Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

1900!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

1900!

are you feeling fashionable?

torstai 18. helmikuuta 2010

 

1900!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Eksyin äsken blogilistalle ja huomasin, että sitä kautta tilaavia on tasan 1900! Ajattelin palkita teiät ihanat arvonnalla ja olisin tietysti voinu kalastella lisää tilaajia kertomalla laittavani arvonnan pystyyn jos/kun teitä on tasan 2000, mut en jaksa odottaa sinne asti. Eli arvonta käynnistyy än yy tee nyt!








1. Palkinto on Tukholman reissulta ostettu Bik Bokin toffeehuulirasva + mun tekemät eiffeltornikorvikset
2. Palkinto on Bik Bokin minttu(?)huulirasva + mun tekemä rusettikoru.



Säännöt:
1. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Muista kommenttisi yhteydessä mainita kumman palkinnon arvontaan haluat osallistua ja a
nonyymien kannattaa keksiä itelleen nimimerkit.

2. Blogilliset voivat tuplata mahiksensa linkkaamalla arvonnan omaan blogiinsa (muistakaa mainita asiasta kommentissanne)


3. Facebook -ryhmässä olevat osallistuu automaattisesti arvontaan. Te voitte tuplata mahiksenne kommentoimalla tähän postaukseen. Eli blogilliset jotka linkittää arvonnan blogiinsa ja on myös Facebook -ryhmässä saavat kolme arpalippua.


Olis kiva jos jaksaisitte kirjottaa kommenttiinne risuja/ruusuja/parannusehdotuksia/postaustoiveita/jotain :)


Arvonta päättyy Sunnuntai-iltana 20.00!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kommentit: «Vanhin ‹Vanhempi 801 – 1000 / 1347 Uudempi› Uusin»
Hei pakko sanoo et ihan mielettömän kiva se sun tatuointi! :)
Ja nyt vasta bongasin tieni myös sinne fb-ryhmään :D
Mutta, 2. palkinto ois kiva :)
 
Ihania molemmat, mutta 2. palkinnosta mukana ja tuplaan:)
 
Haluaisin 1.palkinnon eli tuon, missä on nuo ihanaiset korvikset :) ja olen suht. uusi lukija joten en ole varma onko tällaista postausta jo jossain arkistossa, mutta olisi kiva jos tekisit esittelypostauksen kämpästänne tai sitten tosta sun alasta, mitä opiskelet :)
 
Mukana ollaan :)
ja voittaa haluisin ton 2. palkinnon :)
 
2. palkinto :) tykkään tosi paljon sun blogista ! sulla on persoonallinen tyyli ja oonkin saanut siitä monta hyvää vinkkiä, kiitos ! toivoisin että voisit tehdä jonkinlaisen nadja vuosien varrella. jostain seiskaluokan kuvista tähän päivään ? :)
 
Mulle kävis kumpi vaan, mut öö vaikka ykkönen. Tekemistäsi askartelujutsiska tykkään kovasti eli niitä lisää!
 
osallistun ekan palkinnon arvontaan!
 
i'm in ;--) 1.palkinto! apua ekaa kertaa käytän tätä nimimerkkiä tai siis tätä? :--D tää mahtaa kuullostaa tosi tyhmältä postausidealta, mut ois tosi jees jos tekisit postauksen sun lempiruuista/-herkuista :-D
 
ihana arvonta!:) 1.palkinto
 
Oon lukenut blogiasi n. vuoden ajan ja koko ajan se on mennyt parempaan suuntaan. Musta myös sun tyyli on kehittynyt huomattavasti, pomppaat muiden bloggaajien joukosta positiivisesti esiin. Oman tyylin läpikäyminen vanhojen kuvien kautta voisi olla mielenkiintoinen postaus, siis hyviä ja huonoja hetkiä :)

Ja mukana siis arvonnassa, palkinto nro. 1 :)
 
2. Palkinto.

Pistinpä jopa omaan blogiini maininnan arvonnasta! :)
 
Palkinto nro 2. Mukaan arvontaan :)
 
Moi! Oi, osallistun Eiffel-korvisten arvontaan, yritin jo joskus tilata ne, mutta ehtivät loppumaan..:( Kiitokset kivasta blogista, pidän erityisesti kuvitetuista DIY-jutuista ja kisujen kuvista.
 
No tässä voisi semmosta kommentoida että tää sun blogi on tosi kiva ja varsinki noi kaikki korvistenteko-ohjeet ym. on ollu tosi innostavia! Ja kiva että vaihoit takaisin bloggeriin! Ja osallistun arvontaan ja 2.palkinto kiinnostaisi.

-Rusetti-
 
voooi ihanat korut!! tahtoisin ensimmäisen palkinnon, noi effeiltornikorvikset on ihan mahtavat!! :) <3
 
mukana, 2. palkinto :>
 
ai että, kakkospalkinto olisi tooosi kiva:>
 
Mulla on jo punainen rusetti Aasiasta asti :D joten ottaisin Eiffel -kaulakorun kaveriksi ton ekan palkinnon :*
 
1. palkinto! <:
 
1. palkinto! <:
 
Osallistun ehdottomasti, ja 2. palkinto on kiikareissa. (: Olisi mukava, jos tekisit esim. top 5 tai top 10 listan lempivaatteistasi, lempiruuistasi, lempikaupoistasi ym. (:
 
Ihania pikkusöpöläisiä nuo <3 Varsinki kakkosen ottasin ite mielelläni, eli valitsen noista kakkosen jos onni potkasis. :) Sulla on söpö blogi ja tyyli aw<3
 
kakkospalkinto houkuttelisi! :) mä oon vasta vähän aikaa sitten löytänyt tämän blogisi, mutta nyt voin jo sanoa olevani ihastunut tähän! parannusehdotuksia en lähde vielä sanelemaan ennen kun on koko blogi tullut koluttua läpi. ;D
 
Oi että ku on söpöt palkinnot <3<3 osallistun tuon 2. palkinnon arvontaan, jos joskus onnistais :)

-Jansku
 
Moikka Nadja :)
Osallistuisin 2. palkkinnon arvontaan! Onnee 1900 lukijasta. Tsekkaan uudet päivitykset blogissasi n. 3 kertaa päivässä:D Kirjotat jotenkin tosi hauskalla tavalla, eikä kirjoituksiisi koskaan kyllästy :)
ps, ihana sun tatuointi, nyt vasta senkin kerron:D Lupaan kommentoida enemmän tästä lähtien ;)
 
mukana! =) 2 palkinto (----:
 
Haluan kertoa miksi luen tätä blogia: Tyylisi niin vaatteissa kuin kirjoittamisessa on omanlaista, massasta erottuvaa. Kun esittelet vaatteita kuvasta erottuu selvästi rentous eikä yrittämistä olla huippumalli. Kerrot mielenkiintoisista ja ajankohtaisista asioista, ei pelkästään muodista. Jatka samaan malliin, äläkä koskaan muuta tätä kaupalliseksi sonnaksi =D. 2.palkinto.
 
1. PALKINTO olisi mukava yllätys.
Olet kyllä todella ihana & ihmeellinen persoona, kun kerran olet valmis luopumaan niin söpöistä esineistä arvonnan vuoksi ! :-----)



- LENTVÄ PACMAN
 
Haluisin osallistua kakkospalkinnon arvontaa, eli rusettikorun :) Mä haluisin (uuden) postauksen jostai sun lempijutuista, laukku, kengät, paita, hame legginsit, meikkituotteita yms. onhan sulla ollu sellasia mut kai neki muuttuu? ;>>
 
Voi ei, aivan ihanat palkinnot! :) Rakastan oma tekemiäsi koruja ja itsekkin välillä sellaisia väkertelen,mutta en tajua mistä löydät noin hienoja juttuja mistä voi tehdä koruja! käytätkö jotain lasten leluja koruissa? :)
Ja osallistun toki arvontaan! ja jos on pakko valita niin 2 palkinnon arvontaan =)
 
Aivan ihanat palkinnot! mutta itselleni haluaisin enempi tuota 2. palkintoa ;) Ja mielestäni blogisi on aivan mielettömän pirteä ja ihana! Tätä lukee aina mielellään :) +linkittelen omaan blogiini tätä kilpailua! ;)
 
Mukana arvonnassa ja sun facebook yhteisössä oon jo :) Kakkospalkinto ois mieluisampi!
Tahtoisin kuulla sun lempparijutut selityksineen jokaisella aakkoskirjaimella.. (siis a b c d e..jne.) Kiva, kun tulit takaisin tänne bloggeriin :) Henk.koht mua ärsyttää joidenkin blogien pitäjien ainaiset ilmaislahjojen kokeilut yms. mainostamiset, mut onneks sä et oo siihen (ainakaan liiaksi) alkanut :) -Jaanus
 
olen mukana ja ykkös palkinto ois aika huippu!!
 
vii, oispa makkeeta patsastella jos eiffelit kiikkus korvissa.
eli ykös-vaihtoehdon arvontaan osallistun :)
 
Wuhuu! Onnea tilaajista :) Mulle kelpaa eiffeltornikorvikset.
 
1! nuo korvikset on ihanat. toive - kissapostaus. :D
 
mukana! kakkospalkinto :)

- mmeow
 
pakko ilmottautua mukaan noiden korvisten vuoksi , eli 1. palkinnon arvontaan osallistuisin (:
 
oho onpas paljon lukijoita ! toki osallistun arvontaan ja palkinto numero 1 houkuttelee paljon :---)
 
osallistun kakkospalkinnon arvontaan :> ja eikait mulla mtn erikoisempaaa, kiva blogi :)
 
2.palkinto <3
 
Mukana ja noi eiffelikorvikset on aivan ihanat love! Eli 1.palkinto

Ja tää on tosi ihana blogi, tykkään seurailla aina, kirjoitat kivoja juttuja ja ulkoasu on ihana! Jatka samaa rataa=)
 
Osallistun 2.palkinnon arvontaan.:)
 
Osallistun ehdottomasti! Eikä mulla ole mitään risuja annettavaksi, ruusuja vaan:) Ihanan pirteetä tekstiä mitä jaksaa lukea päivästä toiseen, jatka samaan malliin!
Ja osallistun rusettikorun arvontaan, koska oon jo pitkän aikaan himoinnu sitä joka roikkuu sun kaulassa ja jos nyt pääsee niin onnettomasti käymään, etten sitä voita niin haluisin oppia itse tuollaisen askartelemaan:)
 
Toffeehuulirasva&eiffeltornikorvikset täältä tullaan! ;----) En kyl viitti olla kamala nuoleskelija ja kirjottaa tähän miljoonaa sanaa miks rakastan sun blogia, joten jätän sen tähän!
 
aivan ihanaa! :) oon mukana, ja kakkos-palkinto ois jotain ihanaa! :)
 
Mukana! Kakkospalkinto :)

Mun on nyt pakko sanoa että sun blogi on yks mun lemppareista, ehkäpä ihan ykkönenkin. En oo ennen sanonu kun en viitti päivän asu-postaukseen heittää tällasta, niin tuli nyt tässä. Tää blogi ei oo ikinä tylsä, postaukset on kiinnostavia ja sun tyyli on ihana, siks tykkään tästä:>
 
I'm so in! :D 2. palkinto..! :)
 
kakkosarvonta :)
 
heij, haluaisin osallistua 2. palkinnon arvontaan:)!

-Elinaa-
 
Ihana blogi ja molemmat palkinnot kelpaisivat! :)
 
Oon mukana 2 palkinnon arvonnassa- Löysin sun blogin vasta äske, musta tää vaikuttaa sikaihanalt, jatka samaan malliin! Sun ulkoasu on muute ihana :-)))
 
Ai niin! Ja edelliseen kommenttiin vielä, että linkitin blogiini kyseisen arvonnan :)
 
onko pakko päättää kumpi palkinto? saako olla molemmissa? :D:D jos ei saa, niin sitten ykkönen ! oot paras <3
 
Osallistun. Toi ykköspalkinto houkuttelis :)
 
:D ekaa kertaa ajattelin sulle kommentoida vaikka oon blogias lukenut jo kauan, ja heti sitten on arvontaa tarjolla:D jees jees.

mutta ei tässä muuta kuin että voi tyttö, oot kehittynyt TAJUTTOMASTI!!! ennen jotenkin vähän tympi lukea sun postauksia, tuntu olevan kamalan kaavamaisia ja muutenkin vaan jotenkin... tönkköjä. ja silti vielä luin niitä! oot koukuttava:D mutta nykyään sulta luonnistuu tää kuin tanssien:)tosi kiva olla mukana seuraamassa nuoren tytön kehittymistä :D haha... kuulostan ihan äidiltä :p

mutta tsemppiä jatkoon!
 
mukanaaa! kakkospalkinto! <3 ihanin blogi ikin
 
Haluisin osallistua tuohon 2 palkintoon :)

Ruusuja: Ihanan pirtsakka blogi. Tykkään myös kun laitat melkein jokaiseen postaukseen kuvan se on aina kiva lisä :)tykkään myös lukea sun tuunaus jutuista :D

+ Lisää kynsijuttuja (esim. konad), joku ihana ruokapostaus :p ja helsingin vaatekaupat, siis missä ite käyt ja on sun mielest hyvii, voisit myös kertoa jostain hyvistä kahviloista ja ravintoloista :D
 
OOH! 2.palkinto on jotain mieletöntä!

- sani
 
mukana ollaan ehdottomasti ! palkinto 2 :)
 
oi, pakko osallistua ja 1. palkinto olis mieluista :)
 
supersuloset palkinnot !<3
osallistun siis 2. palkinnon arvontaan :)

kyselit niitä risuja ja ruusuja, mut en keksi muuta ku ruusuja, sorry dude :(

tosiaan joku asunnonesittely-postaus ois tosi hyvä, kokonaisuudessaan kun sitä ei ollakaan nähty.
olen ihan alusta asti tätä lukenu eikä tosiaan paljon mitään valittamista<:

jatka samaan malliin! :)

-shalalala
 
osallistun 2. palkinnon arvontaan ja linkitän tän uusimpaan postaukseen :)
 
Haluannn rusettikorun!! Eli kakkosen <:
 
Haluisin osallistua kakkospalkinnon eli rusettikorun arvontaan :) Mua kiinnostais niin ikään postaus sun ruokavaliosta ja liikunnasta.. :P
 
Osallistun! Kakkospalkinto olis kivempi 8)
 
AWWWW ihana toi rusettikoru!! Osallistun siis 2. arvontaan!
 
Osallistun; 1-palkinto <3 Muuten, blogis on huippu !:)
 
Mukana ollaan, kakkospalkinto! =)
 
kakkos palkinto !! oon ihastellu tota sun rusetti korua jo pitkään (:
 
Mun mielestä sun blogis on hyvä tälläsenään ! ja on niin olinen että olet taas palannut bloggeriin. Ainoa toive on että voisit tehä jonku kivan videon pätkän tänne meille ! :D niit on aina niin kiva katella.

Oon sun facebook ryhmäs, jos se pitää mainia? ;o ja mulla on blogiki mut se on nyt suljettuna.

mt olisin kinnostunut tosta 1 palkinnosta (: oon jo kauan haaveillu noist sun kuuluisista eiffeltorni korviksistas ! :D
 
Olen mukana! 2 palkinto kiinnostaa. :)
 
im in! :3 ja 1. palkintoo jos onnistaa.

-oskunex
 
osallistun ekan palkinnon arvontaan. Sun blogis on huippu, oon seuraillu sua niin kauan kun muistan :D
 
sulla on tosi persoonallinen blogi! :)

ykköspalkinto olisi enemmän mun mieleen.
 
osallistuisin ton kakkosen arvontaan! ihana blogi,kiitos.
 
Mä haluun ton rusetin, eli kakkosen.

- LaLuuna
 
Mukana 2. ehdottomasti! :)
 
Rusetti ja minttuhuulari mulle, kiitoskiitos jookojooko? <3 :)))
 
heeei, molemmat palkinnot on ihan yhtä sulosia mutta mielummin ehkä tuo ykkönen. :--) oon muuten nähny sua aika tosi monesti kaupungilla mutta en oo vielä kertaakaan uskaltautunu moikkaamaan ! mutta täytyy kyllä sanoa että ei mitään risuja tuu mieleen, oot ihana ja samoin on blogiski !
 
Awww, kakkoseen osallistun! Ja tuplaan blogissani.

Hmm, rakastan sun aitoa omaa tyyliäs, ja niin taitaa siis pari muukin lol ;-D Kaikki ne mummot ja pullat, kuin söpöä! Sun söpöily ja mummoilu ja pullailu on useamminkin kohottanut päivän lukemia - esimerkiksi tänään, koska torstait vituttavat ja on muutenkin kaamea ahdistus, mutta sitten eksyn teikäläiseen blogiin (no en eksy, tulen ihan ei-eksymällä) ja hymy nousi huulille (: Rusettikoru ja muffinijuttuja, miten söpöä!
 
Mukana ollaan tokan palkinnon arvonnassa (: Ihana kun piristät päivää pitämällä tätä blogia. :)

-kisu
 
Kakkospalkinto olis kiva, mä oon mukana! :)
 
Ehdottomasti mukana palkinnon 1. arvontaan, ihaillut jo kauan eiffel-torneja :)
Ja muutenkin pidän blogistasi, olet oma itsesi omalla tyylilläsi, etkä "yritä liikaa" kuin monet muut bloggaajat!

-Ilona
 
Mukana 2. palkinnon arvonnassa! :)
Oon lukenut sun blogia nyt muutaman kuukauden ja oon ihan koukussa, aina kun pääsen koneelle, ensimmäinen blogi jonka päivitykset käyn katsastamassa, on tämä :D

-Fazzu-
 
osallistuisin tohon 1. palkintoon :)
 
2. vaihtoehto minulle kiitos, voi suosi onnetar kerrankin!

Parantamisesta en tiedä, mutta ruusuja haluan kyllä antaa sun ihanasta energisyydestä ja positiivisuudesta, jotka välittyy tän blogin kautta lukijaan. Pidän myös siitä, kun kirjoitat niin usein, että lähes aina on jotain uutta luettavaa!
 
kakkospalkintoon osallistuis!
 
Osallistun kakkospalkinnon arvontaan ja tuplailen. :) sulla on aivan tajuttoman ihana tyyli, paljon ruusuja siitä! :--)
 
kakkospalkinto! oot paras ;)
 
Osallistun palkinnon nro1 arvontaan! :)) Ihana palkinto!
 
Pakko myöntää että oon ollu ihan koukussa tähän sun blogiis ihan alusta asti! onhan noita tultu tosi montaa seurattua mutta tää on ja pysyy ehdottamasti ykkösenä ! 2 palkinto ois enemmän itelleni mieleinen ja juttua kisasta löytyy nyt myös täältä http://sleepunderpalmtree.blogspot.com/2010/02/ehka-kaikki-sittenki-jarjestyy.html
 
mukana, haluan tuon ykkösen :)
 
ykkösessä mukana!:)
 
Ehdottomasti oon mukana, oon miljoona vuotta haaveillu eiffel-korviksista mut en oo löytänyt mistään. käsintehdyissä ois sitä lisäarvoakin:) eli ehdottomasti palkinto nro 1!
 
Ehdottomast mukana :) Ihan mahtava blogi sulla täs :o Ja en tajuu miten jaksat päivitellä nii usein :D Tykkään kans ettet jäänyt siihen indiedays juttuun :) Tää sorii sulle paremmin ^^ Ja niin toi kakkos palkinto houkuttais :) Ja tuplaan tuolla facebookissa
 
mukanaa =) ja 1 tietysti
 
Osallistun 1. palkinnon arvontaan ja tuplasin mahikseni! :)
 
oon mukana ! 1. palkinto ;)
 
heee osallistun ykköspalkinnon (1.) arvontaan :---))

mulla ei ole mitään rakentavaa sanottavaa kauheasti koska oon seurannut tätä blogia niin paljon ja tykännyt aina kamalasti! Oon seurannut ihan sieltä asti kun alotit ja sun kesäiset postaukset on ihan parhaita, niistä huokuu semmonen tosi kiva fiilis joten jos panostat kesäpostauksiinkin (ja pistän kuvia sun hienoista hietsun kirpparilöydöistä :D) niin meikä ois ainakin ihan onnellinen! .. joten kesää odotellessa heh ;D
 
1. palkinto. :)
 
Kolme arpalipuketta tänne kiitos! :) Oon nimittäin myös fb-ryhmässä ja laitan kohta blogiini tästä, hehe! Ja kakkospalkintoa metsästän :))
 
Osallistuisin ton kakkos palkinnon arvontaan! :)
Ja tuplasin mahiksiani linkkaamalla tän arvonnan blogiini!

http://morningless.blogspot.com/2010/02/women-need-want-shoes.html
(varuilta linkki todisteeksi)

P.S. Ihana tää ulkoasu tosiaan! Ihan Nadjamainen ;)
Tervetuloa takas Bloggerille!
 
Hmm. Enemmän kissoja, poikaystävä nauraa aina niille. Raukka haluaisi kissan meille. :> Vaikkapa 2 palkinto.
 
kääk kiva blogi ja ihanat jutut sulla :D 2!
 
voi äää ihanat palkinnot! osallistuisin tohon 1 palkinnon arvontaan ja pistän linkkiä blogiini(_:
 
Mukana ja 1.palkinto!:)

-Moa
 
heyy, sun blogis on ihana (: kirjotat tosi kivasti ja rakastan kaikkia noita vaatteita ja asusteita, jatka samaan malliin! ^^ ja juu toi kakkosk vaihtoehto ois kyllä nice ^^
 
juu haluisin osallistua tähän (: ja 2. vaihtoehto + blogisi on tosi ihana (: rakastan sun tyyliäs ja kaiken näkööisä asuteita ^^ noi ite tehdyt korut näyttävät tosi hyviltä (: <3
 
Eiffelikorvikset <3 Siis ykköspalkinto :)

Tää on lemppariblogi ja tsekkaan aina ekana onks täällä uusia kirjotuksia ku selaan blogit läpi (: jatka samaan malliin!
 
i love your blog and my inglish is bad !

2. rusettiin rakastuin <3

-minsski
 
Osallistuisin ykköspalkinnon arvontaan! :) Toivoisin postausta sun päivästä kuvina..

T: Nina Nipsukka
 
Toinen palkinto kelpaisi! :-)
 
mukana ollaan ja kakkonen! :)
 
ihanaaat palkinnot heh. jos voittaisin haluaisin ton rusettikorun ja huulirasva(:
 
1 palkinto ;>
 
hö, en oo ees koko facebookissa, buu :c mutta joo, kakkospalkinto ois jees vaikka molemmat on kyl super kivoi :3
 
dam da dam haluaisin tuon rusettikaulakorun kun se kerran on hirmuisen ihanainen!
tosin eiffeltornitkin innostavat >:
mutta rusetti se on!
emmä oikein tiiä mitä tästä blogista sanoisi dam! on kivaisa ja mukaisa blogi tämä ja mielelläni luen.
mur

- ainomieli
 
Pakko saada tuo rusettikoru! Eli 2. palkinto.
 
osallistun ehdottomasti! himoitsen ykkös palkintoa:)

Sun blogi on tosi jees. Ehkä voisit kuvailla sun asuja vähän erilaisissa ympäristöissä, tois vaihtelua:) ettei aina perus valkonen seinä tai muuta. haleja<3
 
JA tuplaan!! laitan huomenna blogiin=)
 
2. palkinto on tosi kiva! eli mukan ollaan!
 
1 palkinto houkuttaa kovasti :) korvikset sopisivat kokoelmaani täydellisesti! =)
 
Sulla on superkiva blogi, oon messissä arvonnassa! Eiffeltorni-korvikset vei mun sydämen! :----)
 
Saaks osallistuu molempien arvontaan? Jos ei niin osallistun öö...kakkoseen!

Pidä ittes sellasena ku ootkin! :)
 
osallistun ja haluaisin ton ihanan kakkospalkinnon, eli rusettikorun ! :)
 
Blogisi on aivan yyber ihana:)) Mukava piristysruiske ja inspiraation lähde myös.

Olisi hauska lukea postaus ihailemiesi ihmisten erilaisista tyyleistä!

1.palkinto olisi aivan täydellinen :)

-Nipe
 
Voisin osallistua tohon ekaan juttuun ehdöttömästi. tosi hienoja koruja! Tykkään nii paljon enemmän tästä blogspotista, hyvä kun vaihdoit takasin!:-)
 
oon niiin mukana. ykköspalkinto <3
 
oioi, osallistun, ja tohon kakkospalkintoon koska en voi pitää tollasia 1. palkinnon korviksia oikeen :-D

sun blogi on kyl ylivoimasesti mun lemppari koska oot jollain tavalla niin aidon tuntunen ja symppis ja muutenkin sun tyyli on sellanen johon voin samastua jollain tavoin:D

ja hei postausidea: en tiedä paljonko kuvailet mut laita jotain lempparikuvias, jos ei itseottamia niin mitä vaan sellasia mistä tykkäät jotenkin erityisesti. ja sit voisit tehä vaikka sun parhaitten kirpparilöytöjen esittelyn!
 
Tiedätkö, oon jotenkin aivan onessani(onnessani) tästä sun blogista! Meillä on ihan erilaiset tyylit, mutta silti oon saanu sulta jotain kivoja vaikutteita omaankin pukeutumiseen mikä on ainakin mun mielestä aika huisia! Osallistuisin kanssa tähän arvontaan, 2. palkinto oli yli söpö vähän niinkun säkin, eli valitsen sen!
 
ooi! 1. palkinto

Ja mä tuplaan :)
 
minäminä haluan ykköspalkinnon ja nimeni on sirpa totta kai
 
Osallistun! :--) Ihania kummatkin palkinnot, mutta kakkonen taitaa viedä voiton, joten kakkosen arvontaan osallistun :--)
Vaattekaapin esittely postaus vois olla kiva (:
 
En taida ihan arvontaan asti osallistua, koska noista mikään ei oikeen mene mun miestyyliin, mutta sanompa muuten vain, että blogisi nykyisestä ulkonäöstä tulee mieleen Colour Me:n entinen ulkokuori.

Mutta sehän ei välttämättä ole huono asia.

Ja nykyisin sun blogissa käydessä tulee nälkä :D

Onnea 1900 seuraajan johdosta!
 
voooieii, ihana palkinto:D 2.arvontaan osallistun siis..

ja blogisi:
ruusuja ensin..eli
-nätti ulkoasu
-pitkät postaukset
-hyvin kirjoitettua tekstiä
-kivantuntuinen bloggari
yms

risut sitten
-blogisi voisi olla vähän leveämpi,siis toi tekstikohta...en osaa selittää:Dmutta ehkä tajuat
-ja postausten välissä joskus liikaa aikaa, mut tää nyt ei ole mikään maailmanloppu
 
Osallistun ekan palkinnon arvontaan ja kuulun siihen facebook-ryhmään, ei tätä varmaan tarvinnu mainita mutta sanoinpa kumminkin..: >
 
Rusettikorun arvontaan osallistun :)
 
rusetti :o toivottavasti voitan, sais ansaitsemaansa rakkautta ;)
 
Messissä! 1. palkinto :)

-Marpe
 
Rusetti- koru ehdottomasti mulle! :D Haluaisin siis 2. palkinnon =)
 
2. palkinto on kivempi kun mulla ei ole korvanreikiä. ja olen tylsä enkä jaksa kommentoida muuta :/
 
Kaksi :)
 
+ osaat kirjottaa kivasti ja sun tyyli on mahtava.

+ ulkoasu on nams.

Risuja ei tuu nyt mieleen..

Olis kiva jos tekisit jonkunlaisen kuvapostauksen, jossa näkyy paikkoja joissa käyt usein.

ps. Kakkospalkinto mulle heti :D
 
Ei voi sanoo muuta ku että iha mahtava blogi:)! Ulkonäkö tosi jees kuvien laatu tosi hyvä kans ja sun tyyli kolahtaa niiii hyvi:). En kyllä keksi yhtää risuu:D Ainii ja ihanaa kans ku palasit bloggerii, indiedayssil se kirjautumine lagas mul ain joteki ja kaikkee etten päässy koskaa kommaa mitää.8(

Kakkospalkinto ois kiva:). Lähen muute matkoille huomen et pistä sit tonne sähköpostii jos o tarvis:lleenuu@gmail.com.

-Leenu
 
Ihihih. :) Oon lukenut sun blogias jo yli vuoden ja aina vaan jaksat piristää sun postauksillas. Jos mulla on paha päivä ja tuun koneelle ja nään että oot kirjottanu uuden postauksen niin piristyn samalla kun luen sitä. Ja tää on ehkä kolmas(?) kerta kun kommentoin jotakin tänne, tosin oon aina kommentoinut eri nimimerkeillä XD
Pakko muuten sanoo että mun mielestä oli kiva että lähdit indiedaysistä, koska tuntu että se ei jotenkin ollut sua ja mun kiinnostus lopahti hieman indiedaysin aikana, ehkä siks kun ulkoasussa oli niin paljon kaikkia härpäkkeitä ja kuvat latas huonosti. Mutta nyt oot takas bloggerissa ! hyvä juttu :) Loppuun vielä voisin sanoo että blogis on mun suosikki ja kannattaa jatkaa samaan malliin. (:
ainiin, osallistuisin kakkospalkinnon arvontaan.
 
Tykkään blogistasi tosi paljon, enkä äkkiseltään pysty keksimään parannusehdotuksia. Pysy vaan omana itsenäsi ja kirjoita yhtä aidosti ja pirteästi jatkossakin.
Osallistun palkinnon numero uno eli yksi eli eiffelien arvontaan.
-Nooru
 
ykkönen!
sulla on tosi mukava blogi ja tätä luen innolla :)
 
Osallistun palkinnon nro 2 arvontaan!

Sulla on ihana tausta täs blogis :D
 
mukana! mulle 2. palkinto

aeueau@gmail.com
 
osallistun 2.palkinnon arvontaan! blogisi on aivan ihana päivän piriste! -nini
 
Oiiiiiiiiih noi eiffel-tornit <3 mun sydän sulaa noitten ajattelustakin. ja naamakirjasta löydyn. En pysty ees keksiin mitään postausehdotusta kun oon ihan taivaassa noista korviksista! Puspus <3
 
Kakkospalkinnon arvontaan osallistun :)
 
Hii! Osallistun ykköspalkinnon arvontaan, tuplattu on. ^^
 
ehdottomasti mukana 1. palkintoa havitellen :D
 
moi mä tykkään sun blogista ja askartelusetit on hauskoja. (: ne tekee tästä omalaatusemman ja sun näkösen.

2. napsu
 
Osallistun 1. palkinnon arvontaan. :)

Tämä on ihana blogi. Askartelujutut on hyviä, älä heivaa niitä. <:
 
Osallistun! Ja vaikka kakkospalkintoa havittelen, en oikein osaa päättää :/

No ää, blogi on hyvä näin! Mutta tiesitkö, että PlayRadioPlay! on nykyään Analog Rebellion? O___O
 
Mukana myös! 2. palkinnon arvontaan osallistun. =)
 
jee mukana ollaan 2. palkinnon arvonnassa :) supersöpöt palkinnot, oivitsi <: hauskaa keväänalkua hih!
 
Mukana myös!
2.Palkinto :)
 
Hej! Osallistun 2. palkinnon arvontaan. :>
 
osallistun 2. palkinnon arvontaan :)
 
Ooo, arvontaa! Osallistun siihen Eiffelinkuvat silmissä, eli ykköspalkinto olisi hykerryttävän ihana voittaa. :)
 
oi! ihanat palkinnot,varsinki toi eka,count me in! ilmotan tänään tästä mun omas blogis sit ku saan postauksen kehiin. ja löysin tän blogin vasta hiljattain itseasias täl viikol vasta ja hyvältä näyttää risuja en voi antaa,ainakaan vielä:D mutta postausehdotuksen voisin heittää eli meikkipostaus olis kiva,perus sillee miten meikkaat,koska sun meikit näyttää ihanan freshiltä(:
ja blogi oli ffrontpage.blogspot.com
 
Mukana 2. palkinto! :D


pinjalle_postia@hotmail.com
 
Ykköspalkinto ja todellakin mukana, vaikka fb groupissa oonkin :-) Aivan mahtavia itsetehtyjä koruja, itestä ei olis tohon..
 
awww, kuin suloset palkinnot! :>
osallistuisin kommentin avulla palkintoon 2. Ihana blogi sulla!
Pirteä tyttönen olet myös.
 
ah noi korvikset ! oon mukana :) 1.palkinto ;)
 
Osallistuisin mielelläni molempiin, mut jollei se kyä, nii ykköspalkitoon sitten! :)
Oot tosi kaunis ja kiittikun teet kaikkii kivoi juttui!(:

-Selleri-
 
Mä ainakin osallistun 1. palkinnon arvontaan! :)
 
Mie osallistuisin sen rusettikorun arvontaan. En omista korvanreikia niin ihanat korvikset menis vahan hukkaan...
 
HuliVili osallistuu;

Osallistun! Molemmat palkinnot ovat ihania, mutta kyllä tuo rusetti vie voiton, eli 2. palkinto.

Olen seuraillut blogiasi pitkään, ja tuossa reilu kuukausi sitten rupesin ns. viralliseksi lukijaksi. Olet todella mukava bloggaaja, ei ihma että sinulla on näin paljon lukijoita!
 
Osallistun 1. palkinnon arvontaan. Ihanat korvikset :)
 
Hiukan vaikea valinta kumman palkinnon arvontaan haluis osallistua mutta sanotaan nyt että 1. palkinnon ;)
 
Tuo kakkospalkinto houkuttelisi maailman eniten!
 
haluisin osallistua 1. palkinnon arvontaan! :)
 
Moi! Oon just vasta ruvennut seuraamaan sun blogia, joten en tiiä ootko jo tehnyt, mutta asuntopostaus olis kiva nähdä! :)

Ja ykköspalkinnon haluaisin (ihanat korvikset!) :)
 
mukana, 1!! :)
 
hej(: osallistuisin tuohon ykköspalkinnon arvontaaan :)
 
oi, ihanat noi eiffel-korvikset, na nam! mukana ollaan :)
 
2 palkinto! Mulla ei tällä hetkellä oo blogista mitään huonoa sanottavaa, ehkä voisi näkyä enemmän haaste juttuja ja toivo postauksia ;)

-Tiitu
 
Kivoja noi korut. :)
Osallistn ja 2. palkinto!
 
Mukana ja vaikka 1. palkinnon arvontaan. Vaikka kyl toi rusettikorukin on ihana :) ja hmm, voisit tehdä postauksen siitä, miten päätät aina päivän asusi (asusteet, kengät ym.) -Sari
 
sulla on askartelu silmäää!! :)toi 2. palkinto! rusettikoru <3 ihanaa alkavaa kevättä kaikille :)

nipsu
 
Olet tosi sievä ja tykkään sun blogista.

2. palkinto ois kiva :)
 
Osallistun 1. palkinnon arvontaan.

Sun blogi on huippuutta. :)
 
Osallistun, kakkonen houkuttaa niin kivasti. Ja ainii, tuplaan myös. (=
 
Mää oon niiiiin messisä. ;) Ykköspalkinto kiinnostaa!

-iinna
 
Mukana ollaan ! :) 2.palkinto olis mahtava !
 
osallistun 2.palkinnon arvontaan :3
 
osallistuisin 1. palkinnon arvontaan! hmm parannusehdotuksia... no ainakin sen voisin sanoa, että vaikka en indiedayssia vastaan ollut missään vaiheessa niin jollain tapaa oli kuitenkin kiva muutos että olet taas "omillasi" :) ja uusi ulkonäkö on kanssa aivan mahtava! eli pakko nyt vaan sitten kehua jo tapahtuneita parannuksia eli eipä mulla mitään kummempia toiveita oo.
 
2.palkinto!!!!<3

On sulla blogi ihana
Daa dirlan dirlan daa
Ei täs ole yhtään huonoa
Daa dirlan dirlan daa
Koska olet niin ihana
Daa dirlan dirlan daa
Ja omistat palkinnot ihanat!
Daa dirlan dirlan daa

Mä oisin ikionnellinen
Daa dirlan dirlan daa
Jos palkinto osuis kohdallein
Daa dirlan dirlan daa
Kun kulkisin, kääntyis miesten päät
Daa dirlan dirlan daa
Se mieltä paljon lämmittäis


DILIPIDAPPI
 
osallistun tuohon kakkoseen! löydyn myös facebook-ryhmästä:)
 
Osallistun ykköspalkinnon arvontaan!

-zoff
 
2. PALKINTO

- ssara
 
Kakkospalkinto! ihana tuo kaulakoru :)
 
Heippa! Osallistuisin, kun niin kiva on tuo kakkospalkinto. :) Oon muuten tuolla feisbuukissakin sua kannattamassa.
 
jeijeijei minä haluun voittaa jommankumman sinun tekemän korun :)



t.jje :)
 
Osallistun 2.palkinnon arvontaan :) + oon facebook-fani!
 
«Vanhin ‹Vanhempi 801 – 1000 / 1347 Uudempi› Uusin» Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]