Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling acid washed?

Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

are you feeling acid washed?

are you feeling fashionable?

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

 

are you feeling acid washed?

Ollaan huomenna lähössä Tukholmaan, joten Monkin farkkuosasto on paikka jossa mut näkee varmasti. Hehkutin jo edellisessä postauksessani
näitä Monkin acid wash farkkuja ja nyt niiden omistaminen on entistä lähempänä! JEE!



Myös Cheap Monday/Weekday kauppahommeli kiinnostais, koska muistelen nähneeni cheap mondayllakin jotain harmaita acid wash ihanuuksia. Korjatkaa jos oon väärässä!

Netissä surffaillessani ja farkkuja ettiessäni törmäsin ihanaan pieneen nettikauppaan, joka myy näitä:



Noi mun on PAKKO saada! Siis oikeesti voi nam. -Tosin ne maksaa $100 + postikulut, enkä kuitenkaan osais ostaa oikeen kokosia..
Jossei Tukholman acid wash -valikoiman tutkiminen tuota tulosta, noi on ehdottomasti mun ostoslistalla!
Tuolla kaupassa oli paljon muutakin ihanaa, esim. tää vetskarimekko! Tänkin hinta 100dollaria + pk:t :(


Ja kauppa oli The Hellers



Kerroin edellisessä postauksessa myös, että mulla on tapana selailla eBayta aina kun mahollista. Tällä kertaa se ei tuottanu tulosta; nää kuvat sai mut himoitsemaan acid washia entistä enemmän! (vaikken koskaan käyttäis korkeavyötäröisiä shortseja)




Noh. Mun ei pitäis sanoa etten koskaan käyttäis, koska pari postausta aiemmin farkkutakit oli mun "hyi en ikinä käyttäis" -listalla, ja nyt haluun semmosen! Anteeks.




Se perus ala-aste malli ei innosta, mut tollasen puhvihihasen farkkutakin haluun! Valitettavasti takki myytiin ebayssa 81dollarilla + postikulut. En niin paljon ajatellu maksaa takista joka kuitenki jäis vaatekaapin perälle. Ja koska aion ostaa jo acid wash farkut, en vois käyttää tota takkia niitten kanssa. En haluu näyttää tältä:



Mun tämänhetkinen acid wash kokoelmani on pieni. Omistan vaan yhen hameen jonka ostin kirppikseltä eurolla! Go 4 it vol. 2 myy samantapasia Monkin hameita 50eurolla lol.



En voi tarpeeks hehkuttaa huomista Ruotsin risteilyä. Oon niin innoissani ja oon uhonnu ostavani kaiken, mut musta tuntuu etten kuitenkaa löydä mitään nyyh. Meillä on 13h aikaa suunnistaa Tukholmassa, joten aikaa säästääkseni oon suunnitellu valmiiks että missä käydään ja miten sinne pääsee. Lähimmät metroasemat yms.

PAKKO LÖYTÄÄ -ostoslista:

Valkoset plimsolet! (en tiiä mitkä noi on suomeks)



Joo, tiedän että h&m myi näitä, mut tyhmänä jätin ostamatta vaikka oli enää yhet ja just mun kokoa jäljellä. Tyhmätyhmätyhmä minä.

Musta nahkatakki!
Mulla on kaks nahkatakkia (varastossa vielä toiset 2kpl) muttei niistä mikään oo just sellanen ku haluisin, joten toivon löytäväni Beyond Retrosta jonkun maailman ihanimman vintageihanuuden.

Jossen löydä, ostan ebaysta tän:


Hinta: 110e postikuluineen. IIK!

Meen nyt kirjottamaan itelleni lisää Tukholmassa -otsikolla varustettuja muistilappuja. :D

Hej då!

ps. eräs nimeltä mainitsematon nettikauppa pyysi tekemiäni koruja sinne myyntiin. en tiedä pitäiskö suostua vai ei.
mitä mieltä te ootte asiasta?

Kommentit:
Hyvää matkaa sitten ja hyviä shoppingeja! ^^

Yyh, toi paljettihapsurimpsukuvaviritys on aika hirveä :D Ja oon ehkä häiriintyny, mut toi jalkoväli.. oO_Oo
 
haha en ollu huomannu.
ihana camel toe :D
 
veromoda on ainakin myynyt acid wash-farkkulegginssejä. ne on todella tiukat (mutta ei haittaa koska ne on stretsiä) ja tosi pillit. ainut miinus niissä on että niissä ei ole takataskuja. ajattelin vinkata jos kiinnostaa...
 
totta kai suostut!;--)
eikä tuo puhvihihainen farkkutakki oo yhtään paha farkkutakiks:D

ida
 
yhyh rakastan stone/acid wash kledjuja myyös ja noita monkin farkkuja olen kuumotellu. Ihana blogi sinulla myös +hauskaa matkaa
 
Ah, tuo farkkutakki. Aivan ihana. Ja Monkin farkut myös, nam.

Hyvää matkaa ja shoppailehan oikein olan takaa. :)
 
Millaista diiliä nimeltämainisematon nettiputiikki tarjoaa? Vetääkö paljon välistä? Joutuisitko sitoutumaan tuottamaan jonkin tietyn määrän koruja heille? Siitähän se lopulta on kiinni, että onko se kannattavaa niin rahallisesti kuin työmääränkin kannalta, ja tosiaan miten paljon lopulta saisit itse myydyistä koruista - toisaalta netitse myydään ehkä enemmän kuin blogisi kautta, toisaalta välistävedotkin voivat olla niin suuria, että pistää miettimään. En oikeasti tiedä mistään mitään, kunhan pohdin :D
 
Sulle on btw haaste blogissani :D Ota tai jätä ;P http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/06/haaste-meikkipussin-sislt.html
 
Tollasia valkosia plimsoleja on Seppälässä n. 12 euron hintaan :D Käy katsomassa ;D
 
Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]





<< Etusivu

Arkistot

huhtikuuta 2008   toukokuuta 2008   kesäkuuta 2008   heinäkuuta 2008   elokuuta 2008   syyskuuta 2008   lokakuuta 2008   marraskuuta 2008   joulukuuta 2008   tammikuuta 2009   helmikuuta 2009   maaliskuuta 2009   huhtikuuta 2009   toukokuuta 2009   kesäkuuta 2009   heinäkuuta 2009   elokuuta 2009   syyskuuta 2009   lokakuuta 2009   marraskuuta 2009   joulukuuta 2009   tammikuuta 2010   helmikuuta 2010   maaliskuuta 2010   huhtikuuta 2010   toukokuuta 2010   kesäkuuta 2010   heinäkuuta 2010   elokuuta 2010   syyskuuta 2010   lokakuuta 2010   marraskuuta 2010   joulukuuta 2010   tammikuuta 2011   helmikuuta 2011   maaliskuuta 2011   huhtikuuta 2011   toukokuuta 2011   kesäkuuta 2011   heinäkuuta 2011   lokakuuta 2011   marraskuuta 2011   joulukuuta 2011   tammikuuta 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Tilaa Blogitekstit [Atom]