Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

BILL COSBY'S SWEATERS

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

BILL COSBY'S SWEATERS

are you feeling fashionable?

keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

 

BILL COSBY'S SWEATERS

Oon sairaslomalla, koska mulla on kurkku tosi kipee + kuumetta + nenä vuotaa yms. Erittäin seksikäs olo. Oli tarkotuksena tänään, ensimmäisenä sairaslomapäivänä tehä joku superpostaus, mut kuume nous paljon ja silleen. Nyt tässä buranan, finnrexinin ja ässämix mehujään voimalla yritän keksiä jotain.

Mulla on tapana selailla ebayta monesti päivässä, esim telkkaria katsoessani oon ebayssa samalla. Ei siis ihme että teen (mielestäni) hyviä löytöjä. Ebayshoppailu on sama juttu ku kirppiksillä käyminen; mitä useemmin sitä tekee, sitä useemmin löytää jotain kivaa. :)

Tässä tän päivän ihanin löytö:



BILL COSBY VOI LUVV!
Vähänkö haluisin noi kaikki paidat. Onneks lähtöhinta on opiskelijabudjetilleni sopiva, $5000/kpl. nyyh.








Ainiin, varattiin Eetun kanssa tänään Ruotsin risteily!! Semmonen 2yötä laivalla+päivä Tukholmassa -hommeli. Lähtö on Turusta 16.6. (ei voida mennä Helsingistä lähtevällä, koska sinne on ikäraja 21)

Risteilyn tarkotuksena on päästä hetkeks eroon lapsista (kissoista :D) ja saada vähän vaihtelua arkeen. Mun tarkotuksena on käydä vaatekaupoissa joita ei Suomessa ole.

Monki on ykkösenä mun listalla! Kävin tuolla niitten sivuilla fiilistelemässä ja suunnittelemassa ostoslistaa. Matkaan on melkeen 2viikkoa ja oon nyt jo ihan lähössä! :D

Tässä on mun ostoslista:

1.

Vetskarihame, missasin gina tricotin version :(

2.

Acid wash farkut luv.

3.

Erikoinen paitamekkohommeli. Kuulen jo päässäni Eetun "toi on outo, älä osta, ei sovi sulle tms." -kommentit. :D Mut jos välittäisin poikaystäväni kommenteista, käyttäisin aina pillifarkkuja ja jonkun random hc/metalli/superörinäkarjuntabändin paitaa. :D

4.

Outo musta mekko. Ihanku mulla ei olis semmosia jo tarpeeks. :D Tein muuten kaks tommosta vyötä joskus kuukaus-kaks sitten, kuva löytyy jostain aiemmasta postauksesta.

5.

En tosta printistä niin välitä, mut malli on hauska. En vielä omista tommosta draw string waist hommelilla (keksin ton nimen äsken, saa nauraa) varustettua tunikaa. Tommosen sais kyllä itekki tehtyä jätti t-paidasta ja kengännauhasta. :p

Olihan siellä Monkin sivuilla paljon muitakin kivoja, mutten oo vielä voittanu lottoa, joten..

Tarkotuksena on käydä myös Beyond Retrossa. Hakusessa mahollisimman monet värikkäät vintagekorkkarit. Mistä tulikin mieleen, että ostin maanantaina keltaset!! Kuvaa tulee joskus ku mulla on tarpeeks voimia kaivaa kamera kameralaukusta. :D Tällä hetkellä omistan siis keltaset, pinkit epävintaget (vagabond), vihreet, punaset ja siniset. Alkaa kohta loppua värit kesken..

Ainiin, omistan myös kiilapohjakengät joissa on kaikkia noita mainitsemiani värejä! Ne tuli tänään postissa ja on yllätys yllätys ebaysta tilatut. Jossain aikasemmassa postauksessa mainitsin harkitsevani peep toella varustettujen kenkien ostoa, tässä nää nyt sitten on:




Kengät oli mulle vähän isot, toivottavasti pohjallinen korjaa asian.

Ää kuume nousee. Takasin sohvalle ->

ps.
En oo käyny Tukholmassa vuosiin ja sillonki tuli kierrettyä vaan perus hennesit yms. Joten kyselisin nyt
Hyviä vaatekauppoja tukholmassa?

Kommentit:
Vitsi, mäkin tahtoisin Tukholmaan! Meillä oli poikaystävän kanssa suunnitteilla Tukholman reissu nyt kesällä, mutta lomat ei osukaan päällekkäin eikä kummankaan duunipaikassa olla valmiita joustamaan. Höh! Saa sitten nähdä, ehtisikö viikonlopussa tehdä jonkun pikareissun. Toisaalta itse ainakin tarttisin vielä yhden toipumispäivän reissun jälkeen sen sijaan, että joutuisin taas suoraan reissusta töihin.

Kivoja juttuja oot löytänyt ostoslistalle. Toi vetskarihamehan on saatavissa myös Mintun blogiputiikissa.
 
EIIIIIIIIIIIIIIII noi kengät!!!! oon ettiny tollasia ikuisuuden ja löysinkin jotain vähän vastaavaa yhestä blogista ja hölmö jätin ostamatta ku 40e tuntu kovalta. noi on vielä siistimmät. voi vittunen. ja ps. mekin ollaan suunniteltu reissua ruotsiin shoppailee :p
 
pinja2:

kyllähän te ehtisitte tukholmaan silleen että perjantai-iltana kaheksan aikaan menisitte laivaan, lauantaipäivän shoppailisitte siellä, ja sunnuntai aamuna tulisitte 7aikaan suomeen. sittehän sulla olis melkeen kokonainen päivä aikaa toipua. :)

ei niitä vetskarihameita oo enää siellä mintun blogissa. :( ja sillon ku näin että niitä oli, oli enää jälellä kokoa XS. ruotsiin siis! ;)
 
taru:

haha, tiesin et tykkäät niistä kengistä. sun pitää kasvattaa jalkaa 57numeroo, niin saat joskus lainaa niitä :D
 
Mäkin olen menossa Tukholmaan tänä kesänä! Jos sulla on jotain shoppailulinkkejä tai "tätä et voi missata listaa" niin tee ihmeessä postaus, en osaa varmaan enää suunnistaa siellä.

Oon btw se joka huusi sulta ne siniset vagabondit, nouto sopii varmaan kun et enää ole kipeä? :)
 
siis toi vetskarihame on ihan ässä! onx ginassa ollu sellasia? miten mä oon missannu sen, nyt ketuttaa, se että tiiän, et sellasia on ollu. voi juma!
 
patentti:
kiitos ideasta, teen tukholmapostauksen reissusta palattuani. :)

ps. joo kenkien nouto käy loistavasti. laitan sulle vaikka meiliä ku oon taas elävien kirjoissa :p
 
peppi:
ginassa oli semmosia vetskarihameita joissa toi vetskari oli keskellä ja sivuilla oli taskut. :)
 
Tiliotteesta: eli verkkopankissa on sellanen kohta josta saa tilattua sen sähkösen version. sit sen voi tulostaa itelle tai tallentaa omalle koneelle, siltä ajankohdalta miltä haluaa. aika näppärää.
 
Vooou kivaa! Mäki haluun risteilylle!
Täälläkin on kiinnostusta ruotsipostaukselle sitten kun tuutte sieltä. :>
 
Arvaa. :( Eilen käytii kaverin luona iltapalalla ja mun sormus jäi sinne ja sitte se heitti sen partsilta mulle ja meni rikkipoikki :l Mut korjaan sen! Ja haluun sen vihreen! Ja noi acid wash farkut. Oon halunnu jo niin pitkään, etten kestä ku kaikki muut saa sellaset.
 
hei oliks sust kuvia yhessä demissä jonkun aikaa sitte vai erehdyinkö?
 
siistit kengät!!
 
Suosittelen kyllä Beyond retron ohella koko sitä ostoskeskusta (nimi ei muistu nyt mieleen) missä ko.liike sijaitsee!Ihana!
Sitte kauppaketjuista ehdottamasti BikBok!Rakkautta :)
 
ps. Souk on ostoskeskuksen nimi!

Hyvää matkaa sulle :)
 
kiitti, Noora! Tonne Soukiin ollaan menossa ku en viiti raahata Eetua ympäri Tukholmaa. :p googletin beyond retron osotteen valmiiks ja löysin sen ostarin. vaikuttaa kyl tosi kivalta. :)

anonyymi: joo oli. :DD ihan kauheet meikit+kauheet kuvat+näytän läskiltä+hyiiiii!

Killi & Emmi, kiitos :)
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]