Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kfjkfe

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kfjkfe

are you feeling fashionable?

tiistai 4. marraskuuta 2008

 

kfjkfe

Moni on pyytäny vaatekaapin esittelyä. En vaan ihan täysin ymmärtäny että halusitteko nähä jotain tiettyjä juttuja sieltä (esim. lempimekot tms) vai ihan vaan yleiskuvaa? Tänään on luvassa sitä jälkimmäistä. Voin myös esitellä yksittäisiä vaatteita jos jotain kiinnostaa.

Mun vaatekaappi on jo pitkään näyttäny tältä:



Tänään kyllästyin ton kenkäkasan kattomiseen, koska liukuovi ei auennu. Tais johtua väliin jääneestä kengästä tai jotain. Pidän siis erittäin hyvää huolta kengistäni! Onneks tähän oli tulossa muutos; sain Eetun mukaan Ikeaan muistutettuani paikan lihapullista :D

Ja sieltä Ikeastahan ei koskaan voi poistua ostamatta edes jotain turhaa. Ja niin meillekki kävi! Mentiin siis ostamaan mulle jotain kenkien säilytysjuttuja ja ostettiin niitten lisäks rullaverho, kattiloita ja muita keittiövälineitä, viherkasveja yms.

Mut tässä olis kenkäjärjestelyn lopputulos:



Jouduin laittamaan kenkähyllyyn kenkiä päällekkäin ja osa on eteisessä sekä Eetun vaatekaapin alaosassa. Mut on toi kaappi paljon selkeemmän näkönen nyt. :)
Noissa henkareissa on siis pelkästään mekkoja ja kauluspaitoja. Monessa henkarissa on kaks tai useampi vaate, koska loppu henkarit kesken :D

Varmaan haluutte nähä myös toisen puolen mun kaapista:



Ylärivillä neuleet ja neulemekot.
Alemmalla pitkähihaset paidat/tunikat ja farkut.
Seuraavalla hameet, t-paidat ja lyhythihaset/hihattomat tunikat.
Vasemmassa korissa sukat, sukkahousut ja leggarit.
Oikeenpuoleisessa korissa rintaliivit ja alushousut.
Alhaalla kirppis/huutonetmyyntiin meneviä vaatteita muovipussissa, ompelukone, silitysrauta, kamerajalusta ja parit kengät.

Noi molemmat vaatekaapit on siis kokonaan mun, Eetulla on oma (jonka alaosassa on munki kenkiä haha!)


Säilytän tällä hetkellä eniten käytössä olevia huiveja cd-hyllyn päällä koska kissat tykkää nukkua hattuhyllyllä ja karvottaa kaikki huivit :D




(Eilen kirppikseltä 2eurolla ostettu purkki on luv)

Toi cd-hylly ei kuitenkaan oo kovin hyvä säilytyspaikka, joten keksin laittaa kaikki hattuhyllyn jutut laatikoihin! Silleen kissat ei pääse niihin käsiks.



Ostettiin siis tommoset punaset laatikot jotka menee sinne hattuhyllylle. Kuvassa myös meiän uus (maailman tylsin) rullaverho. Meillä oli semmoset kunnolliset verhot, mut kissojen ansiosta verhotanko irtos seinästä eikä uskallettu enää pitää roikkuverhoja ku ne niin innokkaasti kiipeili niissä..

Mut nyt meen suihkuun ja kaikkee semmosta. Moi!

ps. Oon taas ostellu kaikkee kivaa. Esittelyä tulossa huomenna!

Kommentit:
tää oli tosi kiva postaus! ihana toi uus kenkäjärjestely! :-)
 
hei mul on kakkulautanen ja semmoi pienempi lautanen samaa sarjaa ton kirpparilta ostetun kipon kaa! :D noi värit on ihanat ja ne mätsää täydellisesti mun koko espressokuppeihin.

ps ihana vaatekaappi :D
 
siis apua! mun suu loksahti auki sun kenkäkokoelmasta!
ihan mielettömästi kenkiä ja vaatteita, oon siis niin kade ♥
ihana postaus, kiitos inspiksistä (:
 
Mäkin ostin just pari viikkoa sitten Ikeasta just samanlaisen kankaisen kenkäsäilytyshomman, helpotti kyllä elämää mielettömästi. Siltikin vielä on ongelmia kaikkien kenkien säilytyksessä :D
 
Voi viu miten paljon vaatteita :o mut tosta vaatekaapista tuli tosi hieno ikeareissun jälkeen!
 
Ei minunkin on kyllä pakkoa hankkia jotakin kenkätelineitä. Lattiatila loppuu pian!:D (eli loppui jo)
 
Kiva postaus! Mulla tällä hetkellä vähän sama onkelma noiden kenkien kaa, olkkarin parvi on täynnä niitä (joku 80-90 parii), eikä ne varmaan oikeen tykkää...Mut nyt kun saadaan remppa tehtyä, niin saan mun vauvat kaikki ihanasti järkkään ikiomaan vaatehuoneeseen, jee :)
 
ihana postaus:) teijän kissat on kyllä aika vauhkoja:D
 
söpö purkki :)
mulla on kanssa vähän tota "karvotusongelmaa" kotona...
 
apua, sul on ihan sairaan paljon vaatteita :D luulin että itelläni on paljon, mutta ei sentään tuon vertaa ihan. :O :D
 
ää,sulla on yli paljo vaatteita ja kenkiä! :-D
 
Pelkkä kenkien järjestely muutti koko kaapin ilmeen ihan täysin! :) Minunkin pitäisi hiukan uudelleen-organisoida vaatekaappejani, kun tuntuu ettei kaikki mahdu sisälle. :P
 
Hei kyselisin tosta sun fisheye kameran objektiivistä / linssistä. Mistä se on ostettu ? paljon maksoi ? ja käykö se canon eos1000d kameraan :) kiitoksia etukäteen !
 
mä en käsitä noita teijän kissoja, kiipeilee verhoissa? kirjaimellisestikko? :DDDD
Mun vaatekaappi näyttää aika samalta, mut se on pienempi :((((
Joo ja hei tee joku semmonen mekkopostaus :)
 
ihan sairaasti sulla vaatteita ja kenkiö ja ja kaikkee. oon ihan kateelline. :D ja tosi siisti tuli tosta kaapista, kun kengät pääs noihin hyllyihin ym juttuihin. :)
 
sulla on ihan järjettömästi kenkiä ja vaatteita o_o
 
haha järkytyin ihan tuosta ekasta kuvasta ja noiden kenkien järjestelmästä :D syytän mun horoskooppia (neitsyt)... Mutta kiva tuo uusi järjestely. :)
 
nam tuo purnukka
nam nuo punaiset boksit
nam kenkien määrä ! ♥
 
haaste blogissa;-))!

ihania kenkiä...... ♥

ida
 
Nam mitä kenkiä! Heti tänne minulle nuo kaikki yksilöt <3
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]