Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

obh

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

obh

are you feeling fashionable?

tiistai 15. syyskuuta 2009

 

obh

Pyysitte mua kertomaan lisää pari postausta sitten mainitusta nukkaleikkurista ja koska ilman tätä ei voi elää, päätin tehdä asiasta ihan oman postauksen.Nukkaleikkurilla saa neuleista ja muista kankaista nukat pois vahoingoittamatta itse kangasta. Käyttö on helppoa ja vanhoista vaatteista saa melkeen uudenveroset hetkessä. Ite ostelen kirppikseltä paljon vaatteita, ja moni jäis ostamatta jos mulla ei olis tätä parhausasiaa.

Kyseessä on siis OBH Nordican nukkaleikkuri/nypynpoistaja, ja hintaa tällä on n. 10e. Näitä saa ainakin Stockmannilta ja Gigantista, veikkaan että myös Clas Ohlsonilta, Anttilasta, Sokokselta yms.

Ennen ja jälkeen - kuvat on otettu siitä bikertakkijutusta jonka ostin kirppikseltä sunnuntaina. Ihan järkyttävän nukkasesta vaatteesta sai käyttökelposen parissa minuutissa. En voi muuta kun suositella!

Kommentit:
vau pakko hankkia tommonen verme :o
 
onko tota helppo käyttää?
 
munki pakko!!!
 
en tiedä mikä on vikana, mutta mulla tuo samainen laite tekee abaut miljoona kappaletta pieniä reikiä kun oon kokeillut sitä. :(
 
nadja, ootko sä enkeli vai mikä? ajattelin justiinsa, et olis kiva tietää miten saan nukat pois mun neuleesta. ja eiköhän sulla heti oo tällänen postaus, oot niin IHANA!<3
 
meilläki on tommonen mut se taitaa olla jostai lidlistä yms mut muute samalainen vähä vaa erivärinen:)

se on oikeesti tosi käytännöllinen ! ;)
 
Varsinkin ohkasemman neuleen saa hyvin tuhottua tommosella nypynpoistajalla kun pari kertaa käsittelee. Sehän tietysti nimittäin kuluttaa kankaan pintaa ottaessaan osan siitä pois. Esim villaneuleeseen kannattaa käyttää hellävarasempaa vaateharjaa/samettiharjaa varovasti nypynpoistoon.
 
Aivan loistavaa jälkeä! Toi pelastaisi pari mun kirppiskasassa olevaa juttua ihan sekunneissa.
 
^ ei taida olla kauheen vaikeeta käyttää: laittaa vaa napin päälle ja sitte se alkaa surraa ja eiku poistamaan nukkia poies :--DD
 
En tiedä onko meidän nukkakoneessa jotain vikaa, mutta ei tasan poista yhtään mitään. Murr. Ihan samanlainen se kuitenkin on, mutta en huomaa nukkaisissa vaatteissa mitään eroa.. :(
 
waaau, meen ostaa tollasen nyt kyllä=)
 
Mulla on ihan samanlainen ja hyvin toimii kyllä, mutta täytyy varoa ettei paina liian kovaa ja pitää sen liikkeessä koko ajan. Lisäks kankaan pitää olla tasasella alustalla, eikä sitä saa venyttää liikaa. Muuten saattaa tulla reikä... Omani ostin muuten ihan Anttilan joulualesta.
 
Oijoi pitäisiköhän hankkia tuommoinen ;) Saako tolla nukan pois neuleista/villavaatteista?
 
hheii, eikös ollukki eetusi tännään iltalehessä? (=
 
Oho, en tiennytkään että tuollaisia on olemassa! Pitääkin testata.
 
harmittaa ku noit oli lidlis vähän aikaa sit jotain 4 e tsibale enkä kerenny ostaa =(
 
Oho :O Toi on pakko saada!
 
wau!=)
 
Tollanen ois kyllä ihan must.
 
Hämmästyttävää! Tuolla kun saisi nukat nypittyä kärsineistä villatakeista, niin olisi hallelujan hoilaamisen aika. :--D
 
mun on pakko hankkia tollanen, siinä lisääntyis samalla meitsin kirppariostelu! :D
 
Varoituksen sananen omassa blogissani tuosta vehkeestä.. ;)

http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2009/06/ratkennut-mysteeri.html
 
Vau! Pakko saada. Mulla kun vaatteet nukkaantuuu huolestuttavan nopeasti.
 
Vau! Pakko saada. Mulla kun vaatteet nukkaantuuu huolestuttavan nopeasti.
 
Se on nukkanyppyri. >:( :D
 
meillä on joku lidlin nukkaleikkuri :D se on muuten tosi hyvä, mut se tukkeutuu välillä, jos on joku isompi tommonen nyppyjuttu, aargh
 
Ihan mahtava! En oo tiennyt että noi toimii noin hyvin :) Pakko ostaa.
 
Kiitos Nadja todella paljon noista havainnollistavista "ennen & jälkeen" -kuvista. Nukkaleikkuri pääsi nyt kyllä munkin ostoslistalle. :)
 
mulla on samanlainen :D löytyy myös halpahalleista pohjoissuomesta.oisko ollu hintaa just joku 8,90€ että ei ihan kauheen kallis.
 
OHO ! luulis että noi olis paljon kalliimpia ! :o
 
toi on kyllä harvinaisen kätevä varsinkin villakangastakkeihin. omani ostin clas ohlsonilta, eli kyllä sieltäkin löytyy:)
 
wau!!!
 
miten toi on noin halpa? pääs kyllä ostoslistalle!
 
Ehdottomasti hankittavien listalle meni tämä ;)
 
toi on maailman paras laite!!!!
 
Omg tollanen on pakko saada! :0 :D Kiitos tästä vinkistä!
 
ÄLKÄÄ oikeesti ostako noita jos haluatte pitää vaatteenne ehjinä! Mä hajotin monta arvokasta vaatettaa ennen kuin tajusin että vika on tuossa pirun keksinnössä. ARGH.
 
Munki on pakko saada tollanen! Onko tota helppo käyttää?
 
Hei vähänkö upee ja kätevä. ;o Ps. pakko saada! Tota onks tota helppo käyttää vai tekeekö toi jtn esim. reikiä vaatteisiin jos ei osaa käyttää sitä kunnolla?
 
EIKÄ voiks toi olla totta :DDD mä hankin
 
Meillä on kotona kanssa se Lidlin versio ja oon saanut pilattua pari neulepaitaa sillä. s: En sitten tiedä olenko painanut liikaa tms, mutta reikiä on tullut. /:
 
Toimii! Näinköhän toikaan bikeri olis ollu myytävänä, jos sillä myyjällä olis ollu nukanpoistaja? ;)
 
omistan samanmoisen, aivan ihana kapistus <3
 
muuten hyvä mutta ohentaa vaatetta jonkin verran joka käyttökerralla !
 
VAU HETI HUOMEN STOKKALLE OOO:
 
Toi vois oikeesti olla aika hyödyllinen. :D koska mun vaatteilla on tapana nukkaantua ihan jostain kumman syystä jopa uutena vaikka en ole edes vielä ehtinyt pestä niitä! :(
 
Meilläki tollanen mut joku pili pali mut sekin kylläkin hyvin toimii ;)
 
vannon saman laitteen nimeen. on todettu TODELLA tehokkaaksi! reikiä minullaki joskus on tullut jos olen liian agressiivisesti painanut liian ohutta materiaalia, mutta se nyt on taas ihan oma vika.
 
...kaiken lisäksi nukan poistaminen on äärimmäisen nautinnollista, kun näkee miten nukka vaan häviää, ja lopuksi voi tarkistaa saaliin säiliöstä! :D

clas ohlsonilla on tosta samasta joku erimerkkinen versio, maksoi 8,90€.

ja toi on kyllä superhelppo käyttää.

ohuisiin vaatteisiin tulee kyl helposti reikiä, jos ei asettele kangasta suoraan.
 
Herranjestas! Kaikkea sitä nykyäänkin on keksitty! :D
 
Oijoi, vähän kätevän kuulonen! Eikä ees kauheen kallis. Pitää varmaa ostaa jossain vaiheessa. :>
 
AAAAA haluun tollasen!!
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]