Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jee!!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jee!!

are you feeling fashionable?

maanantai 11. tammikuuta 2010

 

jee!!

Muutto tänne indiedaysin sivuille meni tosi hyvin ja nyt saa taas postailla normaalisti. En oikeen osaa käyttää tätä wordpressiä, mut onhan tässä vielä aikaa harjotella... Mitä muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Väsäsin sen ihan ite, koska indiedays -blogien ulkoasuja suunnitteleva graafikko ei ihan ymmärtäny sitä millasen ulkoasun haluan.

Tätä blogia voi muuten seurata Blogilistan, Bloglovinin sekä Bloggerin kautta ihan normaalisti ja vanhasta osotteesta ohjautuu suoraan tänne indiedaysin puolelle. Jej!

Ei mulla oikeen muuta asiaa ollu, viettäkääpä kiva sunnuntai-ilta (tai yö, kello on jo yli kymmenen) ja palaillaan asiaan huomenna. Mulla on taas miljoona postausaihetta, ja ens viikon alusta pitäis ehkäehkä olla aikaa niiden toteuttamiseen. Että niin, öitä!

ps. Ninni lähettää terkkuja!

Tunnisteet:


Kommentit:
Ihana ulkoasu, noi muffinit on sulosia!
 
Hyvältä näyttää :)) Ja sama nadja siellä ruudun takana vieläkin möllöttää joten no problemo !
 
Kivakiva! Ainoo juttu joka hämää on sun kuvan puute, kaikilla muilla on jonkinnäkönen kuva itsestään ulkoasussa.. Sopisi mun mielestä edes tuohon "nadjastrange" -tekstin alle (on muuten kiva fontti siin).

ps. voisko ton sähköpostin laittaa valinnaiseks?
 
kiitoksia! :)
 
hahah nimenomaan möllöttää :D
 
kiitos palautteesta! voisinki tässä heti iskeä siihen jonkun kuvan :)

mitä toi "ps. voisko ton sähköpostin laittaa valinnaiseks?" tarkottaa? :D sitäkö, että sen voi sitten copypastea kun haluaa lähettää viestiä? sitä en tuu tekemään, koska sillon kaikenmaailman sähköpostiosotteita kahlailevat robotit nappaa sen ja lähettelee kaikenmaailman penispumppumainoksia :D
 
jee kuin siistii!
 
nätiltä näyttää! :)
 
Oi tää on tosi ihana ja just sun näkönen :)
 
Indiedaysin kivoin ulkoasu. :D Jotenki musta kaikki muut blogit näyttää ihan samalta mutta tää jotenki eroaa muista. Voi johtua noista sivupalkin useista kuvista ja värienkäytöstä, muilla ne näyttää jotenki tosi pelkistetyiltä -> samalta. Yleisesti ottaen tää wordpressin peruspohja ei iske muhun, mutta kai siihen on vaan totuttava. :D

Niin ja ps. Veikkaan että tuolla yllä oleva minna meinas sitä kun kommentointijutun Mail- kohdassa lukee (required) - että voisko sähköpostin laittaminen olla vapaaehtosta (jota se vissiin on, mutta silti tossa lukee että se vaaditaan?). :-)
 
Tosi kivannäköinen ulkoasu. Cupcakes<3
 
Blogisi säilytti oman tyylinsä ja persoonallisuutensa, eli todella hyvältä näyttää. :) Onnea ja menestystä!
 
siiiiiikkehieno ulkoasu! : D
 
jee!! :D
 
kiitos :)
 
kiitti :)
 
hei kiitos paljon!
mut pelkistetymmät ulkoasuthan on tyylikkäämpiä kun tää mun blogin värioksennus :D
 
jee kivaa, kiitti!
 
thanks dude!
 
kiitti:)
 
indiedaysin hienoin banneri bongattu! tsiigailin tuossa muita blogeja ja tuli vastaan niin järjettömiä ulkoasusysteemejä että pelkäsin saavani epilepsiakohtauksen..

tää indiedaysiin rekisteröityminen vaan tökkii, mikähän on vikana :-( ärsyttää kommentoina "anonyyminä"!
 
mun mielestä tää uus ulkoasu on aika pettymys ! tää näyttää jotenki tosi tylsältä ....
 
Aww mikä kisulinaamailme!!1

Sun näkönen kyllä tää ulkoasu :) Kiva juttu, miten on onnistuttu säilyttämään se blogien persoonallinen fiilis noissa ulkoasusäädöissä! :)
 
musta taas tuntuu että just tää mun ulkoasu aiheuttaa epilepsiakohtauksen :D
mut tosi kiva ku tykkäät :)
 
kiitoksia :)
 
harmi :(
 
Mä komppaan superlatiivia. En tiedä kuka indiedaysin graafikko on, mutta blogien ulkoasut on tylsähköjä ja esim. Auroran banneri on tehty vaan huonosti. Koko sivuston ulkoasu vaatii kovaa viilaamista. Mut siis tykkään sun persoonallisesta ulkoasusta :)
 
Toinen ninni lähettää terkkuja takas :)
 
Ihan Nadjan näköinen ulkoasu! Tykkään tästä ulkoasusta ehkä jopa enemmän kuin bloggerissa. Tässä on selkeyttä, ei liian kirkkaita värejä, mutta värejä kuitenkin.
 
Oi mikä ulkoasu! ♥
 
ihana ulkoasu! selkeä ja helposti luettavissa :-)

luoja rakastan noita sun kissoja, tuun varastaan. ok?
 
Vau, ompa hienoa että nyt toimii kunnolla! :)

Ninni on niiin sulonen. Linkkaan avokillekkin aina kaikki sun siitä laittamat kuvat kun se on niin söpö! Ja ihanan värinenkin. :3

Hyvältä näyttää ulkoasu!
 
ps. hhheartbeat.blogspot.com , laitoin äske vahingossa spostin 8--)
 
Odotin tätä sun muutosta ehkä eniten, ihan vaan siksi, että kuinka paljon sun semmonen "omannäköinen" leiska muuttuu. Mut kyllä tää näyttää sulta! Kiva :---) Kaikil on niin valkosta, valkosta valkosta. Jeeeeee!
 
söpö tää uus ulkoasu :) noi muffinssit on niiin söpöjä! noi mainokset vaan vähän pistää silmään..
 
"Mitä muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta?"

En mitään, koska luen jutut suoraan feedilukijassa ja hyvin harvoin käyn varsinaisilla sivuilla, ts. vain jos tulee kommentoitavaa.
 
Todella ihana tämä ulkoasu ja tuo banneri on tosi hieno (verrattuna siihen, mikä oli aikaisemmin täällä (se valokuvakollaasi susta sinisissä vaatteissa, oliko se täällä? :D)) ^__^
 
Oikein söpö tää uus ulkoasu ja tykkäilen leopardista; ) JA sulla on kyllä MAAILMAN SULOSIN KISSA! : DDDD <3
 
en oikeen pidä tosta bannerista, se on tylsä ja pieni.. saa tän sivun näyttämään tosi sekavalta ja jotenki amatöörimäiseltä:D
 
huoh. tää indiedays ei vaikuta kivalta, anteeks vaa. te bloggaajat varmaan ootte innoissanne, ku teille mainoksista päätellen maksetaan jotai. ulkoasun tekstikenttä on kapee ja se saa kuvat näyttää jotenki ankeilta. anteeks vaan.
banneri on mustakin jotenki liian pieni?
 
Oon muista blogeista katsellutkin, että kaikkiin muihin kysymyksiin on vastattu paitsi tohon että voiko seurata näitä "muuttaneita" blogeja samalla tavalla kuin ennenkin(; uus ulkoasu on kivasti erilainen vanhaan verrattuna(:
 
Tää koko muutto juttu vaikuttaa mun mielest ainaki kivalta. =) Ja tykkään hirmusesti täst ulkoasusta, toi tausta on söpö! Ja Ninni myös. :-)
 
jos kello on 10 ni ei oo kyllä yö....xD
 
Tää ulkoasu on kiva, tausta on ihana. Nää indiedays-sivut vaan lataa tosi hitaasti, mutta vika saattaa kyllä olla mun koneessakin :D
 
En tykkää tästä uudesta ulkoasusta yhtään. Mustakin jotenkin amatöörimäinen ja sekava. Vanha oli selkee ja persoonallinen. Mutta kunhan pidät juttus yhtä hyvinä niin ei kai se ulkoasu niin kovin tärkeä ole... :)
 
Tää uusi ulkoasu on tosi kiva, sun tyylinen ehdottomasti ! :) Nuo leivonnaiset tuolla sivulla on hurjan söpöjä : D.
 
Tosi söpö ulkoasu ! Ootko oppinut tällasii tietokone juttuja bloggaamisen myötä vai jotain muute kautta? =)
 
aaaaaaa, ihana kissa. mistä noita saa, torimummoilta ?
 
voee söpö ninni (=
 
Ninni on ihan hirmusöpö! ♥ Ja tää blogin ulkoasu on niin sun näkönen, eli ihan loistava. <:
 
en tykkää
 
Tosi kiva tää ulkoasu, just sun näkönen :) Söpöjä noi cupcaket!
 
Tää on tosi hieno ! noi muffinit on söpöjä samoin Ninni :)
 
Tää on tosi kiva tää ulkoasu!:))
 
Ih, ihana Ninni! Onko misu ihan maatiainen vai joku muu rodultaan? Näyttää nimittäin niin "eksoottiselta" maatiaiseksi. :D
 
mulla tulee ikävä niitä sun entisiä ulkoasuja, ne oli kaikki niin cuteja !
 
Hei, minkä rotunen tämä sun kisu on? Olen miettinyt sitä jo jonkin aikaa, mutta koska en ole bongannut sitä aijemmista postauksistasi, päätinpä nyt kysyä. :) Aivan upean näköinen meinaan! Todella kaunis.
 
Tämä graafikonalku ei tykkäile tuosta bannerista kyllä yhtään. Pelkkä tekstikin on periatteessa ihan jees, mutta se kaipais ympärille enemmän tilaa tai "ilmaa" tai jotain...tyhjyyttä!:D Tuntuu että tuo sivun ylälaita on ihan tukossa. Muuten ihan kivannäköistä, tykkään taustasta ja nuista muffinsseista:)
 
voi ei, en kestä, teijän kissa on maailman suloisin.. niin, ja onnittelut "uuden blogin" johdosta (:
 
Kissasi on maailman kaunein! Omani jälkeen siis :>
 
kampaajaa ja graafikkoa on helppo haukkua jos ei itse onnistu speksaamaan tarpeitaan. miten hyvin itse asiakkaana selvitit mitä halusit? kiinnostaa vaan tietää.
 
Sun kissas on kaikista kissoista kaikkein sulosin ja söpöin!
 
tää ulkoasu on tosi kiva!:) ja toi ninni on sitte niiiiin söpö!<3
 
Ihana kun oot tehny nän persoonallisen tästä, kun aika monella indeadaysin muilla jäsenillä on semmoset öö vähän tylsähköt ulkoasut:( Nuo muffinsit on ihan supersöpöjä ja väri pirteet =) Love it ♥
 
Awww, ihana kisumirri! 8)) Saanko tulla nappaamaan sen oman kissani kaveriksi? :D
 
tosi kiva ulkoasu, mutta bannerissa voisi olla kuva/kuvia..?
on meinaan vähän tylsä noin
mutta muuten ihana, sun blogis on mun lemppari!(:
 
Mäkin tykkäilen tosi paljon tosta taustasta ja muffinsesita mutta olen diudiun kanssa samaa mieltä, vähä tylsä toi banneri..:D
ja aaa mun kissakuume kasvaa liikaa kun kettelen sun blogia!!
Keep on good work nadja, oot yks mun lemppareista :)
 
En oo muuten muistaakseni ehtiny tulla sanomaan, että tää on ihan supersöpö tämä ulkoasu. Sopii niiiiiiin hyvin blogin sisältöön! Ja blogin nimi näyttää tosi siistiltä tolleen yhelle riville kirjotettuna. Nam :p
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]