Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

moi oon hengissä!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

moi oon hengissä!

are you feeling fashionable?

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

 

moi oon hengissä!

Anonyymi kirjoitti...

Täst sun blogista on oikeesti tullu nyt lähiaikoina tosi tylsä. Aina samanlaisia pvänasuja. Siis tarkotan tota tunika+vyö+leggarit-tyyliä. Ja postauksetkin on ihan samaa rataa. Kirppistelyä sun muuta evvk:ta. Taidan suosiolla lopettaa tän bloksun kyttäämisen.

- Arvatkaa missä kävin aamulla ihan vaan ton anonyymin iloks? No kirppiksellä! :D





Päivän paras löytö:
Täydellisesti istuvat ja mukavat avokkaat, joilla oli hintaa huimat 2e/pari!





Päivän paras (ja ainoa) lahja:
Saara oli pari viikkoa sitten bongannu noi kengät kirppikseltä ja osti ne mulle ylläriks. Noi on tummanliilaa/sinistä kiiltonahkaa ja superihanat. Oon niin superkiitollinen!



Hapsulaukku (alunperin H&M) makso 3e. Eetun kommentti tosta oli "oot hullu" :D



Tikkilaukulla oli hintaa 2e.



Pussillinen söpöjä ruusunappeja oli 0,50e. Aion ommella noita johonki neuletakkiin.



Paksu vyö 4e.

Noitten lisäks ostin yhen mekon joka kaipaa lyhentämistä. Esittelen sen myöhemmin :)



Syy mun blogihiljaisuuteen näkyy tossa ylempänä; oon nukkunu kissojen kanssa! :D
Olin perjantaina kaverin synttäreillä (jonka kämppis tunnusti lukevansa mun blogia lol) ja oli mun osalta sen verran kovat karkelot, että olin eilen ihan varma kuolevani krapulaan. Oli taas vaihteeks semmonen "ei enää ikinä" -olo.

Oon tässä viikonlopun aikana kuvannu huuto.nettiin myyntiin meneviä juttuja, vielä pitäis jaksaa listata ne sinne huoh. Lupaan laittaa tänne ilmotusta sitten kun se tapahtuu :)


Aion huomenna toteuttaa pari haastetta, joten tulee edes vähän vaihtelua näille "kirppistelyä sun muuta evvk:ta" -postauksille :D
Mut jos teillä on jotain postausideoita niin laittakaa niitä tulemaan!
(Vanhojen tyylien esittelypostaus on tulossa joskus tulevaisuudessa)

Kommentit:
pöhh ! i don't agree ton anonyymin kaa. toki kivvaa jos aiot uutta keksii vaik vanhoissakaan jutussa eioo must _mitään_ valittamista, vaihtelu virkistää 8) enkä edelleenkään kestä, miten hyvii löytöi teet kirppareilta ! tahtoo kans. jja ah ihanaa, joku soulmate ! (mullon ollut tänään elämäni darude da darra muistona kaverin synttäripippaloista ja samantyylisii ajatuksii pää täynnä :DD)
 
siis eikä! sälöydät kirppikselt aina iha sikaihania juttuja!!! miksen mä koskaan löydä :D
 
Ooh, kissat on loistavaa krapulaseuraa, ainakin jos ne on hiljasta sorttia :))
 
Yks sun blogin parhaista puolista on just on nää kirppistelyjutut! :) just ihana huokailla täällä ihastuksissa mitä kaikkea oot taas löytäny kirpparilta. Tulee itellekki sellainen motivaation poikanen lähtee penkomaan kirppareita.
 
Paljolla myyt mulle tikkilaukun? :D
 
Eii, sun blogis ei oo tylsää ja evvk:ta nähnykkään, ihana blogi!! (:
Tässä oli muutama postaus idis (:
Videopostuas, esittelisit siinä vaikka sun to5 lempparivaatteet tai muutavastaavaa, sit voisit toteuttaa niitä haasteitakin joskus :D Oon itekkin haastellu muutamaan mut ei oo näkyny :D
Sit voisit vaikka tehä päiväni kuvina-jutun joskus, ne on kivoi juttui.

-Linda (:
 
p.s Osaan oikeesti kirjottaa (:
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
Siiis aarghhh, mun kirppistely on ihan surkeaa nykyään eikä nää sun löydöt yhtään auta tätä tilannetta!
 
jos sä oot tylsä, niin sit mäkin oon kyllä ihan kamalan sairaan tylsä :-D Ja heiii, tapa ittes noiden kirppislöytöjen kanssa :-(
 
etkä kyllä varmana lopeta mitää kirppistelyn esittelyä ! en tajuu mistä löydät aina kaikkee noin mahtavaa ! kateellinen, minäkö? :D
 
hei kerro mulle mis kirppiksil sä käyt, ku löydät tollasii juttui! haluun kans niihi mestoihi :D
 
Tee hius-ja meikkipostaus :)
 
hei vähän siistejä tohveleita oot löytäny :DDD !! aika jännä ku mie en oo huomannu et sun blogi "toistais" itseään. Ilmeisesti tuo anonyymi osaa itse tehdä paljon paremman blogin. Hei niistä helsingin kirppareista ku kerran oli puhe, sellanen ns sunnuntai pöytä 25€ jossa myydään itse, missä niitä pidetään ja minne pitää ottaa yhteyttä jos haluu sellasen pitää?
 
ihania ostoksia taas! mä haluaisin kans tollasen tikkilaukun. :'<

ps ei mun mielest oo mikää tylsä tullu, sulla o just paras blogi!<3
 
kkiira: haha voi eii :D koita pärjäillä sen sun daruden kanssa :D

neetta: :D

patentti: nii on! :D

anonyymi: kiva ku tykkäät. :)

pinja: en myy! oon itekki ihan rakastunu siihen :)

linda: joo muistelinki saaneeni sulta jotain haastettaa :D oon vaan niin mahottoman hajamielinen :/
ja kiitos hyvistä postausideoista! :)

anna-elina: anteeks :(

piu: :D

mikla: hyvä ku tykkäät! mä oon ite aina niin fiiliksissä löydöistäni että haluun jakaa ne teiän kanssa :)

merkku: käyn edelleenki siellä valtterissa yms yms yms :D

anonyymi: hius- ja meikkipostauksesta tulee varmaan aika lame, mut kai mä voin semmosen toteuttaa :D

minkki: täältä saa varattua netin kautta pöydän sinne valtterin kirppikselle :)

linda sofia: jee kiitti <3
 
toinen anonyymi on kyllä ihan oikeessa, että sun postauksien taso on alentunut huomettavasti, mutta se on ihan ymmärrettävääkin toisaalta, koska kaikilla on joskus sellasia ei-niin-luovia kausia, etkä sä voi elää tätä blogia varten. toivottavasti jatkat kuitenkin ja saadaan nauttia sun jutuista! :)
 
Haha, jollakin on selvästi ollut tylsää tai kadetta puserossa. Musta tää on ihan mahtava blogi. Mutta, jos ei blogi anonyymiä kiinnosta niin sitten vaan lopettaa seuraamisen!!!
 
Ihania löytöjä taas oot tehnyt! Tuo vyö on aivan ihana ja nuo ekat kengät :p
 
Meinasin ostaa ton ruskeen hapsulaukun, mut se myyjä pyys multa 7 euroa!!
 
Sun blogi on just paras, näit kirppislöytöj on just kiva lukee ;>! Mis kirppiksel kävit bongaa noi ?
 
Mun mielestä sun jutut on ollut todella mielenkiintoisia! On ihana katsella, miten upeita löytöjä teet kirpparilta. Noi kengätkin on niin hienot! Haasteet sun muut on paaaljon tylsempiä. Ja sun päivän asuista vielä: ne on yksinkertaisesti vaan hienoja. Mitä sitä väkisin muutteleen hyväksi havaittua kaavaa, varsinkaan arjessa.
 
oon niin kade taas noista kirppislöydöistä! Miks Lohja sucks. :( vee ttu
 
älä välitä niskaan tulevasta p.skasta vaan jatka samaa rataa. aina ei tarvii jaksaa bloggailla so whatever. on teillä bloggareillaki vittu elämä! :DD
 
Voi pöh, mä en löytäny eilen Valtterista melkein mitään, ja olin siellä koko hiton päivän! (ehkä olin liian horroksessa löytääkseni mitään :D)
Aivan ihanat noi rusettikengät :)
 
Eikä, siis nyt mä kyllä muutan sinne missä asut jos siellä tekee tuollaisia kirppislöytöjä:D oon niitä aiemminkin kuolaillut, aina ihan nappilöytöjä useempi kappale. Nuo laukut on musta molemmat söpöjä!
 
Oletko jo käynyt Jakomäkeen avatussa uudessa kirpussa? :) Tein sieltä muutamia mukavia löytöjä vaikka siellä ei vielä paljon myytävää olekaan.
 
Missä kirppareilla sä oikein käyt? Aina tunnut löytävän kaikkea kivaa ja halpaa! (:
Joten kerroppa mullekkin hesan parhaat kirpparit. ;)
 
Hei! Voisit sä tehä postauksen tuolta ebays:ta tilaamisesta? (:
 
voooooi, toi kisu on niin lutunen :)
 
EIKä, ihania noi laukut <3
 
Ihanatihanat noi tummat kengät!
 
Mun mielestä sulla on just oikee asenne noihin anonyymien "rakentaville" palautekommenteille. Kommentoit niitä, mutta et ota niistä nokkiis vaan suhtaudut niihin puoliks huumorilla ja puoliks "todella". Että jatka samaan malliin, tätä sun blogia tosiaan jaksaa lukea! :)
 
hhaa katoin kirppiksellä tota ihan samaa laukkua mut en kuitenkaa ostanu jostain syystä -.-' tyhmäminä. ja näinki sut! sanoin serkulle et kato tossa menee ihanvarmasti nadjastrange :D:D
 
Musta sun kirppis postaukset on aina tosi inspiroivii ja alan itsekin uskoa sieltä joskus löytäväni jotain. Teet aina nii ihania löytöjä. :)
Mutta toisaalta hyvä ettei anonyymi jäänyt tänne sinua haukkumaan vaan suosiolla lopetti blogin lukemisen. Joskus ärsyttää, kun tyytymättömät lukijat vain jatkavat lukemista, vaikkei selvästi enää kiinnosta.
 
MIKS SÄ LÖYDÄT AINA TIKKILAUKKUJA :-D tää on niin epäreilua! sano jos oot halukas luopumaan yhestä :'D
 
ASUNTOESITTELY !!

Ja hyi miten ruma kissa :D
 
Oi taas kerran ihania kirppislöytöjä!
 
toi on kyllä jossain määrin ihan oikeessa toi anonyymi. jutut on kyllä ollu vähän samanlaisia ja päivän asut ei niin erikoisia. kuvissakin näytät jotenkin aika tylsistyneelle ja masentuneelle. en kuitenkaan aio jättää blogisi seuraamista! juttuideioista niin videopostaus olisi tosi kiva nähdä! ihania juttuja sä kyllä kirpparilta löydät, miksei mun eteen satu ikinä mitään tollasta!:(
 
Juu, anonyymi on osittain oikeassa. Täällä ei muuta kuin samankaltaisia päivän asuja ja kirppariostoksia näytetäkään, mutta itselläni ei ainakaan ole mitään valittamisen varaa.

En kyllä tajua miks toi piti tohon postaukseen tunkea, lol.... :D
 
HUH taas mitä löytöjä.......... :O<3 olisin varmasti ostanu noi samat, jos kirpul olisin nähnyt noita juttuja!
 
Anonyymi on oikeassa siinä, että sulla on samanlaisia päivänasuja, mutta mä tykkään niistä PALJON! Ja noi kengät on niiiiin sua!

oot ihana.

-Tiffany
 
ÄÄÄ! aloin huutaa kun näin tän postauksen! :-D miten sä aina löydät niin kivoja, söpöjä ja HALPOJA kenkiä kirppikseltä (+ oikeen kokoisia)? Oon niin superkateellinen sulle, pah! :-D

Omistan nimittäin tommoset lähes samanlaiset rusettikengät, jotka ostin kirpputorilta, ja ne oli viimekesänä ihan lempparikengät ja supermukavat ja hinta 1€. ;> Niin ja ne oli siis samanmerkkisetkin. :-D Mutta pah, olen kateellinen!
 
Sun kissasi voisi olla mun kissani Viljamin sisarus, ovat niin saman näkösiä:D Kirpparilöydöthän on aina kiinnostavia!
 
Oon kyllä ihan eri linjoilla ton ko. anonyymin kanssa, sun kirppislöytöjä on kiva kuolata ja sun asupostaukset on mahtavia! (: Ja oh god rakastan valokuvia teiän kissoista! :D
 
Sun blogi on mukavaa ja inspiroivaa luettavaa. Myytkö muuten niitä itsetekemiä koruja missään? Olen niin ihastunut niihin rusettikoruihin.. -Lolita-
 
Kieltämättä blogin voisi nimetä kirppisblogiksi tai jotain. :D Vähän tylsää ollut nämä pari kuukautta, mut eipä sille mitään mahda.
 
ihania löytöjä!! etenkin noi vaaleanpunaset sekä mustat avokkaat<: En kyllä olis samaa mieltä anonyymin kanssa=)
 
anonyymi: kiva ku ymmärrät. :)
ei mulla oo minkäänlaista aikomusta lopettaa bloggaamista, joten ette pääse musta eroon! :D

meguli: vastasinki tolle anonyymille kommenttilaatikossa, että onneks huonoja blogeja ei oo pakko lukea :D

iina: kiitti :)

anna: oho. ihmettelinki et miks se laukku oli siinä tyrkyllä eikä kukaan ollu ostanu sitä :D
mä vaan olin niin ihana, että se myyjä halus antaa mulle superalennuksen tms :D

k.: kiitos :) kävin valtterissa :)

tuuli: kiitoksia :)

mirette: :D

anonyymi: niinpä! :D

winda: no hö. ehkä vein kaikki ihanuudet sun nenän edestä tai jotain :D

sarakissa: kiitos! :)

anonyymi: en oo käyny :o kiitos vinkistä, pitääki käydä siellä joku päivä :)

eistadilainen: no sieltä valtterista löytyy vaikka mitä :)

anonyymi: oon jo tehny ebaypostauksen, se löytyy täältä :)

anonyymi: kisu lähettää sulle pusuja <3

emi: kiitti :)

ansku: kiitos :)

memi: joo, en ymmärrä ihmisiä jotka suuttuu kauheesti jostain anonyymien negatiivisista kommenteista, varsinki ku jotku tuntuu olevan keksimällä keksittyjä. :D

lottis: jee! :D olisit tullu moikkaamaan mua :)

emma: niinpä! :)

anonyymi: en mä niitä aina löydä :D mut kyllä mä ehkä voisin yhestä luopua, katellaan :)

anonyymi: noin kauniilla kommentilla et ainakaan saa kaipaamaasi asuntoesittelyä.

chérie: kiitos :)

anonyymi: näytän niin masentuneelta ja tylsistyneeltä koska nukun n. 5h/yö ja juoksen, kävelen tai seison kaikki päivät työharjottelussa. illalla ei oo enää energiaa näyttää älykkäältä kuvissa ja aamulla kauheessa kiireessä valkatut päivän asut noudattaa luonnollisesti samaa tylsää, mut käytännöllistä linjaa. :/

anonyymi: tungin sen tähän postaukseen, koska halusin kuulla teiän mielipiteistä asiasta ja varteenotettavaa palautetta on tullu. en siis turhaan tunkenu tota tähän postaukseen lol......

iima: :)

tiffany: kiitos <3

noraa: minkä väriset ne sun kengät on? mä rakastuin noihin ja ajattelin kerätä "koko sarjan" :D

pupulihavisto: meiän kissat näyttää kyllä tosi samalta. sara lähettää terkkuja salaiselle veljelleen :D

anonyymi: jee kiva kun tykkäät. kiitos! :)

lolita: laita mulle sähköpostia jos mun tekemät korut kiinnostaa :)

s: oho, pari kuukautta :o mä luulin, että postaukset on huonontunu vasta ton työharjottelun aikana.

ida: kiitti! (ne kengät on kyllä siniset, mut mitä pienistä :D)
 
Pöh ja pah! Ihana blogi! ja mahtavaa huomata että 2hand -tuotteista löytyy ihaniakin juttuja (esim nuo ekat kengät, nam!) Todellakin tekee itsekin mieli rynnätä kirpputorille heti! =)
 
Ää oon niin kateellinen tosta tikkilaukusta! Taidat olla maailman paras kirppisshoppaaja kun löydät aina kaikkea ihanaa!!
 
toi hapsulaukku on ihana !
 
Tykkään tosi paljon blogistasi, ja sun juttuja on aina kiva lukea! Ihastelen aina korujasi, joita osaat niin hienosti tehdä! Missä olet oppinut? Olisi tosi kiva, jos tekisit vaikka postauksen siitä, että esim. mitä tarvikkeita pitää olla, kun alkaa väkertämään koruja!
 
Sun vaatteet on ihan älyttömän kivoja :) Millä kirppiksillä sä yleensä käyt ku löydät tollasia löytyjä?
 
Mun mielestä kirppispostaukset on just parhaita! älä vaan lopeta niitä :)
 
Kirppisshoppailun arvostus on waaay too low, nimittäin se jos mikä on taitolaji! Onneks olkoon, sulla on sitä taitoa enemmän ku omaan tarpeesees, jaa vähän tännekin ;)

btw, missä kirppareilla käyt?
 
SUN KISSA IDENTTINEN MUN KISSAN KANSSA! Luulen aina, että se on mun. Mistä oot käyny sen joskus hakee? Mieti jos ne oliski "sukua" hahahah.
 
"noraa: minkä väriset ne sun kengät on? mä rakastuin noihin ja ajattelin kerätä "koko sarjan" :D"

Rusettikengät siis. :> Niin eli ne on mustat, mutta tosiaan kokoa 36 tai 37 (en muista nyt). AAA kuinka oon kateellinen noille sun kengille. :> Onneks edes se helpottaa, ettei ne oo samaa kokoa kun mun jalka, joten turha suunnitella kenkiesi ryöstöä. ;-D Tietääkseni siis? :-D
 
Ihania kirpparilöytöjä!

Ootko sä joskus kertonut, että missä oikein käyt? Vai haluutko pitää sen salaisuutena? Ehkä?
 
Älä välitä tommosesta mulkeroanosta. Postaukses on just parhaita ku nää on kirppistelyä ym. juuri SINUNLAISIASI POSTAUKSIA!!!!! :) :) <3 <3 ÄLÄ MUUTU :((
 
Mä oisin saanu nyyhkypullakohtauksen, ja sä otat ton noin rennosti! :O
(en ole yhtään samaa mieltä anonyymin kanssa..)
Piirtäisit joskus vaikka pävän tapahtumat, en oo nähny sun piirtämisii viel tääl :P
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]