADJA! Rakastan sua ja sun tatuoitia! ♥
 
"anonyymianneli sanoi...
hahaha, en voi uskoo tätä! oon suunnitellu täsmälleen samaa tatuointi täsmälleen samaan paikkaan viimeset puoli vuotta! huh!"

jooh ei voi uskoo!!!1.... mä tiedän about 20 ihmistä jolla on toi sama samassa paikassa..niin omaperäinen katsos..
 
Mikä ihmeen tatuointivimma kaikilla bloggareilla on;)?
Nätti tatuointi, aivan sun näköinen ja just sulle sopiva:)
Itse en ottais tuon tyylistä kun veikkaisin et joskus kolmekymppisenä se vois jo tympiäkin, mut en sit tiedä:) Onneks jokaiselle löytyy just se omannäköinen ja sun tyyliin toi kyllä käy. Olet muuten kaunis tyttö:)
 
Oi vaude mikä tatska! tykkään <: Ihan sun tyylinen!
 
Tosi nätti tatska ja ihana värivalinta! :) Jos en ihan väärin muista niin Give wings to my life/stylen Lauralla taitaa olla samanlainen, tosin pinkkinä suunnilleen samassa kohtaa kättä?
 
<3 hyvä sä
 
en yleensä ees oo mikään kauhee tatuointejen ystävä, mut toi sun oma on ihan älyttömän söpö ja ihanan värinen! :D
 
Hinnasta nillittäneet: Kyseessä hei Legacy. Pliis.
 
WOW ! tismalleen sellanen diamondi minkä mäki haluisin : ) sika magee
 
vau ihan törkeen hieno toi sun tatuointi! haluisin ite melkeen samanlaisen :-D
 
kiva!
itelläki kauhee tatuointikuume! ku olin lukenu tän postauksen ja menin nukkumaan, näin unta että mentiin kavereitten kanssa ottamaan tatskat ja se jäbä ylipuhu meijät ottamaan just tollaset timantit vaikka oisin halunnu sellasen tekstin. kaverille tuli ihan samanlainen ku sulle ja mulle tuli semmonen ruma keltanen joka oli vielä väärin päin :Dd ainiin ja sit sain siitä hyvitykseks vielä jotain tribaaleja hrrr
 
Sopii sulle ihan täydellisesti. Ihanan värinen, toivottavasti ei värit rupea haalistumaan.

Millon tulee lisää?! :D
 
Awww suloinen piggu timangi! :D Tosi kiva tatska ja hyvin taisit kestääkin, vaikka käsivarren sisäpuoli onkin herkkää paikkaa hakata neulalla. x)

Ja mua taas ihmetyttää nää "entäs sit mummona?" kommentit. Come on, jos nuorena otettu tatska alkaa tympiä, sen päälle voi ottaa myöhemmin (kun se on jo vähän kulunut jne.) vaikka vähän isomman peitetatuoinnin ja TADAH, taas on freesiä tatskaa ihossa. ;) Joten ihan turhaa vatvoa ja miettiä liian paljon et otanko vai enkö ota. Lopulta sitä vaan jänistää koko ajan ja sit 50 v. ketuttaa kun ei tullut sillon "nuorena repäistyä" kun enää vanhana ei viitsi. >D

Ja toi on hyvä paikka muutes tatskalle minne Nadja otti, koska sen saa tarvittaessa piiloon vaatteilla (työpaikalla tms.).

- Poisonbaby -
 
Ihana ja just sun näkönen :) Mulla on itselläni myös tosi yleinen tatuointi, mutta ei haittaa tippaakaan koska sillä on mulle oma merkityksensä enkä jaksa välittää siitä mitä muut on mieltä. Jotenkin huvittavaa joiltain ihmisiltä tulla tässä vaiheessa avautumaan sun kommenttiboksiin scenetimanteista.

Näin sut muuten viime viikolla Forumissa mut viiletit niin kauheeta vauhtia ohi etten ehtiny tulla moikkaamaan :)
 
jumalauttttaa toi on hot :--D Love it!!!!
 
ihana tatuointi :)
 
AWESOME BABYCAKES <3 niiiiin nätti! miul himo vaa kasvaa ja uusi kuva on suunnitteilla. great. pretty pretty!
 
Aivan mahtava blogi sulla !(--: Seuraamaan!
 
poisonbaby: jos tatskan päälle vetää uuden niin ei siitä kovin nättiä jälkeä tule. ja sitä paitsi jos haluais mummona peittää sen niin kuka haluais viel isomman?? ja mietin et kyl mikä kuva vaan alkaa jossai vaihees kyllästättää-niin se vaa menee..
 
Tosi ihanat tatuoinnit, varsinki toi rusetti! :) Mä oon haaveillu monta vuotta että ottaisin käärmeen kiertämään nilkkaa... Tai sitte silmän niskaan, näkisin selän takana puhujat ja muut pahat ;D
 
Vou, toi tatuointi on ihana ja niin sun tyylinen =)
 
Pliis älä ota niitä lintuja rintaas, niitä tuut katuun loppuelämäs, kun ei niitä saa piiloon. Ja muutenkaa ei ehkä oo järkevää ottaa sellasii trenditatuointeja, jotka ei merkitse mitään itelle.
 
miks otit sen toisen tytön kuvan pois? :) häirittee!
 
Ihana tatuointi! Itekin oon miettiny timanttia, muttei toistaseks oo tullut otettua kun on pitäny hakatuttaa muita kuvia ihoon ;) Syksymmällä vois ottaa sitten neljäntenä kuvana ehkä.
 
voi nadja se on IHANA <3
 
eiks forumin bloggaajien pitäny järjestää forumissa jtn ohjelmaa ystävänpäivänä(=huomenna)
 
vitsi mikä tatuiointi ! just sun näköinen ja toi värikin on niin sopiva !

kui kauan sen tatuioinnin jälkeen jäsi oli kipee/arka?
 
Voin vaan kuvitella, kuinka moni haluaa _vielä_ enemmän oottaa timattitatuoinnin. :D

Aika persoonaton, mutta pääasia että itse tykkää siitä.
 
wouuu ihana toi tatska!:-D sopii sulle ihan täydellisesti :):)
 
Anonyymi: "poisonbaby: jos tatskan päälle vetää uuden niin ei siitä kovin nättiä jälkeä tule. ja sitä paitsi jos haluais mummona peittää sen niin kuka haluais viel isomman?? ja mietin et kyl mikä kuva vaan alkaa jossai vaihees kyllästättää-niin se vaa menee.."

Mitä itse olen näitä peitetatuointeja nähnyt, ovat olleet juurikin hyvin siistejä ja peittäneet vanhan tatuoinnin täydellisesti. Tämä toki vaatiikin tatuoinnin mikä väritetään kunnolla, eikä vain varjosteta hennosti tms. Näitä peitetatuointeja voi ettiä eri tatskaajien sivuilta, koska siellä on yleensä aina before and after kuvat.

Ja minusta tuolloin mummona voi ajatella, että se oli sitä nuoruus aikaa ja siitä on jäänyt pysyvä muisto. Ei kaikkea aina tarvitse ottaa niin negatiivisesti. x)

- Poisonbaby -
 
Mullakin on jo kauemman aikaa ollu himo tollaseen timanttiin.. Noh, täysi-ikäisyyttä odotellessa... :)
 
oi vitsi ihan tajuttoman siisti!! ja luulin olevani tosi uniikki kun oon haaveillu samaisesta tatuoinnista jo noin vuoden verran.. :D
 
oooww, samainen rusetti idea on mulla mut isommassa mittakaavassa ! Kävin varaa ajan sain sen toukokuun 12.pvä:lle. Myös timantti on super magee. (:
 
IIK! vähäkö söpö tatuointi<3,katoin eka kuvaa missä se näky,ja mietin että wtf,onks nadja nyt käyny ottaa sen tatuoinnin,vai onks se vaa muokannu tota kuvaa ;). toi on kyl nii sua,tyttö oot timantti ;D.
 
ihana tatuointi, sopii sulle täydellisesti. (:
 
Ihana <3 Ihan sun näkönen ja sopiva sulle! :)
 
ihana tatuointi :)!
 
Tosi hieno tatuointi! Niin sun tyylinen. Sulle vois sopii myös joku sellanen " old school " tatuointi, tiedätkö?
xoxoxo
 
Ihana tatuointi! Passaa sulle hyvin ;)
 
Miksi otit kirousta kuvaavan kuvan?
 
Ihanaa, kummatkin kauniita tatuointeja ^__^ Mulla kävi kans niin, että tän ekan jälkeen mietin jo toista... :D
 
huh, oon ylpee susta kun kestit kivun! Olin itse mukana kun paras kaveri otti tatuoinnin ja se taisi riittää mulle, en kestä kipua sitten yhtään.

Hienon tatuoinnin otit ja hyvä väri siinä on! :)
 
mulla on samanlainen timantti korvan takana mutta vielä ilman värejä kun en oikeen oo vielä päättänyt mitä väriä siihen haluan. aika paljon jouduit kyllä tosta pulittamaan koska oon ite käyny legacyssä ottamassa tatuoinnin joka oli tota about 5 kertaa isompi ja maksoin siitä 120€ mutta pienistä joutuu aina maksaa enemmän joten kannattaa kerralla ottaa iso =) joo ja niihin jää koukkuun itse lopetin laskemisen kun niitä oli 17 nyt on full sleeveä sun muuta =)
 
ihana tatuointi! ihan sun näköinen :)
 
timanttitatska on aika passé.
 
vau! upee kuva tuli :) ärsyttää kun kaikilla on ihania tatuointi hehkutuksia blogeissa, en millään malttais olla ottamatta kolmatta itelleni!
 
Voi vitsi, aivan tosi hieno ja niin sun näkönen! :) apua..nyt tulee itellekki kauhee tatuointikuume!!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]