Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

apuva!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

apuva!

are you feeling fashionable?

tiistai 17. marraskuuta 2009

 

apuva!

Ylihuomenna on NRJ Fashion Awardsit, joiden asuvalintoja osa bloggaajista onki jo ehtiny stressaamaan. Mulla ei ollu minkäänlaista vaatekriisiä, koska olin ihan varma siitä että puen sen jademekon sinne. Kuitenki Salla onnistu postauksellaan herättämään mun vaatekriisin. Mä nimittäin tajusin, että tosi monella tulee olemaan sama mekko päällä siellä Awardseissa!

Jadesta ja pinkistä mekostahan näkee jo kilometrin päähän, että kyseessä on just se H&M:n mekko ja kovasti pähkäiltyäni asiaa päätin haluta mustan version siitä mekosta :D Mun mielestä siitä mustasta ei erota niin selvästi että kyseessä on sama mekko - varsinkaan jos sen kanssa pukee jonkun paksumman vyön. Musta mekko on mulla varauksessa huomiseen asti ja käyn ostamassa sen ellen löydä jotain muuta puettavaa vaatekaappini kätköistä.
Sen mustan mekon ostaminenhan olis tosi järkevää, koska
1. En omista yhtäkään pikkumustaa!
2. Mekon malli on täydellinen!
3. Mulla on toinenkin Trendin mukana tullu alekuponki, joten mustallekin mekolle jäis hintaa 19,95.

Eli käynkö vaihtamassa jademekon mustaan, ostamassa sen mustan jollon mulla on 2 samanlaista mutta eriväristä mekkoa, vai jätänkö mustan mekon hankkimatta ja koitan keksiä jo olemassaolevista vaatteistani jotain? Auttakaa!



Kuvasin päivän asuni tyylikkäästi H&M:n pukukopissa.



Tupsubaskeri H&M
Ruutupaita H&M, Huuto.net
Vetskarimekko H&M
Leggarit Gina Tricot
Saappaat ebay
Rusettisormus H&M

Kävin parissa muussakin vaatekaupassa ja törmäsin H&M:n lastenosastolla tämmösiin:





Paketissa on siis harmaat paljettikynsikkäät + mustat tavalliset sormikkaat, joita voi käyttää hauskasti päällekkäin tai erikseen. Hintaa oli 4,95.

Kommentit:
Älä osta mustaa mekkoa, vaan kaiva kaapista! Sulla on vaikka miten monta ihanaa mekkoa<: Hullua tuo jatkuva ostelu=(
 
itse suosin lähes poikkeuksetta mustaa koska asusteet korostuvat siinä niin kivasti, mutta se turkoosi mekko sopi sulle hirveen hyvin. Älä osta uutta mustaa(: sul on hirveesti ihania mekkoja!
 
Suosittelen että kaivaisit sun vaatekaapista jonkun asun.Sulla on niin paljon vaatteita,että sieltä varmasti löytyy joku kiva mekko tai hame,jota sä et oo käyttänyt paljon ja josta saat asusteilla ihan omanlaisen yhdistelmän :)

Sehän olisi järkevää,koska:
1.Sitten sä et ainakaan olisi samis muiden bloggareiden kanssa
2.Ootko varma että sulla olis käyttöä samalle mekolle kahessa eri värissä? Mitä on käynyt vastaavien tapausten kanssa?
3.Säästä joko jade jotain toista tilaisuutta varten,vaihda se mustaan (jolloin sulta löytyisi pikkumusta ja voisit käyttää sitä jossain tulevassa tilaisuudessa) tai palauta jade äläkä osta mustaa

Siinä mielipiteeni :D Tietysti teet niin kuin itse haluat :)
 
Voin lohduttaa sua sillä, etten luultavasti laita sitä pinkkiä :D Ja masentaa sillä, että mäkin meinasin hätäpäissäni ostaa mustan version siitä pinkin tilalle. :D Mut löysinkin sit Lindexistä yhen kivemman ja laitan sen.. Kai..? :D
 
Noita mekkoja on kaikilla! Meillä oli pikkujoulut viime lauantaina ja sielläkin oli useammalla toi mekko :<
 
Se jademekko oli kyllä yli-ihana. 8-) Asustat sen jotenkin nätisti ja erilaisesti niin olet edes vähän ernu muista? 8D Ja ei kai sillä loppujenlopuksi ole niin väliä, onko samanlaiset vaatteet vai ei? :-) Tai no siis onhan sillä vähän, mutta loppujenlopuksihan on kyse siitä, mikä omasta mielestä näyttää ja tuntuu hyvältä. Viis siitä vaikka näyttäisi kloonilta, silloin näyttää ainakin hyvältä kloonilta. ;)

Tai sitten kaivat jotain kaapistasi, sulla on niin paljon kivoja mekkoja, että valinnanvaraa varmasti löytyy. Ja asusteet tekee ihmeitä.
 
Etköhän sä jotain löydä vaatekaapistas.. Ei aina tarvi rynnätä ostamaan uutta. Tää maailma kuluttaa enemmän kuin kukaan pystyy kantamaan!! Ei herttilei.Ei sillä materian laivalla edelleenkään soudeta rakkauden satamaan.
 
kaiva kaapista :)

tai kaksi perus henkkamaukkaa, vaikka malli istuisikin hyvin, voi olla vaan liikaa vaatekaapissa :)

kaapeistasi löytyy vaikka mitä ihanuuksia kavaljeeriksi awardseihin!
turkoosi mekkokin on edelleen ihana :)
 
Hah, on se kumma jos ei sun vaatekaapista löydy mitään sopivia vaatteita juhlaan, ilman että täytyis ostaa joku uus mekko yksiä kekkereitä varten. Joku h&m:n tusinamekko nyt on kehnoin idea, eiks sulla oo vaikka mitä persoonallisempaa. Ryhdistäydys nyt!
 
Käy ostamassa se mekko, on sen varran edullinen ja se oikeesti sopii malliltaan sulle. Sinuna laittaisin sen:-)
 
Eiii et osta sitä mustaa, se on tylsääkin tylsempi! Kaiva hetki kaappia ja etsi sieltä yksi asukokonaisuus, ja lähde sitten kaupungille ja osta vaan jos tulee joku ylihieno ihanuus vastaan!! Näin sulla on asu valmiina eikä ole ostopaniikkia, mutta voit katsoa jos löytyisi jotain ERITYISTÄ. Ei tylsää mekkoa :/
 
Mä muuten just tajusin, että se munkin mekko on H&M:stä, mut en kyl usko että kovin monella olis sitä siellä. EIPÄ, joka toisella salee. :D Hahah, kiitti ku loit pienen paniikin mullekkin, mutta en suostu vaihtamaan, en, EN. Noni, sain vakuutettua itteni. :D
 
Laita se jademekko, koska tuntuu vahan et muutki ajattelee et muil on se mekko joten ne ei laittais sita :D
 
vitsi oon semisti kateellinen kun en ite oo mitää tollasia kutsuja mihkää tollasii (ihan tyhmiin selkeesti!) pippaloihin saanut, mutta eipähän tosin sit tarvii stressaa päätään puhki et mitä laittais päälle :D
 
Ihanat kynnet!
 
osta musta ja pidä molemmat, voi sit vaihdella fiiliksen mukaa =)
 
Ensimmäistä kommenttia kompaten, sulla on ihan sikamonta kivaa mekkoa mitä on täälläkin näkynyt! Mulle kelpaisi kokoelmistasi edes 1/6, joten vaatekaapille mars!
 
Kaiva omasta kaapista jotain! sulla on niin paljon kivoja mekkoja ettet todellakaan tarvitse uutta HM:n tusinamekkoa =)
Kulutushysterialle ja materialismionnellisuudelle stop ja mielikuvitusta peliin!
 
Bongasin sut tänään Forumin Seppälässä, mutta en uskaltanu tulla juttelemaan kun sen verran tuimana tuijotit mun mustaa pitsi-röyhelöliiviä :D
 
sen jademekon väri oli niin ihana että älä ihmeessä ainakaan sitä palauta !
 
mistä kautta saat lippuja tuonne ja mistä bloggaajat yleensä? kiinnostaa vaan ylipäänsä
 
ootko jossain vaiheessa esitellyt miten teet nuo konad-kynnet? en oo huomannu, että olisit puhunut niistä mitään ja aika moni voi olla epätietonen noinkin kivasta tavasta fiksata kynsiä.. postaus niistä?=) jos olet niin sori tyhmyyteni.. :D
 
ihanat noi paljettikynsikkäät:)
 
unohda musta, näytit niiiin hyvältä siinä jadessa
 
Täälä kans suositaan järjen käyttöä:

eli ihan turhaa ostaa TAAS uutta vaatetta ku kaappi on täynnä ihania mekkoja ja muita rättejä! käytä luovuuttas ja luo asu jota ei varmasti muilta löydy :) elä sulaudu massaan..
 
Ei kyllä nyt liity yhtään, mut ootko sä joskus tehny jonkun ebay postauksen missä ois ohjeet ensikertalaisille? Sull ei vissiin oo noita viitteitä tai niitä noiden kirjoitusten lopussa(mikäsesanaon :D). Jos et oo nii voitko pliiiis :DDD
 
elä osta uutta mekkoo :) edellä onkin jo kehuttu miten kivan värinen se oli. hmm, onhan se nyt harmi jos siellä on useampi samanlainen, mut hei, mustia on taatusti kaikkein eniten :D:D asustat sen jotenkin silleen ettei mekon muotoa näy, helmiä kaulaan, vyö... :)
 
älä vaan osta enää uutta mekkoa, sulla on niiin monta ihanaa! :) + säästät rahaa, ja oot omaperäinen!
 
osta se mustana, ja pidä se toisenkin värinen. mustalle pikkumekolle on aina käyttöä! :)
 
laita se sininen jademekko !! se sopi niin hyvin sulle ja sun ihonväriis, et vaik muil ois samanlainen ni sä näytät paremmalta =)
 
Ehdottomasti laitat sen jademekon! Väri sopii sua ihan älyttömän hyvin ja mekon pukeva mallikin pääsee paremmin oikeuksiinsa jossain muussa värissä kuin mustassa. Sitä paitsi, mitä väliä onko jollain samanlainen mekko kuin sulla, se pukee kuitenkin sua paremmin ja jätät samikset varjoosi ;D mulle ei oo ainakaa ikinä käyny sillee, et aattelisin saman vaatteen näyttävän jonkun muun päällä paremmalta ja siten häiriintyisin samiksesta (en väitä et sun "samispelon" takana olis sama asia), sillä mun mielestä mun vaatteet pukee aina parhaiten mua...itserakasta? Ehkä, mut eipä tule kriisejä vaatesamiksista :))
Seurvaana vaihtoehtona suosittelen menemään omalle vaatekaapille ja penkomaan. Jos mitään miellyttävää ei löydy ja jadenvärinen yksilö arveluttaa, niin kipaise sit ostamaan kaupasta se mustuainen :D Ei se varmasti hukkaostos olisi, jos kerran malli on noin loistava..
 
Kaksin aina kaunihimpi! :D
..mutta siis, kyllähän kaikki sen saman mekon varmasti kantavat erilailla. Joten jade vaan päälle! :)
 
höpöhöpö! jademekko vaan päälle ja asusteilla erotut sitten muista!
 
Eiköhän sulla luulis joku kolttu päälle löytyvän :P On meinaan muutama vaate sullakin.
 
EEEI EI MUSTAA! :( Se olis ihan liian perus. Laita jotain kaapin kätköistä löytyvää jännää.
 
Voi miten kivat hanskasusteemit!
 
The Nails. Fabulous :)

#' Iv
 
Osta musta! :)
 
Mä kaivaisin mieluummin kaapista jonkun vanhan. Kaikki on tietenkin käyneet nyt ostamassa uudet mekot ja usealla samanlaisia :/ se on tyhmää jos näkee muilla saman mekon kuin itsellä.
 
Keksit asun jo omistamistasi vaatteista, tämä on käsky. ;) En ota kantaa siihen kannattaako se musta ostaa, mutta älä nyt sitä ainakaan laita tuonne, vaan jotain yllättävämpää!
Kuten monet on sanonut niin varmaan hyvä vaihtoehto olisi asustaa se jademekko vähän uniikimmaksi, jos kerran olet siihen niin kovin ihastunut. :)
Lisäksi tein vähän taustatyötä, eli mites esimerkiksi tämä tai hitto soikoon vaikka tää ja bleiseri ja shoebootsit niin oot ihan Alexa Chung ja varmaan erotut massasta. ;D

Mut siis yksinkertaisesti: eikö olisi paljon tyydyttävämpää koota vaatekaapista uudella tavalla yhdistelemällä kiva asu, kuin ostaa äkkiä joku uusi mekko johon sulla ei ole vielä mitään suhdetta :D
 
Sulla on mun käsittääkseen tosi paljon mustia mekkoja, laita joku niistä (: ne on nättejä kaikki, mitä mä oon nähny.

Mistä hei oot tilannu sen Konad-levyn, missä on noita eläinkuvioita? :)
 
Jos tykkäät jadesta enemmän kuin mustasta niin pidä se ja laita juhliin joku vanha kaapin kätköistä.

Jos musta on yhtä kiva ku jade, niin käy vaihtamassa. Molempia värejä samasta mekosta ei varmaan kannata ostaa.
 
sulla on kamalasti vaatteita ja ihania semmosia heii:) ei oo järkee nyt ostaa sitä samaa mustana ainakaa!! :P tai mikäs siin jos tykkää mut mun mielest kaikist paras ois jos kattelisit sun varmasti monta täydellisiä mekkoja pursuavaa vaatekaappias ja valitsisit sielt jonkun kivan ja semmosen et kellään ei välttämättä olis samanlaista päällä... !
 
Pikkumustaa tarvii aina ja jos sinulla ei vielä ole osta ehdottomasti! Saat vielä nuin edullisesti niin varmasti jää harmittamaan, jos et osta mekkoa :)
 
Jätä vaan se H&M:n rätti sinne kauppaan! Kaapistasi löytyy varmasti jokin hieno, esim. eBaysta ostettu vaate jollaista ei näe joka toisen juhlijan päällä...
 
ääh älä osta sitä mustaa. sulla on kamalasti kaikkia muitakin mekkoja kaapissas, niin kyllä niistä joku kiva löytyy!
 
Ite ainakin ostaisin sen mustan(kin), koska pikkumustaahan tarvii aina, ja laittaisin sen just jonkun vyön kanssa. Jademekollekin kuiteski voi tulla käyttöä vaikka sitten myöhemmin vaikka, ööh, en tiiä, mutta silti! Sekin on kuitenkin niin ihana, että löytyy varmasti käyttöä!
 
Voisitko tehdä ohjeen miten nuita Konad-kynsijuttuja käytetään? :)Olen lukenu niistä myös Yummy!-blogissa, mutta en silti ymmärrä miten niitä käytetään.
 
laita ihan kiusallaki se jade mekko :D haittaako se jos kaikki tietääki mistä se on, kunhan näytät hyvältä ja kannat kunnialla ;)
 
älä osta uutta! se jadenvärinen sopii niin hyvin sulle eikä mun mielestä se jade ja pinkki mekko näytä edes samoilta.
 
ihanat noi paljettijutskat!
 
OSTA musta mekko, ÄLÄ kuitenkaan palauta jade-mekkoa!!!
 
ei kannata ostaa sitä mustaa! meillä oli just isommalla porukalla pikkujoulut (porukka jotain ~18v) ja ihan tosi monella oli toi mekko... se on kyl kivan mallinen ja nätti, mut vituttaa ku kaikki muutki on tajunnu sen :--D eti mieluummin kaapista joku vähän vanhempi nätti mekko niin ei tuu samanlaista vastaan jonkun heidi klumin päällä ;D murphyn laki...
 
häh no osta uus joku muu
 
no tyhmä! mitä välii tajuuko siitä mistä se on ostettu, se jademekko on paljon nätimpi kun joku tylsä musta:)
 
Osta ihmeessä se musta! Ei hinta kirpaise ja sen verran kivan näkönen hamonen oli että kyllä kelpaisi kaksikin omistaa :)
 
yleensä siitä tulee lopulta ihan failed jos samasta mekosta on kaks väriä, ei sitä toista sitten kuitenkaan tule käytettyä. Musta on paljon monikäyttöisempi :))
 
Luovuutta esiin tyttönen! Oot menossa MUOTIGAALAAN, eikö tuollainen mekko ole aika tylsä vaihtoehto? Nyt saa kerrankin hullutella!

Itse kehottaisin keksimään jotain täysin muuta jo olemassa olevista vaatteistasi. Ja hei, sulta niitä kyllä löytyy, joten eiköhän sieltä nyt jotain pitäisi pystyä kehittämään.

Kävisin kyllä vaihtaas myös ton jaden mustaan joka tapauksessa :-D En tajuu kuinka te tietyt muotibloggarit jaksatte intoilla joistain H&M:n räteistä.
 
laita sen sun sininen seppälästä ostettu samantapainen mekko ! tai sitten liität tuohon nykyiseen H&M:n mekkoon jonkun kivan vyön =)? toivottavasti krriseilyt ei jää viime minuuteille!<3
 
keksi omistas jotain =) !
 
Sun vaatekaapista löytyy varmasti monta semmosta mekkoa joita et muistanut omistavas :) joten eti sieltä joku helmi!
 
älä osta uutta !
ja älä tee liiian nadja-lookia, vaikka se onki kiva:) mut yllätä tyypit siellä olemalla jotain muuta kuin mustamekko-paksuvyö-rusetti-pikkunenlaukku-nadja:)
 
sulta löytyy varmasti kaapista joku paljon parempi mekko kun se musta hennesin ! yhdistä johonkin mekkoosi jotakin kirpparikamaa yms. tyylikästä tai joku oma korusi tai askartelusi, koska tällä hetkellä kaikki kierrätys -ja uusiokama on enemmän kun IN ! ja nadja rokkaa, kiitti ja kuitti
 
Osta musta mekko ! Se malli on niin ihana ja sitte laitat kivoja värikkäitä asusteita niin on ihan täydellinen.
 
Mä ihastuin siihen sun asustekokonaisuusjuttuasiaan mikä sul oli karon ja heidin synttäreillä.

ja oon salee nähny sul jonku täydellisen sinisen mekon... mut mut.. toisaalta pikkumusta on aina pikkumusta, ja voit sen sen takia ostaa, jos et muka mitää mustaa mekkoa omista ja pidät mallista, mutta noissa pileissä musta värit ja kekseliäisyys on se juttu ja sitä mustaa ehk on siel sit aikalailla. värejä rakas värejä!!

-Jaana
 
korjatakseni mahdolliset väärinymmärrykset.

Minun mielestä värit ja kekseliäisyys....

-Jaana
 
ihanat noi kynsikkäät !
 
Moikka!
Jade on ihan yli-yli-yli ihana, mut jos mietityttää niin osta silti se musta koska kyl uskon et sul tulee sille käyttöö ja jos se on niin edullinen! Eihän sitä just sinne kekkereihin tarvii laittaa vaan ihan muutenvaan :)
ja musta jokanen saa ostella NIIN paljon kin haluaa, jos niitä kerran käyttää! Ja voithan sä silti laittaa senkin jonka meinasit, niiku monet onki sanonu, asusteen tekee ihmeitä!

:)
 
mä ostaisin mustan mekon, ja pitäisin sen toisen värisen kans =)
 
ihana asu! mite sä oot tehny noi kynnet? ;o ihanat <3
 
hei nadja, älä ihmeessä osta sitä samaa mekkoa mustana :o vaikka se turkoosi onkin ihan kivajees & väri sopii sulle ihan älyttömän hyvin, niin se näyttää tosi halvalta. :( tuossa turkoosissa se "so special" juttu on just se väri, ei malli tai materiaali..

pikkumusta on kumminkin niin vaatekaapin kulmakivi, että kunnon mekosta pystyy maksamaan enemmänkin kuin sen 20 euroa. :) ja mä oon varma, että tuollainen massamekkoa laadukkaampi pikkumusta maksaa ittensä vielä takaisin - se elää kaikkien ihanien asusteidesi kanssa paljon pidempään kuin tuollainen "kertakäyttömekko". :>

mitä niille boaleggareille muuten kuuluu? :D
 
kaiva kaappii ni sielt löytyy vaik mitä löytöjä! ainaki ku on kyseessä sun kaappi... :D
 
kaivat kaapista jotain ja yhdistät sen hienosti - sen sä ainaki osaat :)
 
älä osta uutta mekkoa! se turkoosi on ihana ja sopii sun ihonväriin niin nätistikki:)
 
just samanlainen ruutupaita,mut ei oo hooetämmältä vaa ellokselta. :--o
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]