Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastauksia!

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastauksia!

are you feeling fashionable?

perjantai 9. tammikuuta 2009

 

vastauksia!

Kysymyksiä tuli tosi paljon, kiitos kaikille! Alotin jo eilen illalla kysymyksiin vastaamisen, mut alko väsyttään ihan kauheesti joten päätin jatkaa tänään.

Vastaan kysymyksiin siinä järjestyksessä missä ne tuli koska en jaksa alkaa kategorisoimaan noita. Myös samantapasia kysymyksiä tuli jonkunverran, älkää siis ihmetelkö jossen vastaa ihan jokaseen. :)

Alotetaan kuitenki mun mielestä hauskimmalla ja mielikuvituksellisimmalla kysymyksellä

Kuvittele että olet tulossa kaupasta kotiin, ja kävelet sillalla. Ollessasi sillalla sen kumpaankin päähän ilmestyy viekas nälkäinen leijona, sen päällä lentelee vaarallisia lintuja, ja vesi on täynnä krokotiilejä. Et keksi mitään järkevää pakoreittiä, ja sinulla on kauhea kiire kotiin. Miten pääset pois sillalta hengissä? Ööööö. Jäisin varmaan paikalleni itkemään ja valittamaan niin kauan että joku tulis pelastamaan mut :D Oon kuitenki aina myöhässä, joten sen kiireellä kotiin menemisen voi ihan hyvin unohtaa :D


Lempibändi?
Tää on vaikee! Tällä hetkellä eniten kuuntelussa on The Ting Tings, mut se ei oo niin superparas kun jotku muut joita oon kuunnellu paljon kauemmin, esim. Electrocute ja Help She Can't Swim.

Lempiruoka? Ranskalaiset! :D Mut jossei niitä lasketa niin valkosipulikermaperunat tai kreikkalainen salaatti. Onko noikaan semmosia kunnon ruokia? No kuitenki..

Suosikki maa? En oo käyny paljon missään, joten sanotaan vaikka että Ruotsi koska siellä on kivempia kauppoja kun Suomessa. Englantiki olis tosi kiva, mut en oo käyny siellä joten en voi sanoa että se on suosikkimaa :D

Lempiväri? Musta ja semmonen kiva liila, vähän tummempi kun se mun Zaran kaulaliina.


Miksi aloitit bloggaamisen?
En tiiä. Huvikseen kai.

Minkä ikäisenä sait ensisuudelman? En muista :DD Kai joskus 13v?

Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo? En muista tarkalleen, mut kai joku 7.9. Lintsasin tosi paljon koulusta :D

Mikä sinusta tulee isona? En oo vielä ihan varma. Mut olis kiva olla isona jossain kivassa lehdessä töissä, esim. AD:nä. Olis myös kiva olla äiti. :)

Mitä blogeja seuraat? Niitä on niin monta! Laskin äsken blogilistalla olevat ja niitä oli 35 :D En jaksa kaikkia luetella, mut pakko mainita että mulla on tosi ikävä Rosa-Fionan Music is my boyfriend -blogia! Tuu takasin jooko?

mitä lehtiä luet? Demiä (äiti on tilannu sitä mulle jotain 50vuotta) ja Trendiä. (Eetu tilas sen mulle joululahjaks)

Miten pitkä olet? 172cm

Kolme parasta kirpparia? Valtteri, Valtteri ja Fida. :D Myös kantakaupungin jeesuskirpparit on kivoja.


Housut,hame,vai mekko?
Mekko! Sitä voi käyttää (pituudesta riippuen) housujen tai sukkisten kanssa.

Ihotyyppisi? Varmaankin sekaiho. Välillä tosi kuiva ja välillä rasvanen. :((

Kengänkokosi? 39-40. Tosin on mulla myös parit 38- tai 41- kokosetki kengät :D

Milloin/miksi/miten tyylisi kehittyi nykyiseksi? Varmaan joskus 2006 ja kehittyy koko ajan.

Kuinka tutustuit Eetuun? Kaverin kautta irkissä :DD (Siis ei irc-galleriassa lol)

Syksy, talvi, kevät vai kesä ja miksi? Kesä. Tai kevät. Huoh en osaa päättää. Kesä on kiva koska sillon on lämmin ja lomaa koulusta, mut ötökät ei oo kivoja. Kevät taas on kiva ku ilmat lämpenee, mut sillon taas on koulua eikä välttämättä tarpeeks lämmin. :/

Kahvi vai tee? TEE! Oon maistanu ehkä 3kertaa kahvia ja se on jotain maailman pahinta.

Sima vai glögi? Glögi.

Kana vai kala? Kana! Kala on jotenki ällöttävää. Ainut hyvä kalaruoka on semmonen uunisei jonka päällä on sata kiloa mozzarellaa ja jotain yrttejä tms.

Paras jäätelömaku? Minttu ja lakritsi.

Lempparileffa? Nightmare Before Christmas! Mut se on jo monta vuotta vanha lemppari. Kivoja vähän aikaa sitte katottuja leffoja on mm. V for Vendetta ja Forgetting Sarah Marshall.

Miten kauan oot pitäny tätä blogia, ootko bloggaillu aiemmin? Oon pitäny tätä blogia huhtikuusta asti, eli n. 9kk. En oo pitäny blogia aiemmin.

Mistä sait kimmokkeen alottaa oman blogin? Taru pakotti :D

Mistä inspiroidut oman tyylisi suhteen? Tavallisista ihmisistä ja välillä lehdistä. En tietoisesti hae mitään tiettyä tyyliä, joten mun inspiraation kohteetkin on tosi erilaisia.

Miten oot löytänyt nykyisen tyylisi? Monien epäonnistuneiden kokeilujen kautta. Aiheesta on tulossa postaus jossain vaiheessa :)

Mistä lähtien oot ollut kiinnostunut vaatteista/muodista "silleen enemmän"? Mun vaateinnostus on kasvanu pikkuhiljaa, joten en muista millon tää olis "kunnolla" startannu.

Mistä lähtien oot alkanut koluumaan kirppareita ja mistä sait kimmokkeen siihen? Ihan pienestä asti. Isi on superkirppistelijä ja osti mulle kirppikseltä converset ku olin 8v. Muitten mielestä ne oli rumat, mut mä tykkäsin koska ne oli isin ostamat :D Mun äiti oli ennen joku ihme hippi, joten kierrätys ja semmoset hommelit on ollu aina mukana kasvatuksessa.


Missä haluaisit asua jos ostaisit oman asunnon ja miten?
Vanhassa kerrostalossa esim. Vallilassa/Kruununhaassa/Punavuoressa. :)

Salainen paheesi? Jos mulla on semmosia, niin ei ainakaan kovin salaisia. Irtokarkit ja jäätelö on ehkä eniten.

Kinuski vai suklaa? Ennen olisin vastannu että kinuski, koska oon vasta pari vuotta sitte oppinu tykkäämään suklaasta :D Nyt kuitenki vastaan suklaa.

Lempi hajuvesi? Marc Jacobsin Daisy.

Kaunein lause? Äää en keksi!

Lempi sana? Pulla. (No ei oikeesti oo, en vaan keksi mitään)

IAHNA kuva miten teit sen? Photoshopilla erilaisia brusheja käyttäen. :)

Mitä tv-ohjelmia seuraat? Päivien viemää ja salkkareita :DD - Tosin aika laiskasti. Me katotaan koneelta Arrested developmenttia (sukuvika), True Bloodia ja House M.D.:tä.


Katsotko the hillsiä?
Mikä se on? :D

Mikä on mielestäsi maailman kaunein kaupunki, miksi? Pariisi, koska ranska on niin kaunis kieli ja siellä on kivoja rakennuksia.

Mitkä ulkoiset ominaisuudet viehättävät sua vastakkaisessa sukupuolessa? En tiedä. Tähän pitäis varmaan kuvailla Eetun ulkoisia ominaisuuksia, koska se on mun mielestä nam.


Eetu & Nadja 2006.

Kuka on mielestäsi kaunein nainen/julkkis/kuka vaan? Mietin tätä pari minuuttia enkä millään keksi ketään. Mut mun mielestä kaunein bloggaaja on Fffrida

Mitkä ovat tulevaisuuden haaveesi? Haaveilen siitä että valmistuisin joskus, saisin Eetun huijattua kanssani naimisiin ja meiän kissat ei kuolis ikinä. Me oltais rikkaita ja meillä olis aina kivaa. ♥

Suosikki lehti? En osaa päättää. Demi (vaikka onki mua vähän nuoremmille suunnattu) ja Trendi on kivoja.

Elämäsi tähtihetki? Varmaan se kun pääsin juontamaan Uutisjuttua.

Minne haluaisit matkustaa? Lontooseen ja johonki ihanan lämpimään maahan.


Missä haluat olla 20 vuoden päästä?
Elossa. Olis myös kiva olla jossain tosi kivassa paikassa töissä ja silleeen. :)

Lempi radioasema? En kuuntele koskaan radiota, joten semmosta ei oo.

Poltatko? Vakituisesti vai sillointällöin? En polta. Hyi. Poltin joskus teininä, mut lopetin vähän ennen ku täytin 18 :D

Milloin menetit neitsyytesi? ..

Minkälaista on asua omassa kämpässä? Kivaa! Mut välillä tulee ikävä äidin luona asumista, esim. sillon ku pitäis siivota :D

Mistä löydät noitä söpöjä kuvia blogiisi(puput ja toi tässä postauksessa oleva tyttö)? Pupujen alkuperästä mulla ei oo muistoa ja toi tyttö on photoshop brushilla tehty. :)

Pidätkö piirtämisestä? Pidän, vaikken oo siinä kovin hyvä.

Millanen olit (öö...) vaikkapa kasiluokalla? Olitko suosittu sellanen teini, joka oli myös poikien kanssa paljon yms, vai tavallainen, pienessä tyttöporukassa viihtyvä? Olin ylästeella superteini. Ensin viihdyin pienessä tyttöporukassa, mut ne päätti jostain syystä syrjäyttää mut ja aloin hengaamaan kaikkien mukakovistyyppien kanssa.

Mikä fontti tossa kysy-sanassa on? Action Jackson. :)

Mua kiinnostais kuulla sun Eetusta enemmän, ku se muistuttaa niiin erehdyttävästi erästä Eetua, jonka tiedän (ja joka tuskin tietää mua). Ei se sattumoisin ole jostain vähän pohjoisempaa kotoisin? Eetu on Kemistä, se on 25veee ja soittaa bändissä. Se käyttää bändipaitoja, pillifarkkuja ja silmälaseja. Se on myös tosi söpö. :)))

Kauan oot seurustellu? Yli 2,5vuotta. Kuulostaa siistimmältä sanoa kohta kolme vuotta :D

Kumpi oli ensin: muna vai kana? Muna. Lintu ja pupu rakastu toisiinsa ja sai munan. Siitä tuli kana joka on pörrönen ja valkonen eikä osaa lentää mut näyttää linnulta :DDD

Lempikirja? Veronika päättää kuolla. Myös Hellboy on tosi hyvä, vaikka se onki sarjakuvakirja.

Keräiletkö mitään? esim. koruja Pari vuotta sitten keräilin maatuskoja, mutten enää koska Eetun mielestä ne on mummojuttuja :D Koruja, kenkiä ja laukkuja tulee tietysti hamstrattua miljoonia, mutten mielestäni keräile niitä.

Pahin pelkosi? Kaikki pelottavat ötökät.


Mistä pidät ulkonäössäsi?
Tykkään mun syntymämerkeistä (vai onko ne kasvoissa olevat kauneuspilkkuja?), mun lävistyksestä ja silmäripsistä koska ne on mustat.


Haluaisitko tatuoinnin?
Haluisin! Mut mulla on niin alhanen kipukynnys että todennäkösesti kuolisin siihen :D



Tommonen lintutatuointi rinnassa olis tosi kiva.

Mikä on lempipaikkasi kotona? Sänky. On niin ihanaa herätä aamuisin Eetun vierestä.

Pahin mokasi? Ei tuu mieleen mitään überpahoja, mut tuli mieleen tämmönen: Olin joskus juontamassa semmosta Unicefin tilaisuutta ja esitellessäni jonku naisen englanniks sanoin vahingossa Mrs. enkä Ms. Sain kuulla siitä jälkeenpäin ja hävetti koska kyseessä oli joku superhyväntekijä.

Kaikista parhain vaate-ostos? Carlingsista ostettu hame.



Carlingsin rakkaushame.

Missä lehdissä olet ollut mallina? En oo ollu muualla kun Demissä. En tajuu miten te teette siitä niin ison asian :D

Toinen nimesi? Mulla 2 "toista" nimeä. Oon siis Nadja Elisabet Alexandra.


Lempi musiikkityylisi?
Varmaan joku electrodancepunksekotus.

Mitä fontteja käytät, ja mistä lataat ne? En jaksa luetella, mut kivoja fontteja löytyy googlettamalla "free fonts" tms.

Miten aina löydät kaikki ihanimmat asiat kirppareilta? Oon niin hyvä saalistaja :D

Mitä kieliä puhut? Suomea ja englantia.

Ensimmäinen blogi, jota luit? Tara Banxxx

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Eetu ja kisut. Ja kaverit!

Minkä kameran omistat? Canon eos 350d:n ja canon digital ixus 70:n. Toinen on siis järjestelmäkamera ja toinen digipokkari.

Millainen tyylisi oli yläasteella? Teinix.

Entä ala-asteella? Joku perus farkut+t-paita.

Katsotko bb:tä? Joo, katoin sitä ekaa kertaa tänä vuonna ku Harri oli siellä.

Entä täydellisiä naisia? En.

Salkkareita? JOO! :D

Onko sulla aina ollut noin persoonallinen tyyli? Ei mulla oo mielestäni mitenkään persoonallinen tyyli. Vastaan siis että ei. :D

Ootko aina käynyt kirppiksillä? Oon.

Oletko aina asunut Helsingissä? Joo. Tai no, asuttiin Eetun kanssa Vantaalla puol vuotta. Ei ollu yhtään kivaa joten muutettiin takasin Helsinkiin. :D


Miks sulla on niin monta mustaa korkeevyötäröistä hametta?
Sen mäki haluisin tietää!

Millaisella vaatetuksella pärjäät tuolla kymmenen asteen pakkasessa? Kerrospukeutumisella pärjää hyvin. Kolmet sukkikset, hame, pitkähihanen, sen päällä 2 neuletakkia ja takki. Plus tietysti pipo, kaulaliina ja hanskat. :)

Käytkö helsinki 10:ssä tai uffeilla? Helsinki 10:ssä käyn ehkä 2 kertaa vuodessa ja UFFeissa 2 kertaa kuussa.

Lempivaatekauppa helsingissä? Varmaanki Gina Tricot ja H&M. En ostele vaatteita mistään erikoisista kaupoista koska oon köyhä.

Inhottavin tauti jonka oot kokenu? Poskiontelontulehdus jonka aikana pää on täynnä limaa. :((

Tykkäätkö saunomisesta? En.


Mihin vaatteeseesi liittyy eniten muistoja ja millaisia?
Mustavalkosiin converseihin. Käytin yhessä vaiheessa pelkästään niitä, joten kaikki kavereiden kanssa tapahtuneet kivat jutut + Eetun tapaaminen on koettu ne jalassa. :)

Mitkä oli sun matikan numerot 6-luokasta 9-luokkaan? Siitä on jo niin kauan, etten muista kunnolla. Ala-asteella se tais olla 8 ja yläasteella vissiin 6,7 tai 8.

Mistä saat ideat sun koruihin? Onko sulla niitä jossain esim. netissä laajemmin esillä? Saan koruideoita sillon ku nään jotain kivaa, silleen "tosta olis kiva tehdä koru". Mun tekemiä koruja ei oo muualla esillä kun täällä ja tyylitaivaassa (jonne en oo muistanu laittaa kaikkia)

Anteeksi että kysyn, mutta mistä maasta olet kotoisin? tai siis oletko suomalainen vai onko sun vanhemmat muualta? :) anteeks että kysyn, mutta oon miettiny jo pitkään. Mua ihmetyttää toi ihmisten pahoittelu. Siis kyllä mä ainaki kysyn kaikilta ulkomaalaistaustan omaavan näkösiltä ihmisiltä jos mua kiinnostaa tietää. Ei uteliaisuudessa oo mitään pahaa, enkä usko että kukaan tommosesta loukkaantuu. Oon syntyny suomessa ja mun äiti on suomalainen. Isä on Sierra Leonesta. :)


Millon kävit viimeks kakkalla?
:DDDD Tän on pakko olla jonkun Eetun kaverin kirjottama :D


Mikä on sun lempishampoo?
Kaikki Tigin shampoot on ihanan tuoksusia. Ite käytän Control Freakia, koska se tehoo mun hiuksiin paremmin ku Dumb Blondet yms.



Ootko aamuvirkku vai iltavirkku? monen aikaan yleensä heräät arkisin, entä vapaalla? Iltavirkku ehdottomasti.

Ootko koskaan masis tai surullinen? mitkä asiat sillon saa sut iloseks? Oon aika usein nyyhkypullana. Sillon kissat saa mut helposti iloseks. :)


Onko teillä paljon leffoja?
Ei oo. Videoita ja DVD:tä on yhteensä varmaan alle 30kpl.

Millä julkisella kulkuvälineellä liikut eniten? bussi, juna, metro? Bussilla. Sillä pääsee keskustaan nopeemmin kun ratikalla. Metrolla liikun myös paljon.

Missä ostoskeskuksessa käyt eniten? Forumissa.


Koska valmistut koulustasi?
Keväällä 2010.


Keiden muotibloggaajien kaa hengaat eniten?
Viimeaikoina oon hengannu paljon Lauran kanssa. Sen kanssa on tosi kivaa! :)

Onko sua ikinä kiusattu? Joskus alle kouluikäsenä. :D

Mistä repäset rahat kaikkiin ostoksiis? Pelkkä opintotuki ei millään voi sun elämäntyylilläs riittää. Nostan opintolainaa. :D

Katsoitko skinsiä kun se tuli? Katoin. Se oli tosi hyvä. :)

Miten hankit lukijoita sun blogille. tai laitoitko heti blogilistalle bloglovinii jne. tai mainostitko jossain? Laitoin blogini blogilistalle melkeen heti blogin perustettuani ja blogloviniin rekisteröidyin vasta n. 3kk sitten. :D En oo mainostanu blogiani missään. Muaki ihmetyttää että miten te kaikki ootte tänne eksyny :D

Onksun ikin tehny mieli lopettaa? Ei kertaakaan! Blogin kirjottaminen on kivaa.

Mikä näistä sun lempparijuttu: nahka, vetskarit, niitit, rusetit, ruudut? Nyt pistit pahan. Varmaanki ruudut ja kakkosena
vetskarit. :)

Missä opiskelet ja mikä susta tulee akuisena? En viiti paljastaa koulun nimeä :D
Musta tulee aikuisena työtön. Media-assistentteja valmistuu tosi paljon, mut työllistyminen on aika heikkoa. Ajattelin kouluttautua lisää esim. ammattikorkeakoulussa jossen saa töitä. :)

Mitä sulla yleensä tarttuu heti ekana käteen alennusmyynnissä, siis vaatteista? eli siis mitä oot yleensä heti katsomassa? Ensimmäisenä kattelen mekkoja ja paitoja. Sen jälkeen kenkiä ja sitte alusvaatteita.

Omistatko paljon merkkivaatteita? En varmaan yhtäkään :D Eiku on mulla Calvin Kleinin rintsikat, Dieselin mekko ja Conversen kengät.

Onko sulla koskaan paineita sun blogin kanssa, kun blogillas on kuitenkin niin paljon lukijoita? Ei. Varmaan pitäis olla, että saisin postailtua useemmin ja postauksista tulis laadukkaampia :D

Entä onko sulla nyt tai koskaan ennen ollut ulkonäköpaineita? Joskus yläasteella mun meikkien piti olla täydellisesti. Saatoin myöhästyä koulusta sen takia ku en muka voinu lähtee ennenku kaikki oli hyvin. :D Siitä yli päästyäni mulla ei oo ollu ulkonäköpaineita, mut nyt on alkanu tulemaan. En kohta enää uskalla lähteä kotoa ilman meikkiä ku te ootte niin ahkeria bongaamaan mut kaikkialta :D


Omistatko paljon läheisiä ystäviä?
En :( Kaikki läheisimmät on alkanu seurustelemaan ja hankkinu työpaikat, yhellä on jopa lapsi ja toinen on muuttanu Tampereelle. Niitä tulee siis nähtyä tosi harvoin. On mulla tietysti muitaki läheisiä kavereita, mut ne ei oo ihan-niin-läheisiä. :(

Varhaisin lapsuusmuistosi? Käytiin kierrätyskeskuksesta ostamassa pesukone ja sain sieltä semmosen mikkihiirilelun :D

Jos saisit valita jonkun julkkiksen kenet saisit tavata, kuka se olisi? McGyver! (joo tiiän että se on vaan tv-hahmo) Tekisin sen kanssa maailman kekseliäimpiä koruja :D

Montako tuntia viikossa sinulla on keskimäärin koulua? N. 28-35h.

Valitse yksi maa jokaiselta mantereelta johon saisit matkustaa (eurooppa, aasia, afrikka, etelä- ja pohjois-amerikka, australia, etelämanner) Ranska, Japani, Tunisia (vaikka oon ollu siellä jo), Argentiina, Canada... Australiahan on maa, eikä Etelämantereella oo mun tietääkseni maita :D

Mitä pelkäät eniten maailmassa? Jonkun rakkaan menettämistä ja kuolemaa.


Mikä on iloisin asia joka tulee mieleesi juuri nyt?
Hiustensuoristus! :D



Uus tukka! Naama näyttää tosi isolta ku hiukset on niin lytyssä :D Noitten pitäis asettua parin viikon sisällä. :)

Piirrätkö ite noi pupuset ynnä muut? Pupuja en oo piirtäny, mut osan tässä blogissa näkyvistä jutuista oon.

Lemppari alkoholijuomasi? Kalja, välillä päärynäsiideri.

Millainen puhelin sulla on? Sony Ericsson K610i




Tykkäätkö valvoa pitkään?
En sanois että tykkään, mut oon tosi huono menemään aikasin nukkumaan :D

Biisi joka soi päässäsi viimeksi? Four Year Strongin Catastrophe.

Mikä sulla on puhelimessa taustakuvana? Suu. :D

Mitä peliä viimeksi pelasit? The Simssiä :D

Syötkö usein karkkia tai muita herkkuja? Joo, melkein joka päivä. Tänään en oo syöny mitään semmosta nyyh.

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Oon mä kai. Mut mulla vois olla luonnostaan suora tukka :D

Mistä pidät eniten itsessäsi? Tykkään siitä että tuun toimeen tosi erilaisten ihmisten kanssa enkä tuomitse ihmisiä ulkonäön perusteella.

Entä vähiten? Valitan liikaa :D

Kaunein englannin kielinen sana? Chubbs :DDDd

Lempi lapsuuden leikki? Prinsessa Ruusunen. Mun pikkuveli oli se prinsessa ja mä olin prinssi :D

Seuraava toive hankinta? Joku supersiisti pro mac. Ihanku mulla oli koskaan varaa semmoseen :D

Mitä et ikinä vaihtaisi? Mun kavereita, perhettä, Eetua, kissoja ja vetskarihametta :D

Kuinka tärkeä Eetu on sinulle asteikolla 4-10? 10+++++

Ootko oikeesti samanlainen ku blogissa? Valitettavasti. Käytän myös puhuessani sanoja kuten "lol, iik, huoh, emt, irl, yms, aww, luv..."

Mikä on mielestäsi kaunista, kuvaile kaunein asia mitä olet ikinä kokenut/nähnyt? Rakkaus on kaunista. Muuta ei tuu just nyt mieleen.

Mitä tietokonetta käytät? Jotain Fujitsu Siemensiä, eli ihan PC:tä.

Mikä se työ oli mihin et päässy? Kyse oli työharjottelupaikasta, hain Demiin ja ehin jo innostua asiasta tosi paljon saatuani vastauksen, mut sit sinne ei päässykkään ku ne tarvitsi vaan kirjottavia toimittajia enkä mä oo semmonen. :D

Mihin haluisit töihin? Johonki kivaan vaatekauppaan.

Mitä kosmetiikkatuotteita käytät päivittäin? Kasvorasvaa, käsirasvaa, naamanpesuainetta. Meikatessa meikkivoidetta, ripsiväriä, kulmakynää ja kajalia.


Onko kivaa asua Vallilassa ja Helsingissä yleensä?
ON! Täältä Vallilasta on tosi hyvät kulkuyhteydet kaikkialle ja mulla on vaan 10-15min matka kouluun. :)


Miksi olet noin ihana?
Huvikseen.

Millaista oli olla Demin mallina ja miten päädyit sinne? Edelleenkään en ymmärrä tätä hypetystä. Olin shoppaamassa kun joku tuli kysymään että haluisinko Demiin malliks. Oli kivaa, vaikka näytänki ihan kauheelta niissä kuvissa.

Millaista on opiskella media-assistentiksi? Kivaa. Suurin osa aineista on tosi helppoja ja taiteellisia, joten kukaan ei voi sanoa että ET OSAA tai IHAN KAKKAA!

Uskotko Jumalaan? En.


Missä olet koulussa, ja miksi hait juuri siihen kouluun? En edelleenkään paljasta koulun nimeä. Hain sinne koska mua kiinnosti kaikki tommoset valokuvaus- photoshoppaus- ja nettijutut. :)


Kävitkö lukion? Jos kävit niin minkä aineiden yo-kirjoituksiin osallistuit, ja mitkä olivat tulokset? En oo käyny lukiota.


Mikä oli ensimmäinen kesätyöpaikkasi?
Kummitädin tilitoimisto.

Haluatko "isona" lapsia? Ennen en halunnu, mut nyt haluun koska Eetu olis niin paras isä!

Montako sisarusta sinulla on? 1kpl pikkuveljeä.

Mitä teet kun olet yksin kotona? Istun koneella, kuvaan päivän asua tänne blogiin tai nukun. Eli siis ihan samoja asioita kun Eetun ollessa kotona.


Kuinka vanhana olit ensimmäisen kerran kännissä?
Joskus 13-vuotiaana :D

Oletko matkustellut Euroopan ulkopuolella? Jos niin missä? Oon, Tunisiassa. Äiti meni miehensä kanssa naimisiin siellä. :)

Kuinka usein syöt mäkkärissä? Liian usein. Välillä saatan käydä pari kertaa viikossa, joskus taas kerran kuukaudessa.

Mikä on lempi disney-leffasi? Leijonakuninkaat!

Millä sivuilla käyt lähes aina kun olet koneella? Käyn blogilistalla, facebookissa ja tietysti lukemassa sähköpostit.

Keiden tyyliä ihailet? Nicole Morierin ja Legs Le Brockin (Electrocuten tytöt) Myös monella kadulla vastaan tulevalla ihmisellä on ihana tyyli.

Onko ihonvärisi vaikuttanut poikaystävän saantiin? Ei tietääkseni :D

Minkälainen ammatti on tuo media-assari, saako siitä hyvää palkkaa ja missä sitä opiskellaan ja onko vaikeaa? Media-assistentiksi opiskellaan amiksessa. Palkkaus riippuu siitä mihin suuntautuu. Opiskelu on välillä helppoa, välillä taas ei. Tuntuu että pitäis jatkuvasti olla luovalla päällä.

Miten suoristat hiuksesi aina? Käyn kampaajalla ottamassa chi-suoristuksen

Mitä mieltä oot matkimisesta? Mun mielestä matkiminen ei oo kivaa. Tai siis en ymmärrä miks joku haluu tehä semmosta.

Siis tykkäisitkö jos joku matkisi sinua? Matkimisenhan voi ottaa kohteliaisuutena, mut en siltikään ymmärrä miks kukaan haluu matkia ketään, ja varsinkaan mua? :D

Matkitko itse ketään? En.

Milloin olit demin mallina? mis numeros???
Olin 2007 syksyllä, en muista missä numerossa.

Mitä kuvanmuokkaus ohjelmaa käytät? Adobe Photoshop CS2:sta. Koulussa käytössä on CS3.

Millä tasolla pelaat guitar heroa? Oon pelannu guitar hero II:ssa easyn ja mediumin läpi, mut kolmosta oon pelannu vaan pari biisiä.


Mikä on lemppari biisisi siinä?
En muista yhtään mitä kaikkia biisejä siinä on, mut Slayerin Raining Blood on ihan kiva "soittaa".


ihana kissa, joten: monenko vanha kisuliinisi on ja mistä se on sulle ilmaantunut?
Meillä on kaks kissaa. Toi Ninni, eli ruskee on nuorempi. Se on 1½v. Sara, eli se valkonen on 2v. Saatiin noi kissat jostain tyyliin Helsingin Sanomien lemmikkipalstalta. :)

Mitä Ruokaa ja väriä (ja/tai väriyhdistelmää) inhoot? Inhoon maksalaatikkoa, verilettuja ja muita semmosia veri/suolilöllöjä. Väriyhdistelmistä inhoon ehkä jotain vaaleensininen+liila -yhdistelmää :D


Jos sulla ois motto, mikä se ois?
Fuck the bichts and get the many

Onko joku tyyli, jota inhoat? Joku pilvenpolttajahippilook. Eli semmonen iso, ruman värinen poncho + rikkinäiset farkut + lenkkarit + olkalaukku.

Voisitko joskus tehdä tarun tapaan videobloggausta? Mähän tein videopostauksen jo ennen Tarua :D Se löytyy täältä

Mikä on kallein ostamasi vaate ja paljonko se maksoi? Ostan yleensä niin halpoja juttuja, että kallein nyt mieleen tuleva ostos on Bronxin kengät jotka makso n.80-90e.

Millanen mp3-soitin sulla on? Mulla on hopeinen 2GB:n ipod nano.

Ketkä on sun parhaita kavereita, jos Eetua ei lasketa? Varmaanki Sanja ja Sara, vaikkei ne varmaan pidä mua niitten bestiksenä :D

Mitkä on sun lempparibaareja Helsingissä? Swengi!! Vaikkei se oo edes lemppari, sinne jotenki vaan aina päätyy. :D


Onko teillä Xbox? Mitkä on sun suosikkipelejä?
Ei meillä oo mitään pelikonsolia, toi guitar hero on tietokoneversio.


Ootko vielä töissä jossain kaupassa niinku olit keväällä?
Oon siellä vielä kirjoilla, mut oon viimeks ollu töissä syyskuun alussa :D

Mität teet kun sinulla on tylsää? Entä mitä teet kun olet koneella? Oon koneella sillon ku mulla on tylsää :D Internet on niin pohjaton, että aina löytyy jotain tutkimista/luettavaa. Myös ebayta tulee selattua ihan liikaa.

voisitko auttaa vähän ebayn kautta ostamisesssa? onko siellä mahdollisuus maksaa ihan normi visaelectron verkkopankkitunnuksilla? Ebaysta ostaakses sun täytyy rekisteröityä Paypaliin, johon voi liittää visa electronin. Siihen tarvii sähköpostiosotteen ja salasanan, pankkitunnuksia ei tarvii. :)

Oletko koskaan hävennyt kirppareilla käymistä,vai oletko aina avoimesti sen kaikille kertonut? Joskus ala-asteella vähän hävetti kun isi osteli mulle niin ahkerasti vaatteita kirppikseltä, mut ei sen jälkeen oo. Mua hävettää niitten ihmisten puolesta jotka ei voi sietää kirppiksiä.

Kommentit:
Hihii, sattumalta löysin tieni tänne ja voi vaan taas todeta että kylläpä maailma on pieni. Terveisiä vaan entiseltä kollegalta liittyen mainitsemaasi tähtihetkeen.. ;D

-E
 
millon oot ollu demis! aattelin ku aloinlukee tätä et iha saman näkönen ku kerran. miten pääsit malliksi :o ?
 
omg nadja oikeesti mulle ei oo ehkä kukaan ikinä sanonu mitään noin kaunista :D (huomaa lauserakenne). päästin jopa vahingossa pari ilonkyyneltä :D kiitos!

ite oot kaunein ja tyylikkäin bloggaaja ever. <3
 
Eka kerta ku ikinä jaksan lukea kysymys-vastauspostauksen alusta loppuun.
Oot söpö : )
 
hei aha, tulin tosi mustikseks ku hengaat jonku lauran kanssa vaikka mun pitäs olla sun ainut ja paras blogikaveri!11

(ja toi on muuten niin tota että nadja käyttää noita iik, lol ja awww juttuja koko ajan. olin aluks hyvin hämilläni niistä :D)
 
ja ps mä kyllä puhuin ekana videopostauksista, että jos lähetään kisaamaan tästä :D
 
anonyymi: hui vähänkö maailma on pieni! moi vaan, emma! :D

anonyymi: vastasin sun kysymyksiin jo tossa kysymyspostauksessa. :D olin siis 2007 syksyllä ja mut bongattiin kampista :)

fffrida-frida: se on sun oma vikas ku oot niin nättipää! <3

ms.fist: hyvä että ees joku jakso lukea ton loppuun asti, ite en jaksanu joten seassa saattaa olla "pari" kirjotusvirhettä :D

tara: no hengaisin kyl sun kans ihan yhtä paljon, mut oot aina niin kiireinen! :(

ps. oho en muistanu et puhuit videopostauksesta ennenku tein semmosen. ehkä tolla ekana tekemisellä ei oo niin väliä, koska aika moni bloggaaja on tehny semmosen :D

paitsi et mun olis pitäny vastata siihen matkimiskysymykseen jotain et "joo tykkään matkii taruu ku se on nii luv" :DD
 
Täällä taas tämä eetusta kiinnostunut anonyymi, eihän se ihme ollutkaan että poika vaikutti niin tutulta, kyllähän mää olen hänet tavannut :D Tosin ennenku sinne muutti, on samasta kaupungista ja kaverin kaveri! maailma on pieni.
 
"Katsotko bb:tä? Joo, katoin sitä ekaa kertaa tänä vuonna ku Harri oli siellä."

Sama hei :DD
 
"Mikä on lemppari biisisi siinä? En muista yhtään mitä kaikkia biisejä siinä on, mut Slayerin Raining Blood on ihan kiva "soittaa"."

Eikä :D Toi on just toi vammabiisi, mistä en vaan millään saa kolmee tähtee enempää vaikka kuinka yrittäs :DDD
 
Luin kaikki jee! :D

En tiiä miks repesin tolle "1kpl pikkuveljeä." Ehkä oon väsyny :DDD
 
Mäkin jaksoin lukea loppuun asti jeah 8) ja hahah voi ei repesin tuolle inhokkityylillesi, ihan suoraan meidän äikänmaikan jokapäiväinen look :'DD
 
¨heei millanen se sun kalansilmä linssi on mistä ja minkä hintanen ja ööö tiiätkö et käykö se esim canon siihen uuten 1000d kamraaa?
 
hehe jee vastasit osittain mun kakka kysymykseen! enkä oo eetun kaveri

>:D
 
mäki haluisin asuu tyylii jossai kruununhaassa )--::: asun täällä kakkapaikassa , helsingissä kylläkin mut liian kaukana keskustasta )))::

mut ihana postaus :DDD!!! <33
 
australia on sekä maanosa että maa/valtio ;) hei mua kiinnostaa kans toi demijuttu, sulla on varmaan se talles niin voisit skannata sen meille tänne :))
 
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
 
voisko tommoisen suoristus jutun tehdä tämmöiselle ns. "normaaleille" kiharille hiuksille?
 
miten voit pysyy noin hoikkana jos syöt karkkia/herkkuja melkein jokapäivä? :(
 
Eikä! Oon lueskellu sun blogia ja olin ihan varma, että tiiän sut jostain jotain kautta, kun oot niin tutun näkönen ja Demi-sana tässä postauksessa sai päässä raksuttamaan: oltiin samaan aikaan siinä Maybelline-jutussa haha :D
 
haa, tyttö kuule. meen ens perjantaina ottaa toho solisluide alle (mis kohal sul on noi old school-tiput) just tatskaa, et sen jälkee voin kertoo sulle onks kui paha/voit lukee ens viikonloppuna mun kokemuksista. ja sanon kyl muutenki, et vaik sul olis alhane kipukynnys ni mitä enemmän jännität ja jos menisit hakee leimaa ihoos ni sitä vähemmän se sattuu ku luulet kuolevas siihe :DD usko mua!
 
anonyymi: eetu käski kysellä kaikkee että kenen kaverin kautta tiiät sen? ja mikä sun nimi on tai jotain? epistä ku sä tiiät kuka se on mut ei ei tiiä kuka sä oot :D

sara: jee! :D

anonyymi: se on kyl aika vaikee biisi :/

laura: joo, ehkä oot vaan väsyny :D

vesper: voi ei! meiän matikan maikallaki on semmonen tyyli :D plus sillä on rastat jotka haisee :(

anonyymi: se on joku halpis, merkiltään BOWER. Eiks kaikkiin canoneihin käy samat objektiivit? mun mielestä sen pitäis käydä tohon sunki kameraan. :)

anonyymi: se oli tosi hieno kysymys :D

lammasfarmari: kakkapaikassa ei oo kiva asua :( ja kiva ku tykkäsit postauksesta :D

anonyymi: okei. en oo ehkä ollu hereillä maantiedontunneilla :D enkä taida skannata sitä juttua tänne, näytän niin kauheelta siinä :D

anonyymi: voi tehdä! ja semmosissa "normaaleissa" hiuksissa se kestää kauemmin ja saattaa olla halvempaa. :)

anonyymi: no en mä ees oo hoikka :D käytän 38-kokosia housuja ja 36/38 kokosia paitoja. :((

reetta: hahhahah voi eiiii :DD en muistanu et oon ollu siinäki :D

niina: iik mua pelottaa sun puolesta! :D mut tosi kiva tietää että miten paljon se sattuu yms. :)
 
Oon lukenu kaikki sun postaukset parissa päivässä ja tykkään älyttömästi sun blogista :)
Hieno uus ankkuri-tausta!
-t
 
anonyymi: eetu käski kysellä kaikkee että kenen kaverin kautta tiiät sen? ja mikä sun nimi on tai jotain? epistä ku sä tiiät kuka se on mut ei ei tiiä kuka sä oot :D

Oon aika varma ettei eetu edes tiedä mua, koska en oo ihan varma ollaanko ikinä edes vilaukselta nähty (: se kaveri on semmonen _lyhyt_ ruskiatukkanen poika, joka puhuu paljon ja on just lähössä armeijaan ja se on joskus kertonu eetusta ja oon ehkä nähny kamerasta kuvia tai galleriasta tai jotain. siitä on jo niin aikaa etten ihan itekään muista :D
 
Hei kannattaa kuunnella Alesanaa, tsekkaappa ambrosia biisi, se on aivan rakkaus♥
 
Aivan ihana toi kuva susta ja Eetusta :)
 
voitko kertoa poikaystävällesi että se on aika kuumis? Koska se on.
 
vitsi mietinkin että miten oot niin tutunnäkönen ja si sanoit tosta uutisjutusta niin hokasin että siinähän mä oon nähny sut! :--D kattelin sitä nuorempana aina 8)
 
anonyymi: kiitos ihanasta palautteesta, kiva ku tykkäät :)

anonyymi: eetu käski sanomaan timolle että soittaa sille :D

hetuu: sori en tykkää pseudo-screamosta :D

tipitii: kiitos :)

anonyymi: kerroin sille :D

biuu: voi eiiii :DD
 
uah, you are so pretty !
 
En minäkään tavallisesti, mutta tuo yhtye on poikkeus<:
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]