Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling fashionable?

are you feeling fashionable?

torstai 31. joulukuuta 2009

 

uuvee!


 

are you in or are you out?











Leopardihuivi H&M
Neuletakki Gina Tricot
Hame Gina Tricot
Sukkikset Lindex
Sormus & ankkurikoru on ite tehtyjä


keskiviikko 30. joulukuuta 2009

 

kuumetta!

Mulla on ihan hullu tatuointikuume!
Oon jo reilu kolme vuotta haaveillu pääskystatuoinneista rinnassa, ja ostinki joskus pari vuotta sitten kaulakorun joka näyttää kaukaa, nopeesti ja sivusilmällä vilkasten ehkä melkeen tatuoinneilta:


(Kuva on otettu 2v sitten)

Se ei kuitenkaan riitä! Haluaisin ihkaoikeat pääskystatuoinnit (tosin mustaharmaina) rintaani, ja ehittiinki jo suunnitella Lauran kanssa, että käytäis ens vuoden puolella tatulaatioimassa ittemme. En tiedä että uskallanko, koska mulla on tosi alhanen kipukynnys ja mä todennäkösesti kuolisin siihen tatuointipenkkiin..





No jopas on hyvät copypastevähänkumitetaanjasaveforweb -muokkaukset!





Toinen (n. vuoden vanha) tatuointihaave on timantti ranteessa. Tänkin haluaisin mustaharmaana, ettei sitä tarvi koko ajan käydä värityttelemässä.

Mulla ei oo mitään diippejä selityksiä noille tatuoinneille, ne vaan näyttää mun silmään niin mielettömän hyviltä ja tiedän, etten tulis katumaan päätöstäni. Huulikoruhan mulla on ollu jo yli 5 vuotta enkä oo hetkeäkään katunu tän ottamista. Koru on jo niin osa mua, etten ikimaailmassa vois kuvitella ottavani tätä pois ja uskon, että kiintyisin tatuointeihinikin kovasti. Ja joo, mä tiedän että lävistykset ja tatuoinnit on täysin eri asia :D

Minkälaisia tatuointeja te omistatte/haluaisitte omistaa? :)

tiistai 29. joulukuuta 2009

 

jännää!

Muistatteko ne salaiset blogitapaamiset joissa oon ravannu ja joista ei oo saanu kertoa mitään? No nyt olis paljastusten aika!
Are you feeling fashionable? muuttaa tammikuun alussa Indiedays -blogiyhteisöön 18 muun blogin kanssa.
Se tarkottaa sitä, että luvassa on entistä enemmän kivoja tapahtumia ja ylläreitä (myös teille!) sekä muiden Indiedays -bloggaajien kanssa tehtyjä yhteistyöjuttuja.
Siirtyminen ei muuta blogin sisältöä mitenkään, joten mummoilu ja pullailu jatkuu myös Indiedaysin puolella.

Muutto tapahtuu 4.1. ja tän viikon aikana paljastuu loput mukana olevat blogit.
Lisätietoa löytyy Indiedaysin sivuilta
sekä Indiedaysin Facebookryhmästä

 

tapaninpäivä

Käytiin mun tädin ja Eetun kanssa lauantaina Haaparannalla, koska Kemistä on sinne tosi lyhyt ajomatka ja täti halus käydä Ikeassa.

Ensimmäisenä mentiin Ikean vieressä sijaitsevaan Ikano-keskukseen. Siellä oli Skopunkten, Stadium, Hemtex ja pari muuta kauppaa. Sain matkaseurueen suostuteltua Skopunkteniin, jossa kummitäti sano voivansa ostaa mulle sieltä kengät! Arvatkaa olinko fiiliksissä?!





Sovitin noin miljoonia kenkiä löytämättä kuitenkaan mieleisiä. Kaikki saappaat oli liian löysiä ja oudonnäkösiä nilkan kohalta eikä korkokenkiä tehny mieli katella, koska ulkona oli pakkasta -26 astetta.
Muttasiis ajatelkaa; mä kieltäydyin ilmaisista kengistä!!



Stadiumissa Eetu testaili tupsupipoa joka näytti jotenki tyttömäiseltä.



Ikanon jälkeen oli vuorossa se Ikea!





Päivän asu:
Tupsubaskeri H&M
Huivi H&M
Takki H&M, ostettu Huuto.netistä pari vuotta sitten
Tunika GT
Farkut GT
PaljettiConverset ebay
Laukku Lindex





Ikean jälkeen suunnattiin Netto Lågprisiin karkki- ja limuostoksille.



Ja sieltä Torniossa sijaitsevalle Rajalla -ostarille.



Reissun ainut ostos oli Vero Modan tuubitunika jolle jäi 30% alennuksen jälkeen hintaa vähän alle 12e.



Puin tunikan päälleni kun lähettiin illalla Eetun kaverin tupareihin joissa pelattiin jotain Suomirock -tietovisapelia joka lopetettiin kesken koska kukaan ei tienny mitään ja peli oli tylsä :D


maanantai 28. joulukuuta 2009

 

lahjukset

Kotona ollaan! Tulin eilen kymmeltä illalla ja kohta pitääki jo juosta töihin. Matkaraporttia on tulossa myöhemmin, koska kuvia on niiiiiin paljon ja asiaa sitäkin enemmän enkä nyt jaksa keskittyä muuhun kun lahjojen esittelyyn :D





Saara oli ainut mun kaveri jonka kanssa oltiin sovittu lahjojen vaihtamisesta. Se tiesi, että tykkään suuresti käsintehdyistä jutuista - ja pääskysistä!



Töistä sain kiinteyttävän vartalonhoitosetin :D



Äidiltä sain miniskoolin + rahaa. Se soitti mulle yks päivä ja kyseli lempiväriä. Vastasin että sininen ja liila, koska (yllätys yllätys) ajattelin vaatteita. Puhelun jälkeen tuli mieleen, että sille olis varmaan pitäny sanoa että sisustuksessa tykkään punasesta. En sit jaksanu soittaa sille takasin ja nyt omistan sinisen mariskoolin. (No on toi oikeesti kiva)



Eetun äiti oli kutonu mulle lämpimät kynsikkäät. Se myös korjas mun paljettibaskerin jossa oli n. 15cm reikä jonka olin piilottanu tyylikkäästi hakaneuloilla :D







Saatiin myös jonkunverran yhteislahjoja, kuten pyyhkeitä, mukeja ja 500kiloa karkkia.



Eetu tietää mun palavan rakkauden Freemanin vartalonhoitotuotteisiin, ja ostiki mulle 2 uutta mössöä.



Sain siltä myös tosi kivan Seppälän ruutupaidan..





..Sekä supersöpön muffinssiyöpaidan. Awwww.



Kummitädiltäni sain jo aiemmin himotun paljettikassin.

Yks lahja jäi esittelemättä, koska se on vielä matkalla Suomeen. Mä nimittäin tilasin itelleni joululahjan :D

perjantai 25. joulukuuta 2009

 

sofia

Huh! Täällä Kemissä on ollu niin paljon kivaa tekemistä ja niin paljon kivoja tyyppejä joiden kanssa hengata, etten oo ehtiny kunnolla koneelle kahteen päivään..





Vietettiin eilistä joulua kahessa eri paikassa. Jälkimmäisessä vierailukohteessa oli Eetun siskontyttö, Sofia, johon rakastuin niin täysillä!







Sofia käski mua kuvaamaan sen Littlest Pet Shop -ukkeleita ja päätin sit kuvata niistä mun lemppareimmat. Arvatkaapa muuten miks mustekala ja lammas nimeltä Vilma Villahousu oli mun lemppareita? ;)



Sofia anto mulle sen ihan ite koristeleman piparin. Ton jälkeen mun piti kirjottaa sen "paras ystävä" -kirjaan, että kuka on mun paras ystävä. Kirjotin että Eetu ja Sofia :D





Leikittiin prinsessaleikkejä; mä olin prinsessa Nadja ja Sofia oli mun palvelija. Eetu oli pahis nimeltä Joni :DDD









Yritettiin myös kuvata mun päivän asua, mut eihän siitä tullu mitään kun toi yks (joka oli saanu joulupukilta uuden lämpökerraston ja se oli pakko tunkea heti päälle) änkes kuvaan :D



Rusettipanta Seppälä
Neuletakki Zara
Mekko H&M
(villa)Sukkikset Tarjoustalo
Mummomaiharit UFF

Lähtiessä Sofia halas mua ja sano, että "Nadja sä oot pitkä, laiha ja ihana!"
Tässä vaiheessa viimistään olin valmis adoptoimaan tytön meille ♥

keskiviikko 23. joulukuuta 2009

 

täälä ollaan!

Selvisin (aamuisista vastoinkäymisistä huolimatta) hengissä Kemiin.
Juna siis lähti 06.30 ja mä lähin kotoa tasan kuudelta, vaikka meiltä kestää kävellä Rautatieasemalle vaan n. 10min. Lunta oli satanu niin paljon että kävelyssä kesti tuplasti aikaa, eikä asiaa auttanu yhtään se, että mulla oli raahattavana rinkka, läppärilaukku (sain semmosen käytettynä äidin mieheltä!!) sekä Ikea-kassi täynnä lahjoja. Olin pukeutunu lämpimästi etten varmasti jäädy, ja mulla tuli siinä puoleenpohkeeseen yltävässä lumessa rämpiessä + miljoonassa vaatekerroksessa armoton hiki ja mun teki mieli nakata kaikki tavarat hankeen ja mennä kotiin nukkumaan.

Selvisin jotenkuten Rautatieasemalle, ja matkassa oli kestäny 20minuuttia lol. Juna lähti 20-30min myöhässä ja kun muut paleli laiturilla kerrospukeutujaNadja availi takkia ja otti lapasia pois :D
Junaan päästyäni avasin läppärin, ja kattelin koneelta mm. Spongebobia ja Skinsiä. Matka meni yllättävän nopeesti vaikka juna olikin parhaimmillaan tunnin myöhässä aikataulusta.
Kemissä Eetu ja mun kummitäti (joka on hiljattain muuttanu tänne) oli vastassa ja oonki hengaillu niitten kanssa loppupäivän. Käytiin syömässä ja mä tarjosin meiän ruoat. Että terkkuja sille anonyymille jonka mukaan me loisitaan täällä maksamatta pennin hyrrää :D
Tehtiin Eetun kanssa pieni kävelylenkki silläaikaa kun mun täti oli tekemässä viimesiä jouluostoksia. Käytiin Pelastusarmeijan kirppiksellä löytämättä mitään, ja siihen se shoppaus jäi. Mun mielestä toiselle puolelle Suomea raahauduttaessa on ihan pakko tarkastaa vähintään kirppistarjonta. Jos nyt yhtenä päivänä eksyn viideks minuutiks vaatekauppaan, mulle jää vielä 4 täysin vaatekaupatonta ja perheenkanssahengailtavaa päivää. Että niin!

Nyt ollaan täällä Eetun äidin luona ja datataan kolmisteen sen pikkuveljen kanssa, asiaan kuuluvia eväitä unohtamatta.



En taida huomenna ehtiä koneelle, joten
hyvää joulua pullat!

ps. Oon tosi pahoillani, että kommentteihin vastaaminen on vähän jäljessä. Koitan vastailla niihin tässä parin päivän sisällä :)

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]