Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

baby you got me all wrong

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

baby you got me all wrong

are you feeling fashionable?

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

 

baby you got me all wrong

Edelliseen postaukseen tuli pari kommenttia mun loukkaavasta kielenkäytöstä. Oon aina pitäny itteäni suvaitsevaisena ja semmosena joka ei pilaile toisten ihmisten kustannuksella, mut oon näköjään ollu väärässä. En osannu ajatella että joku loukkaantuis mun mukahauskasta lauseesta, koska ite oon niin tottunu kuulemaan haukkuja ja negatiivisia kommentteja ihonväriini liittyen, että ajattelin että muutkin ihmiset on tottunu vähän rumemminki ilmastuihin asioihin. Huoh ku en osaa selittää kunnolla mitä tarkotan, mut pointti on se, ettei mulla oo mitään cp-vammasia vastaan ja oon tosi pahoillani tyhmistä sanomisistani! Anteeks :(

Mut siirrytäänpäs eteenpäin.
Olin perjantaina Lauran kanssa UFFishoppailemassa ja mukaan tarttu tämmösiä juttuja:



Liila kasarikammotus joka näyttää tosi epämääräseltä henkarissa, mut on oikeesti tosi kiva. Hintaa oli huimat 2euroa.





Niittivyö oli euron.

Käytiin myös hennesissä josta löyty ihana löllöpaita n. 10eurolla.



Se pääsi heti käyttöön koska eksyttiin vahingossa baariin muutamalle.



Mulla oli päällä sen uuden paidan lisäks vetskarihame ja ite tuunatut niittiballerinat. Kädessä kulki jätticlutch.

Perjantaina postisetä toi mulle ebayostoksia



Ihanat korallinväriset jättikorvikset oli postikuluineen 1,80e



Niitten myötä mun korvakoruruukku pursuaa yli. Ajattelin sen kunniaks varata kirppispöydän kesäkuulle, mut palataan siihen sitte myöhemmin ku saan jotain aikaseks :D



Toinen postisedän tuoma ebayostos oli Topshopin kasarijumppaleggingsit jotka oli postikuluineen n. 20e. En oo vielä ihan varma että pidänkö vai myynkö noi, koska rakastan niin kovasti mun liiloja että noille ei välttämättä löydy käyttöä.



Eilen ja tänään oon hengaillu kotivaatteissa (kävin kaupassa yöpaidassa :D), joten viimesin asukuva on perjantailta.



Nahkatakki ebay
Ruutupaita Gina Tricot
Vetskarihame ebay
Kengät ebay
Laukku kirppis
Kangaskassi Melodica



Nomnom noi kengät on rakkautta!

ps. Askartelin eilen Lauralle ja itelleni niistä kirsikkaponnareista korvikset..


Kommentit:
Ihanaa että otat vastuun sanomistasi (sitä kun ei moni bloggari tee). Kaikkea hyvää sinulle ja elämällesi<3
 
Kauhee, en ees huomannu tuota sun sanontaa ennenku nyt luin tästä uudesta postauksesta. Eli niin sitä turtuu sanontoihin...ei tulis mieleenkään, että vaikka juuri sinä jotenkin halveksisit vammaisia. Sanonnat on jossain nii syvällä meissä, valitettavasti.
 
Pikkumummelin anteeksipyyntöpostaus<3 Voisitko tehdä muuten videopostauksen ? :-) Ja haluisitko linkittää mulle sen viime videpostauksen, ku oon niin kökkö etsimään?
 
Munkin naama vääntyi vähän ikävästi, kun luin tuon cp-vammais jutun. Mut kuitenkin hyvä kun pyysit anteeks tällee hyvin ja tosissas, jotkut kun ei sitä tee ==/
 
Onpas herkullisen väriset noi uudet korvikset. Mulla on samanlaiset rinkulta mustana h&m:ltä. Tahtoo kans lisää korviksii :D
 
Tosi mahtia, että pyysit anteeksi noin vuolaasti! Saat varmasti kaikki cp-vammasuudesta tuohtuneet anonyymit taas puolelles:) Nadja oot kuningatar!
 
hahaha, ostin ihan samat korvikset tänää kirpparilta ja tein just postauksen mis ne on! SAMIKSII TAAS! <3 :D
 
hahahah hajosin tolle viimeselle kuvalle ku toi kirsikkakorvis näyttää takaapäi iha majavalta! :D
 
Voin ostaa nuo sun leggarit, ne on ihanat :D:D
 
Mäki toivoisin videopostausta :-) Olit niin söpö ja ihana pikkupulla siinä viimeks :D aww nadja <3<3
 
videopostaus olis hubaa! :D
 
Taas tissuttelemassa :D Ahaa :):) Jooo videopostaus ois ihana<3 Söpöilit siinä viimeksi,pusuja<3
















XOXOXOXOXXOXOXOXOXOXOOXOXXXXX
 
Voit pitää jatkossaki itseäs suvaitsevaisena, sillä yks cp-kommentti ei oikeastaan merkitse mitään. Kyllä sullakin on välillä oikeus olla vähän ilkeä (vaikka nyt sitten vammasille:D), sen verran kovaa kommenttia ihon väristäs sait nimittäin muutama postaus sitten. Naurettavaa, että ihmiset on ihan omg, jos suomalainen saa lapsen tummaihoisen kanssa ja lapsesta tulee vähän erivärinen. Mun mielestä rasistianonyymien jos joittenkin pitäis tässä kattoa peiliin! Tsemppiä sulle Nadja:-) Oot kaunis ja ihana tyttö<3 Ps. videopostaus ois luv.
 
Nyt on oikea hetki videopostaukselle. Nytnytnytnyt, naaaadja sun pitää tehä semmonen =)=)=) välittömästi!
 
Mäkin vähän ihmetteln tuota cp-vammais sanontaasi, mutta hyvä kun korjasit. Nyt on taas huomattavasti erilaisempi käsitys susta. :) Tuskin tahallasi halusit ketään loukata, mutta mietihän nyt vaikka joku letkauttaisi tyyliin, että "apua näytän ihan tummaihoiselta." Varmaan tajusit pointin. Olet kuitenkin varmasti suvaitsevainen ihminen. :)Ja tosi hienoo, että pystyy pyytämään anteeks ja pahoittelemaan sanomisiaan. Se on hyvää nöyrää asennetta. :)
 
apuaaa :D Mistä oot saanu noi nappikorviksen taustat? Ite oon kauhee tuunailija mut mistään ei löydy nappikorviksen taustoja :<

ps. söpöt korvikset<3
 
hei voisitko kertoo miten rahaa voi siirtää omalta pankkitililtä paypalin tilille:o siellä näkyy pankin nimi ja tilinumero,mutta onko se id-juttu sitten viite?en pystynyt ainakaan sillä mitään rahaa siirtämään:o
 
jöööö. iha semiokei anksti postaus. oon vähän nadja ekaks haukun cp-vammasii, mut sit mun ihkut fanit ei tykkääkää must ni täytyy ruvet esittämään jottai vitun tekopyhäää. mut paras keino saada fanit taas puolel on kyl toi perus ANGST. se toimii aina, kuten huomatttiin taas tässäkin. oot nii daaaa vitun mulkku.
 
Hei mist saa tollasii korvakorun teko-osia:D tai noit tiiäks, mitkä olit laittanu noihin kirsikoihin!?
 
jöööö. iha semiokei anksti postaus. oon vähän nadja ekaks haukun cp-vammasii, mut sit mun ihkut fanit ei tykkääkää must ni täytyy ruvet esittämään jottai vitun tekopyhäää. mut paras keino saada fanit taas puolel on kyl toi perus ANGST. se toimii aina, kuten huomatttiin taas tässäkin. oot nii daaaa vitun mulkku.

- Anteeks mut kukakohan se tässä mulkku on? Nadjahan oli vain rohkea ja korjas tyhmän möläytyksensä, sä taidat olla ite cp-vammainen, kun et voi ymmärtää!! Raivostuttaa sunlaiset idiootit.
 
Aaa, piti muuten sanoa, että kyllä määkin sanon monesti itteäni cp-vammasen näköseksi. Minkäs sille mahtaa, jos meissä on samaa näköä. Totuuksiahan tässä vaan puhutaan :D Tätä ei ilmeisesti kannattais myöntää täällä, mutta mulla on muutenkin tapana sanoa ystäviäni urpoiksi ja jos ne on liian ruskettuneita sanon niitä neekereiksi. Kaikella rakkaudella tietenkin :) Mulla on ystävä, joka on aikalailla ihonväriltään samaa luokkaa sinun kanssa ja se aina alkaa humalassa haastamaan riitaa kaikkien kanssa, että "haukutko mua neekeriksi" ja se on sen huumoria :D Mun mielestä saa sanoa ihan mitä vaan, niin kauan kuin kaikki osapuolet tietää että tarkoitus ei ole halventaa ketään vaan vain vitsailla, eikä kenellekään jää paha mieli. Kyllähän ihmiset vitsailee pahemmillakin asioilla joka päivä. Tietty näin netissä kaikki ei tunne sinua, eikä tiedä millainen huumorisi on ja millä äänenpainolla ole tarkoittanut minkäkin asian, niin helppohan se on ymmärtää väärin (tosin moni varmasti ymmärtää ihan tahalleenkin väärin, se se sitten on ärsyttävää). Elekää ihmiset olko niin tosikkoja!
 
Joo no minäkin taisin suivaantua VÄHÄN liikaa tuosta cpletkautuksestasi :D KAIKKEA HYVÄÄ!<3:):)
 
JEEE, noi korvikset on kivat :))))
 
kivat korvikset tuli (:
 
niino mullaki on tapana aina sanoo itteeni tai muita cp-vammasiks :< vaikka mulla ei todellakaan oo mitään vammasia vastaan, mutta se on vaan sellane sanonta. esimerkiks mun tosi hyvän ystävän sisko on vammanen ja sitten kun sanon itteeni vammaseks ja sillee ni tuntuu et loukkaisin sitä vaikka tarkotukseni ei todellakaan olisi! mutta kaikki mun tutut tietää et mun jutut on vähän tyhmii ja ymmärtää etten tarkota sillä mitään!

en edes kiinnittäny mitää huomiota tohon juttuun, vaan lähinnä se nauratti :D anteeks. ja kyllä mä ainakin tiesin että sun tarkotuksena ei ollu loukata ketää! ja kuten sanottu on sustaki tehty ilkeetä kommenttii!! erilaisuus on aina hyvä asia ! ja tää ei ollu mitenkä loukkaus ja sillee :D kaikkee hyvää sulle ! ja hyvän kun otit asian puheeks!
 
Noi sun UFF löydöt on kyllä aivan mahtavia! Oon aina aivan totaalisen kade niille, jotka osaa löytää jokseenkin romppeen seasta oikeita aarteita.=) Itse vielä harjoittelen.. Kun tulen käymään kesällä Helsingissä, on taattu että käyn Kampin UFFllä! Ainakin kahdesti :-) Muutenkin blogisi on mielestäni aito ja hyvä!
 
mummofani: ajattelin että anteekspyynnön paikka oli ihan kohillaan, koska tälleen netinvälityksellä tulee niin helposti väärinkäsityksiä..
kaikkee hyvää sullekki :D

anonyymi: niinpä! en mä osannu yhtään ajatella :D
muutenki tuntuu, että bloggaajien pitäis miettiä jokasta sanaansa tosi tarkkaan, koska aina joku vetää herneen nenään.

anonyymi: täältä löytyy se videopostaus :)

anonyymi: :)

aana: ooh, mustat vois olla myös tosi kivat! :)

miu: haha en ooooooo :D

taru: iik voi ei :D olit tehny taas ihan liian hyviä löytöjä!

eemi: hahahahahahha mulla kesti hetki tajuta että miten se muka näyttää majavalta, mut nyt ku tajusin nii hgjhgewoghwgh :DD

elina: en oo vielä ihan varma että myynkö :D mut ilmottelen täällä :)

laura: ite oot pikkupulla <3

anonyymi: katotaan jos saan videokameran lainaan :)

lolol: pusuja takasin <3

rosa: kiitos kommentista. oot ihana <3

aurora: :DD

anonyymi: mä kohauttaisin vaan olkiani (siis olkapäitä, en rehuja :D) jos kuulisin tommosen kommentin. yhen ihmisen tyhmistä sanonnoista ei pidä suuttua niin verisesti :D

anonyymi: niitä saa askartelukaupoista, esim. sinellistä tai sinooperista :)

hihii: ei sun tarvii siirtää :D ku se kortti on kytkettynä siihen paypaliin, niin sit vaan klikkaat "pay now" tms :D

anonyymi: mahtava analyysi! on tosi kiva ku tunnet mut ja tiedät että olinko oikeesti pahoillani vai esitinkö vaan <3<3<3

anonyymi: askartelukaupoista :D

anonyymi: hahah oot hassu :D

elina: no niinpä :D jotkut ihmiset vaan ottaa kaikki läpällä heitetyt jutut vakavasti.

anonyymi: :)

laura: nii on! mut mä ehin jo rikkoa omani :D

vviivy: kiitti :)

anonyymi: kaikkien tän blogin lukijoiden pitäis tietää ettei mun juttuja kannata aina ottaa niin vakavasti :D hyvä että sä ymmärrät ja silleen :)

viivi: suosittelen käymään siellä, ehkä jopa kolmesti ;)
ja kiitos <3
 
"mä kohauttaisin vaan olkiani (siis olkapäitä, en rehuja :D) jos kuulisin tommosen kommentin. yhen ihmisen tyhmistä sanonnoista ei pidä suuttua niin verisesti :D"

Niin mutta ymmärräthän sä sen, että ei kaikki pysty ottamaan asioita "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos-asenteella." Jotkut voi hyvinkin ottaa itteensä ja pahoittaa mielensä tuollaisesta pienestä heitosta, vaikka ei sillä pahaa tarkoittaisikaan. Me ollaan kaikki erilaisia. :)Joo tiedetään turha haloo taas nostettu mitättömästä heitosta, mutta kannattaa kuitenkin aina vähän miettiä sanomisiaan, varsinkin, kun julkisesti niitä viljelee.
 
ei ku siis mulla on visa electron nii enhän mä voi liittää sitä korttii siihen paypal-tiliin?:O oon ihan sekaisin tän koko jutun kaa:D kiitti ku jaksat auttaa!
 
miten sä aina bongat ebaysta noin kivoja juttuja?? blaaaah mäki haluun :D:D
 
anonyymi: todellakin ihan turha haloo. teistä jokanen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä sanonu jotain tyhmää jota on katunu myöhemmin.

hihii: sun pitää pyytää että pankkivirkailija laittaa sun visa electronin "internetmaksukelposeks" tai jotain (sen voi kuulemma tehä nettipankissaki) ja sen jälkeen visa electron toimii paypalissa.
toivottavasti musta on apua :)
 
sick individual: no emmätiiä, vahingossa :D
 
katoin ekasta kuvasta et HERRAJUMALA OOTKO SÄ VOINU LIHOA VIIME POSTAUKSESTA NOIN PALJON mut se oliki toi laukku :DDD
 
Ihana nuo punaset ballerinat! Aww, mistä sä oot hankkinu tommoset? mäki haluan, oon niin hiton kauan metsästäny punasia, mutta nyyhq ku missään ei oo. ;<<<
 
niiiiiiin kiva asu sulla taas <3__<3
ja nuo ostokset ääää oon kade :<

ps oot ihana !
 
ihanat korvikset ! mistä oot ostanu noita nappikorvisten piikkejä (mitä nyt onkaa:D) mä oon kattonu kaikkialta enkä koskaan löydä :<
 
heeei mulla on tuo sama Pola:n kasarikammotus räikeän pinkkinä ! Aivan huikea tamine highwaistin pariksi :)
-piret
 
paljonko maksoit niistä? voidaanko esim harkita vaihtoa? nimimerkillä vihaan liilaa :D
 
näytät vähän siltä ketä laulo uroviisuissa sen united kindomin biisin.. eli tolta http://wiwibloggs.files.wordpress.com/2009/04/jade1.jpg
 
siis euroviisuissa Osaankirjottaa.com
 
Voi ei, mä arvasin heti ku luin tota edellistä postausta että jotkut hönöt anonyymit tulee huutelee tosta cp-ilmasusta :D

Noi leggarit on tosi söpön väriset mut mihin ihmeeseen noi voi yhdistää? :D
 
Oho, aivan uskomaton löytö toi paita UFF:lta! Nice (:
 
Rosa sanoi...
Voit pitää jatkossaki itseäs suvaitsevaisena, sillä yks cp-kommentti ei oikeastaan merkitse mitään. Kyllä sullakin on välillä oikeus olla vähän ilkeä (vaikka nyt sitten vammasille:D)-



En tarkoita tätä kommenttia suoraan Nadja sinulle, mutta haluan kommentoida tätä älykästä, jos vaikka sattuu lukemaan tämän. Ensinnäkään kellään ei ole _oikeus_ olla ilkeä. Mielstäni oikeus on niin väärä sana kuvailemaan tuota. Ja varsinkaan kellään ei ole oikeus olla ilkeä kellekään ihmiselle (tai ihmisjoukolle) vain siksi, että hänelle itselleen ollaan oltu ilkeitä. Tuolla tavalla se paha lähtee liikkeelle!

Oli uskomattoman väärin, että Nadja sai kuulla ihonväristään negatiivistakin kommenttia muutama postaus sitten, mutta se ei _oikeuta_ olla ilkeitä kellekään. Nadja on varmasti kohdannut kiusaamista ja niin ovat vammaisetkin. Enkä usko, että Nadja haluaa tuottaa samanlaista mielipahaa kellekään, jolla on vamma tms, kun itse tietää miltä kiusaaminen ja nälviminen tuntuu. Että kiusaajatkin voivat mennä itteensä ja etsiä sisimmästään sen empatiakyvyn.

Nadja kannattaa varmaan oikeasti miettiä sitä kielenkäyttöä. Ymmärrän, että tuo CP-vammainen -kommentti on sanonta, mutta sanonnoistakin voi päästä eroon.
Sitä vain ei pysty sanoin kuvailemaan miltä tuntuu kuulla tuollaista kielenkäyttöä, jolle sitten _nauretaan_, kun aihe on itselle henkilökohtainen.

Mutta mutta. Virheitä kaikki tekee, enkä sillä tavalla mollaa tai mitään. Ja anteeksipyyntö oli jees. :) Vuodatuskommentti taas kerran.
 
No voi hyvänen aika, jokainen rivinkin tätä blogia lukenut ymmärtää, ettet todellakaan tarkoittanut sitä juttua loukkauksena CP-vammaisia kohtaan. Jotain rajaa, vammaisuuteen liittyvän yliherkkyyden voisi kohdistaa jonnekin, missä sille olisi aiheita eikä tänne, mistä syntyy jotain totaaliturhaa moralisointia ihan väärään kohteeseen. No, joka tapauksessa, mun arvostus sua kohtaan kohosi entisestään, hienoa että otat vastuun teoistasi, vaikken tällä kertaa todellakaan edes näe siihen aihetta. Sitäpaitsi, se että tänne tunkee nalkuttamaan jostain tällaisesta asiasta kertoo siitä, ettei valittaja suhtaudu CP-vammaisuuteen niin neutraalisti, että ohittaisi tällaisen asian, koska CP-vammaisuus ei ole mikään iso juttu! Odotan vain sitä päivää kun joku heppahullu tulee valittamaan sydän itkien verta kuvatekstistä jossa lukee "Näytän hevoselta", kuinka joku SAATTAA loukata niin jaloa eläintä!! Ja siis tämän sepustuksen tarkoituksena ei ollut verrata vammaisia eläimiin :D vaan sanoa että ei se ole mikään megalomaanisen iso juttu! Elämässä on tärkeämpääkin kuin jostain tällaisesta valittaminen, päääskääää yli!
Kukaan ei varmaan saanut mitään selvää romaanistani mutta anyway pikkuveljenikin on CP-vammainen, eli en ole mikään ignorantti tai välitön asian suhteen, olen sujut sen kanssa. Imeisesti ainoana täällä. Muttajoo, kaikkea hyvää sulle (: olet ihan feivörittibloggari :>
Ja muuten, pikkuveljeni on
Ja pakko vielä lisätä, että pikkuveljeni sattuu olemaan CP-vammainen ja olen muutenkin ollut heidän kanssaan koko elämäni paljon tekemisissä, joten kun tässä puhun näin CP-vammaisia kohtaan megalomaanisen halventavasti
 
"Ja pakko vielä lisätä, että pikkuveljeni sattuu olemaan CP-vammainen ja olen muutenkin ollut heidän kanssaan koko elämäni paljon tekemisissä, joten kun tässä puhun näin CP-vammaisia kohtaan megalomaanisen halventavasti"

urgh argh unohdin poistaa ton lopun.
 
"Niin mutta ymmärräthän sä sen, että ei kaikki pysty ottamaan asioita "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos-asenteella"

Pitäisin henkilökohtaisesti hyödyllisempänä sitä, että ihmiset vähän harjoittelisivat kyseistä asennetta varsinkin tällaisissa tilanteissa, missä ei ole mitään tarvetta tällaisen show'n nostamiseen. Ja ihan niinkuin Nadja voisi bloggarina joka ikistä sanaansa miettiä sen vuoksi, ettei nyt joku nyt vaan missään nimessä mene siitä loukkaantumaan. Propsit sulle Nadja, kun suhtaudut näihin yliherkkiin skitsoilijoihin niin ymmärtäväisesti. Ja siis miten IHMEESSÄ et muka tunne suunnatonta tuskaa sydämessäsi huomatessasi jonkun kuvatekstinä "Näytän tummaihoiselta"? Ihmeellistä. Minä ainakin loukkaantuisin sydänjuuriani myöten, jos joku vaikka kehtaisi sanoa näyttävänsä aasialaiselta, puoliksi japanilaisenahan minulla on siihen oikeus, hah!
 
"Rosa sanoi...
Voit pitää jatkossaki itseäs suvaitsevaisena, sillä yks cp-kommentti ei oikeastaan merkitse mitään. Kyllä sullakin on välillä oikeus olla vähän ilkeä (vaikka nyt sitten vammasille:D)"

Fiksun ihmisen puhetta kannustaa antamaan takaisin tuntemattomille itseään kohdanneet vääryydet? Mun mielestä on väärin jos tämän blogin pitäjä on saanut kokea kiusausta, se on väärin jokaista kohtaan koska kukaan ei sitä ansaitse. Mutta tosiaan toi cp-vammaisuus ei ollut nätisti sanottu, vaikka ymmärrän nyt tämän postauksen kautta että se oli huumoria..

Kehottaisin vain ihmisiä miettimään niitä "homo", "neekeri", "vammainen" sanojen merkityksellisyyttä. Hävettäisikö jos vitsailet vaikka noilla sanoilla ja vieressäsi istuukin henkilö jota asia koskettaa? Kaikkea ei ehkä aina kannata sanoa vaikka jokaiselta joskus sammakoita pääsee, tuollaiset sanonnat vain kuulostavat ikäviltä joskus. Minusta tuollaiset ymmärtää vielä teineiltä, mutta itseni on kasvatettu toisin enkä siksi koskaan voisi sanoa, että "näytän ihan cp-vammaiselta". Koska miltä minusta tuntuisi, jos joku sanoisi että, "näytän ihan tuolta X:ltä (minulta)", tjs.. Siis jos minulla olisi vaikka arpi naamassa ja jotkut käyttäisivät aina "arpinaama" sanontaa.

"Minttu sanoi tämän tyylistä, että "valittaja ei suhtaudu cp-vammaisuuteen neutraalisti, eikä se ole edes iso juttu"

Niin ei se olekaan, mutta mieti yksi asia. Haluaisitko sinä itsellesi jonkin vamman, vai olisitko ilman jos saisit valita? Vastaus on varmaan aika selvä ja tiedätkin aiheesta koska se koskettaa läheltä. Moni muukin luopuisi jostain vammastaan tai virheestään, josta vaikka jotkut saattaisivat haukkuakin. Ei toki tarvitse suurennella asian merkityksellisyyttä, minulle tuo asia silti vain kuulosti ikävälle.

Kauhea vuodatus:) Minusta on kuitenkin hienoa että Nadja pyysi anteeksi, sillä ei täällä netissä aina ymmärrä miten mikäkin on tarkoitettu. Tytöllä on kuitenkin suora selkä eikä varmasti tarkoittanut pahaa ja se on pääasia. Kiitokset Nadjalle siitä, pisteet nousi:) Hienoa että ymmärrät ja otat vastuuta!
 
Ai niin vielä..

"Pitäisin henkilökohtaisesti hyödyllisempänä sitä, että ihmiset vähän harjoittelisivat kyseistä asennetta varsinkin tällaisissa tilanteissa, missä ei ole mitään tarvetta tällaisen show'n nostamiseen. Ja ihan niinkuin Nadja voisi bloggarina joka ikistä sanaansa miettiä sen vuoksi, ettei nyt joku nyt vaan missään nimessä mene siitä loukkaantumaan. Propsit sulle Nadja, kun suhtaudut näihin yliherkkiin skitsoilijoihin niin ymmärtäväisesti."

No hei.. Jos kukaan ei korvaansa lotkauta ja kaikki puhuisi miten lystää, niin minkähänlaista kielenkäyttöä olisi jokapaikka täynnä? Joskus tosiaan on parempi sulkea korvat, joskus asioihin kannattaa puuttua ja esim. ilkeitä tapoja yrittää kitkeä, sillä haluammehan kaikki että meitä kohdellaan niin kuin itsekin kohtelemme muita:)
Joskus ehkä on vain hyväkin asia puuttua, jos sillä voi edistää jotain, esim. ettei joka teini ota nadjasta mallia ja ala viljelemään jotain sanontaa:) Siis näin kärjistettynä, ei Nadjalle mitenkään pahana:)

Tottakai ei kaikkia voi miellyttää eikä pidäkään, mutta hyvät käytöstavat olisi kiva muistaa:) Eikä se ole mahdotonta..
 
Joo videopostaus kehiin! :)
 
Mulla on sulle haaste:)
 
Ooi!!! Ihanat nuo korvikset♥ *kade*

Onnistut aina löytämään ihania kirppislöytäjä--- oon vähän miettinyt, kun ite oon niin huono sillä saralla! Tulin siihen tulokseen, että sulla on pakko olla tosi hyvät kirppikset ja sitten joku kuudes tai seitsemäs aisti niissä jutuissa. Muuta selitystä ei ole

...tai sitten itse olen oikeasti surkkea kirppistelijä!
 
mun mielestä toi cp-vammainen -juttu on tietyllä tavalla aika huvittava. kaikki sanovat olevansa vammasia (kumma toiminta)/homoja (naismainen toiminta)/neekereitä (tajuton rusketus) puhuessa, ja sitten kun sinä satut sen kirjoittamaan, niin syntyy joku kamala meteli. ehkä mulla on se, mitä säkin sanoit, että kun itse on erilainen, niin on tottunut siihen ihan eri tavalla... kyllä mä nykyään käytän itsekin itsestäni välillä ilmaisua ählämi, kebu, jne : D silloin niiden merkitys muitten käyttämänä muuttuu, kun sen hyväksyy. tässä tietysti näkyy se, että kaikkea, mitä sanoo, ei voi suoraan julkisesti kirjoittaa...
 
Voi luoja miten suuri haloo tosta sun cp-vammais lauseesta tuli.. Ihmiset hei ei kaikkii tarvi ottaa niin tosissaan! Kyllähän tollasta kaikkialla muuallakin NÄKEE ja KUULEE koko ajan.. ja ne jotka rupes haukkuu Nadjaa siitä, on varmana itsekin sanonut jotain tuollaista mutta ei vaan ole välttämättä puhunut vammaisista -.-että ajatelkaa vähän muutenki ennen ku rupeette aukoo päätänne ja vetää herneitä nenäänne tuollasesta! Mutta en silti kannata sitä että joku KoKo ajan puhuu silleen.. se on asia erikseen.
 
Miksi kaikkien pitää jauhaa tota samaa cp-vammais juttua? Vanha juttu jo ja se asia on jo korjattu niin olkaa jo hyvät ihmiset hiljaa!

ps. Hyvä postaus taas kerran :)
 
Asioista saa keskustella.
 
"Ihmiset hei ei kaikkii tarvi ottaa niin tosissaan! Kyllähän tollasta kaikkialla muuallakin NÄKEE ja KUULEE koko ajan.."

Niinhän sitä näkee ja kuuleekin. Mutta se on väärin. Miksei siis vääryyteen saisi koskaan puuttua? Vain siksi "koska muutkin tekevät/sanovat niin"? Jos asioihin ei koskaan puututa ja kommentoida, niin eihän ne koskaan lopukaan.

Minä otin asian tosissani. En syyttele ketään sormella, en heitä ketään kivillä heidän sanomisistaan, en verisesti loukkaannu, en menetä yöuniani. Mutta otan asian tosissani. Onko se muka niin huono juttu?
 
Täällä ilmoittautuu yks sun vakiolukija ! Myönnän, että aluksi tää blogi oli siinä "ihan kiva"-kategoriassa, mutta nyt pidemmän aikaa lueskeltua oot kyllä noussu mun lempibloggariksi. Sun tyylitaju on pettämätön ja persoonallinen ja vaikutat myös todella kivalta ja aidolta tyypiltä :) Jatka vaan samaan malliin, pus<3

xoxo, emiliaaa
 
Mielestäni jokainen, joka arvostelee yhtä pikkumokaa vois katsoa peiliin. Etkö koskaan ole itse haukkunut/arvostellu lihavia, eri värisiä, vääräsäärisiä, hörökorvasia, kierosilmäisiä, itä-helsinkiläisiä, kermaperesitä, hippejä, vanhuksia, teini-äitejä, ruotsalaisia, ...lista on lopuston.
 
"Pitäisin henkilökohtaisesti hyödyllisempänä sitä, että ihmiset vähän harjoittelisivat kyseistä asennetta varsinkin tällaisissa tilanteissa, missä ei ole mitään tarvetta tällaisen show'n nostamiseen. Ja ihan niinkuin Nadja voisi bloggarina joka ikistä sanaansa miettiä sen vuoksi, ettei nyt joku nyt vaan missään nimessä mene siitä loukkaantumaan. Propsit sulle Nadja, kun suhtaudut näihin yliherkkiin skitsoilijoihin niin ymmärtäväisesti."

"No hei.. Jos kukaan ei korvaansa lotkauta ja kaikki puhuisi miten lystää, niin minkähänlaista kielenkäyttöä olisi jokapaikka täynnä? Joskus tosiaan on parempi sulkea korvat, joskus asioihin kannattaa puuttua ja esim. ilkeitä tapoja yrittää kitkeä, sillä haluammehan kaikki että meitä kohdellaan niin kuin itsekin kohtelemme muita:)
Joskus ehkä on vain hyväkin asia puuttua, jos sillä voi edistää jotain, esim. ettei joka teini ota nadjasta mallia ja ala viljelemään jotain sanontaa:) Siis näin kärjistettynä, ei Nadjalle mitenkään pahana:)"


Voi tsiisus, mun koko jutun pointtihan olikin se että tällaisen kritisoinnin voisi kohdistaa sinne missä sille olisi oikeasti tarvetta!
 
"Minttu sanoi tämän tyylistä, että "valittaja ei suhtaudu cp-vammaisuuteen neutraalisti, eikä se ole edes iso juttu"

"Niin ei se olekaan, mutta mieti yksi asia. Haluaisitko sinä itsellesi jonkin vamman, vai olisitko ilman jos saisit valita? Vastaus on varmaan aika selvä ja tiedätkin aiheesta koska se koskettaa läheltä. Moni muukin luopuisi jostain vammastaan tai virheestään, josta vaikka jotkut saattaisivat haukkuakin. Ei toki tarvitse suurennella asian merkityksellisyyttä, minulle tuo asia silti vain kuulosti ikävälle."

No voi hyvänen aika. Miten se, etten mitenkään koe mitään erityistä halua vaikka halvaantua, liittyy mihinkään? Tekeekö se minusta kyvyttömän kritisoimaan aihetta, koska en henkilökohtaisesti tiedä miltä kyseinen vertaus tuntuu?
Suurentelet koko ajan kyseistä juttua --miltäköhän mahtaa CP-vammaisista tuntua kun tällaista vertausta pidetään moraalisesti niin suunnattoman kauheana (en puolustele sitä, arvostelen Nadjan naurettavan megalomaanista kritisointia), mutta jos jonkun kuvatekstinä lukisi "Hyi näytän ihan valkoiselta", sitä ei juuri kukaan koe loukkaavaksi? Tiedätkö aivan omasta kokemuksesta, mitä CP-vammaiset tästä ajattelevat vai aloititko moralisoinnin yksinkertaisesti oman tekopyhyytesi vuoksi?
 
moi! eksyin tänne sun blogiin ja huomasin siinä sun korviksien seassa semmoset marilyn jutut! :) onko ne korvakorut kanssa (luulen että on,mutta kysynpä kuitenkin)? mistä oot ostanut ne? minäkin haluuun!!! :)
 
minne meinaat varata kirppispöydän?
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]